Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2017 19:15:41 Offline |
Re: Na čem crossíte?
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Jel bych hned
k motorce přidej tak 50 000 a můžeš jet
To je to nejmensi
Rikas prachy jsou to nejmensi..jen je drzi pokladna a ty nemas klic ani heslo,jo??😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 psal:Neslo tomu odolat jen se mi nejak zmensuje misto v garazihttp://suzukibandit.cz/openforum/upload … 929fd.jpeg
muzes to dat ke me ... mista tam mam dost
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Honzik8719 psal:Neslo tomu odolat jen se mi nejak zmensuje misto v garazihttp://suzukibandit.cz/openforum/upload … 929fd.jpeg
Gratulace, ctu spravne 450 EXC ? tak vopatrne, ono je to jiny nez na silnicce .
Loser psal:Honzik8719 psal:Neslo tomu odolat jen se mi nejak zmensuje misto v garazihttp://suzukibandit.cz/openforum/upload … 929fd.jpeg
Skvělej nápad, rád si zavzpomínám, hlavně ať je to nachystaný a dotankovaný :)
ale di, Ty brepto ...
Honzik8719 (Člen) 13.10.2017 13:36:02 Offline |
Billy psal:Honzik8719 psal:Neslo tomu odolat jen se mi nejak zmensuje misto v garazihttp://suzukibandit.cz/openforum/upload … 929fd.jpeg
Jaja 450 EXC 2013...vofafrnej budu jen nevim jak dlouho
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 13.10.2017 13:36:29 Offline |
huskyb12 psal:Loser psal:Honzik8719 psal:Neslo tomu odolat jen se mi nejak zmensuje misto v garazihttp://suzukibandit.cz/openforum/upload … 929fd.jpeg
Skvělej nápad, rád si zavzpomínám, hlavně ať je to nachystaný a dotankovaný :)
Takovych by bylo
...relativní kochač...
Unás je to teďka takhle
Kamoš mě dal minulou nedělu činckýho minikrosa se zadřeným motorem,tak sem to dotáhl dom,Vikec mě to pomáhal rozdělat a poumejval si nějaký drobnosti,já sem pak vobrousil a nastříkal vorezlej rám,koupil novej motor,zadní tlumič,řetězofku,nějaký to lanko a dneska sem to doskládal a hurá mezi pola Udělal sem zarážku na plyn,protože to jede jak píchlá sviňa. Kupodivu spadl jen asi dvakrát a to jen kuli tomu,že chtěl jezdit v písku v pískovně a nenechal si vymluvit,že to nepujde. Tak lítal pomalu do setmění a nemohl sem ho dostat dom
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 21.10.2017 07:06:24 Offline |
Dobre ty
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2017 09:05:23 Offline |
Ty minicrosy maj jeste jeden prevod do sily coz je fajn..sem to chtel nacpat mladymu do normalniho minibiku a tam se to nevejde..tak ma jen jinej prevod.
Jo,má to silu jak sviňa,s Šárkou to zametá pěkně. A rychlost s dospělákem je kolem 60km/h. Dal sem tam o dva zoubky věčí rozetu,českou,širší a širší českej řetěz,ten čínckej puvodní byl po smrti a rozeta byla vostrá jak z cirgule. Je to 49ccm a je to zbytečný. Kdyby to byla 40ka,bohatě by to stačilo a líp by se to strtovalo. Ještě musím skočit do krámu s pružinama a koupit nějakou měkčí pružinu dozadu,protože to pod Vikecem téměř nepruží.
Na tuhle dobu sem se těšil,konečně začínám řešit normální hračky
Chtěl sem koupit na vánoce tohle: https://www.youtube.com/watch?v=bd6Ar3vKzuc
Ale ještě je to na něho velký
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2017 12:43:38 Offline |
Mates nedosahne na zem ani z toho crossu takze jemu normalni uplne staci😁😁😁
Dneska sem si vystoupil ve sjezdu z kopca, nejak sem dal pazoury pred sebe, a vykloubeny pravy rameno, az o par kilometru dal sem jel smerem dom a pak sem si to v klidu nahodil sam, a jeste konara do nohy sem dostal od riditek. Dneska bylo kluzko . Snad to bude dobry to rameno .
Jinak Vikec, koupils peknou hracku
Taky nejakej hentent cvajtakt ? , na tebe nejaky to 3 kilo by bylo akundrat do lesa
To Vikec: Neco takovyho by te paslo , https://www.motoinzerce.cz/motorky/beta … t-300.html
Banditatom (Člen) 25.10.2017 14:35:43 Offline |
mr.BSE psal:tvl, dyť by to měl jak tanga
Myslis zarezane v prdeli?a cvajtak nee
K.a.s.y.m. (Člen) 25.10.2017 19:54:34 Offline |
Billy psal:To Vikec: Neco takovyho by te paslo , https://www.motoinzerce.cz/motorky/beta … t-300.html
Kurňa to je mazlik To by mě potahalo
Jo,chtěl bych dvoutakta Ale v terenu sem jezdil naposled někdy přet vosmi rokama,vod té doby jen polňačky a lesní cesty s báwem,tak bych bral klidně aji něco slabšího.
VikecB12 psal:Billy psal:To Vikec: Neco takovyho by te paslo , https://www.motoinzerce.cz/motorky/beta … t-300.html
Kurňa to je mazlik To by mě potahalo
Jo,chtěl bych dvoutakta Ale v terenu sem jezdil naposled někdy přet vosmi rokama,vod té doby jen polňačky a lesní cesty s báwem,tak bych bral klidně aji něco slabšího.
Ja sem spokojenej, ta 250 je uplne v pohode ovladatelna a na ty kopce to potrebujes trosku vykonu, a 450 v 4T tahat v lese nebudu, je to tezkopadny, toto je jak kolo a hlavne je hravy. Zkousel sem 550 Husaberga, jako ma to kroutacek od spodu ze to jedes na volnobeh do kopce, ale u 2T musis vic umet se spojkou a zas tak radikalni to neni ze by te to chtelo zabit. Kolik si otevres na plynu tolik tam teho mas a porad je to krasne čitelny.
VikecB12 psal:Já vím,podemnou nebyla buhvíjak zabijácká ani CR500,co si tak vspomínám
, zas mas dobrou trakci kdyz to zasednes poradne
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2017 18:19:52 Offline |
VikecB12 psal:Jo,má to silu jak sviňa,s Šárkou to zametá pěkně. A rychlost s dospělákem je kolem 60km/h. Dal sem tam o dva zoubky věčí rozetu,českou,širší a širší českej řetěz,ten čínckej puvodní byl po smrti a rozeta byla vostrá jak z cirgule. Je to 49ccm a je to zbytečný. Kdyby to byla 40ka,bohatě by to stačilo a líp by se to strtovalo. Ještě musím skočit do krámu s pružinama a koupit nějakou měkčí pružinu dozadu,protože to pod Vikecem téměř nepruží.
Na tuhle dobu sem se těšil,konečně začínám řešit normální hračky
Vikecu..kolik jsi mu tam daval doraz do plynu..ja mu to zavrel na pulku a i tak mi to prijde ze to jede dost😁😁
No já tam nemám ten origo plyn s zarážkama,takže sem zhruba v pulce kroku té rukojeti vrtnul dírku do obalu toho rychlopalu a dal tam šroubek,kerej trčí dovnitř a zaráží se o něho ten výstupek na rukojeti,co je v tom strčený lanko. Ale na první "rozježdění" sem ještě povolil bovden na lanku,aby měl vůli a zabíral jen tak zlehounka,když dal plnej. A postupně sem mu došponovával to lanko,aby to jelo víc a víc. Tento víkend nenajezdí nic,protože je maródnej,rýmička je sviňa
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2017 20:39:38 Offline |
no já tam ten doraz v rukojeti taky nemám tak má trubičku nad šoupětem,ale tohle bych moh taky zkusit
Zejtra mám předávačku tak jsme na něj zvědavej
...udelej do zacatku delsi trubicku a mas to...takle byl skrcenej i VanVan, dys sme ho dotahli domu, proste to melo doraz nad soupetem a nejelo fo vic nes sedumdesat, cos mi bylo divny, tag sem rozhodil karbec a tam todle...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mě se líbí,že mu můžu ten výkon "dávkovat". Když nato sedne,tak mu na první projetí dám málo,aby se rozkoukal,a pak mu přitáhnu lanko a tradá A kdybych to fšecko voddělal a nechal to naplno,tak by ho to normálně sfouklo jak svíčku Dneska zamnou došel a ptá se: "A taťko,naučíš mě až budu zdravej jezdit po zadním?"
....mám v plánu Davídkovi něco na jaře koupit, ale potřebuju aby to bylo nízký, Davídek je zatím prcek. Nějaký tipy, něco jako má Vikec, chci to na chalupu na polňačku. Klidně i jetou, nebo novou.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Honzik8719 (Člen) 04.11.2017 12:46:22 Offline |
kojaksro psal:....mám v plánu Davídkovi něco na jaře koupit, ale potřebuju aby to bylo nízký, Davídek je zatím prcek. Nějaký tipy, něco jako má Vikec, chci to na chalupu na polňačku. Klidně i jetou, nebo novou.
na chalupu? koupíme kempingový židle dřepnem k poli vedle dílny s pivkem a budem koukat jak řádí
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2017 13:26:54 Offline |
kojaksro psal:....mám v plánu Davídkovi něco na jaře koupit, ale potřebuju aby to bylo nízký, Davídek je zatím prcek. Nějaký tipy, něco jako má Vikec, chci to na chalupu na polňačku. Klidně i jetou, nebo novou.
No pro prcky je dobrej minibike,ale ten teda na polnacku neni..Mates je taky jak ustreleny kecky..ma 102 cm a klasickej minibike je pro nej ja pro me velka motorka.
Uvidim az se projede a pak doladim trubicku pod soupe.ono jak to nema ten druhej prevod jak minicros tak to takovej vohen na rozjezd nebude..doufam😁😁
No Vikec má nějakejch 110cm a z toho minicrossu dosáhne jen jednu nohou. Dalo by se to popustit vo 2cm ve vidlích a dat kračí zadní tlumič,ale neřeším to,dospěláci taky fšichni nedosáhnou. Ale základ je,aby uměl na kole a nebál se s kolem přejíždět hrby,vobrubníky a ostatní řekážky.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2017 08:18:15 Offline |
VikecB12 psal:No Vikec má nějakejch 110cm a z toho minicrossu dosáhne jen jednu nohou. Dalo by se to popustit vo 2cm ve vidlích a dat kračí zadní tlumič,ale neřeším to,dospěláci taky fšichni nedosáhnou. Ale základ je,aby uměl na kole a nebál se s kolem přejíždět hrby,vobrubníky a ostatní řekážky.
To mel taky jako podminku nez jsem vubec zacal resit motorku..proto ji dostal az ted i kdyz uz ji mam vic jak rok doma,ale lezela rozebrana ve skrini.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2017 12:12:50 Offline |
na tom banditu bych vzadu nechtěl jet ani nádohou
sem byl tedka v sobotu litat na Flatu.. boli me kurva nohy ještě ted
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2017 16:12:08 Offline |
tomasNJ psal:na tom banditu bych vzadu nechtěl jet ani nádohou
sem byl tedka v sobotu litat na Flatu.. boli me kurva nohy ještě ted
Taly nejsi 50 kg blondyna tak co by jsi tam delal😁😁
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:na tom banditu bych vzadu nechtěl jet ani nádohou
sem byl tedka v sobotu litat na Flatu.. boli me kurva nohy ještě tedTaly nejsi 50 kg blondyna tak co by jsi tam delal😁😁
ani tak si nemyslím, že to je super posez...
__________________________________________________________________________________
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2017 22:07:22 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:na tom banditu bych vzadu nechtěl jet ani nádohou
sem byl tedka v sobotu litat na Flatu.. boli me kurva nohy ještě tedTaly nejsi 50 kg blondyna tak co by jsi tam delal😁😁
ani tak si nemyslím, že to je super posez...
Ale jooo je to vymeckeny oproti originalu ten byl tretinovy..a Ivca je mala drobna a takhle uz se na tom 100 km v pohode da😁😁 a porad tak nejak doufam ze se casem vrati na nejakou svoji motorku😁😁
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2017 22:09:05 Offline |
tomasNJ psal:
Pekna hracka👍👍
Honzik8719 psal:Billy psal:Honzik8719 psal:Neslo tomu odolat jen se mi nejak zmensuje misto v garazihttp://suzukibandit.cz/openforum/upload … 929fd.jpeg
Jaja 450 EXC 2013...vofafrnej budu jen nevim jak dlouho
Tos jaky to je draku ? kolik tlam si hodil ?
Honzik8719 (Člen) 07.11.2017 20:16:27 Offline |
Billy psal:Honzik8719 psal:Billy psal:
Gratulace, ctu spravne 450 EXC ? tak vopatrne, ono je to jiny nez na silnicce .Jaja 450 EXC 2013...vofafrnej budu jen nevim jak dlouho
Tos jaky to je draku ? kolik tlam si hodil ?
Bohuzel jeste ani pul MTH tyden po porizeni me kuchali slepone
Ale nacinicko chystam na posledni week v listopadu
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Billy psal:Honzik8719 psal:
Jaja 450 EXC 2013...vofafrnej budu jen nevim jak dlouhoTos jaky to je draku ? kolik tlam si hodil ?
Bohuzel jeste ani pul MTH tyden po porizeni me kuchali slepone
Ale nacinicko chystam na posledni week v listopadu
Tak se dej dohromady . Ja sem byl minulej tyden v sobotu jeste v pondeli me bolel celej clovek . 75km ostrejch v terenu s dost prudkejma vyjezdama, aj ostatni teho meli plny brejle .
Filous psal:...hele Billy a jak na tu kozu naskakuješ??? ...vysazujou tě na to nebo přes pařez???
Třeba jako tady od 2:45 https://www.youtube.com/watch?v=Yzr4ibmrK7Q
Filous psal:...hele Billy a jak na tu kozu naskakuješ??? ...vysazujou tě na to nebo přes pařez???
No kratkou nohu mam co chvila, hlavne v tech kopcich vetsinou rozumne nedoslapnes na zem a polozis to na riditko na zem. Mam to nejak od borca co dela tlumice poladeny na sebe na vahu a lehce stazeny niz a jaks taks to jde na to vylizt i v kopcu, mam 173cm tak to neni v tomto moc hitaprada. Zas ti vysoci ti sou na tom o dost lip. Nesmis hold padat vyjet to vsechno .
VikecB12 psal:Filous psal:...hele Billy a jak na tu kozu naskakuješ??? ...vysazujou tě na to nebo přes pařez???
Třeba jako tady od 2:45 https://www.youtube.com/watch?v=Yzr4ibmrK7Q
Ty si kunda
Billy psal:Filous psal:...hele Billy a jak na tu kozu naskakuješ??? ...vysazujou tě na to nebo přes pařez???
No kratkou nohu mam co chvila, hlavne v tech kopcich vetsinou rozumne nedoslapnes na zem a polozis to na riditko na zem. Mam to nejak od borca co dela tlumice poladeny na sebe na vahu a lehce stazeny niz a jaks taks to jde na to vylizt i v kopcu, mam 173cm tak to neni v tomto moc hitaprada. Zas ti vysoci ti sou na tom o dost lip. Nesmis hold padat vyjet to vsechno .
si kup boty s potpatkem
tomasNJ psal:Billy psal:Filous psal:...hele Billy a jak na tu kozu naskakuješ??? ...vysazujou tě na to nebo přes pařez???
si kup boty s potpatkem
Mam Gaerne SG12 to sou hodne dobry papuce
Banditatom (Člen) 09.11.2017 11:40:25 Offline |
Billy psal:Filous psal:...hele Billy a jak na tu kozu naskakuješ??? ...vysazujou tě na to nebo přes pařez???
Pockej pockej 173....nechces nam tu tvrdit zecsi porostl jauvajs
Banditatom psal:Billy psal:Filous psal:...hele Billy a jak na tu kozu naskakuješ??? ...vysazujou tě na to nebo přes pařez???
Pockej pockej 173....nechces nam tu tvrdit zecsi porostl jauvajs
Nezlob , mame s Filousem obdobnej problem .
Takhle u nas jezdi Gusta, video je z roku 2011, dneska jezdi porad stejne rychle, to proste nepochopis a to ma dnes 68 let a ucim se od nej, vzdycky me jebe vic do stupacek vic do stupacek neomrdavej to . Jezdim s takovejma dravcama 68. 61, 57, 55 let a ti dokazou zatopit, s tema rychlejma skupinama nejsem schopnej zatim drzet delsi dobu krok za pul hodiny te proste ustvou.
Video od Gustava:
https://www.youtube.com/watch?v=ccUBPgJn1Tw
On se teho neboji, je po mrtvici a ze teho se dostal pomoci kytary a endura, zacal se vsechno ucit znovu chodit a mluvit a divete jak lita . Akorat strasne zapomina trasu, ma horsi pamet na orientaci v lese.
Billy psal:Banditatom psal:Billy psal:
No kratkou nohu mam co chvila, hlavne v tech kopcich vetsinou rozumne nedoslapnes na zem a polozis to na riditko na zem. Mam to nejak od borca co dela tlumice poladeny na sebe na vahu a lehce stazeny niz a jaks taks to jde na to vylizt i v kopcu, mam 173cm tak to neni v tomto moc hitaprada. Zas ti vysoci ti sou na tom o dost lip. Nesmis hold padat vyjet to vsechno .Pockej pockej 173....nechces nam tu tvrdit zecsi porostl jauvajs
Takhle u nas jezdi Gusta, video je z roku 2011, dneska jezdi porad stejne rychle, to proste nepochopis a to ma dnes 68 let a ucim se od nej, vzdycky me jebe vic do stupacek vic do stupacek neomrdavej to . Jezdim s takovejma dravcama 68. 61, 57, 55 let a ti dokazou zatopit, s tema rychlejma skupinama nejsem schopnej zatim drzet delsi dobu krok za pul hodiny te proste ustvou.
Video od Gustava:
https://www.youtube.com/watch?v=ccUBPgJn1Tw
On se teho neboji, je po mrtvici a ze teho se dostal pomoci kytary a endura, zacal se vsechno ucit znovu chodit a mluvit a divete jak lita . Akorat strasne zapomina trasu, ma horsi pamet na orientaci v lese.
Tak sem se uklepl:
https://www.youtube.com/watch?v=r73II7V7SIU
https://www.youtube.com/watch?v=aq4P0hhPMVI
Honzik8719 (Člen) 10.11.2017 14:42:12 Offline |
Billy psal:Banditatom psal:Billy psal:
No kratkou nohu mam co chvila, hlavne v tech kopcich vetsinou rozumne nedoslapnes na zem a polozis to na riditko na zem. Mam to nejak od borca co dela tlumice poladeny na sebe na vahu a lehce stazeny niz a jaks taks to jde na to vylizt i v kopcu, mam 173cm tak to neni v tomto moc hitaprada. Zas ti vysoci ti sou na tom o dost lip. Nesmis hold padat vyjet to vsechno .Pockej pockej 173....nechces nam tu tvrdit zecsi porostl jauvajs
zase nemáš trabl si koupit dost dlouhý kalhoty
gusta má koukám prémiovej škopek
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 10.11.2017 19:04:20 Offline |
VikecB12 psal:To viš,netrpí syndrmem nenahraditelnosti,jako věčina lidí dnes
Spis mu doma nebeha 18mesicni potomstvo a neklepe na dvere hypoteka
Ale leti mu to slusne
Filous psal:...hele Billy, mě do tvejch trablů s vejškou netahej, já mam 176, já sem f pohodě
To mas recht to je velkej rozdil
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2017 06:47:54 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:Spis mu doma nebeha 18mesicni potomstvo a neklepe na dvere hypoteka......
....jsi naprostá histerka....seď doma na zadku a raději nevycházej....stejně Tě nakonec klepne....
Asi neumi zit s dluhama😁😁
Petr J. psal:....jsi naprostá histerka....seď doma na zadku a raději nevycházej....stejně Tě nakonec klepne....
Ale zrovna tohle by mu starosti dělat nemělo... Náhrobek si určitě dá do nákladů jako propagaci firmy.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 14.11.2017 09:41:24 Offline |
Ondráš psal:Petr J. psal:....jsi naprostá histerka....seď doma na zadku a raději nevycházej....stejně Tě nakonec klepne....
Ale zrovna tohle by mu starosti dělat nemělo... Náhrobek si určitě dá do nákladů jako propagaci firmy.
Neblazni vis co to stoji penez
?
Banditatom (Člen) 15.11.2017 13:17:50 Offline |
O
Ondráš psal:Petr J. psal:...ještě by ho ten kameník natáhl, jako to dělají všichni....
Všeci kradnů...
Iba babis bere dotacie!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2017 15:39:09 Offline |
Banditatom psal:O
Ondráš psal:Petr J. psal:...ještě by ho ten kameník natáhl, jako to dělají všichni....
Všeci kradnů...
Iba babis bere dotacie!!!
Tak si nestezuj a ber je taky..urcite by jsi vymyslel neco na rozvoj podnikani v regionu😁😁
Banditatom (Člen) 15.11.2017 18:03:49 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:O
Ondráš psal:
Všeci kradnů...Iba babis bere dotacie!!!
Tak si nestezuj a ber je taky..urcite by jsi vymyslel neco na rozvoj podnikani v regionu😁😁
Havrani hnizdo???
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2017 21:29:14 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:O
Iba babis bere dotacie!!!Tak si nestezuj a ber je taky..urcite by jsi vymyslel neco na rozvoj podnikani v regionu😁😁
Havrani hnizdo???
No neco stylove ke kamnictvi..treba kameny ptaky..nebo co ja vim😁😁
Honzik8719 (Člen) 20.11.2017 08:13:24 Offline |
Petr J. psal:...tak test proběhl dobře, budeme kamarádi...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … wa0004.jpg
šampónek to ani nezasral se těšim až jí uvidim naživo...
taky sme včera konečně trochu s klukama pojezdili
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 20.11.2017 08:32:38 Offline |
Honzik8719 psal:Petr J. psal:...tak test proběhl dobře, budeme kamarádi...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … wa0004.jpgšampónek to ani nezasral se těšim až jí uvidim naživo...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_5969.jpg
kurva jak je možný že je ta fotka naruby? v mobilu je normálně, v kompu normálně v náhledu normálně a tady naruby
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 20.11.2017 09:24:21 Offline |
Honzik8719 psal:Petr J. psal:...tak test proběhl dobře, budeme kamarádi...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … wa0004.jpgšampónek to ani nezasral se těšim až jí uvidim naživo...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_5969.jpg
Voba dva jste samponci
Honzik8719 (Člen) 20.11.2017 10:38:18 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Petr J. psal:...tak test proběhl dobře, budeme kamarádi...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_5969.jpgVoba dva jste samponci
Karbec uz vymenils? Hura do prace
...relativní kochač...
Ondráš psal:Já teda nejsem znalec a rád se přiučím, ale to se jako jezdí takhle normálně bez krytu na malém kolečku na sekundárním převodu?
...kryt tam je, je to jen taková šedá plastová kolejnička nad kolečkem, proto to na tý fotce nejni vidět...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2017 11:12:45 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Já teda nejsem znalec a rád se přiučím, ale to se jako jezdí takhle normálně bez krytu na malém kolečku na sekundárním převodu?
...kryt tam je, je to jen taková šedá plastová kolejnička nad kolečkem, proto to na tý fotce nejni vidět...
To uz je ten ram kde sundas retez bez roznejtovani nebo vyndani kyvky??
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Ondráš psal:Já teda nejsem znalec a rád se přiučím, ale to se jako jezdí takhle normálně bez krytu na malém kolečku na sekundárním převodu?
To uz je ten ram kde sundas retez bez roznejtovani nebo vyndani kyvky??
...nene...tady konkrétně je klasická řetězová spojka..
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2017 13:30:55 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...kryt tam je, je to jen taková šedá plastová kolejnička nad kolečkem, proto to na tý fotce nejni vidět...To uz je ten ram kde sundas retez bez roznejtovani nebo vyndani kyvky??
...nene...tady konkrétně je klasická řetězová spojka..
Tak to jo..ja jen ze tohle reseni jsem videl teprve na lonskych dalkovejch soutezakach tak jsem si jen rikal jestli se Vetrnik neplacnul pres kapsu trochu vic😁😁
Pekny to mate kluci
jo pekné to je.. tež bych sa svezl...
jelene a ty fusy? jedeš hipsta styl?