Nejsi přihlášen
Masofka 2014 - termíny a ceny
Dám to ještě jednou sem.
http://www.hotelkouty.cz/
Ve zkratce:
Pátek příjezd, večeře (guláš nebo řízek - co si vybereme) od 18h do 22h a pro opozdilce bude ještě pár porcí i po 22h.
Sobota snídaně 8h-11h s česnečkou. Pak volná zábava a asi motoorienťák.
Večer grilování (kuřecí, vepřové je jasné, kdo bude chtít rybu, hovězí nebo klokana tak se mi nahlásí předem, pečená kolena nebo žebra když bude zájem, pro býložravce třeba smažák).
Neděle snídaně ve stejný čas + bramboračka a pak pomalu odjezd.
Možnost vybrat i z normálního jídeláku co mají.
Pivo Pilsner Urquell, Svijany, Bernard, rumu a zelené vezme víc, bar bude otevřen dokud tam někdo bude sedět, pro kuřáky jsem domluvil, že nakoupí i nějaké cigarety.
Jestli vás napadne něco co by tam mohlo být navíc, tak dopište. Prej se bude snažit to splnit. Přemejšlel jsem gilovat sele, nebo alespoň kýtu, ale ty kousky na grilu mě přijdou takové flexibilnější.
Ubytování: hotel, chaty a stany pro socky. Na stany tam prej je tak 7-8 míst.
A to nejdůležitější, termíny:
9.5 - 11.5.
Červen plný
Červenec jsem nechtěl
15.8.-17.8.
5.9. - 7.9.
19.9. - 21.9.
Mě se třeba líbí ten první zářijový termín, ale asi by možná šel i ten první květnový. To teda zase bejvávala Jedovnice, ale ta nevím jestli bude... No vyjádřete se sami.
Na osobu:
Hotel:
2 noci se snídaní a večeře v pátek - 1 030,- Kč.
1 noc se snídaní 460,-
Chatky:
2 noci se snídaní + večeře 630,- Kč
1 noc se snídaní 260,-
Stan:
2 noci se snídaní + večeře 430,- Kč
1 noc se snídaní 160,-
Do pondělka tu nechám volnou diskuzi. V úterý objednám termín.
Peníze se budou vybírat předem, kdo zaplatí a nedojede přispěl na Maldu.
Zatím to bylo 2x pro květen a po jednom hlasu pro srpen a září.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Masofka 2014 - termíny a ceny
malda psal:Za mně radši květen a kdo zaplatí a nepojede tak peníze propadnou pořadateli !!! Každá charita má své meze !!
Pořadateli nic. Nechci pak poslouchat, že jsem se na tom nakapsoval a z každý osoby která tam byla jsem měl minimálně 300,- do kapsy, takže se to holt propije.
A nebo se Kellymu koupí nová nafukovačka.
...f tom kvjetnovym termínu sem bohužel f piči...6.-8.5. sem f Brně na dromu a vocamcať do neděle ňáký courání po SK a azijský části republiky...tagže za mě první zářijovej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2014 22:25:21 Offline |
Kožak psal:za mě taky to září páč dělat 2va srazy měsíc po sobě je vina
...jo ...parkovat bajk je kde ?
taky ten zařijovej...
parkovani na pokoji ... esli to je bezbarijerovy
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Progear 650 (Člen) 08.02.2014 11:20:35 Offline |
zaří za mě...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:...f tom kvjetnovym termínu sem bohužel f piči...6.-8.5. sem f Brně na dromu a vocamcať do neděle ňáký courání po SK a azijský části republiky...tagže za mě první zářijovej...
taky tak, teda bez tý ázije, ale když dotlačím maringotku ve čtvrtek v noci do hor, tak už mě pani v pátek nikam nepustí. Ostatní termíny kromě prvního zářijovýho jsem na to skoro podobně. Ale bav se s volem o neděli, když jde v pátek na porážku
Strýcfajtr !!!
pavel dolínek (Člen) 08.02.2014 12:43:41 Offline |
za mě září
"una storia italiana"
barynek psal:srpen nebo první týden v září, ale nevím jestli nebudu zase někde v rachotě...
di ty brepto
za mě květen (což už asi nemá cenu hlasovat) nebo ten prvni tejden v září
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:barynek psal:srpen nebo první týden v září, ale nevím jestli nebudu zase někde v rachotě...
di ty brepto
za mě květen (což už asi nemá cenu hlasovat) nebo ten prvni tejden v září
ty vole musím se postarat o nováčky na gymnáziu, aby věděli, jak se věci mají;-)
Bandit 4EVER!!!
pavel dolínek (Člen) 10.02.2014 17:53:34 Offline |
já bych to udělal v květnu,každej je nadrženej po zimě,v září ti přijede bramborárna nebo starý jádro,když to nebude drahý
"una storia italiana"
Banditatom (Člen) 10.02.2014 19:32:21 Offline |
Kukii psal:v květnu rodíme, s námi nepočítej
Ja taky rodim...z haciendy tak nic
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Souhlasím s Kožakem, že na 2 akce měsíc za sebou přijedou jen skalní. Deny už termín dal. Takže tím pro mě myslím květen padá.
Bavil jsem se s Kojakem a možná spojíme Županovický turnaj s touhle akcí. To se ještě uvidí.
Zamlouvám tedy první víkend v září.
Banditatom (Člen) 12.02.2014 15:46:49 Offline |
Kukii psal:Ondráš psal:Termín je zamluven.
Co nějakou kapelu? Přemejšlel jsem nad Gapou...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ondráš psal:Souhlasím s Kožakem, že na 2 akce měsíc za sebou přijedou jen skalní. Deny už termín dal. Takže tím pro mě myslím květen padá.
Bavil jsem se s Kojakem a možná spojíme Županovický turnaj s touhle akcí. To se ještě uvidí.
Jo jo nohejbalu není nikdy dost a je to tak dopředu že si každej může udělat čas,už se těším
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Bedřich psal:Tak to je bez nás..... páč když bude vše ok, tak v té době rodíme ....
....ups a je to venku
Souhlas,,, Katka si odskočí a ty to zatím zapiješ..... :o)
Určitě kolem bude nějakej ten špitál , a když ne tak se najde dost chytrolínu co to teoreticky zvládnou sami.
Hlavně už to není prvně tak by to takovej stres být něměl ne??
Kurva, ale že Vám to přeju !!!
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Ondráš psal:Souhlasím s Kožakem, že na 2 akce měsíc za sebou přijedou jen skalní.
Tomu nerozumi, takže "Masofka" bude v září a tim pádem 2 akce měsíc za sebou nebudou? A co bude v srpnu? Konec července, začátkem srpna bejvá USB, je možný, že bude FF... pro mě tenhle argument
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Tomu nerozumi, takže "Masofka" bude v září a tim pádem 2 akce měsíc za sebou nebudou? A co bude v srpnu? Konec července, začátkem srpna bejvá USB, je možný, že bude FF... pro mě tenhle argument
Filous psal:...Ondrášů, LBW bejvá třetí tejden f červenci a letos tomu nebude jinag...
Tzn. 18.-20.8. Do Masofky tak bude zbývat ještě 7 týdnů.
U FF je větší pravděpodobnost, že nebude, než bude. Na rozdíl od Denyho akce nikdo nikde nepsal, že bude a kdy.
Co bude teda prosímtě v srpnu mimo těch 2 akcí které jsi vyjmenoval z nich jedna je v červenci a druhá se s největší pravděpodobností konat nebude...?
2 ostatní: S Gapou se spojím a zeptám se na finanční požadavky.
spidys psal:Ondráš psal:Souhlasím s Kožakem, že na 2 akce měsíc za sebou přijedou jen skalní.
Tomu nerozumi, takže "Masofka" bude v září a tim pádem 2 akce měsíc za sebou nebudou? A co bude v srpnu? Konec července, začátkem srpna bejvá USB, je možný, že bude FF... pro mě tenhle argument
co chces jeste resit? Termin je danej, hotel rezervovanej, vetsina to vodkejvala ... a ted budes lestit zlatej prd?
Co se tyce FF, tak jsem se uz vyjadril. Pokud bude, tak beze me. Pokud tam budu, tak si s vama dam pivo a panaka. Vic ode me neocekavejte. A jelikoz se nebudu ucastnit poradani, necitim se kompetentni k podavani jakychkoliv oficialnich/neoficialnich informaci.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:co chces jeste resit? Termin je danej, hotel rezervovanej, vetsina to vodkejvala ... a ted budes lestit zlatej prd?
Nechci řešit nic, ani nic neřešim, jen poznámka o dvou akcích měsíc po sobě mi připadá ftipná .
spidys psal:Nechci řešit nic, ani nic neřešim, jen poznámka o dvou akcích měsíc po sobě mi připadá ftipná .
Jestli se ti to hodí tak přijeď. Jestli se ti to nehodí, tak napiš že nejedeš a víc už Tě to nemusí zajímat.
BTW. Co je teda ta akce, která je měsíc před termínem Masofky?
Ondráš psal:Jestli se ti to hodí tak přijeď. Jestli se ti to nehodí, tak napiš že nejedeš a víc už Tě to nemusí zajímat.
BTW. Co je teda ta akce, která je měsíc před termínem Masofky?
Vo tom jestli dorazim nedo nedorazim nebyla řeč, jen sem řešil tvoje vodůvodnění, proč to bude v září. Nic víc, nic míň.
Vo akcích v srpnu a koncem července byla řeč... víš sám, jaký akce bejvaj. Jestli bude FF nikdo nedokáže řeč, to je nejspíš jenom na Kubovi a pokud bude, určitě se tam sejde hojnej počet lidí tady vocaď.
U května si měl tu možnost, že by si "vodevíral" sezonu a lidi nadržený na nějakou akci by určitě vo tom přemejšleli trochu jinak.
To je co sem ti chtěl timhle všim říct.
Neber to vode mě nějak zle nebo jinak, nijak nechci znevažovat tvoje angažování se v realizaci "Masofky". Byla diskuze nad termínem, tak sem se jí zúčastnil. Každopádně ti držim palec, ať se to povede, jak s počasim, tak s účastí a pokud budem moct, určitě přijedem.
Ondrášu, září je rozumné.. Rendy říkal, že by v květnu nikam nejel, i kdybych nerodila.. je to na něj moc brzy a v letošním rozmaru počasí může být ještě sníh v září bývá ještě krásně a pokud si vzpomínám, tak Jedovnice pořádaná Billym kdysi bývala taky na začátku září a kolik nás tam bylo...
Život je boj-mašina je nej!!!
Aby to tu úplně nechcíplo a furt to bylo v podvědomí.
Vzdálenost od ostatních akcí byla jeden, nikoliv jediný argument v rozhodování. Pokud bude FF, tak holt bude.
Schválně jsem prolejzal stránky FF a byl jsem i na FB ještě před konečným rozhodnutím. Na oficiálních stránkách není nic a na FB je dotaz na AnnuK, Blue Effect a na Buty, jestli je někdo chce (ne že jsou domluvený), ale o datumu se nikde nic nepíše...
Pro mě je třeba pádnější argument, že v květnu by rozhodně nepřijeli kluci, který budou v tu dobu na dromu v Brně, než že by případně (s FF se Masofka nekříží) nepřijeli lidi, který budou na FF.
Ondráš psal:Aby to tu úplně nechcíplo a furt to bylo v podvědomí.
Vzdálenost od ostatních akcí byla jeden, nikoliv jediný argument v rozhodování. Pokud bude FF, tak holt bude.
Schválně jsem prolejzal stránky FF a byl jsem i na FB ještě před konečným rozhodnutím. Na oficiálních stránkách není nic a na FB je dotaz na AnnuK, Blue Effect a na Buty, jestli je někdo chce (ne že jsou domluvený), ale o datumu se nikde nic nepíše...
Pro mě je třeba pádnější argument, že v květnu by rozhodně nepřijeli kluci, který budou v tu dobu na dromu v Brně, než že by případně (s FF se Masofka nekříží) nepřijeli lidi, který budou na FF.
Mazec když to tu tak čtu tak se budu divit jestli se do organizace něčeho takovýho znovu pustíš, to je furt dohadování a obhajování...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Progear 650 (Člen) 20.02.2014 21:50:18 Offline |
Ondráš:
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Žirafa psal:Mazec když to tu tak čtu tak se budu divit jestli se do organizace něčeho takovýho znovu pustíš, to je furt dohadování a obhajování...
Tak kvuli tomu asi tady to vlákno zakládal néé
Ondráš psal:Souhlasím s Kožakem, že na 2 akce měsíc za sebou přijedou jen skalní. Deny už termín dal. Takže tím pro mě myslím květen padá.
ondrasi, dej to do akci, at je to videt a lidi na to nezapomenou...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
mě už se to taky rýsuje.... po 10ti hodinách práce je hotová mapa a kontroly. Teď to ještě oboduju a předám k posouzení. Pak okopíruju a můžem jet ....doufám, že za tu práci se najdou aspoň dva lidi co to pojedou
Akce žije...
Termín je 5.9.-7.9.2014 a ani Spidys na tom nic nezmění.
Jen teď je akutnější moje stěhování, než akce která bude za 5 měsíců.
Cena za ubytování je jasná, místo taky.
Startovné za tajný závod se bude řešit individuálně a ne paušálně, tj., kdo pojede ten zaplatí. Závod už je skoro připraven.
Sobotní večeře bude nějaký grilovaný maso (klobása, zelenina...). Není v ceně ubytování platí si každý sám podle toho co sní.
Hotel bude jen náš, je daleko od všeho ostatního, není tam signál na mobil. Bordel, ale ne ničení povolené.
Cena za Gapu... To se uvidí (kapela + zvukař není úplně levná sranda). Z Ostravy to není úplně kousek a zvukař je extra... Snad se to do 120-150 na hlavu vejde.
Když to nedopadne bude NB s tím co si kdo přiveze.
Pro Vikece - Nainstaluju tam speciálně kvůli tobě Win XP, abys nenadával a jestli budeš furt nadávat, tak už jsi jelito a ne že to mam rozbitý.
Čéče po tom,co sem tatovi pořídil noťas s vosmičkama,kde su totálně v koncích,nevím jestli mě neuděláš nějakej rychlokurs na hen ten lynux,nebo jak se ta piča menuje Teda až mě klekne můj starej se sedmičkama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:
Čéče po tom,co sem tatovi pořídil noťas s vosmičkama,kde su totálně v koncích,nevím jestli mě neuděláš nějakej rychlokurs na hen ten lynux,nebo jak se ta piča menuje Teda až mě klekne můj starej se sedmičkama
Neboj za rok přijdou 9-tky a ty budou opět jako 7-čky
http://notebook.cz/clanky/kratke-zpravy … -Windows-9
Lepší někdy, než nikdy.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2014 13:37:55 Offline |
Ondráš psal:Akce žije...
Termín je 5.9.-7.9.2014 a ani Spidys na tom nic nezmění.
Jen teď je akutnější moje stěhování, než akce která bude za 5 měsíců.
Cena za ubytování je jasná, místo taky.
Startovné za tajný závod se bude řešit individuálně a ne paušálně, tj., kdo pojede ten zaplatí. Závod už je skoro připraven.
Sobotní večeře bude nějaký grilovaný maso (klobása, zelenina...). Není v ceně ubytování platí si každý sám podle toho co sní.
Hotel bude jen náš, je daleko od všeho ostatního, není tam signál na mobil. Bordel, ale ne ničení povolené.
Cena za Gapu... To se uvidí (kapela + zvukař není úplně levná sranda). Z Ostravy to není úplně kousek a zvukař je extra... Snad se to do 120-150 na hlavu vejde.
Když to nedopadne bude NB s tím co si kdo přiveze.
Pro Vikece - Nainstaluju tam speciálně kvůli tobě Win XP, abys nenadával a jestli budeš furt nadávat, tak už jsi jelito a ne že to mam rozbitý.
Ja urcite neprijedu bo budu v cizine..tak jen aby jsi semnou nepocital
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:Akce žije...
já vám když tak zahraju na tamburínu zadara....
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
No tak jsem to teda dal do akcí:
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=175
Uff...
kakika psal:Asi nebudu moci přijet Jedině autem a to s Járou (mám v rameno)
určitě to do týdne vědět nebudu... Šlo by prosím zajistit rezervaci tak na půl? že bych to potvrdila později?
díkes
Míst je dost. Jen co se týče toho kde spát (chata, stan, hotel) to bude kdo dřív přijde, ten dřív mele.
Autem nebudeš sama. To mi věř.
Mohu ti to dát vědět během příštího týdne? Musím se zeptat Jinač stan určitě nee...
Ondráš psal:kakika psal:Asi nebudu moci přijet Jedině autem a to s Járou (mám v rameno)
určitě to do týdne vědět nebudu... Šlo by prosím zajistit rezervaci tak na půl? že bych to potvrdila později?
díkesMíst je dost. Jen co se týče toho kde spát (chata, stan, hotel) to bude kdo dřív přijde, ten dřív mele.
Autem nebudeš sama. To mi věř.
Nikdy není na nic pozdě!!!
Tak jo... Jdeme na to:
Gapa alias AC/DC revival bude (sobota), ozvučení jsem taky sehnal. Z toho důvodu se změní ceny.
Hotel:
2 noci se snidani + vecere v patek 1330,-
1 noc se snidani 760,-
Chatky:
2 noci se snidani + vecere 930,-
1 noc se snidani 560,-
Stan:
2 noci se snidani + vecere 730,-
1 noc se snidani 460,-
Chtěl jsem udělat super-hyper moderní přihlašování, ale radši nechám klasiku:
Peníze poslat sem:
1104954030/3030
Do variabilního symbolu napsat mobil a do zprávy pro příjemce napsat přezdívku.
Následne poslat e-mail na masofka2014@seznam.cz.
V tom e-mailu bude uveden mobil, přezdívka, požadovaný typ ubytování (dvoulůžák, chatka, stan), kolik osob a od kdy do kdy budete. Příklad:
Pan Vomáčka přijede se svojí drahou polovičkou a zdrží se od pátku do neděle. V e-mailu mi přijde:
Variabilní symbol: 123456789
Přezdívka: UHO
Ubytování od pátku do neděle. Dvě osoby. Pokoj dvoulůžák.
Podepsán
Pan Vomáčka
Ti co mi pošlou e-mail a platba dorazí na účet se objeví na následujícím odkazu.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ … ds/pubhtml
Bude i moto-orienťák. Startovné se bude platit na místě a jeho výše zatím není stanovena.
Doufám, že je to všechno jasné. Kdyby ne, tak telefon mám v profilu. Pokud bude chtít přijet i nějaký bratr Slovák, tak ať se mi ozve a nějak se domluvíme.
osiris psal:...takže pan trubka nejede?
Jede taky...
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=175
Připomínám že když jde jednotlivec do takový akce a vloží do toho svoje prachy mohlo by to být odměněno učastí !!! Je to človíček kterýmu jde o to se pobavit !! Tak nepřemýslet a hlásit se at má kluk klidnější spaní
Malda měl nápad vpustit na koncert i zvěř z okolí. Zkusím se zeptat provozního, jestli je reálný, že by tam někdo přišel, protože ten hotel je trochu stranou všeho. A taky bych to udělal asi jen v případě, že by to bylo venku.
Pokud řekne, že přijde tak 5 lidí, tak to na to prdím...
hlemejzd999 (Člen) 21.07.2014 11:34:30 Offline |
hale Ondráši - dokdy je možný se přihlásit ? Dokdy musi bejt poslany prachy . Já ještě nevím , jestli budu moct kolevá práci v tom termínu , tak jako esli to pude se přihlásit nějak na poslední chvíli . dík
hlemejzd999 psal:hale Ondráši - dokdy je možný se přihlásit ? Dokdy musi bejt poslany prachy . Já ještě nevím , jestli budu moct kolevá práci v tom termínu , tak jako esli to pude se přihlásit nějak na poslední chvíli . dík
No čím dřív tím líp. Hoteliér se taky musí předzásobit, takže když mě bude 4.9. večer volat 20 lidí jestli je volno (volno bude, protože pochybuji, že se nás sejde 100), tak s tím budu trochu běhání.
Asi tak... Pokud budou do 3.9. peníze na mém účtě, tzn. někdy do konce srpna poslané, tak asi stačí postup který je zde psaný. Pokud by to bylo později, tak už řešit přes telefon.
hlemejzd999 (Člen) 21.07.2014 15:59:14 Offline |
Ondráš psal:Pokud budou do 3.9. peníze na mém účtě, tzn. někdy do konce srpna poslané, tak asi stačí postup který je zde psaný. Pokud by to bylo později, tak už řešit přes telefon.[/b]
Oukej , senkjů very mač ti ho tam pěkně