Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 06.06.2014 14:31:49 Offline |
Re: Žirovnice 6 - 8. 6. 2014
Kukii psal:pokud ukecám Rendyho, že se mu chce na výlet a malej nebude mít teplotu, tak bychom taky rádi dorazili...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
VikecB12 psal:Kukii psal:pokud ukecám Rendyho, že se mu chce na výlet a malej nebude mít teplotu, tak bychom taky rádi dorazili...
No parťák by mě dorazit mohl
zatim to nevypadá.. nám by se chtělo a moooc... ale Rendymu se nechce...
Život je boj-mašina je nej!!!
jenom co to člověk dopíše, tak mu manžel volá, že nakonec jedeme jupííí.. zítra jsme tam... Rendy valí s Mourem (bude ti volat) a my s mladym vyrazíme autej někdy brzy ráno, at nejedeme v tom vedru... s ubytkem se uvidí.. pro Rendyho prosím jedno místo v chajdě a my s mladym uvidíme.. možná pojedem přenocovat do Pelhřimova
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 07.06.2014 08:29:12 Offline |
Takova krasna seslost a ja nic
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdravim, proč jsem nepřijel i já? Důvod jednoduchý. Bída s penězi a mam to o 200km dál, neboť i jako předloni následující tyden po sraze odjíždím do Itálie Konkrétně ted 12. Alespon mě tam zastoupila sestra ... Jen doufám že jste na ní byli všichni hodní Tak na Masovce
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Čus pičáci, tak hlásim návrat domu OK, ale bylo to o fous. Zcela nedobrovolně jsem jednomu idiotovi na D1 mezi BN a Říčanam demotoval levý zrcátko ve 150 km/h. Kromě modřiny jako kjáva na pravym loktu všechno dobrý. Budu se tešit až se zase srazíme.
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
hlemejzd999 (Člen) 08.06.2014 14:26:04 Offline |
tak hlásím taky příjezd .rad jsem vas zas viděl bando.fajny vikend.
PS: nechal jsem tam ručník pičo
Willy psal:Čus pičáci, tak hlásim návrat domu OK, ale bylo to o fous. Zcela nedobrovolně jsem jednomu idiotovi na D1 mezi BN a Říčanam demotoval levý zrcátko ve 150 km/h. Kromě modřiny jako kjáva na pravym loktu všechno dobrý. Budu se tešit až se zase srazíme.
No tak hlavně žes nelehl,to by bylo asi "trochu" horší
Vidíš,to by se ti ve vzduchu nestalo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
No "FIKEC" ono to f tom vzduchu někdy taky bejvá jen tak-tak . To je tak když č.rák nečumí do zrcátek a když seš na jeho úrovni tak se rozhodne předjíždět. Střihnul jsem půlkama drát . Ve výsledku všechno dopadlo ještě dobře a skopčák z toho byl sám vyděšenej. Když sem si s nim šel pokecat tak to bylo asi 10x "En šuldygum sí bite" . Kdybych tam lehnul tak by nám to bylo stejně vobjema kulový platný. Ten víkend byl vážně bezva , už se tešim na další a hlavně na novej toaleťák, že jo Štěpáne .
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
kneehammer (Člen) 08.06.2014 19:10:01 Offline |
Willy psal:No "FIKEC" ono to f tom vzduchu někdy taky bejvá jen tak-tak . To je tak když č.rák nečumí do zrcátek a když seš na jeho úrovni tak se rozhodne předjíždět. Střihnul jsem půlkama drát . Ve výsledku všechno dopadlo ještě dobře a skopčák z toho byl sám vyděšenej. Když sem si s nim šel pokecat tak to bylo asi 10x "En šuldygum sí bite" . Kdybych tam lehnul tak by nám to bylo stejně vobjema kulový platný. Ten víkend byl vážně bezva , už se tešim na další a hlavně na novej toaleťák, že jo Štěpáne .
Jo Štefane,paní domácí to s Fikecem rozhrábla dobře
Willy psal:Čus pičáci, tak hlásim návrat domu OK, ale bylo to o fous. Zcela nedobrovolně jsem jednomu idiotovi na D1 mezi BN a Říčanam demotoval levý zrcátko ve 150 km/h. Kromě modřiny jako kjáva na pravym loktu všechno dobrý. Budu se tešit až se zase srazíme.
No jen blbni.
Pěkné to bylo...
Díky Maldovejm za ranní čaj.
Neděkuji obsluze za to jak točila pivo a že se mi snažila prodat 4 měsíce prošlé brambůrky.
Ale pak je tam tuším, rozdávali zadarmo, takže alespoň nějaký efekt to mělo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2014 09:57:01 Offline |
mam z telefonu jen par fotek , tak kdyby to nekoho zajimalo , ale jsou to jen klasické momentky - zadne umeni
http://hlemejzd999.rajce.idnes.cz/Bandi … vnice_2014
Tak slíbené foto, bohužel jen PÁ,SO.
http://motodovca.unas.cz/zirovnice2014.html
K sosnutí hír heslo: BANDIT PIČO
https://www.dropbox.com/s/2q9ipjulfqwpk … 6.2014.zip
a jedno videíčko s rachejtlema a Míšou Davidem na YT
http://www.youtube.com/watch?v=M-9BeV8u … e=youtu.be
Lepší někdy, než nikdy.
Tak Váňa je Hír: http://youtu.be/hM545QFebVc
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Tak Váňa je Hír: http://youtu.be/hM545QFebVc
smaz to Ja tam vubec nebyl
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2014 13:04:11 Offline |
hele Drako , mozna se mi jeste klepou pastelky po tom vikendu , ale pri zadani hesla pro stazeni tech fotek to nefunguje
SuJazuwaki (Člen) 09.06.2014 13:24:05 Offline |
hlemejzd999 psal:hele Drako , mozna se mi jeste klepou pastelky po tom vikendu , ale pri zadani hesla pro stazeni tech fotek to nefunguje
Zkopíruj to, né?
SuJazuwaki
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2014 14:01:50 Offline |
SuJazuwaki psal:hlemejzd999 psal:hele Drako , mozna se mi jeste klepou pastelky po tom vikendu , ale pri zadani hesla pro stazeni tech fotek to nefunguje
Zkopíruj to, né?
tak to zkopiruj ty ... uvidis piču stejnou jako ja proste to nejde ani zkopirovany , ani rucne ani nijak
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2014 14:14:55 Offline |
tak asi na potreti vypsane heslo rucne a uz to de - zkopirovat a vlozit vubec
mam to asi jakesi pokurvene
...nebo co ...
hlemejzd999 psal:SuJazuwaki psal:hlemejzd999 psal:hele Drako , mozna se mi jeste klepou pastelky po tom vikendu , ale pri zadani hesla pro stazeni tech fotek to nefunguje
Zkopíruj to, né?
tak to zkopiruj ty ... uvidis piču stejnou jako ja proste to nejde ani zkopirovany , ani rucne ani nijak
To je rukama - mně to vybalit šlo. Fotky vidím Musíš se víc snažit...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2014 14:40:57 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:SuJazuwaki psal:
Zkopíruj to, né?tak to zkopiruj ty ... uvidis piču stejnou jako ja proste to nejde ani zkopirovany , ani rucne ani nijak
To je rukama - mně to vybalit šlo. Fotky vidím Musíš se víc snažit...
jasne ...neni to zadna groteska s Lupino Lanem !...musite se vic snazit pane spravce
Ondráš psal:Pěkné to bylo...
Díky Maldovejm za ranní čaj.
Neděkuji obsluze za to jak točila pivo a že se mi snažila prodat 4 měsíce prošlé brambůrky.
Ale pak je tam tuším, rozdávali zadarmo, takže alespoň nějaký efekt to mělo.
na mně zas při placení vytasila Štěpánův lístekjak je to možný ?!...k tomu bylo při pohledu na něj nad slunce jasný že můj neni
MRDAT!!!
Progear 650 (Člen) 10.06.2014 09:08:07 Offline |
ste zas vypadali.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Bylo by dobré, pokud autoři fotek dovolí to nějak sjednotit, všechny fotky časově seřadit a dát do fotogalerie. Kdo to má pak hledat po všech čertech. Brání tomu něco proč by to tam nemohlo být? Nebo je ta galerie jenom na oficiální srazy - pak by se to dalo na stránce se seznamem galerií hodit do dvou úrovní...
Aspoň by hlemejžď (a ostatní) nemusel procházet celé fórum a našel by ty fotky hned, až se zase bude v práci nudit a bude si chtít zavzpomínat
Mám taky pár fotek a přemýšlím, jestli na to mám zřizovat vlastní galerii nebo to někam vystavit - no a nelepší by bylo to dát sem.
Jinak co se týče tady fotogalerie na bandiťákách a případného dalšího upgrajdu (spíš oživení titulní stránky), popř. přeléčení kalendáře akcí a bazaru, tak bych měl dotaz na místní správce Osiho a Inkvize, zda by k tomu nepustili odborníka, kterej by se na to když tak juknul.
V Žirovnici se nabízel Tachec, že by to zkusil.
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Jinak co se týče tady fotogalerie na bandiťákách a případného dalšího upgrajdu (spíš oživení titulní stránky), popř. přeléčení kalendáře akcí a bazaru, tak bych měl dotaz na místní správce Osiho a Inkvize, zda by k tomu nepustili odborníka, kterej by se na to když tak juknul.
ten se za dve zeleny nabizel k cemukoliv
Drakoxxl psal:Jinak co se týče tady fotogalerie na bandiťákách a případného dalšího upgrajdu (spíš oživení titulní stránky), popř. přeléčení kalendáře akcí a bazaru, tak bych měl dotaz na místní správce Osiho a Inkvize, zda by k tomu nepustili odborníka, kterej by se na to když tak juknul.
2 Tachec: Možná do toho jdeš s dobrejma úmyslama, ale nečekej vděk. Vím o čem mluvím.
Ale každá ruka dobrá.
2 Drako: Zapoj mladýho ať se taky trochu pohne v dovednostech...
Ondráš psal:Drakoxxl psal:Jinak co se týče tady fotogalerie na bandiťákách a případného dalšího upgrajdu (spíš oživení titulní stránky), popř. přeléčení kalendáře akcí a bazaru, tak bych měl dotaz na místní správce Osiho a Inkvize, zda by k tomu nepustili odborníka, kterej by se na to když tak juknul.
V Žirovnici se nabízel Tachec, že by to zkusil.2 Tachec: Možná do toho jdeš s dobrejma úmyslama, ale nečekej vděk. Vím o čem mluvím.
:
Vopravit to by chtělo,ale nějaký změny natož novýho,to asi u některých neprojde.
Libor nx psal:Ondráš psal:Drakoxxl psal:Jinak co se týče tady fotogalerie na bandiťákách a případného dalšího upgrajdu (spíš oživení titulní stránky), popř. přeléčení kalendáře akcí a bazaru, tak bych měl dotaz na místní správce Osiho a Inkvize, zda by k tomu nepustili odborníka, kterej by se na to když tak juknul.
V Žirovnici se nabízel Tachec, že by to zkusil.2 Tachec: Možná do toho jdeš s dobrejma úmyslama, ale nečekej vděk. Vím o čem mluvím.
:Vopravit to by chtělo,ale nějaký změny natož novýho,to asi u některých neprojde.
Žádný velký změny dělat nechci - stačí když se opraví to co nefunguje - a to může opravit klidně správce
- bazar
- diakritika v komentářích u akcí
- chybová hláška maileru a s tím související duplicita příspěvků (to se tedy pak opravuje ručně, ale opravit to tak, aby k tomu vůbec nedocházelo)
- vylepšit vyhledávání
- ...
Ondráš psal:Drakoxxl psal:Jinak co se týče tady fotogalerie na bandiťákách a případného dalšího upgrajdu (spíš oživení titulní stránky), popř. přeléčení kalendáře akcí a bazaru, tak bych měl dotaz na místní správce Osiho a Inkvize, zda by k tomu nepustili odborníka, kterej by se na to když tak juknul.
:
Vopravit to by chtělo,ale nějaký změny natož novýho,to asi u některých neprojde.
...s přístupem do administrace systému musíte na housku (tomu to inkviz předal), já mám přístup jen do administrace fóra (respektive i článků atd., ale ne systému jako takovýho)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 10.06.2014 16:08:12 Offline |
nevo7 psal:Vidím, že to robíte na tom istom mieste, raz som tam bol asi pred 3 rokmi. Výlet do Čiech, do niečoho nového si vždy viem užiť.
neni misto jako misto a todle je supr misto a majitel ma pochopeni pro motorkáři
osiris psal:...s přístupem do administrace systému musíte na housku (tomu to inkviz předal), já mám přístup jen do administrace fóra (respektive i článků atd., ale ne systému jako takovýho)
Já myslím, že spíš na Sykyho. Ten mu pošle kopii zdrojáky a dump databáze. Udělá se to na lokálním počítači, vyzkouší a pak se to aplikuje na ostrý.
Ondráš psal:osiris psal:...s přístupem do administrace systému musíte na housku (tomu to inkviz předal), já mám přístup jen do administrace fóra (respektive i článků atd., ale ne systému jako takovýho)
Já myslím, že spíš na Sykyho. Ten mu pošle kopii zdrojáky a dump databáze. Udělá se to na lokálním počítači, vyzkouší a pak se to aplikuje na ostrý.
...to bude asi problém ...sehnat sykyho
osiris psal:...s přístupem do administrace systému musíte na housku (tomu to inkviz předal), já mám přístup jen do administrace fóra (respektive i článků atd., ale ne systému jako takovýho)
kdepak kámo, admina mam, ale vo PHP nevim ani
ale di, Ty brepto ...
No vo tom oživení uvodní vobrazovky a aspoň pokračování v galerii fotek sme se na sraze dost pobavili a myslím že se dost lidí shodlo,že je škoda že se to neaktualizuje,protože když tam nakoukne nějaká nová krev,tak si řekne že sme asi umřeli.
Fotky ze srazů vždycky proběhnou jen přez nějaký rajče ve vláknu o sraze a pak už je nikdo nedohledá,tak myslím že z každé věčí akce hodit pár vobrázků do galerky by bylo supr. A Tachec vypadá jako dost seriózní banditpiča
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2014 21:11:09 Offline |
VikecB12 psal:No vo tom oživení uvodní vobrazovky a aspoň pokračování v galerii fotek sme se na sraze dost pobavili a myslím že se dost lidí shodlo,že je škoda že se to neaktualizuje,protože když tam nakoukne nějaká nová krev,tak si řekne že sme asi umřeli.
Fotky ze srazů vždycky proběhnou jen přez nějaký rajče ve vláknu o sraze a pak už je nikdo nedohledá,tak myslím že z každé věčí akce hodit pár vobrázků do galerky by bylo supr. A Tachec vypadá jako dost seriózní banditpiča
no hlavně vypadá jako dost seriózní Hipí ale to neni nic proti ničemu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:Drakoxxl psal:Jinak co se týče tady fotogalerie na bandiťákách a případného dalšího upgrajdu (spíš oživení titulní stránky), popř. přeléčení kalendáře akcí a bazaru, tak bych měl dotaz na místní správce Osiho a Inkvize, zda by k tomu nepustili odborníka, kterej by se na to když tak juknul.
V Žirovnici se nabízel Tachec, že by to zkusil.ten se za dve zeleny nabizel k cemukoliv
s Tachecem mimo zelenejch byl na diskošce i dobrej ploužáček.
huskyb12 psal:osiris psal:...s přístupem do administrace systému musíte na housku (tomu to inkviz předal), já mám přístup jen do administrace fóra (respektive i článků atd., ale ne systému jako takovýho)
kdepak kámo, admina mam, ale vo PHP nevim ani
...mluvil sem vo přístupu, ne vo tom že bys měl vládnout jinym jazykem než mluvíš
...jo a jinak ano, samozřejmě že do administrace systému nemá lízt kde kdo, o tom musíme hodit řeč
Ondráš psal:osiris psal:...to bude asi problém ...sehnat sykyho
Tak ještě Humlák... Nebo u koho to běží...
...u humláků se v tom za suchý z nosu bude těžko někdo vrtat
...jinak s tou galerkou si zas nepředstavujte, že se tam nasype tuna nesmyslů, to si posílejte mezi sebou ...tam se umístí pár obrázků z jednoho, dvou důležitejch srazů za rok, ale ne z každý akce kde se sejde 15 jedinců (nechytejte mě za slovo, jestli 20 vejpitků už je správnej počet)
No a právě Tachec se nabíd za to suchý z nosu
Právě stačí,když se tam dají fotky z jedné-dvou věčích akcí ročně a na tu uvodní stranu klidně upoutávku na nějakou blížící se,lidmi oblíbenou akci,nebo nějakou masovku,která je v tom daném roce v plánu a myslím že by to bylo rozhodně lepčí,než pozvánka na diskošku v roce 2011 nebo co to tam visí momentálně
hlemejzd999 psal:mam z telefonu jen par fotek , tak kdyby to nekoho zajimalo , ale jsou to jen klasické momentky - zadne umeni
http://hlemejzd999.rajce.idnes.cz/Bandi … vnice_2014
Ta lavička na které odpočívá Zdenda je nějaká zakletá,protože je to myslím ta samá,na které sem bucal o pár hodin později i já po pivo/víno/zelená/zelený kombinaci Ale je fakt,že sme to vod rána nešidili
A navíc,umakart sem nedal ani nepamatuju A snad jako jedinej z těch vopilců sem šel aspoň do toho rybníka
osiris psal:Ondráš psal:Tak ještě Humlák... Nebo u koho to běží...
Myslel jsem že mu alespoň pošle zdrojáky a dump databáze. Práce na 10 minut.
Ondráš psal:osiris psal:Ondráš psal:Tak ještě Humlák... Nebo u koho to běží...
Myslel jsem že mu alespoň pošle zdrojáky a dump databáze. Práce na 10 minut.
...když on martin tohle nedělá (dokonce je v jiný divizi), takže s tím musí za někým jiným a víš jak to je, šéfovi těžko může říct ať v rámci charity někomu nakáže že to má udělat
...netlačte na pilu, všeliký kvaltování hodno hovada jest, my to s houskou nějak probereme
Lidi někdo mi sliboval klubové triko s tím lvem na prsou. Bohužel už si nepamatuji kdo... a za to může ten němec, jak že se jmenuje?
Jinak Losere kdy jsi říkal, že bude jezdit v Klecanech ten parník? A taky se tě mám zeptat, zda se s ním plánuješ projet...
Nikdy není na nic pozdě!!!
kakika psal:Lidi někdo mi sliboval klubové triko s tím lvem na prsou. Bohužel už si nepamatuji kdo... a za to může ten němec, jak že se jmenuje?
Jinak Losere kdy jsi říkal, že bude jezdit v Klecanech ten parník? A taky se tě mám zeptat, zda se s ním plánuješ projet...
mrkni na klecanskej internet Ale vse podstatny se bude dit tuhle sobotu.
A kdo se jako pta?
Loser psal:kakika psal:Lidi někdo mi sliboval klubové triko s tím lvem na prsou. Bohužel už si nepamatuji kdo... a za to může ten němec, jak že se jmenuje?
Jinak Losere kdy jsi říkal, že bude jezdit v Klecanech ten parník? A taky se tě mám zeptat, zda se s ním plánuješ projet...mrkni na klecanskej internet Ale vse podstatny se bude dit tuhle sobotu.
A kdo se jako pta?
Jára (ten můj přítel. Prý bychom se tam mohli sčuchnout
osiris psal:...když on martin tohle nedělá (dokonce je v jiný divizi), takže s tím musí za někým jiným a víš jak to je, šéfovi těžko může říct ať v rámci charity někomu nakáže že to má udělat
...netlačte na pilu, všeliký kvaltování hodno hovada jest, my to s houskou nějak probereme
Já tohle úplně chápu. Nikdo nechce dělat charitu. Jako po asi 7 nebo 8 letech provozu by to chtělo možná nějaké změny a to více než kosmetické...
Jenže jak si psal, zadarmo ni kuře nehrabe a vždycky když se tu řešily peníze, tak z toho byla akorát hádka, že se někdo nakapsoval.
Ondráš psal:..............by to chtělo možná nějaké změny a to více než kosmetické.............
...tak to je gól podívej se co máš napsaný ve svým podpisu a v kontextu s tím cos teď vyřknul si to pomalu a důkladně přečti
osiris psal:Ondráš psal:..............by to chtělo možná nějaké změny a to více než kosmetické.............
...tak to je gól podívej se co máš napsaný ve svým podpisu a v kontextu s tím cos teď vyřknul si to pomalu a důkladně přečti
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
kakika psal:Loser psal:kakika psal:Lidi někdo mi sliboval klubové triko s tím lvem na prsou. Bohužel už si nepamatuji kdo... a za to může ten němec, jak že se jmenuje?
Jinak Losere kdy jsi říkal, že bude jezdit v Klecanech ten parník? A taky se tě mám zeptat, zda se s ním plánuješ projet...mrkni na klecanskej internet Ale vse podstatny se bude dit tuhle sobotu.
A kdo se jako pta?Jára (ten můj přítel. Prý bychom se tam mohli sčuchnout
Uvidime, jak se bude chtit male. Ta to vsechno ridi
osiris psal:Ondráš psal:..............by to chtělo možná nějaké změny a to více než kosmetické.............
Co se zrušilo starý forum a udělalo tohle... Tak je to jen takový výkřik do prázdna...
Myslel jsem udělat upgrade verze toho punBB na kterým to tu běží (žádná změna designu a ovládání), ale koukal jsem, že už je to pomalu mrtvý projekt.
Banditatom (Člen) 11.06.2014 19:44:33 Offline |
Filous psal:osiris psal:...s tim vyhrožuje už dva, tři roky, takže buď ještě v klidu
...tvrdil mi, že je to na spadnutí
aaa do riti...
No tak dobře, uděláme na to projekt.
Najmeme pár lidí, teď jich sou plný pracáky, neměl by to bejt problém.
Budem potřebovat:
Ředitel bude Vikec, jako největší kverulant, tim dost ušetříme
Zbytek budem muset najmout, leda snad ňákej ítý by se našel
Tester je jasně Květoslav, páč na jeho schopnosti nikdo nestačí
Musíme fokusovat především na nasazení řešení do rutinního provozu, koordinovat činnosti s uživateli, identifikovat rizika, zajistit náhradní plán, pružně zareagovat na měnící se potřeby uživatelů.
Nesmí chybět napojení na sociální sítě, kdo nemá Facebook nebo Twiter jako by nebyl ...
Samozřejmě to nebude zadarmo, nicméně zavedeme placené přístupy a na stranách se to může hemžit reklamou na viagru a hubnutí bez hnutí
:))))
Anebo se na to eště chvilku vyserem a necháme konat pána Nemámrádčarodejnice
ale di, Ty brepto ...
Loser psal:kakika psal:Loser psal:
mrkni na klecanskej internet Ale vse podstatny se bude dit tuhle sobotu.
A kdo se jako pta?Jára (ten můj přítel. Prý bychom se tam mohli sčuchnout
Uvidime, jak se bude chtit male. Ta to vsechno ridi
Oki
huskyb12 psal:No tak dobře, uděláme na to projekt.
Budem potřebovat:
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/9_project.jpg
Musíme fokusovat především na nasazení řešení do rutinního provozu, koordinovat činnosti s uživateli, identifikovat rizika, zajistit náhradní plán, pružně zareagovat na měnící se potřeby uživatelů.
Nesmí chybět napojení na sociální sítě, kdo nemá Facebook nebo Twiter jako by nebyl ...
Samozřejmě to nebude zadarmo, nicméně zavedeme placené přístupy a na stranách se to může hemžit reklamou na viagru a hubnutí bez hnutí
Anebo se na to eště chvilku vyserem a necháme konat pána Nemámrádčarodejnice
Nechtěl bych dělat pod Vikecem
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:huskyb12 psal:No tak dobře, uděláme na to projekt.
Budem potřebovat:
Anebo se na to eště chvilku vyserem a necháme konat pána NemámrádčarodejniceNechtěl bych dělat pod Vikecem
...co, by ses jen uchlastal k smrti, nebo kdybys to náhodou vydržel, tak byste po prochlastání všech peněz prachsprostě chcípli hlady
osiris psal:mr.BSE psal:huskyb12 psal:No tak dobře, uděláme na to projekt.
Budem potřebovat:
Tester je jasně Květoslav, páč na jeho schopnosti nikdo nestač
Anebo se na to eště chvilku vyserem a necháme konat pána NemámrádčarodejniceNechtěl bych dělat pod Vikecem
...co, by ses jen uchlastal k smrti, nebo kdybys to náhodou vydržel, tak byste po prochlastání všech peněz prachsprostě chcípli hlady
Nirvana coming
Chce to klíd , né kvalt
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 13.06.2014 20:04:59 Offline |
Kožak psal:VikecB12 psal:Tak já to teda beru
...v nejhoršim dostaneš zlatej padák ;)
...nebo korodovanej kopanec do prdele