Nejsi přihlášen
Re: přírustek do garáže...
To seš vodvážnej,plánovat něco s tímto povozem napřezrok![]()
Nechcu ti kazit radost z nákupu,ale aby to nedopadlo tak,že tě mladej pošle doprdele![]()
Netuším za co se to prodává,ale není lepší volba třeba yamaha YBR125 nebo suzuki GN125,nebo teda nějakej ten skůtr![]()
Fsadím boty,že by mladej rači uvítal třeba to hondí XL(nebo XR?nevím přesně) ve stopětadváce...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mladej byl na letošek připravenej na Simsona. Když viděl tohle, nebyl proti. Motka stála 12.000, což je místní cena za lepšího Simsona. Tohle je 4-takt, 5kvalt...
Samože jsem sháněl nějaký recenze. Kromě mě to mají v Práglu dvě autoškoly jako výcvikový vozidla. Z jedný mi napsali, že za pět let neměli jedinou poruchu. Což mi stačilo jako pochvala...![]()
God Gave me Everything I want
|
zzzmrzlinar (Člen) 15.02.2014 20:06:10 Offline |
přesně tak, Kymcouni nejsou žádný sráče na rok. Na daný účel a za tydle kačky je těžko něco lepšího
...lepčí neš Dandyna nebo fichtl...nebo neš jakákolif dvojtaktní mrdka s kerou bys měl víc starostí neš s Korejcem...sicejc se mi zrovna todle dyzajnovje nelíbí, ale mladej bude určitě vodvařenej![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
zzzmrzlinar (Člen) 17.02.2014 20:43:55 Offline |
tak jsem viděl Kymcouna na živo, a musím říct, že celkem fajné. Čopráci nejsou můj šálek, ale normálně bych skoro řek že se mi tenhle prcek líbí.
Stránky: 1