Nejsi přihlášen
Černý oblak dýmu z výfuku
Chlapi,dejte radu. Bandaska dvanáctka,Jsem ji vytáhl,vyčistil svíce,nahodil.Chvíli se hádala pak se rozběhla,po zahřátí jsem seřídil volnoběh a pak vyjel.18.2.Jel jsem asi 15 minut.Vypl jsem ji,nahodil,naskočila hned na drc bez plynu,pak mě nenapadlo nic jiného zkusit jak jde za plynem a vrznul jsem ji na volnoběh,v tom vyletěl z laufu obrovskej černej obak kouře.Pak se při strtování hádala na 3-4 válce.Nechal jsem ji chvíli a pak naskočila a šla celkem dobře za plynem.Dojel jsem do garáže,tam ji vypl a nahodil a zdá se že jde.Co se stalo,odpálil jsem svíci,nebo si blafla že jsem ji přehltil.Svíce mám NGK
Dík Bendykot
Re: Černý oblak dýmu z výfuku
Tady ty "pozimnímspánku" stavy bych neřešil,dokud bych v klidu nevyjel starej benzín,natankoval novej,v klidu mašinu protáhl za slušnýho počasí delší jízdou a pak bych teprve řešil jestli není něco špatně. Hlavně bych nedělal závěry po štvrthodinové jízdě někde v 8stupních co sou venku,to motor ani nevohřeješ na jeho letní standart. Samozřejmě jak se voteplí,tak si budeš volnoběh zase snižovat,protože bude vysokej.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
souhlas . Po cca půl ročním nenastartování to je to samé. Dej tomu čas, než to opět ožije...klllíd
To máš, jako kdyby na tebe skočila po dlouhé sexpauze nějaká krasavice...taky by z tebe vyletěl oblak černýho kouře ...a na volnoběh bys už ani nevrznul
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2014 07:29:08 Offline |
Jak psali vyse je to zbytecny resit ale proc se ti z laufu vyvali cernej dym je uplne jednoduchy.je to dusledek bohaty smesi tedy to ze delsi dobu bezela na volnobehu na sytic a ve vejfuku se usadili saze z moc bohaty smesi. pak jsi s ni jel pijanko tak to spaliny nevyhnali z vejfuku ven a stalo se to teprve kdyz jsi ji na miste protocil.
Proste neresit a pockat na poradnou projizdku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2014 09:11:54 Offline |
Lachtan psal:je řeč o naftový octavii?
Čéčé neni mel bys videt jak mi zahuli bandit kdyz je to osazeny Dynojetem a po delsi klidny jizde mu dam nazrat..to by se vetsina dieslu mohla stydet
K.a.s.y.m. psal:Lachtan psal:je řeč o naftový octavii?
Čéčé neni mel bys videt jak mi zahuli bandit kdyz je to osazeny Dynojetem a po delsi klidny jizde mu dam nazrat..to by se vetsina dieslu mohla stydet
páč to máš ukrutně namečovaný a ten motor jak má potřebu šeredně sát, tak to nasaje celej érbox a takhle pak hulej plasty. sem jednou hodil do kamen starý holiny a stejnej dým...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:K.a.s.y.m. psal:Lachtan psal:je řeč o naftový octavii?
páč to máš ukrutně namečovaný a ten motor jak má potřebu šeredně sát, tak to nasaje celej érbox a takhle pak hulej plasty. sem jednou hodil do kamen starý holiny a stejnej dým...
...grynpís na tebe syčáku :)
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2014 07:05:57 Offline |
Lachtan psal:K.a.s.y.m. psal:Lachtan psal:je řeč o naftový octavii?
Kožak psal:Lachtan psal:K.a.s.y.m. psal:
Čéčé neni mel bys videt jak mi zahuli bandit kdyz je to osazeny Dynojetem a po delsi klidny jizde mu dam nazrat..to by se vetsina dieslu mohla stydetpáč to máš ukrutně namečovaný a ten motor jak má potřebu šeredně sát, tak to nasaje celej érbox a takhle pak hulej plasty. sem jednou hodil do kamen starý holiny a stejnej dým...
...grynpís na tebe syčáku :)
ty toho nech, už si pořídil tu japonskou ploštici?
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:Kožak psal:Lachtan psal:
páč to máš ukrutně namečovaný a ten motor jak má potřebu šeredně sát, tak to nasaje celej érbox a takhle pak hulej plasty. sem jednou hodil do kamen starý holiny a stejnej dým......grynpís na tebe syčáku :)
ty toho nech, už si pořídil tu japonskou ploštici?
neale bude :)
MRDAT!!!
Stránky: 1