Nejsi přihlášen
Re: Dejte si se mnou...
A neboj za pár tejdnů si deš pro dalšího....my to vydrželi asi 4 tejdny, takže netruchli dlouho a vyber dalšího, ať si zase můžeš nadávat co sis to na sebe ušil
ps. rači jinou rasu bo to stejně bude uplně jinej pes, tak aby nebyly tendence "srovnávat"
![]() |
Banditatom (Člen) 02.03.2014 21:21:21 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2014 23:39:15 Offline |
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
..vím přesně jak ti je.....už to mám párkrát za sebou..... dej si pořádně
chce to hned dalšího hafana....jinak budeš dlouho v pérdeli...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
bylo to fakt drsný, odlecili jsme nádory a když se to začalo zlepšovat, tak přišla mrtvice a projevy den ode dne horší...
dalšího pesana zatím neplanujeme, máme ještě bigla,takže o radost i "radost" máme postaráno
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Drž se, taky sem si tím prošel , kolikrát si vzpomenu a rad bych vratil cas, bohuzel to nejde
Mour psal:....
Lihy:
nepaněmáju co je na tom divnýho? Prostě když nám umřel jezevčík po 15 letech, tak jsme pořídili zase jezevce a neubráníš se tomu, že bys nesrovnával... tohle by neudělal a ten to dělá, tohle by udělal a tenhle ne.... Pak jsem vyženil kníračku (zlatej pes) a taky jak Šílenej, nádory atd. když se kouknu zpět měli jsme to "rozhodnutí" udělat dřív a pes nemusel jen kvůli naší "lásce" rok trpět. No a doma bylo prázdno, tak jsme pořídili zase další chlupatou pohromu (podle zkušenosti s jezevcem, jsem chtěl jinou rasu bo je blbost snažit se předělat psí osobnost podle jeho předchůdce a když je to uplně jinej pes, tak prostě nemáš tu tendenci to dělat a co ti přijde jiný hodíš na rysy plemene :) )... a jako všichni je to zase zlatej pes
Tak co je na tom divnýho?
Lihy psal:Mour psal:....
Lihy:
nepaněmájuco je na tom divnýho? Prostě když nám umřel jezevčík po 15 letech, tak jsme pořídili zase jezevce a neubráníš se tomu, že bys nesrovnával... tohle by neudělal a ten to dělá, tohle by udělal a tenhle ne.... Pak jsem vyženil kníračku (zlatej pes) a taky jak Šílenej, nádory atd. když se kouknu zpět měli jsme to "rozhodnutí" udělat dřív a pes nemusel jen kvůli naší "lásce" rok trpět. No a doma bylo prázdno, tak jsme pořídili zase další chlupatou pohromu (podle zkušenosti s jezevcem, jsem chtěl jinou rasu bo je blbost snažit se předělat psí osobnost podle jeho předchůdce a když je to uplně jinej pes, tak prostě nemáš tu tendenci to dělat a co ti přijde jiný hodíš na rysy plemene :) )... a jako všichni je to zase zlatej pes
![]()
Tak co je na tom divnýho?
...já myslel, že ausííí , tak je teda vše OK
Stránky: 1