Nejsi přihlášen
killerovka (Člen) 14.06.2014 23:10:50 Offline |
Re: NAKED KILLERS VII.
Jako obvykle dorazím (e) - to ještě nevím jesi 2. Zatím 1 kus.
...není už flek a nejde se přihlásit, tak to se pak nějak vymyslí. Raňajky jo.
Jedou tam lidi, kerý mám fakt rád . Jinam najezdím, není to už co bývalo.
Akorát nevidím Vikeca
Počítám s pátkem dopo s Honzem vot Brna, přes Tunela a dále směr cíl. Voni to teda ještě nevědí
Cipísek
Progear 650 (Člen) 15.06.2014 13:47:46 Offline |
Killer: prosím Tě, táta by rád dorazil, najdeš pro něj místo? Díky moc
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Cipísek psal:Jako obvykle dorazím (e) - to ještě nevím jesi 2. Zatím 1 kus.
Akorát nevidím Vikeca
Počítám s pátkem dopo s Honzem vot Brna, přes Tunela a dále směr cíl. Voni to teda ještě nevědí
Cipísek
Kamaráde,já se nemůžu nikde závazně hlásit,protože nevím nikdy jestli budu mít volnej víkend... Ale pokud bude volno,tak bych chtěl dojet. Myslím že se vždycky někde vmáčknu,max se naseru někomu na pokoj s karimatkou
A s tým že nejezdíš jinam děláš velkou chybu,kolektiv se utvořil poslední dobou vynikající a nějaká stará brambora se tam vždycky ukáže
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Cipísek psal:Jako obvykle dorazím (e) - to ještě nevím jesi 2. Zatím 1 kus.
Akorát nevidím Vikeca
Cipísek
Ok prihlasim ta k sebe ak dorazite 2 tak uz len na pristelok
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Tak já bohužel tenhle rok nedorazim
Změna termínu pro mě znamenala jistý trable s volnem a prostě 1. srpna fotim.
Jak už sme se bavili s Vikecem v Žirovnici, doufám, že "poslední" slovač nebude poslední a třeba po nějakym "odpočinku" se buďto Killerovci nebo někdo jinej srazu zase ujme.
Rád sem jezdil, protože se člověk aspoň trochu projel a rád sem vás tam vždycky viděl.
Tak si to tam užijte, dejte si pár třeba i nějaký to za mě a snad vás uvidim aspoň na jiný akci. Ať už na FestFest(u) (jestli bude) nebo jestli mi to vyjde na Ondrášoj sraz.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
killerovka (Člen) 16.06.2014 16:31:36 Offline |
Vilda psal:cau, sice nikoho z vas neznam, ale i presto bych dorazil... zajistete, aby tam byla kytara, at to neni jen z beden.. co vy na to? ;-)
Čočkin napsaný není, takže by snad mohla být i tamburína.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Vilda psal:cau, sice nikoho z vas neznam, ale i presto bych dorazil... zajistete, aby tam byla kytara, at to neni jen z beden.. co vy na to? ;-)
Čočkin napsaný není, takže by snad mohla být i tamburína.
Myslím, že bude stačit na živo jen cinkání půllitrů
Lepší někdy, než nikdy.
Vilda psal:cau, sice nikoho z vas neznam, ale i presto bych dorazil... zajistete, aby tam byla kytara, at to neni jen z beden.. co vy na to? ;-)
Protože to neznás tak kytara je marný boj !! Na těchto dýchánkách je kultura na uplně jiné koleji ! Tady je vjetšína na básničky balady které se vyprávějí většinou najednou a ruzně nahlas !
hlemejzd999 (Člen) 25.06.2014 12:41:03 Offline |
malda psal:Vilda psal:cau, sice nikoho z vas neznam, ale i presto bych dorazil... zajistete, aby tam byla kytara, at to neni jen z beden.. co vy na to? ;-)
Protože to neznás tak kytara je marný boj !! Na těchto dýchánkách je kultura na uplně jiné koleji ! Tady je vjetšína na básničky balady které se vyprávějí většinou najednou a ruzně nahlas !
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
jednou jsem vzal kytaru a zustala mi na ni jen jedna struna, nastipnutej krk a uvnitr petikoruna Je teda pravda, ze jsem ji tam vzal hlavne na rozmlaceni a pak jsem byl nasranej, ze ji zase vezu domu
http://suzukibandit.cz/storage/20071117 … 0_0408.jpg
no a nakonec jsme si vystacili i bez kytary
http://suzukibandit.cz/storage/200711171853_046.jpg
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Vilda psal:z prahy to na zadech nepotahnu a autovlakem do Presova se mi nechce, abych pak jel 90km na picu na zadech s kytarou namisto batuzku...
Třeba bude v okolí zase nějaká svatba, budou mít kapelu, tak si to půjčíme od nich.
Banditatom (Člen) 02.07.2014 18:47:28 Offline |
Ton@l psal:No ja bych se mel aspon jednou vratit z nějaké akce v bezVadnem stavu:) Na silvevestra mam pamatku v podobe celkem slusne jizvy Uz me nechcou nikde poustet
co kecáš ze sklípku jsi došel v celku...a slušně
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Ton@l psal:No ja bych se mel aspon jednou vratit z nějaké akce v bezVadnem stavu:) Na silvevestra mam pamatku v podobe celkem slusne jizvy Uz me nechcou nikde poustet
co kecáš ze sklípku jsi došel v celku...a slušně
to jo ale ten silvestr to zdatne vynahradil
Vzdy muze byt hur :-)
Progear 650 (Člen) 04.07.2014 12:24:55 Offline |
Killer: jen pro info, táta to letos nedá a já jedu do Těrlicka tenhle víkend takže letos bohužel bez nás...
Vikec: cestou domu se zastav...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Petula psal:Omlouváme se Killerům, nedorazíme, uvolnil se pokoj.
Tak pokud už to Killer neslíbil někomu jinému, tak ty jsi určitě měla dvoulůžák, takže bych ten dvoulůžák vzal pro sebe.
Progear 650 (Člen) 21.07.2014 17:31:43 Offline |
změna, ja jedu
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...mno já se autem klidně ztrapním a vůbec mi to žíly netrhá...
Zbytek rodinky valí v jedné stopě. Takže mám místo kdo by potřeboval taxi....
Zlín, Kopřivnice, směr Turzovka, Čadca, Oravská Lesná atd....
Těšíme se vás ksichti....
Póla psal:...mno já se autem klidně ztrapním a vůbec mi to žíly netrhá...
Já se asi taky ztrapním Motocykl se zatím nepodařilo nastartovat
Póla psal:...mno já se autem klidně ztrapním a vůbec mi to žíly netrhá...
Já bych se přidala se zbytkem tvojí rodiny...
LukinB6 psal:Uvolněna 2 místa. Po dvou měsících léčení pohmožděných vazů zjištěna zlomenina člunkové kosti. Takže motorka nepřichází do úvahy a autem se ztrapňovat nebudu. Ale těšil jsem se kudla na Vás všechny.
To je blbe ale mohol si aspon plochovkou dojst no uz nic uzdrav sa
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Hele Tunele ona píše v sobotu a my jedeme v pátek takže bude muset sama, pokud se nespletla
PS: jede s námi i Sujazuwaki, z Brna cca 10-10:30. Pokud dá do cajku herku Abik, taky valí s námi.
A s bydlenim se asi nakvartyruju k Abikovi s vyhledem na moře nebo s Tunelem, ať maj killerovci večer sami romantiku
Ton@l psal:Janna psal:Jede někdo v sobotu ze Zlínska?
Tak ja jsem domluvenej s Cipiskem, ze pojedeme od Brna přes Kromcl asik Valmez atd. v patek dopoledne, tak že bychom tě nabrali
Ton@l psal:Janna psal:Jede někdo v sobotu ze Zlínska?
Tak ja jsem domluvenej s Cipiskem, ze pojedeme od Brna přes Kromcl asik Valmez atd. v patek dopoledne, tak že bychom tě nabrali
V pátek jsem bohužel do půl 4 v práci,tak proto ta sobota....
Banditatom (Člen) 28.07.2014 17:43:07 Offline |
Janna psal:Ton@l psal:Janna psal:Jede někdo v sobotu ze Zlínska?
já taky ale 15,33 už budu na moto směr janošikovo
andre.marek (Člen) 28.07.2014 18:06:04 Offline |
Banditatom psal:Janna psal:Ton@l psal:Tak ja jsem domluvenej s Cipiskem, ze pojedeme od Brna přes Kromcl asik Valmez atd. v patek dopoledne, tak že bychom tě nabrali
já taky ale 15,33 už budu na moto směr janošikovo
Neříkal jsi kolem třetí? Kudy vlastně chceš jet?
Tempo samozřejmě vyhlídkové...
Banditatom (Člen) 28.07.2014 18:11:26 Offline |
andre.marek psal:Banditatom psal:Janna psal:
V pátek jsem bohužel do půl 4 v práci,tak proto ta sobota....já taky ale 15,33 už budu na moto směr janošikovo
Tempo samozřejmě vyhlídkové...
zdrhnu dříve... o hodně dříve hele chcu jet vrchem přes oravskou lesnou ale to se domluvíme až se slezem estliva to věem vyhovuje... a tempo samozřejmě výletní né pojedem turistiku jede i brácha
Banditatom psal:andre.marek psal:Banditatom psal:
já taky ale 15,33 už budu na moto směr janošikovoNeříkal jsi kolem třetí? Kudy vlastně chceš jet?
Tempo samozřejmě vyhlídkové...zdrhnu dříve... o hodně dříve hele chcu jet vrchem přes oravskou lesnou ale to se domluvíme až se slezem estliva to věem vyhovuje... a tempo samozřejmě výletní né pojedem turistiku jede i brácha
No,já to zkusím si v práciu taky ještě domluvit...pokud to neklapne,ruším příjezd
Banditatom (Člen) 28.07.2014 18:24:36 Offline |
Janna psal:Banditatom psal:andre.marek psal:
Tempo samozřejmě vyhlídkové...zdrhnu dříve... o hodně dříve hele chcu jet vrchem přes oravskou lesnou ale to se domluvíme až se slezem estliva to věem vyhovuje... a tempo samozřejmě výletní né pojedem turistiku jede i brácha
No,já to zkusím si v práciu taky ještě domluvit...pokud to neklapne,ruším příjezd
kdo uteče vyhraje
...Jani nebyli jste přihlášení dva? Musíš doma zavelet a tvojemu to dát v denním rozkaze, že ti bude dělat doprovod...potom ať si jede kam chce. Ale na místo akce tě přeci musí dopravit. Přeci tě nenechá jet s námi nezodpovědnými....
Jinak koukám, že před časem se hlásili lidi a už nebylo místo a najednou je místa dost....To ses asik Jani neodhlásila jen ty....
To se Killerům fakt nedivím, že se na to příští rok vykašlou.
Riziko podnikání je jedna věc a lhostejnost druhých zasej ta druhá.
Póla psal:...Jani nebyli jste přihlášení dva? Musíš doma zavelet a tvojemu to dát v denním rozkaze, že ti bude dělat doprovod...potom ať si jede kam chce. Ale na místo akce tě přeci musí dopravit. Přeci tě nenechá jet s námi nezodpovědnými....
Jinak koukám, že před časem se hlásili lidi a už nebylo místo a najednou je místa dost....To ses asik Jani neodhlásila jen ty....
neboj, prandepodobne se to zas doplni, jako vzdy, zejtra to rozseknem
...sam mezi jebkarema...
Póla psal:...Jani nebyli jste přihlášení dva? Musíš doma zavelet a tvojemu to dát v denním rozkaze, že ti bude dělat doprovod...potom ať si jede kam chce. Ale na místo akce tě přeci musí dopravit. Přeci tě nenechá jet s námi nezodpovědnými....
Kdyby to bylo kousek,tak mě klidně doprovodí,ale je to 4 hodiny cesty...a on má svůj plán na večer.Bohužel 8h .... to by asi nedal.Bohužel se to může stát že se situace změnila a musela jsem se odhlásit.Samotné je mi to líto,ale stalo se...já mám novou práci,jsem tu 2 měsíc a s volnem to nemám jen tak.A můj jde kamarádovi na svícu....o které se taky nevědělo dříve.
Marián psal:Póla psal:...Jani nebyli jste přihlášení dva? Musíš doma zavelet a tvojemu to dát v denním rozkaze, že ti bude dělat doprovod...potom ať si jede kam chce. Ale na místo akce tě přeci musí dopravit. Přeci tě nenechá jet s námi nezodpovědnými....
Riziko podnikání je jedna věc a lhostejnost druhých zasej ta druhá.neboj, prandepodobne se to zas doplni, jako vzdy, zejtra to rozseknem
Palous jede? Na skutru?
ABik psal:Marián psal:Póla psal:...Jani nebyli jste přihlášení dva? Musíš doma zavelet a tvojemu to dát v denním rozkaze, že ti bude dělat doprovod...potom ať si jede kam chce. Ale na místo akce tě přeci musí dopravit. Přeci tě nenechá jet s námi nezodpovědnými....
Riziko podnikání je jedna věc a lhostejnost druhých zasej ta druhá.neboj, prandepodobne se to zas doplni, jako vzdy, zejtra to rozseknem
Palous jede? Na skutru?
tak to bohuzel nevim, mozna na kolobezce nebo na rybarskym prutu...
...sam mezi jebkarema...
jardagsf psal:a jako treba z jiznich cech nikdo nejede ? jako ze by mne tam dovedl? dyj ja zabloudim i cestou na lipno.......
Čím to je že ti nevěřím.V sobotu jsem tě nedohnal po Budějicích a jet s tebou takovou dálku si nedovedu představit
Jinej už nebudu
buď jako bitevní loď pičo !
http://www.youtube.com/watch?v=i2SFLvesKyg
ale di, Ty brepto ...
Progear 650 (Člen) 30.07.2014 16:30:27 Offline |
tak piču... sem nemocnej a ležim vo dovolený v posteli...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 31.07.2014 15:05:08 Offline |
Drakoxxl psal:Pláštěnky nastartovaný a dnes odpolko přes Lojzovic chatičku startujééém směr восток
v pátek jste očekaváni
killerovka (Člen) 31.07.2014 21:21:27 Offline |
takze:
GPS chaty: 49°14'54.024"N, 19°42'38.376"E
inak cez vikend sa kusok od nas konaju Podrohacske folklorne slavnosti..zacina to v piatok v obci Zuberec, cez ktoru budete prechadzat..mozno tam bude mensia party..nezastavovat!! keby ste sa postracali, kontakt Killer: +421905826420, Killerovka: +421908389153
inak uz je vsio pripravene, nalozene, pokrajane..
takze ziadne vyhovorky a BANDIT PICOOOOOOO!!!!
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
killerovka (Člen) 31.07.2014 23:22:54 Offline |
ešte k programu
v piatok prijazd, gulas, volna zabava pri
Sobota: kto chce, kde chce alebo tradicne na Maru kupat sa s Killerom alebo do hor s Killerovkou, podvecer okolo 17:30 - 18:00 ukážka našich psov - obrana, zadržanie pachateľa..večer po 19 grilovačka
Nedeľa: "kde domov muj"
Odpoledne bude chcanec slušnej
http://www.skyfly.cz/pred_fly_sra.htm
http://flymet.meteopress.cz/cr/?gmetyp= … ;gmepic=15
takže Vám to dovezeme, ale sobota vypadá luxusně
Banditatom (Člen) 01.08.2014 11:19:25 Offline |
666killer psal:Cize standard
Cos cekal kdyz jedu ja
killerovka (Člen) 03.08.2014 12:24:37 Offline |
Tak my uz doma..
dakujeme vsetkym, ktori prisli
Foto neskor..
Banditatom (Člen) 03.08.2014 13:35:15 Offline |
hlasím příjezd kupodivu bez deště díky moc za super akcičku na super místě
andre.marek (Člen) 03.08.2014 13:50:09 Offline |
Taky hlásím příjezd, je s obdivem že jsme i přes cestu s mrakomorem nezmokli...
Díky za fajn víkend
Banditatom (Člen) 03.08.2014 15:50:43 Offline |
andre.marek psal:Taky hlásím příjezd, je s obdivem že jsme i přes cestu s mrakomorem nezmokli...
Díky za fajn víkend
Nono si taky muzu na chvili odpocinout ne? v patek ti to nestacilo kualisku