Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 07.03.2014 09:59:52 Offline |
Re: Brno výstava 2014
Jo ja
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2014 10:02:11 Offline |
Zbytecne vyhozeny prachy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 07.03.2014 11:06:10 Offline |
já jedu ke kolotočářům do Prahe. Jsem se sice zařek, že už tam nepojedu nikdy, ale chci okouknout nové stroje a do Ázije to časově nestihnu.
Jedu v neděli tak na poledne kdyby někdo.
Banditatom (Člen) 07.03.2014 11:08:43 Offline |
stejnak to je dutost nad dutost udělat dvě stejné výstavy v jeden den
zzzmrzlinar psal:já jedu ke kolotočářům do Prahe. Jsem se sice zařek, že už tam nepojedu nikdy, ale chci okouknout nové stroje a do Ázije to časově nestihnu.
Jedu v neděli tak na poledne kdyby někdo.
Tak to raději vem do Braníka do Vrbovky, páč u Kočkovejch to bude jen custom.
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 07.03.2014 11:29:06 Offline |
richie psal:Navrhuju hrát na výstavě novou hru. Jmenuje se: "Najdi na stánku Hondy hezkou motorku"
já prohrál
cb 1100
Banditatom psal:richie psal:Navrhuju hrát na výstavě novou hru. Jmenuje se: "Najdi na stánku Hondy hezkou motorku"
já prohrálcb 1100
za mě hnusná nádrž.... vypadá jak mísa na zapíkání těstovin
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
zzzmrzlinar (Člen) 07.03.2014 13:14:53 Offline |
Drakoxxl psal:zzzmrzlinar psal:já jedu ke kolotočářům do Prahe. Jsem se sice zařek, že už tam nepojedu nikdy, ale chci okouknout nové stroje a do Ázije to časově nestihnu.
Jedu v neděli tak na poledne kdyby někdo.Tak to raději vem do Braníka do Vrbovky, páč u Kočkovejch to bude jen custom.
ale ve Vrbovce si nebudu moc dát hnusnou klobásu a teplý pivo za hnusně vysokou cenu. Zajdu si na špinavý smrdutý hajzly. Zaplatím drahý parkovný asi pět kilometrů daleko. Řekn mi, gde jinde to najdeš
Banditatom (Člen) 07.03.2014 13:42:42 Offline |
zzzmrzlinar psal:Drakoxxl psal:zzzmrzlinar psal:já jedu ke kolotočářům do Prahe. Jsem se sice zařek, že už tam nepojedu nikdy, ale chci okouknout nové stroje a do Ázije to časově nestihnu.
Jedu v neděli tak na poledne kdyby někdo.Tak to raději vem do Braníka do Vrbovky, páč u Kočkovejch to bude jen custom.
ale ve Vrbovce si nebudu moc dát hnusnou klobásu a teplý pivo za hnusně vysokou cenu. Zajdu si na špinavý smrdutý hajzly. Zaplatím drahý parkovný asi pět kilometrů daleko. Řekn mi, gde jinde to najdeš
njn kouzlo českých výstav
Teďka sem se vrátil. Jediný hezký motorky na výstavě sou Moto Gizzi V7,Triumfáckej boník a jediná pěkná japoncká mašina je fakt ta honda CB1100,mají ju tam na drátech a je to fakt pěknej poctivej kus mašiny Nějak sem tam přehlíd,nebo nenašel,nebo tam prostě nebyl stánek Uralu,kde sem předloni slintal na jejich Rangera s hnanou sajdou,kterej byl suveréně nejlepší mašinou,v podstatě jedinou vopravdickou motorkou celé výstavy Nechápu dizajn dnešních motorek-Kosmobajk celej vodlitej do formy,nasazený buďto hustokrutý upsidedown vidle bez jakýhokoliv seřizování,nebo normální vidlica,která má průměr trubek jako malá štamprla a k tomu kyvka z jeklu
Potkal sem akorát Pšána a byl sem přistižen,jak si vod tam odvážím kawu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Teďka sem se vrátil. Jediný hezký motorky na výstavě sou Moto Gizzi V7,Triumfáckej boník a jediná pěkná japoncká mašina je fakt ta honda CB1100,mají ju tam na drátech a je to fakt pěknej poctivej kus mašiny Nějak sem tam přehlíd,nebo nenašel,nebo tam prostě nebyl stánek Uralu,kde sem předloni slintal na jejich Rangera s hnanou sajdou,kterej byl suveréně nejlepší mašinou,v podstatě jedinou vopravdickou motorkou celé výstavy Nechápu dizajn dnešních motorek-Kosmobajk celej vodlitej do formy,nasazený buďto hustokrutý upsidedown vidle bez jakýhokoliv seřizování,nebo normální vidlica,která má průměr trubek jako malá štamprla a k tomu kyvka z jeklu
Potkal sem akorát Pšána a byl sem přistižen,jak si vod tam odvážím kawu
Proto tam jedu utvrdit se v tom že poslední skutečná motorka odjela z továrny koncem 90tejch let . Mám to zdarma tak proč nezabít sobotu podrncáním po D1..
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
..Vikecu,ještě jednou zdravím
..asi takhle,před dvěma rokama jsem se rajbnul,že na něco takového už
nikdy nepojedu..
..letos,konstelace cyklu ,volna a kámošů,vyústila v návštěvu tohoto,jak to nazvat,podniku?
..jediné na čem rádo spočinulo oko mé,kromě některých hostesek a návštěvnic,byl
již zmiňovaný Truxík a pak jedna stavba,ale tu majitel zazdil "lakováním"..
..dále pak nic,sifon..
..k Vikecovi ..postavil se k odvozu kawakvaki čelem a koulema,ale dlužno dodat,že se
jednalo o dopravní prostředek malého Vikece a při stáří 14-i měsíců jeho mu
budiž odpuštěno,že v tom má ještě čurbes a neví,že když je to zelené,tak to nemůže
být dobré..
..Kasyme,žabáka se to netýká..ten je v cajku..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Jo jo pozdrav bandit pičo je nesmrtelný Jináč no výstava prostě po česku,Ženeva to nikdy nebude .
Ale pokud vybrat jen jednu motorku ze všeho co tam maj tak jednoznačně
BMW R nine T. To ve fuck nédhera nečekal jsem mezi kosmíkama
takhle krásnou ne plastovou motorku.Jednou si jí 100% koupím,
prostě láska na 1 pohled
No a jasně jsem si taky zaonanoval u stánku Royal Enfield .
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2014 13:20:42 Offline |
Pšán psal:..Vikecu,ještě jednou zdravím
..asi takhle,před dvěma rokama jsem se rajbnul,že na něco takového už
nikdy nepojedu..
..letos,konstelace cyklu ,volna a kámošů,vyústila v návštěvu tohoto,jak to nazvat,podniku?
..jediné na čem rádo spočinulo oko mé,kromě některých hostesek a návštěvnic,byl
již zmiňovaný Truxík a pak jedna stavba,ale tu majitel zazdil "lakováním"..
..dále pak nic,sifon..
..k Vikecovi ..postavil se k odvozu kawakvaki čelem a koulema,ale dlužno dodat,že se
jednalo o dopravní prostředek malého Vikece a při stáří 14-i měsíců jeho mu
budiž odpuštěno,že v tom má ještě čurbes a neví,že když je to zelené,tak to nemůže
být dobré..
..Kasyme,žabáka se to netýká..ten je v cajku..
No to mas stesti
Banditatom (Člen) 09.03.2014 17:44:20 Offline |
jj bandit pičo fakt funguje ale jinak su těžce zklamán. no co alespoň jsem vás některé rád viděl
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2014 06:48:37 Offline |
Ja si o DD Krouzkach myslim svoje.chapu ze se to da dotahovat za jizdy ale tim veskery pozitiva konci.pri beznym pozivani je to spis ke vzteku..nastesti se to da vzdycky uriznout a nechat tam nasit normalni zapinani.
K.a.s.y.m. psal:Ja si o DD Krouzkach myslim svoje.chapu ze se to da dotahovat za jizdy ale tim veskery pozitiva konci.pri beznym pozivani je to spis ke vzteku..nastesti se to da vzdycky uriznout a nechat tam nasit normalni zapinani.
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2014 12:17:06 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Ja si o DD Krouzkach myslim svoje.chapu ze se to da dotahovat za jizdy ale tim veskery pozitiva konci.pri beznym pozivani je to spis ke vzteku..nastesti se to da vzdycky uriznout a nechat tam nasit normalni zapinani.
tohle je pouze můj názor a nikomu ho nenutim...já byl z DD kroužků akorát nasranej.
Pokud se pletu tak mi někdo objasnětě v čem jso lepši nez normální zapínámi
hlemejzd999 (Člen) 10.03.2014 12:25:36 Offline |
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Ja si o DD Krouzkach myslim svoje.chapu ze se to da dotahovat za jizdy ale tim veskery pozitiva konci.pri beznym pozivani je to spis ke vzteku..nastesti se to da vzdycky uriznout a nechat tam nasit normalni zapinani.
tohle je pouze můj názor a nikomu ho nenutim...já byl z DD kroužků akorát nasranej.
já bych už jiný zapínání než tu cvakaci sponu nechtěl... DD krouzky jsou možná nejvíc , ale tohle cvaknu a jedu a to i v rukavicich stejně tak rozepnutí ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Ja si o DD Krouzkach myslim svoje.chapu ze se to da dotahovat za jizdy ale tim veskery pozitiva konci.pri beznym pozivani je to spis ke vzteku..nastesti se to da vzdycky uriznout a nechat tam nasit normalni zapinani.
Abys při nehodě helmu strhl z hlavy, tak ti na ni musí najet VR. Na rozdíl od všech sponek, cvočků a podobných kravin to prostě nerozepneš, neroztrhneš atd...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2014 12:44:06 Offline |
Petr J. psal:Filous psal:...D kroužky sou nejvíc
...moje řeč....
Nikde netlačí žádná spona, je to nejpohodlnější...kromě přilby na skůtra mám všude
To by me teda zajimalo v cem je to pohodlnejsi..zapinani a rozepinani pripomina vyndavani jezka z klece..a co se tyka toho jestli tlaci nebo netlaci s tim nemam u spon problem
A rict ze jsou nejvic.....to neni argument.
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:Filous psal:...D kroužky sou nejvíc
...moje řeč....
Nikde netlačí žádná spona, je to nejpohodlnější...kromě přilby na skůtra mám všudeTo by me teda zajimalo v cem je to pohodlnejsi..zapinani a rozepinani pripomina vyndavani jezka z klece..a co se tyka toho jestli tlaci nebo netlaci s tim nemam u spon problem
Bran se. Jsem s tebou. Akorat na to nemam cas
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 10.03.2014 13:22:05 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:...moje řeč....
Nikde netlačí žádná spona, je to nejpohodlnější...kromě přilby na skůtra mám všudeTo by me teda zajimalo v cem je to pohodlnejsi..zapinani a rozepinani pripomina vyndavani jezka z klece..a co se tyka toho jestli tlaci nebo netlaci s tim nemam u spon problem
A rict ze jsou nejvic.....to neni argument.Bran se. Jsem s tebou. Akorat na to nemam cas
takže ...já mám času dost , jsem taky pro sponu ..zatim je to 4:3
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2014 13:47:49 Offline |
ABik psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
Pokud se pletu tak mi někdo objasnětě v čem jso lepši nez normální zapínámiAbys při nehodě helmu strhl z hlavy, tak ti na ni musí najet VR. Na rozdíl od všech sponek, cvočků a podobných kravin to prostě nerozepneš, neroztrhneš atd...
To nerozepnes neroztrhnes by se asi dalo rozebirat donekocne.kazdopadne si myslim ze v pripade kdy ulitne helma z hlavy nebo dostane takovou ranu aby slitla tak je uz uplne jedno jaky mas zapinani protoze v lepsim pripade z tebe bude slintajici krypl..a to bych rodine opravdu nepral.pro me plati to ze jsou DD krouzky vec neuveritelne neprakticka.zvlast na jezdeni do mesta.
tak ještě jednou:
..nastesti se to da vzdycky uriznout a nechat tam nasit normalni zapinani.
jinak je o to cviku, já už bych si nic jinýho nekoupil. Bezpečnost je asi jasná, v komfortu nošení nepoměr, komfort zapínání, rozepínání je věc zvyku. Jestli se máš trefovat páskem do kroužku, nebo do nějaký spony mi přijde stejný, snad kromě UVEXu ty jejich nesmysly co nejdou vyndat z helmy.
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 10.03.2014 15:07:32 Offline |
ty woe, tak debata jestli kroužky nebo spony je asi věčná,
ale řezat si origo upínání a našívat jiný, tak to u mě rozhodně vyhrává PRVNÍ CENU,
...
jináč si myslím, že jsou lepčí kroužky, ale nikdy bych si je nekoupil bo to provlíkání mě fakt sere
Honzik8719 (Člen) 10.03.2014 15:10:48 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
Pokud se pletu tak mi někdo objasnětě v čem jso lepši nez normální zapínámitak ještě jednou:
jinak je o to cviku, já už bych si nic jinýho nekoupil. Bezpečnost je asi jasná, v komfortu nošení nepoměr, komfort zapínání, rozepínání je věc zvyku. Jestli se máš trefovat páskem do kroužku, nebo do nějaký spony mi přijde stejný, snad kromě UVEXu ty jejich nesmysly co nejdou vyndat z helmy.
přesně tak, je to jen o cviku, kroužky na škorpíkovi s přehledem i v rukavicích a nic jinýho než kroužky už v životě nechci
...relativní kochač...
používám 3 kakáče a dva mají D kroužky a jedna má přezku...
ale zrovna u te poslední si myslím že je to fuk, protože je otevřená, tak že držku budu mít na sračky tak jako tak
ale do integrálky jsou D kroužky nejvíc...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
yebat psal:Fresh Man psal:Pro ty spekulanty.. Proč všechny drahý helmy homologovany na závody maj d kruhy? ??
protože ty nestaví na každý benzíně na cigáro a kafe...
ty, ale jejich jízda trvá taky jenom cca 40-50 minut...
__________________________________________________________________________________
Mam spony, jsem na to zapinani naucenej a tedy i spokojenej, pac vim kulovy jak to je znat pri padu, akorat me obcas na dovoleny sere, ze mi odre krk, levou cast myslim, takze se mi blbe otaci hlava doleva, zkratka to nedelam rad Ale tak to mam jen kdyz mam skopek na palici nasazenej dlouho a vic dni po sobe a je horko.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2014 06:20:03 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
Pokud se pletu tak mi někdo objasnětě v čem jso lepši nez normální zapínámitak ještě jednou:
Budes se divit ale takovy borce znam ja ji radsi prdal a koupil si neco normalniho...pro me je to zapinani proste spatne.
To Freshman:ono to nebude jen o bezpecnosti ale i o vaze....preskovy zapinani musi mit stejnou bezpecnost jako krouzky...jsou na tech pascich totiz stejny Ecka
Tak zatím nikdo z hlediska pevnosti, jednoduchosti a přehlednosti (zapnuto a rozepnuto) nikdo kroužky nepřekonal a asi dlouho nepřekoná ,tenhle kroužkovej zámek používáme na padácích od jejich stvoření a nikoho ani nenapadlo to zkoušet nějak vylepšit a to se tet inžové serou fuck do fšeho .
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2014 14:07:03 Offline |
Souhlas.nic jednodussiho urcite neexistuje,ale ja si to proste neoblibil
on ten pásek z D-kroužků při sundávání helmy vytahuje ven?
se nedivím že kasym si to neoblíbil... se mu špatně asi trefovalo do dirky
já nigdy, jen povolím a utáhnu...
pulmotor psal:Tak zatím nikdo z hlediska pevnosti, jednoduchosti a přehlednosti (zapnuto a rozepnuto) nikdo kroužky nepřekonal a asi dlouho nepřekoná ,tenhle kroužkovej zámek používáme na padácích od jejich stvoření a nikoho ani nenapadlo to zkoušet nějak vylepšit a to se tet inžové serou fuck do fšeho .
A na horolezecky sedáky atd... se dávají taky ty pravěký Déčka. . Asi na tom něco bude Ne? nebo jakou presku doporucite?
Bandit pičo
Fresh Man psal:pulmotor psal:Tak zatím nikdo z hlediska pevnosti, jednoduchosti a přehlednosti (zapnuto a rozepnuto) nikdo kroužky nepřekonal a asi dlouho nepřekoná ,tenhle kroužkovej zámek používáme na padácích od jejich stvoření a nikoho ani nenapadlo to zkoušet nějak vylepšit a to se tet inžové serou fuck do fšeho .
A na horolezecky sedáky atd... se dávají taky ty pravěký Déčka. . Asi na tom něco bude Ne? nebo jakou presku doporucite?
nejvic nejlepsi je klasicka opaskova prezka. hezky kozenej reminek s dirkama a preska od hodinek
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
tomasNJ psal:on ten pásek z D-kroužků při sundávání helmy vytahuje ven?
se nedivím že kasym si to neoblíbil... se mu špatně asi trefovalo do dirky
já nigdy, jen povolím a utáhnu...
přesně jak píšeš, pásek se povolí na doraz a sundá se helma, není potřeba vytahovat. při nasazování se dá pásek před bradu a pak jen dotáhne
GSX 1400 K7
Fresh Man psal:Ja to rozepinam celý úplně
...bodejť, vod toho to tam je ...ty dva chcípáci co to nerozepínaj maj buď strašně vytahanej škopek, nebo šíleně malou hlavu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Petr J. psal:osiris psal:...bodejť, vod toho to tam je ...ty dva chcípáci co to nerozepínaj maj buď strašně vytahanej škopek, nebo šíleně malou hlavu
...jsou to prostě chcípáci...
Mám to jako Fresh...
šulini
gerrik psal:už to mám, budu to muset nacvičit http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ctions.jpg
...vono to ani jinag zapnout nende
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...a jináč Kasym by uřís kroušky a já uvažuju, že přehodim kroušky z rozbitýho Sharka do Bandita, gde je přeska, kerá mě sere ...akorát neznam nikoho, gdo by mi to přenejtoval, páč na Banditoj sou řemínky pronejtovaný krs skořepinu a trhací nejt se mi tam dávat nechce
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 13.03.2014 07:30:41 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:Filous psal:...D kroužky sou nejvíc
...moje řeč....
Sou nejvíc...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2014 07:48:21 Offline |
Filous psal:...a jináč Kasym by uřís kroušky a já uvažuju, že přehodim kroušky z rozbitýho Sharka do Bandita, gde je přeska, kerá mě sere ...akorát neznam nikoho, gdo by mi to přenejtoval, páč na Banditoj sou řemínky pronejtovaný krs skořepinu a trhací nejt se mi tam dávat nechce
Tak je nenejtus a nech je nejakym sedlarem nasit na ty reminky co tam mas.aby to prosil velkou masinou a silnou niti kluci to takhle nechavali delat...jen obracene
Stránky: 1