Nejsi přihlášen
barva na spodní díl př. vidlic
při výměně pneu chci nechat stříknout ráfky. A protože mám dost oprejskaný spodky vidlic (jak se to jmenuje správně nevím), chci si je stříknout taky. Nejspíš černou. Máte nějaký tipy, co za druh barvy?
God Gave me Everything I want
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2014 08:12:26 Offline |
Re: barva na spodní díl př. vidlic
Ja to vzal normalne dvakrat cernou matnou ve spreji a uz treti rok to statecne odolava kameni a jinemu bordelu bez ztraty kyticky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...já bych tam teda dával dvousložkovou, jestli např. akryl nebo polyuretan je fuk, záleží na velikosti peněženky ...a pokud by byl porušenej starej lak na těch kluzácích, tak ještě základ na hliník, nebo spec. přilnavostní barvu, ale vzhledem k tomu co přednes předřečník, tohle všechno asi vymysleli, vyráběj a používaj zbytečně , takže na moji úvahu vlastně v klidu zapomeň
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 19.03.2014 12:00:31 Offline |
hele mluvíte vo těch spodních kusech , na kterých jsou pridělaný brzdiče , co do nich zajíždí ty lesklý trubky , že jo ?
dyk jsou na všech stříbrný ne ?
nebo vo jakej černej barvě - na tech brzdičích ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 19.03.2014 12:44:16 Offline |
Mour psal:Osi: ..a co komaxit ?
víš co na co je dobrej komaxit?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Hlemejžď, koukni KASYMOJ do profilu. Na béčku má ty spodky vidlí černý. Pak koukni do mýho profilu, na Inazumě bych si to představoval stejně. Má najeto 77 tkm, lak na tom hliníku je dost ošoupanej. A kola bych chtěl šedý, jako mívaj GSXR...
God Gave me Everything I want
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2014 13:27:47 Offline |
hlemejzd999 psal:hele mluvíte vo těch spodních kusech , na kterých jsou pridělaný brzdiče , co do nich zajíždí ty lesklý trubky , že jo ?
dyk jsou na všech stříbrný ne ?
nebo vo jakej černej barvě - na tech brzdičích ?
Jojo vo tom mluvime...jsem asi zapomnel dodat ze je pod tim oranzovej komaxit
Jinak ja souhlasim s Osim je to velikosti penezenky a jelikoz me se osvedcilo tohle a samotnyho me prekvapilo jak to drzi tak jsem do dal neresil
Jinak zbytek motorky je strikanej jak se patri..podstrik barva kryci lak ram a kola jen natuzena barva...drzaky stupacek komaxit
osiris psal:Mour psal:Osi: ..a co komaxit ?
...sice se na motorky nebo auta nepoužívá, ale češi vymyslej cokoliv takže proč ne? každýho volba
já mám v komaxitu 3/4 motorky.... už fabriky
a na ty spodky vidlic sem dal taky černou matovku... ale sem lepčí jak kasym, bo já mám černé opravdu jen ty spodky (asi 1/4), zbytek je hliníkový tubus, tak jak vrchy u apsajdu
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:osiris psal:Mour psal:Osi: ..a co komaxit ?
...sice se na motorky nebo auta nepoužívá, ale češi vymyslej cokoliv takže proč ne? každýho volba
a na ty spodky vidlic sem dal taky černou matovku... ale sem lepčí jak kasym, bo já mám černé opravdu jen ty spodky (asi 1/4), zbytek je hliníkový tubus, tak jak vrchy u apsajdu
...3/4 motorky máš, to máš pravdu , nýbrž ne v komaxitu, ale celkově
Osi: zakazka století. nakolik bys videl nastrikani tech spodku tlumiču "kluzaky" na XJRku na Banditackou seddou.? PS: vzal bych to sprejem a lakem jen strikani trubek mi moc nejde...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2014 18:49:48 Offline |
tomasNJ psal:osiris psal:Mour psal:Osi: ..a co komaxit ?
No ja mam toho v komaxitu taky vic hlavne to co je namahany na oter nebo od kameni ze silnice..treba zadni kyvku jsem nechal stikat dvakrat protoze se jim to nepovedlo...a kdyz se jim to nepovedlo ani na podruhy protoze jim vybublal kit tak jsem ji vzal opet cernou matovkou ve spreji. na moji obranu ja motorky jako mam ja nebo Fiat se to muze
Jo dneska jsem lakoval predni naraznik na jednickovou oktavu tak pak dam fotku a muzete me kamenovat dal
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:osiris psal:...sice se na motorky nebo auta nepoužívá, ale češi vymyslej cokoliv takže proč ne? každýho volba
a na ty spodky vidlic sem dal taky černou matovku... ale sem lepčí jak kasym, bo já mám černé opravdu jen ty spodky (asi 1/4), zbytek je hliníkový tubus, tak jak vrchy u apsajduNo ja mam toho v komaxitu taky vic hlavne to co je namahany na oter nebo od kameni ze silnice..treba zadni kyvku jsem nechal stikat dvakrat protoze se jim to nepovedlo...a kdyz se jim to nepovedlo ani na podruhy protoze jim vybublal kit tak jsem ji vzal opet cernou matovkou ve spreji. na moji obranu ja motorky jako mam ja nebo Fiat se to muze
Jo dneska jsem lakoval predni naraznik na jednickovou oktavu tak pak dam fotku a muzete me kamenovat dal
...jestli to bude jako tenkrát ta tvoje nádrž, tak fotky radši nedávej a nebo radši hodně z dálky a máznutý
Kožak psal:dobrej kšeft
...to jo, a ke všemu je to ještě drahý
frodovi: bandiťáckou šedou myslíš tu metalízu? záleží v jakým je máš stavu, porejpaný na tmelení? bude se muset dávat základ na lehký kovy, nebo je původní lak ok? kolem tisícovky? co já vím
...v každým případě ale věz, že obzvlášť v tomhle období, na poslední chvíli před začátkem sezóny, je docela plno (jako každej rok), dřív než za dva měsíce by to pravděpodobně nebylo
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2014 21:22:15 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:
a na ty spodky vidlic sem dal taky černou matovku... ale sem lepčí jak kasym, bo já mám černé opravdu jen ty spodky (asi 1/4), zbytek je hliníkový tubus, tak jak vrchy u apsajduNo ja mam toho v komaxitu taky vic hlavne to co je namahany na oter nebo od kameni ze silnice..treba zadni kyvku jsem nechal stikat dvakrat protoze se jim to nepovedlo...a kdyz se jim to nepovedlo ani na podruhy protoze jim vybublal kit tak jsem ji vzal opet cernou matovkou ve spreji. na moji obranu ja motorky jako mam ja nebo Fiat se to muze
Jo dneska jsem lakoval predni naraznik na jednickovou oktavu tak pak dam fotku a muzete me kamenovat dal...jestli to bude jako tenkrát ta tvoje nádrž, tak fotky radši nedávej a nebo radši hodně z dálky a máznutý
Ano no jo ja vim neni box neni krasa ja to auto potrebuju prodat a ne s nim delat krasu.navic by to bylo hezci nez cely otluceny auto tak to bez boxu bejt muze..hlavne ze to bude mit stejnou barvu.
To cerny z motorky pujde stejne znova do laku..nekde se stala chyba a do ted je taa barva mekci nez bych chtel..tak poucen to nekomu dam at muzu mrdat nekoho jinyho nez sebe kdyz se to nepovede
ted sem kupil jakesi spreje, a střika se s nima uplně paradně
__________________________________________________________________________________
kasymoj:: ser na to, to není boxem ...mimochodem, docela často se setkávám s hláškou lidí čerstvě po nákupu ojetiny: "kdyby to radši nechali tak jak to bylo"
...a v tomhle je kus pravdy (nemyslím chraňbůh tebe, ale obecně) :
K.a.s.y.m. psal:...........to nekomu dam at muzu mrdat nekoho jinyho nez sebe kdyz se to nepovede
fijatoj: dyť jo, jen do toho, čím víc tam toho dáš, tím je pak větší prdel ...a někdy dokonce už během toho
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2014 06:42:19 Offline |
osiris psal:kasymoj:: ser na to, to není boxem ...mimochodem, docela často se setkávám s hláškou lidí čerstvě po nákupu ojetiny: "kdyby to radši nechali tak jak to bylo"
...a v tomhle je kus pravdy (nemyslím chraňbůh tebe, ale obecně) :K.a.s.y.m. psal:...........to nekomu dam at muzu mrdat nekoho jinyho nez sebe kdyz se to nepovede
fijatoj: dyť jo, jen do toho, čím víc tam toho dáš, tím je pak větší prdel ...a někdy dokonce už během toho
Myslis jako cervenej naraznik a fialova oloupana maska na stribrnym aute? No nejsem si covece uplne jistej
Ten naraznik se poved..uz jsme si to pripravili lip a mezi tim se strikalo par dalsich veci tak jsme se vyskolili..motorka byla bohuzel to prvni co se nestrikalo nitrokombinaci a strikalo se novou pistoli..a bohuzel je to znat.
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:kasymoj:: ser na to, to není boxem ...mimochodem, docela často se setkávám s hláškou lidí čerstvě po nákupu ojetiny: "kdyby to radši nechali tak jak to bylo"
...a v tomhle je kus pravdy (nemyslím chraňbůh tebe, ale obecně) :K.a.s.y.m. psal:...........to nekomu dam at muzu mrdat nekoho jinyho nez sebe kdyz se to nepovede
Myslis jako cervenej naraznik a fialova oloupana maska na stribrnym aute? No nejsem si covece uplne jistej
Ten naraznik se poved..uz jsme si to pripravili lip a mezi tim se strikalo par dalsich veci tak jsme se vyskolili..motorka byla bohuzel to prvni co se nestrikalo nitrokombinaci a strikalo se novou pistoli..a bohuzel je to znat.
...
osiris psal:fijatoj: dyť jo, jen do toho, čím víc tam toho dáš, tím je pak větší prdel ...a někdy dokonce už během toho
nic není lepší, než gdyž se ti to začne "ježit"
tomasNJ psal:osiris psal:fijatoj: dyť jo, jen do toho, čím víc tam toho dáš, tím je pak větší prdel ...a někdy dokonce už během toho
..."dobrý den, já jsem si koupil v supermarketu sprej a ono se mi to celý zkrabatilo, zkoušel jsem to znova a dělá to pořád, co s tím mám dělat?" a leckdy přichízí i pokračování: "no to já jsem se tam už byl ptát co s tím, ale oni říkali že nevědí"
osiris psal:tomasNJ psal:osiris psal:fijatoj: dyť jo, jen do toho, čím víc tam toho dáš, tím je pak větší prdel ...a někdy dokonce už během toho
..."dobrý den, já jsem si koupil v supermarketu sprej a ono se mi to celý zkrabatilo, zkoušel jsem to znova a dělá to pořád, co s tím mám dělat?" a leckdy přichízí i pokračování: "no to já jsem se tam už byl ptát co s tím, ale oni říkali že nevědí"
zeškrabat... aj s kytem
Stránky: 1