Nejsi přihlášen
Pavel S.R.O. (Člen) 20.03.2014 19:35:49 Offline |
Michelin Michelin Pilot Road 4 - akce
Co na ně říkáte? Má je někdo už odzkoušené?
http://www.megalevnepneu.cz/index.php?p … row_id2=71
Suzuki - Way of Life!
Re: Michelin Michelin Pilot Road 4 - akce
Petr J. psal:Já měl Road 1 a to byla nejvíc nejstrašnější guma....pak už jsem na ně nenašel odvahu...
...tak to vypadá, že jen ty sudý jsou dobrý; jeden pan "mišelín" pravil, že čtyřka po trojce je na světě tak záhy kvůli nespokojenosti s trojkou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 21.03.2014 13:11:22 Offline |
Luk psal:to čumim, měl jsem za to, že zde panovala s PR3 všeobecná spokojenost hraničící s nadšením
čet sem něco vo tom , ze se nepovedly ty v odvodňovací kanálky napříč gumou ,ale ze u čtyřky je to už vyřešeno... říkal ten pan z ty továrny ...spokojeny tu s nima byli všichni ,ale asi proto , ze ji nevzali pořádně v tahu v dešti ...třeba by pak někdo víc preferoval o te pnojmatice a mohli bysme se mu třeba i podepsat na sádru
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 21.03.2014 13:12:26 Offline |
poreferoval *
Pavel S.R.O. (Člen) 21.03.2014 19:06:26 Offline |
Mě by právě zajímalo, jestli má cenu si připlácet za Road 4, když Road 2 jsou o 650 levnější.
Suzuki - Way of Life!
hlemejzd999 (Člen) 21.03.2014 21:19:30 Offline |
gerrik psal:připlatil bych, je to novinka, tak snad dostaneš čerstvou gumu s DOT 13 nebo i letošní
na gumách s DOT 13 nebo 14 bych se cejtil divně
....jináč samo, že je s akcí na benál máme taky. Takže kdo bude mít zájem stačí poslat poptávku do emailu.
.....jezdil jsem na béčku hodně gum s to ci jsem dovolil na PR3 ...pecka až po nechtěné drifty když to za Váma valí jantar Maca na R6, Brácha na na R1 a nechtěl jsem je brzdit Bavorov - Volyně (znalci budou vědět)
....zatím nejvíc hitech guma co jsem jezdil (PR4 jsou už připravené)
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:.....jezdil jsem na béčku hodně gum s to ci jsem dovolil na PR3 ...pecka až po nechtěné drifty když to za Váma valí jantar Maca na R6, Brácha na na R1 a nechtěl jsem je brzdit Bavorov - Volyně (znalci budou vědět)
Kojaku, dovolim si řict že tu trasu celkově mam víc než dost naježděnou Netolice - Bavorov - Volyně a až na pravidelný bordel nasilnici Čepřovicih nad náměstim v té zatačce a jednu dvě zatačky za horizontem nic zváštního si na ty trase nepamatuji
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hlemejzd999 (Člen) 22.03.2014 10:20:50 Offline |
Frodo89 psal:kojaksro psal:.....jezdil jsem na béčku hodně gum s to ci jsem dovolil na PR3 ...pecka až po nechtěné drifty když to za Váma valí jantar Maca na R6, Brácha na na R1 a nechtěl jsem je brzdit Bavorov - Volyně (znalci budou vědět)
Kojaku, dovolim si řict že tu trasu celkově mam víc než dost naježděnou Netolice - Bavorov - Volyně a až na pravidelný bordel nasilnici Čepřovicih nad náměstim v té zatačce a jednu dvě zatačky za horizontem nic zváštního si na ty trase nepamatuji
ty voe Frodo vzhledem k tomu ,zes to psal ve čtvrť na sest,tak chápu ,ze si ještě chrapal ,ale von nepsal vo nejakejch zvlastnostech, ale vo tom , ze ho před sebou hnali Maca s Brachou a nechtěl je brzdit a občas mu to ulitlo ( to je ta pasáž o
driftovani ;-) )... vzhledem k tomu ,na čem jeli oni ,tak kozakovi se jelo na cestaku jinak a musel to valit ... když tam pojedu já ,tak s gumou a s mym stylem taky nic zvláštního nezaznamenam
Frodo89 psal:kojaksro psal:.....jezdil jsem na béčku hodně gum s to ci jsem dovolil na PR3 ...pecka až po nechtěné drifty když to za Váma valí jantar Maca na R6, Brácha na na R1 a nechtěl jsem je brzdit Bavorov - Volyně (znalci budou vědět)
.....jako to mi chceš říct, že to tam je jako rovina
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Frodo89 psal:kojaksro psal:.....jezdil jsem na béčku hodně gum s to ci jsem dovolil na PR3 ...pecka až po nechtěné drifty když to za Váma valí jantar Maca na R6, Brácha na na R1 a nechtěl jsem je brzdit Bavorov - Volyně (znalci budou vědět)
.....jako to mi chceš říct, že to tam je jako rovina
asi že jezdíš jako mrdal
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2014 20:30:14 Offline |
barynek psal:kojaksro psal:Frodo89 psal:
Kojaku, dovolim si řict že tu trasu celkově mam víc než dost naježděnou Netolice - Bavorov - Volyně a až na pravidelný bordel nasilnici Čepřovicih nad náměstim v té zatačce a jednu dvě zatačky za horizontem nic zváštního si na ty trase nepamatuji.....jako to mi chceš říct, že to tam je jako rovina
asi že jezdíš jako mrdal
Kojaku, dovolim si řict že tu trasu celkově mam víc než dost naježděnou Netolice - Bavorov - Volyně a až na pravidelný bordel nasilnici Čepřovicih nad náměstim v té zatačce a jednu dvě zatačky za horizontem nic zváštního si na ty trase nepamatuji.....jako to mi chceš říct, že to tam je jako rovina
asi že jezdíš jako mrdal
MOTO KOZZI GRISO
huskyb12 psal:jj jednou sem s plešatym pánem s eSkem jel a bylo to dost namrdala, se mi chtělo hnipat :)
...měls štěstí, jinejm se chce většinou od žaludku blit
huskyb12 psal:jj jednou sem s plešatym pánem s eSkem jel a bylo to dost namrdala, se mi chtělo hnipat :)
...toe divný hele...,když sem jel posledně s tebou já ,tak mně z toho votáčení za krkem bolelo a nakonec se z toho až bajk pokazil
MRDAT!!!
osiris psal:huskyb12 psal:jj jednou sem s plešatym pánem s eSkem jel a bylo to dost namrdala, se mi chtělo hnipat :)
...měls štěstí, jinejm se chce většinou od žaludku blit
...samo že díky předešlý otravě chlastem
asi že jezdíš jako mrdal
Ne, to bysi nedovolil... Ale tuto větu jsem pochopil " (znalci budou vědět) " tak že tam je nejaky problem na trase... A né v té skvadře lidí. Tak jsem chtěl vedet co tam je ten problem...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:barynek psal:kojaksro psal:
.....jako to mi chceš říct, že to tam je jako rovinaasi že jezdíš jako mrdal
Ne, to bysi nedovolil... Ale tuto větu jsem pochopil " (znalci budou vědět) " tak že tam je nejaky problem na trase... A né v té skvadře lidí. Tak jsem chtěl vedet co tam je ten problem...
pokud si dobře pamatuju, tak je to tam samá zákruta... A že tomu tam prostě dávaj pokouřit no...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Frodo89 psal:barynek psal:
asi že jezdíš jako mrdalNe, to bysi nedovolil... Ale tuto větu jsem pochopil " (znalci budou vědět) " tak že tam je nejaky problem na trase... A né v té skvadře lidí. Tak jsem chtěl vedet co tam je ten problem...
pokud si dobře pamatuju, tak je to tam samá zákruta... A že tomu tam prostě dávaj pokouřit no...
Ano souhlasím... ale většinou mi všechny přišli přehledny až na tu jednu dvě co jsou schovaný za horizontem...
Frodo89 psal:barynek psal:Frodo89 psal:
Ne, to bysi nedovolil... Ale tuto větu jsem pochopil " (znalci budou vědět) " tak že tam je nejaky problem na trase... A né v té skvadře lidí. Tak jsem chtěl vedet co tam je ten problem...pokud si dobře pamatuju, tak je to tam samá zákruta... A že tomu tam prostě dávaj pokouřit no...
Ano souhlasím... ale většinou mi všechny přišli přehledny až na tu jednu dvě co jsou schovaný za horizontem...
každýmu přijde jiná zatáčka jinak přehledná...
budu se tam muset zase někdy zajet podívat, abych si to trochu osvěžil
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1