Nejsi přihlášen
víko od pastorku
Osi kdyžtak to přejmenuj, nevěděl jsem jakej nadpis.
K věci:
při poslední jízdě mi něco v mašině šramotilo, mrknul jsem se na to až teď. Nejdřív jsem šel po brzdových deskách, ale ty sů cajk. Nakonec sem sundal víko co je pod ním pastorek a vypadlo mi ven ocelové kolečko, v podstatě bylo navlíknuté na tyčce co rozpojuje spojku, úplně navolno, ani nechci domýšlet co to muselo dělat za jízdy a co by bylo, kdyby se to dostalo mezi pastorek a řetaz. No každopádně po očištění celého víka jsem zjistil, že to byla krytka od toho lesklého bazmeku co je na fotce, bylo to chycené těma dvěma křížákama. Kouknul jsem na matici od pastorku a po odšroubování toho zajišťovacího šroubku jsem zjistil, že je ta matice volná. Takže buď se to uvolnilo a pak řetaz do toho víčka zajel a urval ho, nebo mi tam vlítnul nějakou zkurvenou náhodou šutr, který v kombinaci s řetazem to víčko urval. Takže co s tím, dá se to nějak sehnat? Kožaku, nemáš? Filousi, viděls jsi to už někdy?
tento bazmek to krylo
[/IMG]
a toto je to urvané víčko
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Progear 650 (Člen) 24.03.2014 09:55:33 Offline |
Re: víko od pastorku
mě se ta matka taky povolila na Béčku, tam byl ale naštěstí ten sichr šroub... zlatá velká zaklepavací podložka jako je na hondě nebo yamaze...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Nejlepší systém má starý suzuki DR600/650/800. Žádnou hovadskou matku,jen dva nebo tři 6mm šroubky,který se šroubujou do kolečka a drží takovou zajišťovací podložku. Výměna rychlá,nic se nemusí povolovat metrovou trubkou....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
to je fakt, taky sem na to čuměl
VikecB12 psal:Nejlepší systém má starý suzuki DR600/650/800. Žádnou hovadskou matku,jen dva nebo tři 6mm šroubky,který se šroubujou do kolečka a drží takovou zajišťovací podložku. Výměna rychlá,nic se nemusí povolovat metrovou trubkou....
honda je honda
Progear 650 psal:mě se ta matka taky povolila na Béčku, tam byl ale naštěstí ten sichr šroub... zlatá velká zaklepavací podložka jako je na hondě nebo yamaze...
já tam mám taky sichr šroub, akorát když jsem ho povolil, tak ta matice šla odtáhnout téměř rukou. takže buď jsem to před lety blbě dotáhnul a teď to povolilo, nebo to prostěpovpolilo jen tak. Tagže náhradní plech vobjednaný, Filous poradil, a při opětovném dotahování matice za to tentokrát vezmu ukrutnou objemářskou silou
Koldan psal:Progear 650 psal:mě se ta matka taky povolila na Béčku, tam byl ale naštěstí ten sichr šroub... zlatá velká zaklepavací podložka jako je na hondě nebo yamaze...
já tam mám taky sichr šroub, akorát když jsem ho povolil, tak ta matice šla odtáhnout téměř rukou. takže buď jsem to před lety blbě dotáhnul a teď to povolilo, nebo to prostěpovpolilo jen tak. Tagže náhradní plech vobjednaný, Filous poradil, a při opětovném dotahování matice za to tentokrát vezmu ukrutnou objemářskou silou
...ser na sílu, použij Loktajt
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Koldan psal:Progear 650 psal:mě se ta matka taky povolila na Béčku, tam byl ale naštěstí ten sichr šroub... zlatá velká zaklepavací podložka jako je na hondě nebo yamaze...
a dyš není loktajt, tak se ve vodokrámě koupí za pár kaček "tekutý konopí" na závity (info pro Goreho a spol.- nemá to nic společnýho s THC) a vono je to to samý. Lety prověřeno
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:Koldan psal:
já tam mám taky sichr šroub, akorát když jsem ho povolil, tak ta matice šla odtáhnout téměř rukou. takže buď jsem to před lety blbě dotáhnul a teď to povolilo, nebo to prostěpovpolilo jen tak. Tagže náhradní plech vobjednaný, Filous poradil, a při opětovném dotahování matice za to tentokrát vezmu ukrutnou objemářskou silou...ser na sílu, použij Loktajt
a dyš není loktajt, tak se ve vodokrámě koupí za pár kaček "tekutý konopí" na závity (info pro Goreho a spol.- nemá to nic společnýho s THC) a vono je to to samý. Lety prověřeno
...jasan, dyš nemáte limetku, dejte tam citron a dyš nemáte citron, dejte tam cibuli, vono je to jedno
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:
...ser na sílu, použij Loktajta dyš není loktajt, tak se ve vodokrámě koupí za pár kaček "tekutý konopí" na závity (info pro Goreho a spol.- nemá to nic společnýho s THC) a vono je to to samý. Lety prověřeno
...jasan, dyš nemáte limetku, dejte tam citron a dyš nemáte citron, dejte tam cibuli, vono je to jedno
...a přesně takhle to tady chodí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:Koldan psal:Progear 650 psal:mě se ta matka taky povolila na Béčku, tam byl ale naštěstí ten sichr šroub... zlatá velká zaklepavací podložka jako je na hondě nebo yamaze...
jaků barvu teho Loktájtu tam pereš? já jen dyby sa ně teda nechtělo ukrutnit
Koldan psal:Filous psal:Koldan psal:já tam mám taky sichr šroub, akorát když jsem ho povolil, tak ta matice šla odtáhnout téměř rukou. takže buď jsem to před lety blbě dotáhnul a teď to povolilo, nebo to prostěpovpolilo jen tak. Tagže náhradní plech vobjednaný, Filous poradil, a při opětovném dotahování matice za to tentokrát vezmu ukrutnou objemářskou silou
No zlatá nejni tak dej modrou ta jde znovu povolit červená je na furt
Jinej už nebudu
Koldan psal:Filous psal:Koldan psal:
já tam mám taky sichr šroub, akorát když jsem ho povolil, tak ta matice šla odtáhnout téměř rukou. takže buď jsem to před lety blbě dotáhnul a teď to povolilo, nebo to prostěpovpolilo jen tak. Tagže náhradní plech vobjednaný, Filous poradil, a při opětovném dotahování matice za to tentokrát vezmu ukrutnou objemářskou silou...ser na sílu, použij Loktajt
nejhorší dát lepidlo a eště ukrutnit ...dneska sem zlomil imbus vod Wurtha
MRDAT!!!
Koldan psal:Filous psal:Koldan psal:
...středněpevnostní modrej...a klidně ukrutni...poradim di der fígl...aš to pag budeš chtít něgdy povolit, dejchni na to horkovzduškou, vono to lepidlo povolí ...ale bacha na gufero na hřídeli za kolečkem!!!
Stránky: 1