Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 23.03.2014 22:04:52 Offline |
Re: MotoGP 2014
já to do neviděl
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Jaster psal:bylo to
snad to tak bude pokračovat.
Jediný co mě štvalo to komentování, prostě nova hovna.
dyt to je bobík co normálně komentuje na eurosportu...ullmanová byla místy mimo mísu ale jinak dobré
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 psal:já to do
neviděl
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
tomasNJ psal:Jaster psal:bylo to
Jediný co mě štvalo to komentování, prostě nova hovna.dyt to je bobík co normálně komentuje na eurosportu...ullmanová byla místy mimo mísu ale jinak dobré
... at je to třeba myšpulín z Třeskoprsk ale to co tam zvracely za hovna fčera bylo strašný
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2014 08:26:12 Offline |
richie psal:hlemejzd999 psal:já to do
neviděl
dik
![]() |
Progear 650 (Člen) 24.03.2014 09:50:30 Offline |
gore psal:tomasNJ psal:Jaster psal:bylo to
Jediný co mě štvalo to komentování, prostě nova hovna.dyt to je bobík co normálně komentuje na eurosportu...ullmanová byla místy mimo mísu ale jinak dobré
...
at je to třeba myšpulín z Třeskoprsk ale to co tam zvracely za hovna fčera bylo strašný
Přesně, oba byli uplně mimo mísu.... jasný pády na přední kolo na brzdách a prej co se tam tak asi mohlo stát....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
Progear 650 (Člen) 24.03.2014 13:59:39 Offline |
Meloun psal:Co se tam stalo? Zabrzdil hodně a přelít řidítka?
piču... brzdili v náklonu a uchcal jim předek...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zzzmrzlinar (Člen) 24.03.2014 15:15:53 Offline |
jako podívaná fajnová, ale když votevřela hubu ta ženská (ať už to byl kdokoliv), tak by si zasloužila z toho studia vypráskat rákoskou.
--------------------------
Komentáře typu: no to mi připomíná Brano, jak se tam tenkrát někdo s někým honil, ani už nevím kdo to byl, nevíte náhodou kdo to byl
-------------------------
to jsem myslel že fakt špatně slyším
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2014 19:24:05 Offline |
richie psal:hlemejzd999 psal:já to do
neviděl
hele co to jako je??jsem si to chtěl pustit a místo filmu mi to zaplevelilo počítač asi pěti divnejma programama a přenastavilo prohlížeč?????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2014 19:39:14 Offline |
nádherná kvalita - díky ričí za ten odkaz
zrovna na to koukam v práci na mým 5,5'' telefonu a ten v obraz 720p je luxus ....
a ten anglickej komentář tech dvou je určité lepší než ty nasi vocasove
a ještě nezbytný screen z telefonu
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2014 20:28:00 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2014 20:46:18 Offline |
takty dvě poslední kola nejnapinavejsi z celého závodu...ty tomu dali napít
pěknej závod - ještě ze jsem to neviděl cesky ;-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2014 07:04:34 Offline |
Hele Dane.jestli to mas nekde v kompletu uloz to prosim nekam bez tech nesmyslnech picovin co sem dal ten jantar pred tebou ...a jeste se tomu blbe smeje.
Dekuji
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.03.2014 07:32:38 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Hele Dane.jestli to mas nekde v kompletu uloz to prosim nekam bez tech nesmyslnech picovin co sem dal ten jantar pred tebou ...a jeste se tomu blbe smeje.
Dekuji
ach jo ... ...ty asi nepouzivas nějakyho torrentovyho klienta co.?...protože tohle je odkaz čistě na stažení...nic jinyho tam není
je se to teda pokusim dat na ulozto ...nebo to chceš na YouTube ?
K.a.s.y.m. psal:Hele Dane.jestli to mas nekde v kompletu uloz to prosim nekam bez tech nesmyslnech picovin co sem dal ten jantar pred tebou ...a jeste se tomu blbe smeje.
Dekuji
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2014 08:14:09 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Hele Dane.jestli to mas nekde v kompletu uloz to prosim nekam bez tech nesmyslnech picovin co sem dal ten jantar pred tebou ...a jeste se tomu blbe smeje.
Dekujiach jo ...
...ty asi nepouzivas nějakyho torrentovyho klienta co.?...protože tohle je odkaz čistě na stažení...nic jinyho tam není
![]()
je se to teda pokusim dat na ulozto ...nebo to chceš na YouTube ?
Co ma spolecnyho kanadsky mesto se stahovanim filmu??
Samo ze si delam prdel..vim co je torrent ale opravdu to nepouzivam..kdysi davno jsem to zkousel ale prislo mi to dost slozity a hlavne strasne pomaly.
Jestli o nejakym jednoduchym programku kterej zvladnu vis..hlavne v cestine tak dej klidne odkaz a muzu to zkusit..cpat nekam 1,5 GB je asi blbost.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.03.2014 08:16:21 Offline |
Tome tak na to mrdám , mam pomalej aploud a ukazuje mi to nejakejch 12 hodin ( je toho 1,65 GB) ... to nééé
..
zkust tyhle :
http://uloz.to/xuxwNmtg/motogp-2014x01- … -part1-rar
http://uloz.to/xMVDwBU9/motogp-2014x01- … -part2-rar
jsou to dvě části , stahneš , rozbalíš a koukáš ...teda , jestli nejsou zaheslovaný
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2014 08:20:46 Offline |
hlemejzd999 psal:Tome tak na to mrdám , mam pomalej aploud a ukazuje mi to nejakejch 12 hodin ( je toho 1,65 GB)
... to nééé
..
zkust tyhle :
http://uloz.to/xuxwNmtg/motogp-2014x01- … -part1-rar
http://uloz.to/xMVDwBU9/motogp-2014x01- … -part2-rar
jsou to dvě části , stahneš , rozbalíš a koukáš ...teda , jestli nejsou zaheslovaný
Diky odpolko to stahnu.jinak viz prispevek vise
Diky
K.a.s.y.m. psal:richie psal:hlemejzd999 psal:já to do
neviděl
hele co to jako je??jsem si to chtěl pustit a místo filmu mi to zaplevelilo počítač asi pěti divnejma programama a přenastavilo prohlížeč?????
bohužel jsem obchod, kde by ti to poslali nahraný na VHSce s návodem na puštění televize, brejlema na čtení a zateplenýma papučema, nenašel
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.03.2014 08:37:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Hele Dane.jestli to mas nekde v kompletu uloz to prosim nekam bez tech nesmyslnech picovin co sem dal ten jantar pred tebou ...a jeste se tomu blbe smeje.
Dekujiach jo ...
...ty asi nepouzivas nějakyho torrentovyho klienta co.?...protože tohle je odkaz čistě na stažení...nic jinyho tam není
![]()
je se to teda pokusim dat na ulozto ...nebo to chceš na YouTube ?Co ma spolecnyho kanadsky mesto se stahovanim filmu??
Samo ze si delam prdel..vim co je torrent ale opravdu to nepouzivam..kdysi davno jsem to zkousel ale prislo mi to dost slozity a hlavne strasne pomaly.
Jestli o nejakym jednoduchym programku kterej zvladnu vis..hlavne v cestine tak dej klidne odkaz a muzu to zkusit..cpat nekam 1,5 GB je asi blbost.
nainstaluj si tohle : http://www.utorrent.cz/ ...pak jen kliknes na ten odkaz od Richieho a otevre se ti okno toho programu , stáhneš a máš to ...a je to rychlý
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2014 09:23:34 Offline |
richie psal:K.a.s.y.m. psal:hele co to jako je??jsem si to chtěl pustit a místo filmu mi to zaplevelilo počítač asi pěti divnejma programama a přenastavilo prohlížeč?????
![]()
![]()
bohužel jsem obchod, kde by ti to poslali nahraný na VHSce s návodem na puštění televize, brejlema na čtení a zateplenýma papučema, nenašel
![]()
VHS-ka to jsem kdysi nekde slysel..nenahravali se na to driv avíčka?? navic tu uz bych nemel na cem prehrat...ja prave doufal ze ten program co rozkliknu mi to umozni stahnout a ne ze mi to zapleveli pocitac.ale co mrdat to...taky nemuzu umet vsechno.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2014 09:24:57 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
ach jo ......ty asi nepouzivas nějakyho torrentovyho klienta co.?...protože tohle je odkaz čistě na stažení...nic jinyho tam není
![]()
je se to teda pokusim dat na ulozto ...nebo to chceš na YouTube ?Co ma spolecnyho kanadsky mesto se stahovanim filmu??
Jestli o nejakym jednoduchym programku kterej zvladnu vis..hlavne v cestine tak dej klidne odkaz a muzu to zkusit..cpat nekam 1,5 GB je asi blbost.nainstaluj si tohle : http://www.utorrent.cz/ ...pak jen kliknes na ten odkaz od Richieho a otevre se ti okno toho programu , stáhneš a máš to ...a je to rychlý
Diky.
K.a.s.y.m. psal:richie psal:hlemejzd999 psal:já to do
neviděl
na cos tam kliknul? vlevo nahoře je DOWNLOAD TORRENT, tak jen tohle Tě zajímá.
Samože až po tom, co stáhneš ten uTorrent
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2014 14:00:17 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:hele co to jako je??jsem si to chtěl pustit a místo filmu mi to zaplevelilo počítač asi pěti divnejma programama a přenastavilo prohlížeč?????
na cos tam kliknul? vlevo nahoře je DOWNLOAD TORRENT, tak jen tohle Tě zajímá.
Samože až po tom, co stáhneš ten uTorrent
No prave na to download ale pokud clovek nema ten program tak to asi nejaky nejdrive stahlo...hod to za hlavu.ja uz to taky neresim
zzzmrzlinar psal:jako podívaná fajnová, ale když votevřela hubu ta ženská (ať už to byl kdokoliv), tak by si zasloužila z toho studia vypráskat rákoskou.
--------------------------
Komentáře typu: no to mi připomíná Brno, jak se tam tenkrát někdo s někým honil, ani už nevím kdo to byl, nevíte náhodou kdo to byl, bylo to loni nebo předloni
-------------------------
to jsem myslel že fakt špatně slyším
jo tohle mě taky dostalo
jinak fajn rejs a Rossi potěšil jak ty mlaďochy prohnal...snad mu to vydrží
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2014 18:57:00 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
Co ma spolecnyho kanadsky mesto se stahovanim filmu??
Jestli o nejakym jednoduchym programku kterej zvladnu vis..hlavne v cestine tak dej klidne odkaz a muzu to zkusit..cpat nekam 1,5 GB je asi blbost.nainstaluj si tohle : http://www.utorrent.cz/ ...pak jen kliknes na ten odkaz od Richieho a otevre se ti okno toho programu , stáhneš a máš to ...a je to rychlý
Diky.
tak už to frčí..a kupodivu hoodně rychle..takhle si to nepamatuju..díky
Stránky: 1