Nejsi přihlášen
pro ty, co si radi pockaj...
... na par broku do zadku. Hrde oznamuji, ze pro vas mam novy rezivo. 22.3.2014 se nam narodila Eliska Zridkavesela Luzrova Tak snad tem nedockavcum nebude vadit, ze je cela po tatinkovi.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 25.03.2014 15:25:12 Offline |
Re: pro ty, co si radi pockaj...
gratulace...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2014 18:54:19 Offline |
Zbyňo tak to gratulace at je máš obě zdravý a hlavně brzy doma...jen budeš asi muset dodat nějaký technický parametry nejlépe i s fotkou..pani by to ráda věděla
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
o gratulace,to bude malej Vikec pěkně vytíženej,než to fšecko voprcá za pár let,až nás děcka povezou na sraz gerontomotorkářůalkoholiků a tam budou ve stejné roli fšechny ty vaše prdelky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:o gratulace,to bude malej Vikec pěkně vytíženej,než to fšecko voprcá za pár let,až nás děcka povezou na sraz gerontomotorkářůalkoholiků a tam budou ve stejné roli fšechny ty vaše prdelky
...aby nebyl teplej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 (Člen) 25.03.2014 21:38:58 Offline |
gratulace
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
karlos100 psal:velká gratulace
chudák malá,fakt je Ti podobná???
cos jí to provedl
no jo, ma po me krivy nohy a velky kozy Ale bradavku si jeste nevolizne (ted volizuje jen ty, co jsem pred necelym rokem voliznul ja )
Banditatom (Člen) 11.04.2014 16:10:59 Offline |
opožděně ale přeci dobře ti tak když neumíš prcat
mamkoj a prkoj hodně zdraví
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 11.04.2014 18:08:30 Offline |
Gratulace kámo.
Už umíš měnit pleny?!
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ty vole..to musí Loser se svoji inteligencí dát jak nic..
Nechápu ty ubrečený slepice na mateřský s jednim dítětem, co jsou z toho chudáčci unavený....když jde Semeno do práce a musí mi jí nechat doma, tak já stihnu víc věcí, než kdyby tam malá nebyla - páč bych si asi dal šlofika..takhle to skřítě mě spát přes den nenechá, tak třeba zabalim zboží v práci..dítě v chodítku..vyluxuju, hodim do kočáru a Milíře na pivo..prostě dovolená no..
A dokud je to "ležák", tak je to vůbec supr..teď už musim vymejšlet zábavu furt nějakou jinou..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:..................Nechápu ty ubrečený slepice na mateřský s jednim dítětem, co jsou z toho chudáčci unavený....když jde Semeno do práce a musí mi jí nechat doma, tak já stihnu víc věcí, než kdyby tam malá nebyla - páč bych si asi dal šlofika..takhle to skřítě mě spát přes den nenechá, tak třeba zabalim zboží v práci..dítě v chodítku..vyluxuju, hodim do kočáru a Milíře na pivo..prostě dovolená no..:smokin................
... sice nevím jestli přímo dovolená, to asi zase ne, ale to žes to vodhad a napsal to jak to je, je pravda; dřív totiž nebylo že by měla ženská na mateřský doma bordel, neuvařeno a bulila že se to nedá stihnout
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No ono ten bordel u nás je..sic se Semeno snaží jak má..vstane..nakrmí..vaří pro všechny a pak jdou pěšky do práce s kočárem anebo když toho má fakt dost, tak hlídám já..Ovšem choděj k ní do práce i ostatní matky na nehty a ty čučej jak puk, že neni doma, nestíhá a nebrečí..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2014 21:35:59 Offline |
Meloun psal:No ono ten bordel u nás je..sic se Semeno snaží jak má..vstane..nakrmí..vaří pro všechny a pak jdou pěšky do práce s kočárem anebo když toho má fakt dost, tak hlídám já..Ovšem choděj k ní do práce i ostatní matky na nehty a ty čučej jak puk, že neni doma, nestíhá a nebrečí..
Mame holt zensky co to zvladaj..Me Ivca taky vzdy mile prekvapi jak to v pohode zvlada a doma je to vysperkovany
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2014 16:26:18 Offline |
pěkný trička pičo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2014 21:12:09 Offline |
Katce se to povedlo
jennys psal:Pěkný, moc pěkný, to je to šukání v přírodě na čerstvym vzduchu o prázdninách (dovolených)
jen ať roste, my už to nezachráníme
kez by. V tomto pripade za to muze asi Kojakova svatba a nikdo z rodicu si ten pich nepamatuje
Loser psal:jennys psal:Pěkný, moc pěkný, to je to šukání v přírodě na čerstvym vzduchu o prázdninách (dovolených)
jen ať roste, my už to nezachránímekez by. V tomto pripade za to muze asi Kojakova svatba a nikdo z rodicu si ten pich nepamatuje
Tak v tom případě mužete byt rádi,že má ruce a nohy na správným místě
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 24.04.2014 07:27:39 Offline |
VikecB12 psal:Loser psal:jennys psal:Pěkný, moc pěkný, to je to šukání v přírodě na čerstvym vzduchu o prázdninách (dovolených)
jen ať roste, my už to nezachránímekez by. V tomto pripade za to muze asi Kojakova svatba a nikdo z rodicu si ten pich nepamatuje
Tak v tom případě mužete byt rádi,že má ruce a nohy na správným místě
a že se mi to moc nepodobá...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:VikecB12 psal:Loser psal:
kez by. V tomto pripade za to muze asi Kojakova svatba a nikdo z rodicu si ten pich nepamatujeTak v tom případě mužete byt rádi,že má ruce a nohy na správným místě
a že se mi to moc nepodobá...
No to mas jediny stesti. Jeste mesic a bude vazit a merit vic nez ty
Uz i ty Losere , kurva ja jeste nepicham , sem na rade ?
Billy psal:Uz i ty Losere , kurva ja jeste nepicham , sem na rade ?
Jo jinak gratulace, hlavne ze je to zdrave , ja malem zapomel sem hovado.
Billy psal:Billy psal:Uz i ty Losere , kurva ja jeste nepicham , sem na rade ?
Jo jinak gratulace, hlavne ze je to zdrave , ja malem zapomel sem hovado.
na gratulace srat. S tim pichanim je to takovy kouzelny. Ty jeste nepichas a ja uz nepicham
No já jsem nad tím s pani nedávno přemýšlel a přijde mi, že za to vlastně může Půlmotor s Mírou, protože zavřeli Zemana.
Dokud se chlastalo, tak se děcka nerodily... Pak ale zavřeli, nebylo co dělat, a hle. Najednou svatby, děti...
Jen pár posledních nás ještě drží.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:No já jsem nad tím s pani nedávno přemýšlel a přijde mi, že za to vlastně může Půlmotor s Mírou, protože zavřeli Zemana.
Dokud se chlastalo, tak se děcka nerodily... Pak ale zavřeli, nebylo co dělat, a hle. Najednou svatby, děti...
Jen pár posledních nás ještě drží.
Neboj na tebe taky dojde.
Stránky: 1