Nejsi přihlášen
Přední vidle B12 (množství oleje?)
Zdarec.
Je čas na nový oil do předních tlumičů. Rád si nechám poradit od zkušenějších. B12 r.v. 2004. Viskozitu bych asi šel 10W a teď mi jde o množství: píšou nějaký zhovadilý 507/509 ml dle výroby (EU/US). Flashka je překvapivě litrová. Je nutný nahánět těch 7/9ml nebo se na to můžu vysrat aniž by to mělo nějaký brutální dopady? Díky
Editoval osiris (13.04.2014 12:19:42)
2T...2T s čerpadlem...4T :-D
Re: Přední vidle B12 (množství oleje?)
Kelly01 psal:Vylij, nalej do každý půl litru a neřeš, zbytek je po stěnách...
...dyš to udělá tag jag by měl, tzn. celý je rozebere a vyčistí, tag mu na stěnách nic nezbyde...a bes vyčištění je výměna voleje k hovnu, páč ten nejvječí kentus je na dně
pro tazatele:
...nejlepčí vodítko je vodměřit to na vejšku hladiny, hodnotu najdeš v manuálu...esi nemáš k dispozici víc voleje a nebo nechceš kupovat další litr, coš chápu ale...dej teda do každý nohy pulitr a neřeš to...vodstátym starym to můžeš dolejt enem f případě, že s toho nevyleješ smradlavou šedivou kaši, tym to vopravdu nenastavuj...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 psal:Nevím jestli bych to tak přeháněl
dělám to tak 250000km
taky jsi celej zdratovanej a titanovej a plastovej robocop - bo nemas uctu k hitech technice musclebiku vzduchovemu
jardagsf v praci pracujici a kokotiny vymyslejici ))
MOTO KOZZI GRISO
Kelly01 psal:Nevím jestli bych to tak přeháněl
Rozeberu
nejhorší vezmu čističem brzd ve spreji
dám nový gufera a ucpávky
naliju po půl litru
jedu
dělám to tak 250000km
...dyš uš děláš gufera, tag je musíš komplet rozebrat, ni??? ...páč bes kompletní rozborky gufera nevyndáš...a pag je snat jasný, že to celý vyčistíš, třeba tym čističem brzd, to je fuck, ni??? ...ale prve smu radils, ať to jen vyleje a naleje novym, že mu tech pár ml zvostane na stěnách ...to stáří je hrozný
No co co, tak mi občas už nějaká ta informace vypadne
Včera jsem třeba naprosto vážně dumal jestli když utáhnu šroubek bohatosti tak ji obohatím nebo ochutím
Jo, a čističe brzd ve spreji jsou skvělý vynález, myju tím kolo, motory, kvéry, telefony po koupeli a občas i sebe
Seru na vás, jedu si zastřílet
God Save The Queen!
Kreuz87 psal:Zdarec.
Je čas na nový oil do předních tlumičů. Rád si nechám poradit od zkušenějších. B12 r.v. 2004. Viskozitu bych asi šel 10W a teď mi jde o množství: píšou nějaký zhovadilý 507/509 ml dle výroby (EU/US). Flashka je překvapivě litrová. Je nutný nahánět těch 7/9ml nebo se na to můžu vysrat aniž by to mělo nějaký brutální dopady? Díky
Já když měnil pružiny od hyperpro,tak je tam přímo v návodu,že výška od hladiny oleje na kraj šavle je 160mm,tak že jsem to udelal přesně takhlekdyž budeš hledat tak tu tabulku jsem ofotil a je někde na foru.
corimec psal:Kreuz87 psal:Zdarec.
Je čas na nový oil do předních tlumičů. Rád si nechám poradit od zkušenějších. B12 r.v. 2004. Viskozitu bych asi šel 10W a teď mi jde o množství: píšou nějaký zhovadilý 507/509 ml dle výroby (EU/US). Flashka je překvapivě litrová. Je nutný nahánět těch 7/9ml nebo se na to můžu vysrat aniž by to mělo nějaký brutální dopady? DíkyJá když měnil pružiny od hyperpro,tak je tam přímo v návodu,že výška od hladiny oleje na kraj šavle je 160mm,tak že jsem to udelal přesně takhlekdyž budeš hledat tak tu tabulku jsem ofotil a je někde na foru.
...jendže tadle vejška hladiny se fstahuje právje k tem pružinám HyperPro a né k originálu...
Ok. Pro mne několi cenných poznatků:
1. bez komplet vyčištění a rozborky to asi po těch letech nemá smysl dělat
2. tedy musím vydělat ještě na gufera
3. Filous: tož to bych se pro ty mikrolitry stavil...sám pičuju když se lidi hrabou v plastoflusu a nedaj to, jak má bejt. Páč pak je s tim sranec bonusovej a ještě přijdou, jako že to dělal človek co tomu fakt rozumí, ale bohužel to prej nefunguje...
4. je ještě nějaká bohatýrská záležitost ve vidlích hodná pozornosti? krom gufer, oleje a prachovek (a pružin, na ty teď nemám).
2T...2T s čerpadlem...4T :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2014 07:46:52 Offline |
Kreuz87 psal:Ok. Pro mne několi cenných poznatků:
3. Filous: tož to bych se pro ty mikrolitry stavil...sám pičuju když se lidi hrabou v plastoflusu a nedaj to, jak má bejt. Páč pak je s tim sranec bonusovej a ještě přijdou, jako že to dělal človek co tomu fakt rozumí, ale bohužel to prej nefunguje...
4. je ještě nějaká bohatýrská záležitost ve vidlích hodná pozornosti? krom gufer, oleje a prachovek (a pružin, na ty teď nemám).
Jeste kluzny pouzdra
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pouzdra mám navíc, najeto cca 30000km, ale muse bys mít ke 100000km aby byla jejich výměna třeba, nebo mít rovnané vidle které jim daly zabrat...
Přední pružiny pro B12 2004 z N(jsou tvrdší než v S) mám nový nejetý v regále navíc taky...
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2014 16:42:17 Offline |
VikecB12 psal:To s těma pružinama nemyslíš vážně žené? Že by jako motorka,který má na předku vo 5kilo váhy víc měla měkčí péra než nahatá
jo ? ..jsou na brouku jiný péra , než na eNku ? ...čéče - to mě zajímá
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
VikecB12 psal:To s těma pružinama nemyslíš vážně žené? Že by jako motorka,který má na předku vo 5kilo váhy víc měla měkčí péra než nahatá
eSko má měkčí předek, ale já bych řek, že to je volejem a ne pérem ...
ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2014 17:00:04 Offline |
počkejte, počkejte Sko má měkčí předek ? ...dyž Vikec rika , ze ma vo pět kilo tezsi predek , tak by tam meli bejt teda tvrdsi pruziny ...logicky ...co je to za bordel ?
hlemejzd999 psal:počkejte, počkejte Sko má měkčí předek ? ...dyž Vikec rika , ze ma vo pět kilo tezsi predek , tak by tam meli bejt teda tvrdsi pruziny ...logicky ...co je to za bordel ?
bo sa přetpokládá, že eNko budů sedlat pořádní chlapáci a ne vořešpruti jak eSko. (Vikec je vyjímka potvrzující pravidlo)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 psal:počkejte, počkejte Sko má měkčí předek ? ...dyž Vikec rika , ze ma vo pět kilo tezsi predek , tak by tam meli bejt teda tvrdsi pruziny ...logicky ...co je to za bordel ?
...páč enko je pro tvrďáky tak logicky tvrdší né ;)
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2014 17:35:11 Offline |
Koldan psal:hlemejzd999 psal:počkejte, počkejte Sko má měkčí předek ? ...dyž Vikec rika , ze ma vo pět kilo tezsi predek , tak by tam meli bejt teda tvrdsi pruziny ...logicky ...co je to za bordel ?
bo sa přetpokládá, že eNko budů sedlat pořádní chlapáci a ne vořešpruti jak eSko. (Vikec je vyjímka potvrzující pravidlo)
no mel jsem predtim eNko a s tou tvrdosti to bylo taky na hovno , takže nevim nevim panove .....leda , že by mi tvrdnul , jak se opiral o nadrz
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2014 18:53:02 Offline |
Ale nejsou na eSku mekci.je to prave tou polokapotou co je na predku....kdyz brouka odstrojis tak ta motorka na predku pocitove o neco ztvrdne protoze ji odlehcis a 5 kg to urcite neni je to jeste o par kilo vic....aspon ja to tak na B6 mel kdyz jsem ji predelal.
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2014 19:55:52 Offline |
Kelly01 psal:Od určité "vyžranosti" ti pomůže leda svár
jako svár ...mysliš jako , že když se s nekym pohádáš , že pak pujdou kila dolu , jo ?
Kreuz87 psal:Ok. Pro mne několi cenných poznatků:
...povolit vnitřní tlumič bejvá bes příprafku nebo násady vot smetáku vopčas trabl, jináč nic...
Filous psal:Kreuz87 psal:Ok. Pro mne několi cenných poznatků:
4. je ještě nějaká bohatýrská záležitost ve vidlích hodná pozornosti? krom gufer, oleje a prachovek (a pružin, na ty teď nemám)....povolit vnitřní tlumič bejvá bes příprafku nebo násady vot smetáku vopčas trabl, jináč nic...
legrace nastává až v okamžiku, kdy se to povolí a začne protáčet
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2014 07:45:51 Offline |
Kelly01 psal:seš vyžranej a máš to vyšlahaný? Tak 15, ale stejně to nepoznáš tak jako lepší péra, budeš mít pouze "placebo" pocit
Az budu kousek pred LDN tak to treba taky nepoznam..jinak je to znat dost..zvladt kdyz tu vymenu stihnes mezi dvema jizdama v jeden den
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2014 17:50:27 Offline |
to je zajímací , jak to nejvíc poznaj zrovna ti , kteří váží hovno + postel
volove dyt ta masina ani nepozna , ze na ni nekdo sedi ( takovy šlachy jako Kasym & spol. ..prej sem vyžrán na 70 kg ... to sou nejaký váhy ? ...děte mi do prdele )
Koldan psal:osiris psal:...k takový hmontnostní cifře už by měl bejt ženskej rod "jsem vyžraná" ...chcípáku
Přesně, ta moje potvora má taky furt pocit že na ní seděj 2 a přitom to tak neni
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
Stránky: 1