Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 14.04.2014 14:14:59 Offline |
Poslání balíku Z Anglie do ČR
Řeší se tu kdejaký hovno a k tomuhle tématu jsem tu za celý den nic nenašel...máte někdo nějaký zkušenosti s posíláním balíku z Anglie? Vydražil jsem si něco na ebay a přijde mi to ke kámošce co bydlí v Anglii a potřebuju to nějak dopravit sem...
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2014 14:16:23 Offline |
Re: Poslání balíku Z Anglie do ČR
Udelej si vikendovou projizdku
Druha varianta je aby to odnesla na postu a normalne to poslal do cech
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 14.04.2014 15:07:48 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Udelej si vikendovou projizdku
Druha varianta je aby to odnesla na postu a normalne to poslal do cech
Zapomněl jsem napsat, že balík co sem koukal poštou stojí v rozmezí 40-60 liber a to je k
o DHL, TNT, apod... samo vím jen jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenosti
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2014 15:16:23 Offline |
nechavaj to posilat Royal Mail nebo DPD , ale nejlevnejsi je prej http://www.dolphi-transport.com/service_par.php , ale zkušenosti s tim nemám , páč mě to dycky přišlo royal mail a to asi za 14 liber , ale lehký věci
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Udelej si vikendovou projizdku
Druha varianta je aby to odnesla na postu a normalne to poslal do cechZapomněl jsem napsat, že balík co sem koukal poštou stojí v rozmezí 40-60 liber a to je k
o DHL, TNT, apod... samo vím jen jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenosti
Já objednával DHL někde z Itálijej cca 3 roky zpět, ale jsem už hlava děravá. Myslím, že jsem si zadal u nás požadavek a adresu, kde to maj vyzvednou a za několik dní jsme to měli v práci, cenu si už nepamatuju.
at zajde na hysrou, da to nejakymu pilotovi (za stovku na pivo), co zrovna leti do prahy a ty uz si to od nej vyzvednes na letisti pana pravdolasky.
Aspon mi tak nasi posilali prachy a cisty spodary po autobusakoj do holomoca na studija
kdyby to bylo pred trema rokama, tak jsem ti to mohl vzit. To sem lital co tejden tam a zpet. Ale to sem byl jeste svobodnej rebel. Ted uz mi zensky doma pristrihly kridla
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:at zajde na hysrou, da to nejakymu pilotovi (za stovku na pivo), co zrovna leti do prahy a ty uz si to od nej vyzvednes na letisti pana pravdolasky.
Aspon mi tak nasi posilali prachy a cisty spodary po autobusakoj do holomoca na studija
kdyby to bylo pred trema rokama, tak jsem ti to mohl vzit. To sem lital co tejden tam a zpet. Ale to sem byl jeste svobodnej rebel. Ted uz mi zensky doma pristrihly kridla
toto trvalo :)))
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2014 19:02:04 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Udelej si vikendovou projizdku
Druha varianta je aby to odnesla na postu a normalne to poslal do cechZapomněl jsem napsat, že balík co sem koukal poštou stojí v rozmezí 40-60 liber a to je k
Ono te to podobny prachy bude stat tak jako tak pokud to nedas do ruky nekomu kdo sem jede a jede autem nebo busem
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:Teď jsme objednávali konektor na noťas a dorazil z englandu za 3 dny
co myslis tim konektorem na notas? (ja jen, aby si to i Filous dokazal predstavit)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Honzik8719 (Člen) 15.04.2014 10:58:18 Offline |
Zatím čekám až dojde balík po anglii, pak to asi vyhraje ten dolphi transport...
...relativní kochač...
Loser psal:Kelly01 psal:Teď jsme objednávali konektor na noťas a dorazil z englandu za 3 dny
co myslis tim konektorem na notas? (ja jen, aby si to i Filous dokazal predstavit)
Nabíjecí konektor do VAIO, u nás ho nekoupíš, v servisu chtěli 2 litry, v číně dolar, tak jsem ho vzal od anglánů za 5
http://www.youtube.com/watch?v=AmS3GODYSdY
God Save The Queen!
Stránky: 1