Nejsi přihlášen
klepe a klepe a ...
Nazdar chlapi, uz som tu pisal pred tym ze mam problem s B6 r. 96. Opisem vam problem a co som vsetko uz na nej spravil. V motore nieco klepe znie to ako vola ventilu. Ventily su nastavene pozabrusovane, nova rozvodova retaz, novy napinak, nastelovane karbce aj podtlaky, piesty su ok, olej pravidelne meneny, netlacim pri jazde na nu a pekne pockam nech sa nahreje. Podlozky pod vyfukovymi zvodmi nove a pre istotu vycementovane, sviecky nove. Tak ma niekto neaky napad lebo uz ma to nebavi pocuvat celu jazdu len trrrrr. Nerad by som ju predal
K.a.s.y.m. (Člen) 24.04.2014 20:31:39 Offline |
Re: klepe a klepe a ...
pokud ti vadí zvuky z motoru kup si vodníka tam to tlumí voda..Bandit je prostě hlučnější..porovnej to s jinym Banditem a pak suď..starší motory tohohle typu v GSXR zněli jak když tam nasypeš kameni...žádná chyba prostě vlastnost.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 24.04.2014 20:54:20 Offline |
hele kucí taky sem se chtel uz trochu zeptat ...mě to dela taky , jako normalně ventil kdyby cvakal , je to slyset dost i pri jizde a dela to vod ty doby , co jsem sundal a zastamdal svody ..to muze delat to tesneni pod svodama ve valcich ? neco jsem tu o tom kdysi zaslech
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 24.04.2014 20:56:19 Offline |
to samozřejmně může..pokud tam zůstala netěsnost a je to jakoby malinko poprdává tak to může znít podobně.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jednou na vyjížďce s BSEčkem mu fouklo to těsnění u svodů v hlavě a bandaska zněla,jako by to bylo zadřený na klice,nebo vyjebaný vahadla ventilů,nebo vačka,prostě sme motor pomalu pohřbívali
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 24.04.2014 21:05:01 Offline |
K.a.s.y.m. psal:to samozřejmně může..pokud tam zůstala netěsnost a je to jakoby malinko poprdává tak to může znít podobně.
no poprdava ...spis to cvaka ... jako jeden osamocenej nejakej ventil .. ale ja s ventilama nic nedelal ... trochu me to strasi , ale jezdim dal
hlemejzd999 (Člen) 24.04.2014 21:07:02 Offline |
VikecB12 psal:Jednou na vyjížďce s BSEčkem mu fouklo to těsnění u svodů v hlavě a bandaska zněla,jako by to bylo zadřený na klice,nebo vyjebaný vahadla ventilů,nebo vačka,prostě sme motor pomalu pohřbívali
ja se jdu radsi podivat , jestli se mi to tesneni z jednoho svodu nahodou nevali nekde v chlivku na zemi ...jako ze by treba vypadlo , nebo tak
VikecB12 psal:Jednou na vyjížďce s BSEčkem mu fouklo to těsnění u svodů v hlavě a bandaska zněla,jako by to bylo zadřený na klice,nebo vyjebaný vahadla ventilů,nebo vačka,prostě sme motor pomalu pohřbívali
maj recht Doma sem tam namotal nouzově silikonovou hadičku a je tam do dneška
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Taky mi to klepalo a byla vojetá jedna vačka s vahadlem, cca 2 roky zpátky. Kluci z Speedbike to někam poslali na renovaci. Loni jsem to zaslechl zase. Seřídil jsem vůle, bylo to úplně rozmrdaný, a motor zase jen krásně mlaskal. Bojim se ale, že ta vačka zase pomalu odchází
GSF 600 S '99
Banditatom (Člen) 26.04.2014 12:17:34 Offline |
morganzd psal:Taky mi to klepalo a byla vojetá jedna vačka s vahadlem, cca 2 roky zpátky. Kluci z Speedbike to někam poslali na renovaci. Loni jsem to zaslechl zase. Seřídil jsem vůle, bylo to úplně rozmrdaný, a motor zase jen krásně mlaskal. Bojim se ale, že ta vačka zase pomalu odchází
to je asi něco špatně když ti to co dva roky sežere vačku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1