Nejsi přihlášen
Zabezpečení moto
Ahoj Bandiťáci, máte s tímto někdo zkušenost??
Myslíte, že to je vhodné??
http://www.datatag.cz/motorcycles.php
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Re: Zabezpečení moto
no a teď vážně, mě se ta myšlenka líbí, ale je fakt , že bez návaznosti na státní správu, tzn. policie, pojišťoven a prodejců nových i ojetých mašin, takže striktní povinnost označování biků, to bude nejspíš další výkřik do tmy?
Důvod proč to v Británii funguje, je právě v tom, že tam se to řešilo komlexně.
U nás je to přesně naopak, samý možná a později, a to je v jednání, a zapůjčíme pár přístrojů policii, no nevim, nevim?
A na to, aby sis to koupil a tim umožnil rozšíření tohoto preventivního, bezpečnostního prvku, kterej bez toho, aniž by byl notoricky známej napříč společností, aby mohl fungovat, si myslim že není ještě ta správná doba. takže asi tak
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:no a teď vážně, mě se ta myšlenka líbí, ale je fakt , že bez návaznosti na státní správu, tzn. policie, pojišťoven a prodejců nových i ojetých mašin, takže striktní povinnost označování biků, to bude nejspíš další výkřik do tmy?
Důvod proč to v Británii funguje, je právě v tom, že tam se to řešilo komlexně.
U nás je to přesně naopak, samý možná a později, a to je v jednání, a zapůjčíme pár přístrojů policii, no nevim, nevim?
A na to, aby sis to koupil a tim umožnil rozšíření tohoto preventivního, bezpečnostního prvku, kterej bez toho, aniž by byl notoricky známej napříč společností, aby mohl fungovat, si myslim že není ještě ta správná doba.takže asi tak
Já už jsem si zvykl,že věci co všude jinde fungujou,tak tady v tohle státě nefunguje.Jelikož se v tomto státě podporují čorkaři a podvodníci, tohle hned tak fungovat nebude.
zzzmrzlinar (Člen) 29.04.2014 09:04:11 Offline |
no jako fajn, že se ti ta myšlenka líbí, ale jako s tím, aby to bylo povinný bych tě teda rovnou kopnul do kotníku.
Ať si značí každej co chce, a tohle nevypadá jako blbej nápad
zzzmrzlinar psal:no jako fajn, že se ti ta myšlenka líbí, ale jako s tím, aby to bylo povinný bych tě teda rovnou kopnul do kotníku.
Ať si značí každej co chce, a tohle nevypadá jako blbej nápad
vem to ještě jednou a pomalu
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Stránky: 1