Nejsi přihlášen
Re: ...TU, NA, JC, HK, CR, SM atd. 2014
Kamkoliv kdykoliv ! Možná blbej nápad ale aby se nevymýšlel okruh jen tak jen aby to bylo dokola ale co třeba vyzvat jinej kout republiky ke srazu ! Moraváci sem tam taky vystrčej nos z baráku !! My pulku voni taky !! Dát v pulce kafe či něco na zub atd ???
Takže předběžně pokud počasí dovolí tak vyrazim asi v 10h ze Semil směr Třebechovice kde se sejdem s klukama z Chrudimi . Tak asi na 11až 11.30 . a dál nekde směrem na Orlické hory atd atd . A protože někteří šli kalit a nejsou ted k mání tak ráno se vše upřesní !! Budeme vědět jak s počasím a dohodnem podrobnosti !! pokud pojedem tak někteří z druhé strany by nám mohli přijet naproti ! Pokud po ránu uspokojí svoje polovičky a splni co slibili že udělají !! A terazky chci nějakou odezvu !!!!!!!!
...my jsme pozvaný k rodičům na oběd, takže já (možná i s moníčkem) jedině až po
...jo a vlastně ještě taky v 11 hod. koukám na haniku (z druhý řady, čtvrtej flek )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...ano, já až po o
(a navíc opravuju předchozí výrok na novou hodnotu, tedy, že bez moníčka , což ale tobě bylo asi jasný , navíc když ke všemu bude možná slunečno )
...jo a taky už má novej "klobouček"
malda psal:Neděle 13.8 2014 ! Sraz pravděpodobně v Dvoře Králově ! zhruba 10 až 11 hod a pak někam ! Kérkonoše Jeseniky Jizerky ??? Že by jsme zkontrolovali Bořislava ? Čekám na odezvu a námitky !
Čtěte pořadně datumy Malda jede až za měsíc.
...počasí ideál až do té doby než začalo pršet ...kráva to odsral, čekal chvíli u nás než přestane lejt
krávovi: dobrej parťák, fajn se mi s tebou jelo pak ve dvou, dík
osiris psal:...počasí ideál až do té doby než začalo pršet ...kráva to odsral, čekal chvíli u nás než přestane lejt
krávovi: dobrej parťák, fajn se mi s tebou jelo pak ve dvou, dík
Jestli jsem to dobře pochopil tak s náma dalšíma dvěma nebo se mnou se ti jelo naprd !? Kdyžtak zustanu příště doma ! Vylet se mi moc líbil ale takle formulovaný přispěvek mi ho zkazil !
Bylo to gut, pak jsem už nezmokl jen bordel ze silnice, ale nejsem z cukru
Maldo to nebylo myšleno nějak špatně, jen že ve dvou se dá jet fakt pila a v tom provozu co byl, jsme si to fakt pěkně dávali. Čistá radost z jízdy. Jinak rád jsem vás všechny zase viděl. Výběrová partička
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
malda psal:osiris psal:...počasí ideál až do té doby než začalo pršet ...kráva to odsral, čekal chvíli u nás než přestane lejt
krávovi: dobrej parťák, fajn se mi s tebou jelo pak ve dvou, díkJestli jsem to dobře pochopil tak s náma dalšíma dvěma nebo se mnou se ti jelo naprd !? Kdyžtak zustanu příště doma ! Vylet se mi moc líbil ale takle formulovaný přispěvek mi ho zkazil !
jen mu dej
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
malda psal:osiris psal:...počasí ideál až do té doby než začalo pršet ...kráva to odsral, čekal chvíli u nás než přestane lejt
krávovi: dobrej parťák, fajn se mi s tebou jelo pak ve dvou, díkJestli jsem to dobře pochopil tak s náma dalšíma dvěma nebo se mnou se ti jelo naprd !? Kdyžtak zustanu příště doma ! Vylet se mi moc líbil ale takle formulovaný přispěvek mi ho zkazil !
...ne to fakt ne, jen jsi to špatně pochopil a seš jak vztahovačná baba , vůbec by mě nenapadlo něco v tom smyslu nikdy napsat a ani že z toho někdo může vymyslet něco takovýho co jsi teď napsal, víš
...jeli jsme trošku jinak než se jezdí ve čtyřech, logicky, ve čtyřech málokdy předjedou všichni najednou a protože ten vzadu by se z toho vždycky pak posral, což jsem si myslel, že všechno tohle víš, takže pokud se tě to dotklo, tak zdenku upřímně promiň ...škoda, že tak trochu jsi si to ale úplně zbytečně přebral naprosto jinak
...za mě dobrý , věřím že teď už to chápeš jinak než jsi to přečet, mrzelo by mě kdyby ne
...takže doufám
Dado psal:Bylo to gut, pak jsem už nezmokl jen bordel ze silnice, ale nejsem z cukru
Maldo to nebylo myšleno nějak špatně, jen že ve dvou se dá jet fakt pila a v tom provozu co byl, jsme si to fakt pěkně dávali. Čistá radost z jízdy. Jinak rád jsem vás všechny zase viděl. Výběrová partička
...dík tak nějak jsem to myslel
...ale abych to zas uved na pravou míru, aby nás někdo nechyt za slovo, nebyla to žádná prasárna nebo na krev, jen že to prostě dobře odsejpalo, přitom ale všechno rozumně
REX psal:malda psal:osiris psal:...počasí ideál až do té doby než začalo pršet ...kráva to odsral, čekal chvíli u nás než přestane lejt
jen mu dej
...ty taky dostaneš
Ok !Ok ! Beru vše zpet ! A ted se budu vymlouvat: Blbě jsem to přecet a stejně mě to k tobě Michale nesedělo proto jsem z toho byl rozpačitý !Jsi vlastně jeden z uplně prvních které jsem v týhle společnosti poznal a jsem za to rád ! Takže pro ostarni: společnost byla supr a není dál co řešit .!!
Ne ne ! Nechci se omlouvat ale dnes mi trhali ze zubu nerv a v neděli večer to dost bolelo a hlavně jsem to špatně pochopil za což se znovu omlouvám !!! Z vrchlábí kde jsme se rozešli jsem se taky dobře svezl ale to neznamená že předtim to bylo naprd !!! Oni zbytek jeli jen dva a byli rozjetí a když jeli dva tak to odsejpalo a Osi a Dado nejsou žádný ořezávátka a uměji za to zatáhnout a ve dva se jede hezky a na závěr se bezva svezli !!! Tak to Osi myslel a já nepochopil !! Kdyby šel muj přispevek vzit zpátky tak to udělám !! A víc už se k tomu nebudu vracet !!
PALOUS psal:osiris psal:...zase 30 °C, copak se v tom dá někam jet?
s klimatizacej nejvíc
...jo, to jo, tomu se vůbec nebráním, s klimatizacej k vodě
...vypadá to zas, že leda s klimatizacej k vodě
...a pak http://www.amkhorice.cz/cz/zavody/ceska-tourist-trophy/
maldo mně je to jedno,klidně tuhle sobotu...potřebuju si pracovně něco vyřídit u Kolína(dopoledne),pak popojet nahoru a dát si spicha N.Paka?Třeba se někdo přidá nebo to necháme na některý další víko.Mně je to fakt buřt,letos sem toho moc nenajezdil,přijedu rád i jindy
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:maldo nikdo se neozval,necháme to na jindy
Předešel jsi mne ! Jedu tedy k rybniku! Jen přes kopec ! Kdyby se chtěl někdo stavět na kafe tak není problem ! Příšovice !Paní jde v neděli do práce tak mám volno !Že by??
Klucí kam to teda bude ? Bude to teda doprava nebo doleva ? Klidně přijedu ! Pokud možno tak ne kolem komína ! Michale ty jsi zdatný plánovač ! Nebo že by se ukázal jako plánovač Přemek ? jdu namazat reťaz !
...ono to maldo vypadá vzhledem k předpovědi srážek, právě že kolem komína nebo do polska , protože od jihu, od západu i z východu od nás, má postupně pršet, jen ten královéhradeckej možná zůstane suchej
...klidně přijeď, já nevím jak přemek, jestli se slezem po obědě, nebo už dopoledne, je mi to tak nějak fuk, ráno sem mrknu
Stránky: 1 2