Nejsi přihlášen
STK, SPZ
Ahoj, asi jsem si nasral do hnízda... Minulé léto jsem hodil značku do depozitu s tím, že jedu do pryč, takže co s ní doma a zbytečně platit pojistku. Jaksi jsem se vrátil o něco dřív a zjistil jsem, že mi propadla i technická na moto někdy v řijnu. Takže problém je takový, že údajně SPZ mi nevydají bez technické a na technickou jet úplně bez SPZ nějakých 25km, to mi přijde docela drsné... JE to takhle pravda? Nemáte nějakou fintu, nebo jak to provést? Policii asi nebude stačit fakt, že jsem objednaný na STK, co?
Díky za radu!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2014 16:22:59 Offline |
Re: STK, SPZ
kuclb psal:Rada dobrá - vlek , jen není auto a vlek A na hulváta se bojím, asi. Ale nejspíš nebude jiná cesta.
Kdyz neni auto a vlek tak dodavku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 10.05.2014 19:39:27 Offline |
taková krásná motorka - tu bych dotah na stk i pěšky...to mi řekni , že neznaš nekoho s vlekem za autej ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:taková krásná motorka :good:- tu bych dotah na stk i pěšky...to mi řekni , že neznaš nekoho s vlekem za autej ?:idontknow::surprised:
díky :-) Ale dělám celý týden 200 km od domova, tak holt úřady atd není zrovna ideál. A někoho budu muset najít, jasné, asi to nerisknu. Leda sehnat nějakou SPZ a pak "načerno". Jen nevím, jek se na dopravce budou koukat na týpka, co jde pro SPZ v motorkářským :-D
Pokud se do toho smím pléct. Asi nejrozumnější by byl ten platak. Ale když není možnost tak bych ji pojistil "povinné ručení". Na bílej karton napsal čitelně SPZ a vyrazil na technickou po vlastní ose... A v duchu se modlil, aby se náhodou cestou něco nestalo.
Při namátkové kontrole PČR bych se snažil hluchavkám vysvětlit že jedu přímou cestou na technickou a že pravou značku mam v depozitu.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Meloun psal:Takový drama kolevá kousku bez spz..tak to vem prdelema a je to..kolikrát potkáš poliajty někde? Přinejhorším zatáhneš a zmizíš..vrtulník mít nebudou..
Vrtulník nehrozí, kousek je 25km a cesta je jen jedna, skutečně prdelema No uvidím, ten karton není blbý nápad, hrál bych na city... díky ;-)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2014 08:07:52 Offline |
kuclb psal:hlemejzd999 psal:taková krásná motorka - tu bych dotah na stk i pěšky...to mi řekni , že neznaš nekoho s vlekem za autej ?
díky Ale dělám celý týden 200 km od domova, tak holt úřady atd není zrovna ideál. A někoho budu muset najít, jasné, asi to nerisknu. Leda sehnat nějakou SPZ a pak "načerno". Jen nevím, jek se na dopravce budou koukat na týpka, co jde pro SPZ v motorkářským
nebo varianta dvě..neznáš nikoho kdo by ti udělal STK bez motorky??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 11.05.2014 19:22:36 Offline |
Ondráš psal:Meloun psal:Bez blembáku a bez papírů..rebel!!
No když jsem to dával dohromady, tak jsem jezdil i bez brzd... Dodneška je rejha na baráku jak jsem to vzal řídítkem.
Sujazuwaki objel pul ruska bez brzd
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Vytiskni si tvojí SPZ i s tou starou STK zalaminuj to a frč jako člověk s mozkem ,poldové to vezmou jako maximální snahu vo poctivost když jim kápneš božskou a daj ti tak 200kč pokutu,!!!!!Když tě náhodou chytěj !!!
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
pulmotor psal:Vytiskni si tvojí SPZ i s tou starou STK zalaminuj to a frč jako člověk s mozkem ,poldové to vezmou jako maximální snahu vo poctivost když jim kápneš božskou a daj ti tak 200kč pokutu,!!!!!Když tě náhodou chytěj !!!
...oni mu tu jeho značku asi nebudou chtít úřady půjčit aby si ji oskenoval
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jízda s neplatnou spz je stejný prestupek jako když nemáš žádnou ! A je to další přestupek k jízde bez stk ! Takže když tě chytnou je to horší ! To je takový problém aby někdo s plechovkou jel kousek před ním ? když už nemá vlek nebo dodávku !
Banditatom (Člen) 12.05.2014 20:06:04 Offline |
malda psal:Jízda s neplatnou spz je stejný prestupek jako když nemáš žádnou ! A je to další přestupek k jízde bez stk ! Takže když tě chytnou je to horší ! To je takový problém aby někdo s plechovkou jel kousek před ním ? když už nemá vlek nebo dodávku !
je!!! jak vidíš je!!!
malda psal:Jízda s neplatnou spz je stejný prestupek jako když nemáš žádnou ! A je to další přestupek k jízde bez stk ! Takže když tě chytnou je to horší ! To je takový problém aby někdo s plechovkou jel kousek před ním ? když už nemá vlek nebo dodávku !
pokud vím tak přestupky se nesčítají
...veškeré špekulace a fifikundace budou ve finále dražší, složitější, časově náročnější a ve finále s motkou pojede 10 lidí, kteří budou vartovat s vysílačkou na každé křižovatce , než dát dopravci litr za dopravu motky dodávkou na STK
Osi: Souhlas
Banditatom (Člen) 13.05.2014 18:27:16 Offline |
osiris psal:...a hlavně koukám, se ten depozit vyplatí
Stránky: 1