Nejsi přihlášen
Re: Drzak stupacky - shodnost
mr.BSE psal:Jasně,myslel jsem přední. Konkrétně pravej. Díky
Měli by být schodný i s novějším tipem 00-04 alespoň mají stejný objednávací kody
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Banditatom (Člen) 04.09.2014 17:20:39 Offline |
Kdyz uz je zu vlakno vo stupnach nevali se nekomu doma zadni stupacky na stare becko konkretne b6 96 jo jinac predni stupny mam taky jedny k dispozici a urcite hezci a levnejsi jak ma Mour
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Kdyz uz je zu vlakno vo stupnach nevali se nekomu doma zadni stupacky na stare becko konkretne b6 96 jo jinac predni stupny mam taky jedny k dispozici a urcite hezci a levnejsi jak ma Mour
...já už joudo dávno držáky stupaček nemám ....a jinak držák stupaček má starý béčko navařený na rámu a ty hliníkový koupíš v každým bajkersmagazínu
Francouz psal:Taky se tu zeptam, jsou stejny drzaky na starou B12 a tu novejsi od roku 01 ? Predni i zadni. Jsem na to ted koukal, a zda se mi, ze ty klouby pasovat nebudou.
Starej kult má držáky zadních stupaček jinačí jak prostřední model popík. Přední sou myslím nachlup stejný.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Francouz psal:Taky se tu zeptam, jsou stejny drzaky na starou B12 a tu novejsi od roku 01 ? Predni i zadni. Jsem na to ted koukal, a zda se mi, ze ty klouby pasovat nebudou.
Starej kult má držáky zadních stupaček jinačí jak prostřední model popík. Přední sou myslím nachlup stejný.
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1