Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » michelin pilot road 4

Fresh Man (Člen)
25.05.2014 23:34:40

michelin pilot road 4

Co na to řikáte?  Neni to moc turistika? Aby to nebylo jak Škardova Avonkaidontknow

Bandit pičo
osiris (Člen)
25.05.2014 23:41:48

Re: michelin pilot road 4

...hele dneska ty cestovně sportovní gumy obecně, tě podržej v zatáčce hóóóódně slušně, vůbec z toho neměj strach, já zas nebudu mít strach, že bys je dostal na limit goodsmile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Fresh Man (Člen)
26.05.2014 00:14:41

No tak to doufám že moje limiti budou f klidu. Jag říkám. ŠKARY taky jezdil hustě a to na kamenný Avonce :)bigsmile

Bandit pičo
osiris (Člen)
26.05.2014 00:20:18

...neboj goodbigsmile

mr.BSE (Člen)
26.05.2014 08:52:36

Fresh Man psal:

No tak to doufám že moje limiti budou f klidu. Jag říkám. ŠKARY taky jezdil hustě a to na kamenný Avonce :)bigsmile

to až uvidí Fijat bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kožak (Člen)
26.05.2014 19:23:07

ať ti sem Houska hodí fotku zadní roudy ...nebudeš věřit surprisedbigsmile

MRDAT!!!
huskyb12 (Administrator)
26.05.2014 20:03:28

Čéče, taky sem tomu moc nevěřil, tak sem ten zimák vzal na ring a musim říct, že dobrý :)
Držela jak měla, nejni modrá a to bylo fakt teplo ...
Jo a ta pryž na stranách je nasbíraná, jezdil tam Pšonek s truckem ...

Teď už jim věřim vo dost víc ...

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/9_zimak_po_ringu.jpg

ale di, Ty brepto ...
SLUGI (Člen)
26.05.2014 21:05:43

... tak když už, tak co říkáte na Dunlop Qualifier? idontknow
... jsem spokojenej s Diablama a fčil mě mechoš nutí ůžasnou akci na Qualifier (4 za sadu) Nevěřím tomu, raděj mám tak nějak ty lepivky. Vzhledem k tomu směšnýmu počtu km co za rok najezdím mám rád když to fakt drží.
.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_223635.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Fresh Man (Člen)
26.05.2014 21:50:58

qualifiry jezdim na b6 a drží supr jen zas tak moc nevydrží...
pak sem jezdil qulifire race nebo tak nejak na Fároši a supergood

Bandit pičo
Koldan (Člen)
26.05.2014 22:06:57

kvalifír sů cajk

To Houska: bró, co to zasfiněné kolo? ha? e?surprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
huskyb12 (Administrator)
26.05.2014 22:19:09

Koldan psal:

kvalifír sů cajk

už sem si jí lísknul :)

ale di, Ty brepto ...
Koldan (Člen)
26.05.2014 22:26:01

huskyb12 psal:
Koldan psal:

kvalifír sů cajk

už sem si jí lísknul :)

odpuštěnoevil čistá bude skoro stejně heská jag moja, tag nepolevujgood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous (Člen)
29.05.2014 22:17:34

huskyb12 psal:

Čéče, taky sem tomu moc nevěřil, tak sem ten zimák vzal na ring a musim říct, že dobrý :)

http://suzukibandit.cz/openforum/upload … _ringu.jpg

...gdy a gdes byls na ringu, bro??? ...chystam se do Mostu f pondělí druhýho, ha,e???cool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 (Člen)
30.05.2014 08:24:42

Filous psal:
huskyb12 psal:

...gdy a gdes byls na ringu, bro??? ...chystam se do Mostu f pondělí druhýho, ha,e???cool

Beztak tím ringem myslel obchvat Prahe,aji by to vysvětlovalo toho pšonka s truckemevilbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen)
30.05.2014 10:25:51

Filous psal:
huskyb12 psal:

minulá středa... víc lidí se tam bylo povozit...bigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
huskyb12 (Administrator)
31.05.2014 09:34:39

Filous psal:
huskyb12 psal:

už mi docházej sighajly teda sigdeje :)
todle panděro mam rokování, tak to neklapne :(

ale di, Ty brepto ...
zzzmrzlinar (Člen)
02.06.2014 14:06:19

tak jsem si vobjednal teda ty Qkvalifajry když jsou za tak dobrou, tak doufám, že to nebude nějaká šajska. Kdysi na ně novinářei v jednom kuse nadávali, ale to je chamraď ukecaná.

Fresh Man (Člen)
06.06.2014 23:19:07

Tag sem nazul pilotky4 zatim jezdej fajne i když vypadaj příšerněbigsmilehlavně ta zadní..zatim sem vojel sotva sliz tag uvidime co bude ted . Ale do zatáček to padá hesky

Bandit pičo
Filous (Člen)
06.06.2014 23:24:35

Fresh Man psal:

Tag sem nazul pilotky4 zatim jezdej fajne i když vypadaj příšerněbigsmilehlavně ta zadní..zatim sem vojel sotva sliz tag uvidime co bude ted . Ale do zatáček to padá hesky

...to každá nová guma kámogood

Fresh Man (Člen)
06.06.2014 23:47:16

Filous psal:
Fresh Man psal:

...to každá nová guma kámogood

Nekery se tak kolibaj a nekery vic "padaj"

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
06.06.2014 23:48:50

Aspon to tag cejtimgood

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
28.06.2014 19:11:52

Tag gumy sou to fak dobrý. V zatáčkách sedej a prostředky neubejvaj a to sme jeli přes celý německo 160+a placka tam nejni a přitom to drželo i za deště a sněžení 2800m nad mořem:surprisedbigsmilesurprised

Bandit pičo
Francouz (Člen)
29.06.2014 09:52:19

Presne takhle se ale chova i PR2 , a vzhled vzorku je podle me neprekonatelnej na rozdil od tech novejch mysaku co ted delaj.

Fresh Man (Člen)
29.06.2014 18:38:47

Francouz psal:

Presne takhle se ale chova i PR2 , a vzhled vzorku je podle me neprekonatelnej na rozdil od tech novejch mysaku co ted delaj.

Gdo dela pr2?

Bandit pičo
Francouz (Člen)
29.06.2014 21:17:14

micheln pilot road 2, taky jsem projel nemecko po dalnici sem a tam a na placku kupodivu nebyly.

Fresh Man (Člen)
29.06.2014 21:46:57

Pr2. .. Ahaaam občas dlouhý vedení bigsmile ja gdysi začínal na pr1 :) moje první francie jojo taky byli dobrý.  No ty 4 maj mýt nějaký vychytafky oproti předchozím. A ještě delší trvanlivost. Uvidim jak budou sedět na ceskejch silnicíchbigsmile

Bandit pičo
Kožak (Člen)
30.06.2014 06:59:00

mně by jenom zajímalo co tam jako s každou novinkou vymyslej k lepčímu ? alchymisti idontknow ...co se týče dizajnu to pěkný už tu bylo :)

MRDAT!!!
osiris (Člen)
30.06.2014 12:17:36

Kožak psal:

mně by jenom zajímalo co tam jako s každou novinkou vymyslej k lepčímu ? alchymisti idontknow ...co se týče dizajnu to pěkný už tu bylo :)

...to bysme taky mohli na věky jezdit na smotaný zahradní hadici bigsmile

Francouz (Člen)
30.06.2014 22:17:14

nebo D220 blahe pameti smile1

Kožak (Člen)
01.07.2014 19:23:51

guma jako guma bigsmile

MRDAT!!!
Filous (Člen)
01.07.2014 22:36:07

Kožak psal:

guma jako guma bigsmile

...asi taggood ...dneska uš nejni špatná guma, myslim že se málogdo votcať dostane za možnosti dnešních pryží a to i turistickejchcool ...ofšem f putyce je dycky jednodušší říct, že sem lehnul kvůlivá tomu, že ta guma stojí za piču, neš říct "posral sem to"bigsmile

Kožak (Člen)
02.07.2014 20:16:04

Filous psal:
Kožak psal:

guma jako guma bigsmile

...asi taggood ...dneska uš nejni špatná guma, myslim že se málogdo votcať dostane za možnosti dnešních pryží a to i turistickejchcool ...ofšem f putyce je dycky jednodušší říct, že sem lehnul kvůlivá tomu, že ta guma stojí za piču, neš říct "posral sem to"bigsmile

ntak stim problem nemam ..přiznat barvu že sem to posral ....ovšem nevěru zatluču bigsmile

MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen)
02.07.2014 21:24:06

Kožak psal:
Filous psal:
Kožak psal:

guma jako guma bigsmile

ntak stim problem nemam ..přiznat barvu že sem to posral ....ovšem nevěru zatluču bigsmile

to radši priznam nevěru , než bych přiznal , ze jsem to posral  bigsmile bigsmile bigsmile , ale já stejne jezdim jak s hnojem. bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Fresh Man (Člen)
04.07.2014 11:21:32

hlemejzd999 psal:
Kožak psal:
Filous psal:

to radši priznagoodm nevěru , než bych přiznal , ze jsem to posral  bigsmile bigsmile bigsmile , ale já stejne jezdim jak s hnojem. bigsmile

No kravskyho hnoje sme pojezdili po alpách hooodne a i na močce to sedělogood dostal sem i sprchu ptacich hoven a sedělo to...

Bandit pičo
hlemejzd999 (Člen)
04.07.2014 11:43:50

Fresh Man psal:

No kravskyho hnoje sme pojezdili po alpách hooodne a i na močce to sedělogood dostal sem i sprchu ptacich hoven a sedělo to...

ja jednou projel takovou tou stopou z mocky , co tu  za sebou na silnici nechavaj mistni jezedaci , kdyz jedou s lejtou na pole bigsmile
masina smrdela v podsedlovce snad jeste pul roku , i kdyz jsem to myl bigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
11.09.2014 11:31:09

tak sem hodím zkušenost s Qualifierama I

chtěl jsem ušetřit a koupil tu levu sadu za čtyřku, už to neudělám

Moc hezky držej na okruhu nebo při svižný jízdě když je hodně teplo. Při normální turist jízdě když je trochu zima (cokoliv pod 20 stupňů) se nedokážou vohřát a kloužou. Hady a bílý čáry nedávaj absolutně.  Životnost bude asi extra na hovno, po 1000km mám vzadu vyjetou plochu a guma dělá cucky když s ní jedu 130kou po dálnici. Dunlop mi vždycky seděli, ale Kvalifikanty už fakt nechci.

Asi dobrý pro někoho kdo chce levný gumy na ježdění na okruhu a není zase tak extra rychlej, na normální ježdění rozhodně nedoporučuju, koupím nějaké Smarty

Fresh Man (Člen)
11.09.2014 14:28:30

Ja je měl rád.. Ale nevím jaký typ a levný myslím nebylyidontknow

Bandit pičo
zzzmrzlinar (Člen)
12.09.2014 09:47:58

Granát z první války odpálil pyrotechnik v řopíku. Ideální, liboval si
12. září 2014  8:09
Provoz v oblíbené Edmundově soutěsce u Hřenska na Děčínsku v úterý zastavil na několik hodin nález dělostřeleckého granátu z první světové války. Na munici narazil bagrista v říčce Kamenici a pyrotechnici ji museli odpálit.
Dělostřelecký granát z první světové války pyrotechnici odpálili v pevnůstce z...Další 3 fotografie v galerii
Dělostřelecký granát z první světové války pyrotechnici odpálili v pevnůstce z roku 1938 u Janova v Českém Švýcarsku. | foto: NP České Švýcarsko
„Naši strážci museli dohlédnout, aby turisté ze soutěsky nevycházeli a chvílemi se zde tvořily fronty,“ řekl mluvčí Národní parku České Švýcarsko Tomáš Salov.

Fotogalerie
Dělostřelecký granát ráže 75 milimetrů našli dělníci v řece Kamenici na začátku...Dělostřelecký granát z první světové války pyrotechnici odpálili v pevnůstce z...
Dělostřelecký granát ráže 75 milimetrů našli dělníci v řece Kamenici na začátku...Dělostřelecký granát z první světové války pyrotechnici odpálili v pevnůstce z...
Zobrazit fotogalerii

Pyrotechnici se rozhodli granát ráže 75 milimetrů zlikvidovat na místě.

„Byl to totiž vystřelený granát a byla i velká možnost, že byl odjištěný. Stačil malý pohyb a mohlo dojít k detonaci,“ zdůvodnil pyrotechnik Miloš Novák.

Národní park pyrotechnikům půjčil jeden z nedalekých vojenských bunkrů, takzvaných řopíků. Munice tak putovala ke zničení jen několik desítek metrů.

Řopíku se při detonaci nic nestalo. „Je to poctivá česká práce. I větší detonace jen vyžene pavouky, máme to vyzkoušené,“ poznamenal Novák.

Z bezpečnostního hlediska je podle Nováka řopík ideální místo. „Lesy jsou nyní plné lidí, vyklidit okolí bývá složité. Řopík má pouze malé střílny, takže z něj nic nevyletí,“ dodal Novák.

Zdroj: http://usti.idnes.cz/nalez-munice-v-ces … clanek-box

Francouz (Člen)
12.09.2014 10:30:15

Nevim proc jsi to hodil sem k tema o pneu, ale zajimalo by me, co delal vystreleny granat z prvni svetovy u Decinaidontknow

zzzmrzlinar (Člen)
12.09.2014 10:39:22

he. tak to je samozřejmě blbost, omlouvám se...

správný koment.

jsou to normální starý Qualifiery, tedy Qualifier I, a levný jsou asi kvůli tomu, že je to (už několik let) výběhovej model), kterej ale Dunlop stále vyrábí.

Kdyby se buď líp hřály, nebo lepily trošku líp i nedohřátý, tak jak to uměj novější gumy, tak by to asi nebylo tak hrozný.

Taky je možný, že to že jsou levný je tím, že pan Dunlop šidí při výrobě. Já jdu každopádně příště do Roadsmart nebo Sportsmart, zimák vod Mišulínů se mi nelíbí.

VikecB12 (Člen)
12.09.2014 12:38:11

Ty kvalifíry sou fakt vyhozený lovegood Mě ta guma připadala jakási tenká,prostě málo masa a s tym související cena i výdržidontknow

Francouz (Člen)
12.09.2014 21:20:57

Michelin furt jeste nastesti dela PR2, a dokud budou k sehnani tak nemam problem, a jestli skonci, tak asi bridgestone t30 nebo angel, jestli se u michelinu mezitim nepolepsi s tim vzorkem.

Fresh Man (Člen)
18.09.2014 22:52:20

Tagze pilot road 4 zas tak moc. Nedrží bigsmile aspon ne za suchasmile1idontknow

Bandit pičo
zzzmrzlinar (Člen)
17.05.2015 17:31:06

zzzmrzlinar psal:

tak sem hodím zkušenost s Qualifierama I

chtěl jsem ušetřit a koupil tu levu sadu za čtyřku, už to neudělám

Moc hezky držej na okruhu nebo při svižný jízdě když je hodně teplo. Při normální turist jízdě když je trochu zima (cokoliv pod 20 stupňů) se nedokážou vohřát a kloužou. Hady a bílý čáry nedávaj absolutně.  Životnost bude asi extra na hovno, po 1000km mám vzadu vyjetou plochu a guma dělá cucky když s ní jedu 130kou po dálnici. Dunlop mi vždycky seděli, ale Kvalifikanty už fakt nechci.

Asi dobrý pro někoho kdo chce levný gumy na ježdění na okruhu a není zase tak extra rychlej, na normální ježdění rozhodně nedoporučuju, koupím nějaké Smarty

tak bych si dovolil "apdejtovat" zprávu o Qualifájrech zkurvenejch. Zimní spánek jim zřejmě opravdu na kvalitě směsi nepřidal a serou mě ještě násobně víc než vloni. Abych u tři čtvrtě roku starý gumy, která má najedo tak 2000 kilometrů pětkrát za vyjížďku řešil podklouznutí zadní gumy mě fakt sere, takže na plnou hubu Dunlop Quilifier I STOJEJ NA VYLIŽPRDEL. Kurva ty gumy jsou fakt hrozný!!!

Já snad poprvý v životě udělám spaloucha abych se tý zadní zbavil bad

osiris (Člen)
17.05.2015 17:46:45

...to tvrdim už kupu roků bigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
17.05.2015 18:14:33

osiris psal:

fakt je to svině pochcaná, sice mi podkluzuje zatím jenom zadek tak se to ještě jakž takž dá korigovat, zato až mi klouzne předek tak se asi proletím.

Studený jsem to schopnej protočit jenom přidáním plynu, když už to jakž takž zahřátý přemluvím do zatáčky, tak to musím fakt držet silou jak by se furt narovnávala a nedejbože kurva abych vjel na bílou čáru, natož pak třeba na něco mokrýho

mimochodem, nezkoušel jste někdo ty Savy-Mitasy Sportfoce, cena je víc než lákavá. Tutaj je test a mé skvělé Qvalifikanty porazily na hlavu, což bych i čekal, ale dokonce si vedly líp než Pirelli.

Strana 25
http://www.savatrade.cz/upload/file/Tes … 1297e0.pdf

co vím, tak stahovali výrobní sérii, bo měla moc vysokej rychlostní index, od té doby prý ok.
http://www.czechbikersshop.cz/pneumatik … w-tl--73w/

zzzmrzlinar (Člen)
17.05.2015 18:20:46

že jsem kurva ten test nenašel než jsem ty Qaulifájry koupil, já hlava dubová, blbá,

Filous (Člen)
17.05.2015 18:42:08

...já bych do tech Mitasek šel klidně taky, ale sou něgde k mání???

zzzmrzlinar (Člen)
17.05.2015 19:05:42

Filous psal:

...já bych do tech Mitasek šel klidně taky, ale sou něgde k mání???

jsou a stojej až nějak podezřele málo, 180ka zadek za 2.200

http://www.pneugrip.cz/mitas-sportforce---(73w)-tl-rear-180-55-r17-z~z3838947844565.html

http://pneu-pro-motocykly.heureka.cz/mi … 5-r17-73w/

Filous (Člen)
18.05.2015 10:17:40

...eště k tem Mitaskám, nenašel sem k nim nigde žádnej popis, co je to zač, je to jednosměsofka, dvousměsofka??? ...prostě nicsmile2 ...potřebuju ňákou turistiku na dovolenou, bo to co sem vobouval do teď, naposledy Bridge R10, Dunlop D212 GP a D211 GP na dovolený, gdy jedu naloženej mizí před vočima a to i přesto, že po dálnici nejedu...no a ve hře sou MPR4, ale samože rozdíl 2t Kč je lákavejbigsmile ...navíc se ňák nemůžu poprat s tím winter dyzajnembigsmile ...každopádně bych rát gumu, kerá mi vydrží aspoň 6t km...nebo se na to vyseru a koupim na dofču Maxxis Supermaxx, prastarej turistickej puk a bude, stejně jedu s pani a s bagáží děsnou plíseňcool

Francouz (Člen)
18.05.2015 11:10:08

Tak tohle je Filousi sportovni guma pokud vim, a je to vlastne prejmenovana nejaka Sava, kterou Mitas koupil.

Libor nx (Člen)
18.05.2015 11:20:55

Filous psal:

...eště k tem Mitaskám, nenašel sem k nim nigde žádnej popis, co je to zač, je to jednosměsofka, dvousměsofka??? ...prostě nicsmile2 ...potřebuju ňákou turistiku na dovolenou, bo to co sem vobouval do teď, naposledy Bridge R10, Dunlop D212 GP a D211 GP na dovolený, gdy jedu naloženej mizí před vočima a to i přesto, že po dálnici nejedu...no a ve hře sou MPR4, ale samože rozdíl 2t Kč je lákavejbigsmile ...navíc se ňák nemůžu poprat s tím winter dyzajnembigsmile ...každopádně bych rát gumu, kerá mi vydrží aspoň 6t km...nebo se na to vyseru a koupim na dofču Maxxis Supermaxx, prastarej turistickej puk a bude, stejně jedu s pani a s bagáží děsnou plíseňcool

Kup tu michelinu,měl jsem 3-kovou lítal jsem s ní i po dálnici a vydržela přes 10 000km,hlavně byla furt kulatá žádná ploška.goodNa vodě to drží suprově.goodDneska jsem tam nazul ty 4-ky tak jsem zvědavej.

K.a.s.y.m. (Člen)
18.05.2015 11:22:27

Filous psal:

kup maxxisi..ja s nima byl spokojenej i na dromu,ale ja jsem mrdal..mě ujíždí i na půl slepej kámoš na blackbirdu smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Francouz (Člen)
18.05.2015 11:30:26

Nebo Metzeler R6, osvedcena turistika za par kacek.

Filous (Člen)
18.05.2015 11:43:03

...sem si řikal, ža ta Mitaska bude sport, uš jen podle dezénu...jinak Metzky už nigdy, k tem mam averzisick ...statisticky mam nejvíc krešů právje na Metzelerechbigsmile ...Maxxis Supermaxx sem gdysi taky jezdil a to je čistokrevná stará turistika, zadek má placatej turistickej profil, eště na B6 sem je jednou tejral i na dromu a taky to šlo a dneska je ta sada za 3900,-, coš ja za půldarma...ale furt mi něco říká, že MPR4 budou lepčí...

Billy (Člen)
18.05.2015 12:13:49

ja mam na zadku road smartku a ve predu sport smartku, jeste to tak nejak zajizdim tu predni pryz bo ma 200km, tepla kdyz sem letos vyjel jeste nebylo, a sem priposranej to poustet do nejakejch vetsich naklonu jeste. Proste temu neverim zatim, nejvic me delala radost ve predu race attack, ale uz sla dolu bo uz nebylo maso.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
18.05.2015 12:18:22

jsem koukal na ceny a rozdíl mezi Maxxis a Mitas v podstatě neni...no někdo by ty Mitasky měl vyzkoušet....co Filousi bigsmile

Libor nx (Člen)
18.05.2015 12:31:49

K.a.s.y.m. psal:

jsem koukal na ceny a rozdíl mezi Maxxis a Mitas v podstatě neni...no někdo by ty Mitasky měl vyzkoušet....co Filousi bigsmile

V tom případě beru svůj přízpěvek zpět.bigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
18.05.2015 12:34:09

Filous psal:

jo tak to by mě taky zajímalo esivá je to dvojsměs, ale myslíš, že spíš ne. Koupil bych právě ten Mitas, ty Maxissky se mi zdáli divný vždycky, navíc myslím, že někde v testu ty mitasky právě proti Maxisskám stáli a Mitasáci-Saváci dopadli líp. Já mám chuť to zkusit, horší než ta sračku Qualifikundant to nebude, i když, že bych si musel naběhnout dvakrát za sebou to taky nemůžu říct.

http://www.motocykl-online.cz/novinky/2 … e-comeback
http://www.motocykl-online.cz/novinky/2 … 9-cervence

Filous (Člen)
18.05.2015 12:51:08

zzzmrzlinar psal:
Filous psal:

jo tak to by mě taky zajímalo esivá je to dvojsměs, ale myslíš, že spíš ne. Koupil bych právě ten Mitas, ty Maxissky se mi zdáli divný vždycky, navíc myslím, že někde v testu ty mitasky právě proti Maxisskám stáli a Mitasáci-Saváci dopadli líp. Já mám chuť to zkusit, horší než ta sračku Qualifikundant to nebude, i když, že bych si musel naběhnout dvakrát za sebou to taky nemůžu říct.

http://www.motocykl-online.cz/novinky/2 … e-comeback
http://www.motocykl-online.cz/novinky/2 … 9-cervence

...je něgde onlajn ten test???

Filous (Člen)
18.05.2015 12:56:10

K.a.s.y.m. psal:

...já je klidně skusim, dyš je cálneš, slibuju, že ti pag napíšu i recenzibigsmile ...uš dlouho tvrdim, že dneska nejni špatná guma, de jen vo subjektivní pocity a i turistická guma předčí schopnosti vječiny bikerů...já sjedu gdeco, teť dojíždim poslední R10tky s DOTem 09, zmodralý z dromucoolbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
18.05.2015 13:13:44

poslední novou gumu jsem koupil Maxxisku na B6. Od tý doby dojíždim co se dá..většinou sliky. Ted tam mám všema nenáviděný Qualifiry a žádnej z problémů zde zmiňovanejch  jsem nikdy neměl a to jsme v sobotu jel rychlostní turistiku..teda podle mě. smile1..ale jak jsem psal vejš..jsem mrdal a ujíždí mi i na půl slepej kámoš na Blackbirdu smile1

Libor nx (Člen)
18.05.2015 13:14:27

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...já je klidně skusim, dyš je cálneš, slibuju, že ti pag napíšu i recenzibigsmile ...uš dlouho tvrdim, že dneska nejni špatná guma, de jen vo subjektivní pocity a i turistická guma předčí schopnosti vječiny bikerů...já sjedu gdeco, teť dojíždim poslední R10tky s DOTem 09, zmodralý z dromucoolbigsmile

To ještě držej?idontknowKdyž jsem koupil B12 s 6let starýma gumama(nevím už jaký),skoro nebyly ani ojetý,ale byly tvrdý ja šutr a klouzalo to jako prase.bad

zzzmrzlinar (Člen)
18.05.2015 13:40:58

test nikde není, jenom pořád dokola tenhle článek se zhodnocením testu, prej jednoznačně nejlepší v kategorii levnejch gum a mezi "prémiovkama" jsou lepčí akorát Conti Road Attack 2, což jsou turist gumy, takže nemyslím, že by byl mitas sport force sportovní guma. Já ten test mám někde doma v tištěné verzi, ale to je otázka jestli ho najdu.

http://www.mitas-tyres.com/gb/about/pre … -magazine/

zzzmrzlinar (Člen)
18.05.2015 13:46:16

nebo esli by nebyla dobrá levná volba Roadsmrtka jednička, s tou jsem byl kdysi hodně spokojenej, prodal jsem jí nazutou na motorce po 10.000 km a byla ještě zdravá, na mokru držela velmi dobře a všude jinde taky

za 2.700,- by to mohlo jít, jo a je to dvojsměsovka

Tom jr. (Člen)
18.05.2015 13:51:54

zzzmrzlinar psal:
osiris psal:

fakt je to svině pochcaná, sice mi podkluzuje zatím jenom zadek tak se to ještě jakž takž dá korigovat, zato až mi klouzne předek tak se asi proletím.

Studený jsem to schopnej protočit jenom přidáním plynu, když už to jakž takž zahřátý přemluvím do zatáčky, tak to musím fakt držet silou jak by se furt narovnávala a nedejbože kurva abych vjel na bílou čáru, natož pak třeba na něco mokrýho

mimochodem, nezkoušel jste někdo ty Savy-Mitasy Sportfoce, cena je víc než lákavá. Tutaj je test a mé skvělé Qvalifikanty porazily na hlavu, což bych i čekal, ale dokonce si vedly líp než Pirelli.

Strana 25
http://www.savatrade.cz/upload/file/Tes … 1297e0.pdf

co vím, tak stahovali výrobní sérii, bo měla moc vysokej rychlostní index, od té doby prý ok.
http://www.czechbikersshop.cz/pneumatik … w-tl--73w/

vůbec nechápu proč vymejšlíš, máš tady bambilion komentů o např. Pilot 3, který vyhovujou 99% lidí ... dobře ta guma nestojí 2200 ale 3000 ... je to 800 grošů za naprostou pohodu, za gumu která funguje na každym povrchu za každýho počasí ( podle mě to musí makat i na sněhu bigsmile ) ... koupíš Mitasku, budeš zase nasranej po 2000km headshake ... ve finále 2 gumy po 2200Kč na 2000km = 4400Kč za 4000km vs. 3000Kč za gumu na 10.000km ...

zzzmrzlinar (Člen)
18.05.2015 14:02:45

Tom jr. v zásadě máš pravdu, akurát Mišulinku trojku  nikde nevidím pod 3.500,- a pak po té zrovna netoužím, jednak je to už zmíněný hnusný zímák, kterej by se mi nelíbil ani na dvoukoláku smile1 a pak zrovna tahle Road 3 byla po extrémně krátké době nahrazena Road 4 bo se ten zimní vzorek na hranách oskakoval a nefungoval. To nemám ze své hlavy, ale od dovozce z letošní výstavy, takže tu definitívně nechci.  bad bigsmile

Tom jr. (Člen)
18.05.2015 14:13:57

http://www.pneu-kvalitne.cz/michelin-pi … 83827.html

první shop na kterej jsem kliknul jinak Kojak by asi uměl pomoct ... jinak jedu teď druhou - první jsem koupil s banditem, sjel jsem ji že po vzorku nezbylo ani památky a kulatá byla až do konce, teď jedu druhou, ale na tý mam cca 500km takže těžko něco říct. Za mě Pilotku a nemusíš nic řešit, máš kvalitní gumu za rozumnou a nemusíš se vztekat, si bez starostí, můžes tý gumě věřit = větší radost z jízdy good

Filous (Člen)
18.05.2015 14:14:23

zzzmrzlinar psal:

Tom jr. v zásadě máš pravdu, akurát Mišulinku trojku  nikde nevidím pod 3.500,- a pak po té zrovna netoužím, jednak je to už zmíněný hnusný zímák, kterej by se mi nelíbil ani na dvoukoláku smile1 a pak zrovna tahle Road 3 byla po extrémně krátké době nahrazena Road 4 bo se ten zimní vzorek na hranách oskakoval a nefungoval. To nemám ze své hlavy, ale od dovozce z letošní výstavy, takže tu definitívně nechci.  bad bigsmile

...čoveče Tom ty zimáky má, v zimě sem mu sundaval a znova vobouval (Yežíšek mu přines duralový racing ventilky) předek, kerej uš má něco za sebou a žádnýho voskákání nebo deformací sem si nefšim...Yežíšek mu přines i novou zadní pryž, teda MPR3, aby mu to ladilo a myslim, že ten předek dá dva zadky s přehledem...jo a je fakt, že Yežíšek za ni platil to co říkáš a né trojkuheadshake

zzzmrzlinar (Člen)
18.05.2015 14:46:13

Filous psal:
zzzmrzlinar psal:

...čoveče Tom ty zimáky má, v zimě sem mu sundaval a znova vobouval (Yežíšek mu přines duralový racing ventilky) předek, kerej uš má něco za sebou a žádnýho voskákání nebo deformací sem si nefšim...Yežíšek mu přines i novou zadní pryž, teda MPR3, aby mu to ladilo a myslim, že ten předek dá dva zadky s přehledem...jo a je fakt, že Yežíšek za ni platil to co říkáš a né trojkuheadshake

a nechci je a nechci a nechci.

a just né,

šeredy vošklivý bigsmile

jinak ano, to voskákání se týkalo hlavně těžkých motorek (a pravděpodobně těžkých jezdců smile1)

Honzik8719 (Člen)
18.05.2015 14:47:09

někde tušim test těch mitasek na netu byl...ale už si nepamatuju bo sem hlava děravá...
jinak mám na Kultovi Sportsmarty s najetejma 5 tis a řekl bych že maji ještě tak 40%, nevim jak to dělám bigsmile a kulatý je mám taky porát cool

...relativní kochač...
VikecB12 (Člen)
18.05.2015 14:47:11

A Sujazuwaki dal na MPR3 20 000kmsurprisedbigsmile
Ta guma je dobrá,aspoň diky těm drážkám není vočistec když ti v alpách tejden chčije,protože na vodě sou supr. Kdybych měl pro sebe nějakou silniční mašinu,tak bych asi nic jinýho nejezdil a to sem byl vodjaktěživa dunlopovejsmile1
Jó na baworáku je to jiná,tam nazuju mitasku a mám na 20 000km pokoj a cena sady je cca 2900vočíbigsmile

Tom jr. (Člen)
18.05.2015 15:04:41

komu není rady ... bigsmilebigsmilebigsmile

ale jsem zvědavej na recenzi těch Mitasek smile1 ... mě to přijde jako sázka do loterie, můžeš vyhrát, ale ve většině případů to neklapne smokin

zzzmrzlinar (Člen)
18.05.2015 15:17:14

tak fakt je, že ty Mitasky nejsou moc Mitasky ale čistokrevný Savy. S jejich vývojem neměl Mitas společnýho naprosto nic a nemá toho moc společného ani s výrobou.  Nevím jestli je koupím, ale je to klidně možný, ono kdyby to fungovalo, tak by vůbec nebylo špatný vobouvat motorku málem za poloviční prachy, než u "vyzkoušenejch značek".

Mě musím říct docela sere, že koupíš sadu gum za sedmičku aby pak vydrželi pár tisíc km. A to zaplať... že mě gumy většinou vydržej docela dlouho.

Taky vzpomínám když jsem jezdil na Endžůru a kupoval sadu Mitasů E09, E07, nebo E08 za dva tisíce za sadu.

osiris (Člen)
18.05.2015 16:07:00

zzzmrzlinar psal:

...to říkali páni mišelinové už na loňský výstavě, že údajně proto přišli tak brzy s obměnou na čtyřky, takže asi jo

ABik (Člen)
18.05.2015 17:01:19

K.a.s.y.m. psal:

poslední novou gumu jsem koupil Maxxisku na B6. Od tý doby dojíždim co se dá..většinou sliky. Ted tam mám všema nenáviděný Qualifiry a žádnej z problémů zde zmiňovanejch  jsem nikdy neměl a to jsme v sobotu jel rychlostní turistiku..teda podle mě. smile1..ale jak jsem psal vejš..jsem mrdal a ujíždí mi i na půl slepej kámoš na Blackbirdu smile1

Jezdil jsem kvalifíííry I a dokonce i II a žádný problém. A to jsem na tom jezdil i okruh. Nikdy mi guma neklouzla, neoskákala se...prostě nic. Jen se nedožila víc jak 5500km bigsmile

Jestli ti stěžovači nejsou tak trochu citlivky smokin

zzzmrzlinar (Člen)
18.05.2015 20:33:13

ABik psal:
K.a.s.y.m. psal:

Jezdil jsem kvalifíííry I a dokonce i II a žádný problém. A to jsem na tom jezdil i okruh. Nikdy mi guma neklouzla, neoskákala se...prostě nic. Jen se nedožila víc jak 5500km bigsmile

smile1 hele já nevím, jestli třeba před časem Dunlop nepřeložil výrobu někam do Bangladéše, nebo nezměnil směs, ale fakt je, že ten zadek co mám je prostě nebezpečná naprosto napýču guma. jinak bych fakt neřešil sundání gumy ještě před tím než se sjede. Vyzkoušel jsem už spoustu gum, ale tahle je prostě neuvěřitelná sračka zkurvená

VikecB12 (Člen)
18.05.2015 21:47:20

ABik psal:
K.a.s.y.m. psal:

No jó,ale tys nazul qvalifíry po nějakejch kontíkách kontifors,tehdá za hubičku vot Inkvize a proti těm byl i ten kvalifír pecka. Prostě je to už pravěk,kdys ty jezdil na motorceevilbigsmilebigsmile Doba je dávno jinde a kvalifír jako mrdka zůstávácoolbigsmile

Filous (Člen)
18.05.2015 22:51:30

...pravje sem se vratil z hradu...ehm...teda z dilny a ty nenavideny Qualifier II sem vobouval na CBR9000RR...pan nic jinyho nechtel, us prej jede treti sadu a nic jinyho jezdit nechce...tag nevimsurprised ...proste kazdymu sedi holt neco jinyho, nocool

ABik (Člen)
18.05.2015 22:57:25

VikecB12 psal:
ABik psal:
K.a.s.y.m. psal:

No jó,ale tys nazul qvalifíry po nějakejch kontíkách kontifors,tehdá za hubičku vot Inkvize a proti těm byl i ten kvalifír pecka. Prostě je to už pravěk,kdys ty jezdil na motorceevilbigsmilebigsmile Doba je dávno jinde a kvalifír jako mrdka zůstávácoolbigsmile

Rejsatakstrýt to byl a ten přišel až potom bigsmile kontifors jsem nikdy nejel. Ale pravěk to byl, to jo redface

zzzmrzlinar (Člen)
18.05.2015 23:00:22

Filous psal:

...pravje sem se vratil z hradu...ehm...teda z dilny a ty nenavideny Qualifier II sem vobouval na CBR9000RR...pan nic jinyho nechtel, us prej jede treti sadu a nic jinyho jezdit nechce...tag nevimsurprised ...proste kazdymu sedi holt neco jinyho, nocool

nicméně Qualif II a Qualif I (ten co mám já) může být velký rozdíl. Kvalifikundanty dvojky prej zas takový sračky nejsou, i když ani ty nejsou úplná špica.

VikecB12 (Člen)
19.05.2015 07:31:08

Mě na B12 nejvíc vyhovoval danlopáckej roadsmart vzadu a měkčí sportsmart vepředugood Na téhle kombinaci se dalo najet 7-9tisíc km a nemusel se čék uplně courat jak turistagood

Drakoxxl (Člen)
19.05.2015 10:07:42

VikecB12 psal:

Mě na B12 nejvíc vyhovoval danlopáckej roadsmart vzadu a měkčí sportsmart vepředugood Na téhle kombinaci se dalo najet 7-9tisíc km a nemusel se čék uplně courat jak turistagood

Až na dálniční čtvereček jsem s ní byl vzadu spokojenej, ale po zkušenostech s dešťovými přejezdy z loňska dám na to moje mrdání piloťacký zimáky. good Aspoň Houska říkal, že na vodě a suchu drželi a moc rychle neubejvali. evil a na imidž ass

Lepší někdy, než nikdy.
Libor nx (Člen)
19.05.2015 10:15:27

Fčera přezuto.goodsmokinsmile1

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/132_1432023173182.jpg
Fresh Man (Člen)
19.05.2015 10:39:13

gooddobrá volba .. dyzajn hnus ale držej a neubejvaj

Bandit pičo
Libor nx (Člen)
19.05.2015 10:49:10

Fresh Man psal:

gooddobrá volba .. dyzajn hnus ale držej a neubejvaj

Na dyzajn seru,hlavně že fungujou.good

zzzmrzlinar (Člen)
19.05.2015 11:06:29

no to je fakt krása, až není tak hnusná jako ten čistě zimní předek, tak špeciálně ta střední lomená čára ještě s hlubokejma vyvrtanejma dírama je fakt krásnáááááá bigsmile

co si pamatuju tak třeba Roadsmrtky II v mokru za těmahle Mišulínama nijak nezaostávali. Esi se neodhodlám k těm MitasoSavám tak asi vezmu ty Roadsmrt.

zzzmrzlinar (Člen)
19.05.2015 11:14:11

jak říkám, na mokru skoro stejný, a na suchu je lepší Dunlop.

http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-p … ?kid=18084

Libor nx (Člen)
19.05.2015 11:32:10

zzzmrzlinar psal:

no to je fakt krása, až není tak hnusná jako ten čistě zimní předek, tak špeciálně ta střední lomená čára ještě s hlubokejma vyvrtanejma dírama je fakt krásnáááááá bigsmile

co si pamatuju tak třeba Roadsmrtky II v mokru za těmahle Mišulínama nijak nezaostávali. Esi se neodhodlám k těm MitasoSavám tak asi vezmu ty Roadsmrt.

Hele,gumy mám na ježdění a né abych na ně čučel ja jsou krásné.A navíc mě ty Mišulíny vyšly levněji než Roadsmrdky ll.good

Filous (Člen)
19.05.2015 11:46:37

Libor nx psal:
zzzmrzlinar psal:

Hele,gumy mám na ježdění a né abych na ně čučel ja jsou krásné.A navíc mě ty Mišulíny vyšly levněji než Roadsmrdky ll.good

..gde??? ...prajs???

zzzmrzlinar (Člen)
19.05.2015 11:51:30

Libor nx psal:
zzzmrzlinar psal:

no jo a já ty gumy sleduju víc jak porno bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
19.05.2015 12:15:05

zzzmrzlinar psal:

tvl zmrzlej ty si estét pičo bigsmile bigsmile... hlavně , že fungujou ne ? bigsmilebigsmile

Libor nx (Člen)
19.05.2015 12:16:51

zzzmrzlinar psal:
Libor nx psal:
zzzmrzlinar psal:

pneufil bigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
19.05.2015 12:19:37

Libor nx psal:
zzzmrzlinar psal:
Libor nx psal:

pneufil bigsmile

přesně, kdo si netahá za bambuli při pohledu na pěkné pneu, neví co je dobrý bigsmile

Libor nx (Člen)
19.05.2015 12:21:25

Filous psal:
Libor nx psal:
zzzmrzlinar psal:

..gde??? ...prajs???

Bral jsem je u Hamleta,do konce června vracej 5kilo převodem nebo poukázkou na benál.good

Libor nx (Člen)
19.05.2015 12:25:44

zzzmrzlinar psal:
Libor nx psal:
zzzmrzlinar psal:

pneufil bigsmile

přesně, kdo si netahá za bambuli při pohledu na pěkné pneu, neví co je dobrý bigsmile

Na dromu si musíš připadat jako na grupáči.bigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
19.05.2015 12:26:53

zzzmrzlinar psal:
Libor nx psal:
zzzmrzlinar psal:

pneufil bigsmile

tak to  vim vo čem mluvíš : http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0299-2.jpg
bigsmile

ABik (Člen)
19.05.2015 12:38:07

hlemejzd999 psal:
zzzmrzlinar psal:
Libor nx psal:

pneufil bigsmile

tak to  vim vo čem mluvíš : http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0299-2.jpg
bigsmile

Takovou pneu má můj dědek na T4K a jezdí s tím do vinohradu bigsmileevil

Banditatom (Člen)
19.05.2015 12:43:14

Jezdi ti vubec nekdo krom me a dochtora pirelli angel st/gt?? No raj pneufila je prulet kacera primo do pneumatikbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen)
19.05.2015 12:46:30

Banditatom psal:

Jezdi ti vubec nekdo krom me a dochtora pirelli angel st/gt?? No raj pneufila je prulet kacera primo do pneumatikbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

mam vobuto Angel ST pussy

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS