Nejsi přihlášen
angličtina do auta
je to tu samej studovanej vořešprut, tož poraďte. strávím hodiny v káře a tag si říkám, že dyž už nemám vůli sa temu vjěnovat ve volným čase, že bych občas si mohl zrenovovat to, co sem gdysi uměl. máte ňákýho typa co gde stáhnůt na netu je teho plná prdel, ale co vybrat?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: angličtina do auta
Používám
http://www.edulink.cz/anglictina-do-uch … 1-2-3.html
z CD si stáhneš jen poslechy a gramatiku(ne že bys ji potřeboval) a pohoda..
Horší výslovnost hodí na krajový akcent
Já na vysvětlení přdávám ještě poruchu řeči
Akorát jsem ještě "nekoupil" trojku, bo na netu je jen 1 lekce
God Save The Queen!
Můžeme dávat anglickou konverzaci po skypu.
Každou třeba středu večer. Brnknem na půl hoďky. A když nebudu já, tak můžeš třeba se Spidysem. To je angličtinář jak víno.
Beztak největší problém v komunikaci je, že se spousta lidí bojí mluvit. Když odstraníš tohle, tak si vyřešil 2/3 probému. Zbytek je gramatika a slovní zásoba.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Můžeme dávat anglickou konverzaci po skypu.
![]()
Každou třeba středu večer. Brnknem na půl hoďky. A když nebudu já, tak můžeš třeba se Spidysem. To je angličtinář jak víno.
Beztak největší problém v komunikaci je, že se spousta lidí bojí mluvit. Když odstraníš tohle, tak si vyřešil 2/3 probému. Zbytek je gramatika a slovní zásoba.
Jenom potvrdím. Nebát se.
Je jedno, že člověk mluví jako massa Bob. Důležitý je domluvit se.
stoner psal:Je jedno, že člověk mluví jako massa Bob. Důležitý je domluvit se.
Přesně tak. Pokud máte oba cíl domluvit se, tak je jedno jestli royal english nebo jako níga z Bronxu.
spíš mi šlo o to, že trávím dost času v kárej a je to zabitý čas.tak si říkám proč si nezopakovat to, co už v té hlavě kdysi bylo a když to bude mít nějaký systém, tak je to plus. i dyž stejně jak se znám, tak počáteční nadšení opadne a vrátím se k čumákování po babách
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:spíš mi šlo o to, že trávím dost času v kárej a je to zabitý čas.tak si říkám proč si nezopakovat to, co už v té hlavě kdysi bylo a když to bude mít nějaký systém, tak je to plus. i dyž stejně jak se znám, tak počáteční nadšení opadne a vrátím se k čumákování po babách
...no tak se čuč po babách v angličtině ....například: She is Mrs. or Miss ?
Dovolím si opravit:
Když je to tu o tý AJ:
IS She Mrs or Miss??
Je to otázka tak to má být tuším obráceně...
Jinak souhlas s Ondrášem, většina lidí jede gramatiku a pak když na ně někdo uhodí , tak řeknou max jedno slovo. KOnverzace o píčovínách je lepší.
Měl jsem hodinu týdně jednoho Amika a za 5 let to byl posun jako prase...
A na ostaatní mám Kellyho translator....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Fresh Man psal:Neni to do auta ale pust si film v ang s ang titulkama a pag v češtině naposlouchas a pak si vzpomenes dyš to znova uvidiš v ang
...myslels třeba něco jako "Zed is dead, baby"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Fresh Man psal:Neni to do auta ale pust si film v ang s ang titulkama a pag v češtině naposlouchas a pak si vzpomenes dyš to znova uvidiš v ang
...myslels třeba něco jako "Zed is dead, baby"
Přesně
Bandit pičo
Ondráš psal:Můžeme dávat anglickou konverzaci po skypu.
![]()
Dávat kámošovi lekce AJ je na piču.. praktikoval jsem chvilku s jednym známýma nedá se. Za druhý z gramatiky ti stačí přítomný prostý a průběhový čas, minulý prostý a will. Vše ostatní s trochou nadsázky je na hovno, páč se domluvíš. Když budou obě strany chtít, tak si porozumí i stylem "já myslet on ptát co vy říkat". Pak už je to hlavně o slovíčkách a o strachu mluvit. A to se bohužel z 90% na středních školách neučí. A věř mi, že vím, o čem mluvím
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Dávat kámošovi lekce AJ je na piču.. praktikoval jsem chvilku s jednym známýma nedá se. Za druhý z gramatiky ti stačí přítomný prostý a průběhový čas, minulý prostý a will. Vše ostatní s trochou nadsázky je na hovno, páč se domluvíš. Když budou obě strany chtít, tak si porozumí i stylem "já myslet on ptát co vy říkat". Pak už je to hlavně o slovíčkách a o strachu mluvit. A to se bohužel z 90% na středních školách neučí. A věř mi, že vím, o čem mluvím
Já ho nechci učit... Jen si s ním pokecat.
A s časama souhlasím. Jakmile začnu používat jiný než ty cos napsal, tak mi lidé přestávají rozumět.
barynek psal:Ondráš psal:Můžeme dávat anglickou konverzaci po skypu.
![]()
Beztak největší problém v komunikaci je, že se spousta lidí bojí mluvit. Když odstraníš tohle, tak si vyřešil 2/3 probému. Zbytek je gramatika a slovní zásoba.Dávat kámošovi lekce AJ je na piču.. praktikoval jsem chvilku s jednym známýma nedá se. Za druhý z gramatiky ti stačí přítomný prostý a průběhový čas, minulý prostý a will. Vše ostatní s trochou nadsázky je na hovno, páč se domluvíš. Když budou obě strany chtít, tak si porozumí i stylem "já myslet on ptát co vy říkat". Pak už je to hlavně o slovíčkách a o strachu mluvit. A to se bohužel z 90% na středních školách neučí. A věř mi, že vím, o čem mluvím
hmmm...asi si budu muset promluvit s kantorkou
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ondráš psal:barynek psal:Dávat kámošovi lekce AJ je na piču.. praktikoval jsem chvilku s jednym známýma nedá se. Za druhý z gramatiky ti stačí přítomný prostý a průběhový čas, minulý prostý a will. Vše ostatní s trochou nadsázky je na hovno, páč se domluvíš. Když budou obě strany chtít, tak si porozumí i stylem "já myslet on ptát co vy říkat". Pak už je to hlavně o slovíčkách a o strachu mluvit. A to se bohužel z 90% na středních školách neučí. A věř mi, že vím, o čem mluvím
Já ho nechci učit...
Jen si s ním pokecat.
![]()
A s časama souhlasím. Jakmile začnu používat jiný než ty cos napsal, tak mi lidé přestávají rozumět.
abyste si vůbec rozuměli
Bandit 4EVER!!!
Luk psal:barynek psal:Ondráš psal:Můžeme dávat anglickou konverzaci po skypu.
![]()
Beztak největší problém v komunikaci je, že se spousta lidí bojí mluvit. Když odstraníš tohle, tak si vyřešil 2/3 probému. Zbytek je gramatika a slovní zásoba.Dávat kámošovi lekce AJ je na piču.. praktikoval jsem chvilku s jednym známýma nedá se. Za druhý z gramatiky ti stačí přítomný prostý a průběhový čas, minulý prostý a will. Vše ostatní s trochou nadsázky je na hovno, páč se domluvíš. Když budou obě strany chtít, tak si porozumí i stylem "já myslet on ptát co vy říkat". Pak už je to hlavně o slovíčkách a o strachu mluvit. A to se bohužel z 90% na středních školách neučí. A věř mi, že vím, o čem mluvím
hmmm...asi si budu muset promluvit s kantorkou
zalez a koukej se učit, nebo tě vyzkouším ze slovíček a budeš mít po
a s paní kantorkou promluvím radši já, abys to měl předpřipravený
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:...co já bych dal za to dybych mluvil
...třeba i jag Apač
stačí ti pár slovíček - petrol, bike, cigarette, food, fuck (you), bitch, shit apod. S tím se domluvíš uplně všude
a co motofoko ? :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:barynek psal:Filous psal:...co já bych dal za to dybych mluvil
...třeba i jag Apač
stačí ti pár slovíček - petrol, bike, cigarette, food, fuck (you), bitch, shit apod. S tím se domluvíš uplně všude
a co motofoko ? :)
motofoko je nadmíru univerzální výraz, kterým potěšíš ucho každého zahraničního turisty, nejen lingvisty
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:...co já bych dal za to dybych mluvil
...třeba i jag Apač
...no ty vole ...tag já umim anglicky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Na dálnici jsem zahlíd auto který na sobě mělo tohle:
http://anglictinadoauta.cz/
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.07.2014 07:04:49 Offline |
Filous psal:barynek psal:Filous psal:...co já bych dal za to dybych mluvil
...třeba i jag Apač
...no ty vole
...tag já umim anglicky
ti , co mají trošku rozšířenější slovní zásobu , nebo většinou koukaj na technicky zaměřená videa, umí ještě „ ou máj gát “ a „ fak mi “
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ondráš psal:Na dálnici jsem zahlíd auto který na sobě mělo tohle:
http://anglictinadoauta.cz/
Tak to se od nás vracel strýc
Vzdy muze byt hur :-)
hlemejzd999 psal:Filous psal:barynek psal:
stačí ti pár slovíček - petrol, bike, cigarette, food, fuck (you), bitch, shit apod. S tím se domluvíš uplně všude...no ty vole
...tag já umim anglicky
ti , co mají trošku rozšířenější slovní zásobu , nebo většinou koukaj na technicky zaměřená videa, umí ještě „ ou máj gát “ a „ fak mi “
koukám, že největší spíkři jsou tady plazivej a Filous
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1