Nejsi přihlášen
Re: Paměťová karta
Lenka psal:chytrý hlavy, existuje způsob, jak dostat data (fotky, videa) ze zlomený paměťový karty?
Pokud je jen nalomená, tak strčit do čtečky a zkusit lehce pohybovat, jestli si ty kontakty nějak nesednou a čtečka to nenačte... Pokud je na 2 půlky, tak na to zapomeň.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Petr J. psal:Lenka psal:sakra...škoda...měla jsem na kartě vyfocený, jak nám hasiči zachraňujou dům před povodní...no co už...
...takováto data se musí zálohovat...zálohovat a zálohovat...
Z vlastní zkušenosti vím, že zálohovat každý začne až potom co přijde o nějaká důležitá data
Do té doby se ho to prostě netýká - jemu se to přece stát nemůže...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
gore psal:osiris psal:Lenka psal:sakra...škoda...měla jsem na kartě vyfocený, jak nám hasiči zachraňujou dům před povodní...no co už...
...tak barák zapal a oni přijedou znovu
... šak voni přijdou znovu aj ty povodně
...třeba ten oheň uhasí ta velká voda...
Petr J. psal:gore psal:osiris psal:...tak barák zapal a oni přijedou znovu
... šak voni přijdou znovu aj ty povodně
...třeba ten oheň uhasí ta velká voda...
...tak to by bylo dobrý zapálit ale až těsně před záplavou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 28.05.2014 19:52:37 Offline |
osiris psal:Petr J. psal:gore psal:
... šak voni přijdou znovu aj ty povodně...třeba ten oheň uhasí ta velká voda...
...tak to by bylo dobrý zapálit ale až těsně před záplavou
Dit to ti je desnej kyc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
SLUGI psal:... neházej flintu do žita, přijdou další povodně
no tak vo tom žádná máme to každou chvíli, ale velkou hasičskou tatrovku před barákem a celej hasičskej sbor na dvorku málokdy no a taky eště nikdy se jim nepodařilo při čištění kanálu najít tak obrovskou krysu jako tentokrát
...Do you know that bad girls go to hell?...
jinak jako pro rejpaly...zálohovaný fotky náhodou mám, zálohuju téměř každej tejden (beztak jsou to samý fotky typu dítě na houpačce, dítě na stromě, manžel s brokovnicí a tak)...bohužel jsem chtěla stahnout z mobilu právě ty čerstvý povodňový a mobil mi vypad při vyndavání karty z ruky...no a už to bylo, mikroSD na dva kusy...stane se...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:jinak jako pro rejpaly...zálohovaný fotky náhodou mám, zálohuju téměř každej tejden
Nic si z toho nedělej... Spousta lidí zálohuje, ale pak když se má ta záloha použít, tak se zjistí, že je nečitelná.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1