Nejsi přihlášen
Trika a mikiny Bandit Pičo! anketa
Furt mi někdo píše, že nutně potřebuje Bandit pičo triko nebo mikinu, dlouhý roky sem to úspěšně ignoroval, ale páč i moje triko už má nejlepší léta za sebou, tak sem si řikal, že udělám retro edici.
Buď to sjedem stejně
nebo uděláme kapičku jinou variantu
nebo úplně jinou variantu
jasně, že tam chybí !, ale to teď neřešte ...
na tý původní mi vadí, že tam je dost barvy a potěj se mi záda, navíc mam chuť udělat něco novýho :)
Co vy na to ?
ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen) 31.05.2014 11:20:58 Offline |
Re: Trika a mikiny Bandit Pičo! anketa
kapičku jiná varianta
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Samozřejmě varianta jedna,protože po chvilce nošení vypadá stejně jako varianta dvě.
Varianta dvě po chvilce nošení nebude čitelná,což by byla škoda že
Jedno/dvě bych určitě snesl a věřím že zbytek Orlovské banditskvadry určitě taky.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:Nenašel by se jinej podklad, třeba šedej?
Už je mi z nich přemodrováno/přečernováno
Pičo,ještě vytas to,že by mohlo byt s límečkem a já se poseru
A pro Filousa nějakou lososovou barvičku žeo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kelly01 psal:Nenašel by se jinej podklad, třeba šedej?
Už je mi z nich přemodrováno/přečernovánoPičo,ještě vytas to,že by mohlo byt s límečkem a já se poseru
ne é, s výstřihem do vé, scu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:Kelly01 psal:Nenašel by se jinej podklad, třeba šedej?
Už je mi z nich přemodrováno/přečernovánoPičo,ještě vytas to,že by mohlo byt s límečkem a já se poseru
Já bych se tady Přerovskýho šviháka zastal... Byly modrý, pak černý, myslím, že by šedá, nebo ta khaki co byly posledně klasice slušela taky
Strýcfajtr !!!
kakika psal:Mě se nejvíce líbí ta edice se lvem ve předu... to je ale minulost
HLASUJI PRO DVOJKU, budu chtít také alespoň dvě.
Dikes Karca
To ti ale Vážně nedám segra
Jinak také jsem pro tu dvojku
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
eddit://
Dikes Karca
To ti HO ale Vážně nedám segra
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Banditatom (Člen) 01.06.2014 18:08:38 Offline |
Varianta cfaj beru dve stare se me scvrklo pres pupicek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 01.06.2014 19:22:40 Offline |
XJelen psal:VikecB12 psal:Kelly01 psal:Nenašel by se jinej podklad, třeba šedej?
A pro Filousa nějakou lososovou barvičku žeoJá bych se tady Přerovskýho šviháka zastal... Byly modrý, pak černý, myslím, že by šedá, nebo ta khaki co byly posledně klasice slušela taky
MAj pravdu oba tri
Frodo89 psal:eddit://
Dikes KarcaTo ti HO ale Vážně nedám segra
Tak a teď vidíte jaký je na mě můj bratříček
Tome to je pro tebe :
Nikdy není na nic pozdě!!!
hlemejzd999 (Člen) 01.06.2014 21:41:54 Offline |
Ondráš psal:kakika psal:A nezvětšil se ti náhodou ten pupíček????
Určitě ne... Mě se stalo to samé co jemu a to přece není náhoda.
ne , to je nemoc
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 01.06.2014 22:05:15 Offline |
Nejvíc se mi líbí dvojka,ale jednička je klasika....každopádně si pro dvě dojedu
...relativní kochač...
zzzmrzlinar (Člen) 02.06.2014 13:59:52 Offline |
za mě jasně jednička,
barva nejlíp modrá, černá taky oukej a šedou klidně taky, jen nějakou tmavě šedivou ať je vidět nápis
Marián psal:ja bych byl pro 2 s novou barvou trika a hlavne bez vecka
trůbo
triko do vé je parádička. obzvláště pro zdravé chlapy (100+) kulatý úplet trika narvaný kolem krku, že to škrtí, za chvilku je to propocený, votahaný, je prostě napiču
Banditatom (Člen) 02.06.2014 18:23:38 Offline |
Marián psal:Vecka nosej prave ze trubove
A jeste jedni takovy trosku jini hosani
SuJazuwaki (Člen) 03.06.2014 11:41:25 Offline |
1
SuJazuwaki
Sou ještě na krámě trika varianta 2013??? Jestli jo, tak bych jedno pobral vel. XXL a bylo by super kdybych ho mohl přebrat v Žirovnici, dá se to? Kdo spravujete krám?
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
XJelen psal:VikecB12 psal:Kelly01 psal:Nenašel by se jinej podklad, třeba šedej?
A pro Filousa nějakou lososovou barvičku žeoJá bych se tady Přerovskýho šviháka zastal... Byly modrý, pak černý, myslím, že by šedá, nebo ta khaki co byly posledně klasice slušela taky
jsem za jedna nebo dvě, která je mi celkem egál, ale ohledně toho khaki - to mě zase tak neoslovilo, nehledě na to, že kvalita je oproti tomu původnímu slazengrovi uplně někde jinde. Takovej kus hadru bych řekl. To si radši připlatim za pořádnou bavlnu. To khaki nosím svátečně do práce a už je vytahaný jak píča... prostě mrdat khaki
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:VikecB12 psal:
Pičo,ještě vytas to,že by mohlo byt s límečkem a já se poseru
jsem za jedna nebo dvě, která je mi celkem egál, ale ohledně toho khaki - to mě zase tak neoslovilo, nehledě na to, že kvalita je oproti tomu původnímu slazengrovi uplně někde jinde. Takovej kus hadru bych řekl. To si radši připlatim za pořádnou bavlnu. To khaki nosím svátečně do práce a už je vytahaný jak píča... prostě mrdat khaki
toe sice pravda ..i já sem pro kvalitu a je to jednou za rok navíc klubovka,takže ty prachy by mně netankovali ale hromada lidí triko za 6-700set nebo já nevim za kolik radši oželí (bohužel)
MRDAT!!!
barynek psal:XJelen psal:VikecB12 psal:Pičo,ještě vytas to,že by mohlo byt s límečkem a já se poseru
profesore, já mluvil (psal) o barvě, né o značce, budeš se divit, ale i khaki, nebo šedý bejvaj kvalitní, stejně jako černý a modrý jsou i v hovno kvalitě
myslel jsem to tak, že byla škoda dělat stejnou emisi jako už byla. Prostě když potkáš modrou klasiku, tak víš, že patří mezi první. Stejně tak kdyby bylo třeba šedý, bude jasný že je 2014.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:myslel jsem to tak, že byla škoda dělat stejnou emisi jako už byla. Prostě když potkáš modrou klasiku, tak víš, že patří mezi první. Stejně tak kdyby bylo třeba šedý, bude jasný že je 2014.
Souhlas... Něčím by to odlišit chtělo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ma pravdu ředitel
a jsem pro, rozvířit diskuzi o kvalitě...
Osobně si taky radši připlatim...ty poslední trika jsou fakt slabounký a hned se vytahaj
Jakej to dělá rozdil v ceně? 100?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Mour psal:Já to původní mám taky ....asi si z toho L udělám vlajku do garáže
...nyní jsem pro variantu č. 2, kvalitu a XXL
PS: BanditRUMcajs mi po dovolené jaksi vybled
videl jsi snad nekdy rumcajze vykropenyho na primym slunicku? Ten byl mazanej a schovaval se hezky ve stinu lesa
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Mour psal:Já to původní mám taky ....asi si z toho L udělám vlajku do garáže
...nyní jsem pro variantu č. 2, kvalitu a XXL
PS: BanditRUMcajs mi po dovolené jaksi vybledvidel jsi snad nekdy rumcajze vykropenyho na primym slunicku? Ten byl mazanej a schovaval se hezky ve stinu lesa
mám ho nepoužitýho...myslim cajze
MRDAT!!!
Mour psal:Loser psal:Mour psal:...kuwa chlapci..víte kde všude ve světě byl BanditRUMcajz ?
no povidej (byl i na Celadne? )
....proč na Čeladné?
to ti reknu az na tu otazku odpovis
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun psal:Pořád mam ještě dvě původní modrý..jedno už je zaprasený vod montážní pěny, druhý se s přimhouřenym vokem a ucpanym rypákem ještě dá vzít mezi lidi..
Jinak ale nikde díry...kvalita
...myslim že nemáš, ty původní jsou už z roku 2005 a to už maj jen hodně starý kmeti
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:...sem starej kmet, ale na tý fotce mam uplně nejprvnější klubový triko is menofkou
jj a ten šikovnej klučina za tebů byh řek, že su ja. akorát gdo nás to veze? Inkviz?
taky mám eště to původní triko...ale je mi malý přes...hrudník
bude i holčičí varianta těch retro triček?
jinak já hlasuju pro variantu dvě či lépe tři, jelikož jak psal houska s tim pocenim, má recht...
...Do you know that bad girls go to hell?...
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:
Já bych se tady Přerovskýho šviháka zastal... Byly modrý, pak černý, myslím, že by šedá, nebo ta khaki co byly posledně klasice slušela takyjsem za jedna nebo dvě, která je mi celkem egál, ale ohledně toho khaki - to mě zase tak neoslovilo, nehledě na to, že kvalita je oproti tomu původnímu slazengrovi uplně někde jinde. Takovej kus hadru bych řekl. To si radši připlatim za pořádnou bavlnu. To khaki nosím svátečně do práce a už je vytahaný jak píča... prostě mrdat khaki
profesore, já mluvil (psal) o barvě, né o značce, budeš se divit, ale i khaki, nebo šedý bejvaj kvalitní, stejně jako černý a modrý jsou i v hovno kvalitě
myslel jsem to tak, že byla škoda dělat stejnou emisi jako už byla. Prostě když potkáš modrou klasiku, tak víš, že patří mezi první. Stejně tak kdyby bylo třeba šedý, bude jasný že je 2014.
jako rozumím, že chceš být originelní a mít na každý rok jinou edici a tím pádem i barvu, oki. I tu khaki bych nějak možná omluvil (přestože mi nejde k pleti), ale prostě jak tady bylo psáno-mám triko z Vrchlabí a to je pořád jako nový a to ho tahám bych řekl dost. Nikdee díra, prošoupaný, nebo vytahaný - prostě nic. Takže kvalitu bych upřednostnil před cenou. A jak píše Luk, rozdíl bude kolik, kilo? To snad za triko dam ne?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1