Nejsi přihlášen
Re: jde na tři válce
Filous psal:bokto psal:Filous psal:...ulejvá se ti to, zůstává viset plovák nebo jehlovej ventilek...prostě problém v karburaci...
jedna svíčka je vždy od benzínu
...no dyk...
nu což do karbeců se srát nebudu na to sem lempl......tak hurá do servisu
dej koním pít
Karburátory su v pohode na rozobratie a prezretie, nie je tam asi čo pokaziť, možno niečo stratiť, už som ich rozobral 4x za mesiac ale aj tak mi to neštartuje. Pokračujem motorom a štartérom.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2014 09:01:45 Offline |
morganzd psal:V některejch vláknech by měli mít právo odpovídat jen prolustrovaní (filous apod.)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
morganzd psal:V některejch vláknech by měli mít právo odpovídat jen prolustrovaní (filous apod.)
Myslím, že by se tím přišlo o spoustu srandy.
Trpělivý člověk se odpovědi dočká. Netrpělivý řekne, že je to tu banda namachrovanejch magorům a už nikdy nepřijde. Já myslím, že obojí je v pořádku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nevo7 psal:Karburátory su v pohode na rozobratie a prezretie, nie je tam asi čo pokaziť, možno niečo stratiť, už som ich rozobral 4x za mesiac ale aj tak mi to neštartuje. Pokračujem motorom a štartérom.
...Nevo, ty mě bavíš, tedle příspěvek by měli pozlatit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nevo7 psal:Karburátory su v pohode na rozobratie a prezretie, nie je tam asi čo pokaziť, možno niečo stratiť, už som ich rozobral 4x za mesiac ale aj tak mi to neštartuje. Pokračujem motorom a štartérom.
Správnýmu mechanikoj má vždycky něco zbejt...
A když to budeš rozebírat a skládat dostatečně dlouho, tak za chvíli budeš mít z jedněch karburátorů dvoje.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
je to tu zas.... motorka jezdí v klidu a najednou 4válec nic...svíčka mokrá!v servisu mi řekl že když to nedělá furt tak zjistí taky tak já chlapci už nevim a to za necelé 3 týdny mam ject na dovolenou.... nějaké rady?.... zítra to rozeberu a juknu na to snad sám
tak že by se mi hodila rada pro LAJKA
dej koním pít
bokto psal:je to tu zas.... motorka jezdí v klidu a najednou 4válec nic...svíčka mokrá!v servisu mi řekl že když to nedělá furt tak zjistí taky tak já chlapci už nevim a to za necelé 3 týdny mam ject na dovolenou.... nějaké rady?.... zítra to rozeberu a juknu na to snad sám
tak že by se mi hodila rada pro LAJKA
nebo to snad prodam za pytel schnilejch jablek
dej koním pít
bokto psal:bokto psal:je to tu zas.... motorka jezdí v klidu a najednou 4válec nic...svíčka mokrá!v servisu mi řekl že když to nedělá furt tak zjistí taky tak já chlapci už nevim a to za necelé 3 týdny mam ject na dovolenou.... nějaké rady?.... zítra to rozeberu a juknu na to snad sám
tak že by se mi hodila rada pro LAJKAnebo to snad prodam za pytel schnilejch jablek
Seš si určitě jistej, že nemáš pouze tříválec ?
morganzd psal:nevim eši se sem do toho s mejma zkušenostma sráti... ale když ty karbce v servisu vyčistily a pořád to občas dělá, co takhle civka nebo kabel ke svici?
cívka to asi nebude to by nepálili dvě ty svíčky
dej koním pít
bokto psal:morganzd psal:nevim eši se sem do toho s mejma zkušenostma sráti... ale když ty karbce v servisu vyčistily a pořád to občas dělá, co takhle civka nebo kabel ke svici?
cívka to asi nebude to by nepálili dvě ty svíčky
..na karbce bych se bodnul bo benál ti tam jde..
..čtvrtý válec ti nepálí,semo tamo,takže štrum..
..takže něco po cestě-svíce,fajfka,kabel (i mezi nimi,jakože napojení, může být kurvítko)
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1