Nejsi přihlášen
Bandit PIČO! mikina 2014
Protože se v anketě překvapivě ukázalo, že sme starý konzervy, tak bude mikina vopravdu retro. Bude vypadat takhle:
Je v gramáži kolem 300 g/m2, tmavě modrá klokanka bez zipu (navy) s potiskem na zádech, výšivkou na prsou a kapucou (výrobce jako vždycky), cena je 800 Kč, pokud bude někdo chtít poštu, tak plus 100 Kč.
Objednávat můžete do 13.07.2014.
Vyberete velikost (normální evropský číslování M - XXL) a předem zašlete na účet č. 670100-2207914597 kód banky 6210 příslušnej vobnos. Jako var. symbol napíšete číslo mobilu a jako zprávu pro příjemce přezdívku.
Zároveň mi na husky@suzukibandit.cz zašlete email s vybranou velikostí, případně počtem mikin a zasílací adresu, za předpokladu, že budete chtít mikinu poslat poštou. Pište prosím z jednoho emailu a podepisujte se jménem, který bude ve výpisu z banky !
V týdnu od 14.7 to objednám, výroba bude trvat asi 14 dní, čili první várka odejde kolem 4.8. Rovnou říkám, že na Killery jedu na motorce a tudíž nejsem schopnej mikiny přivézt tam ! Pude to jako doporučený psaní.
Upozorňuju, že necham udělat maximálně jednu velikost vod XL a L navíc, páč je pravděpodobný, že tiskař něco zmrší - to znamená, že kdo do toho termínu nevobjedná a nezaplatí, bude mít prd a ne tudle mikinu.
Příklad pro méně chápavé: pan Trubka touží po mikině vel. L a bude to chtít poslat počtou. Pošle na ten účet 900 Kč, var. symbol 606628942 ( páč je to jeho mobil ), zpráva pro příjemce bude "Trubka" a do mejlu mi napíše, že nutně potřebuje mikinu 2014 ve velikosti L a adresu na kterou to chce poslat.
Zároveň s mikinama se budou dělat trika, triko bude v gramáži kolem 200 g/m2 opět stejné jako tenkrát, je možný triko k mikině přibalit, v tom případě je třeba platbu navýšit o 352 Kč za jedno triko - to mi dáte vědět v emailu, ve kterym objednáte mikinu. Nedělejte mi v tom prosím bordel jako dycinky :)
ale di, Ty brepto ...
Re: Bandit PIČO! mikina 2014
Velikosti sou trabl, našel sem jenom todle, ale na vobrázku nemá mikina kapucu ...
Nemam doma žádnou novou, ale málo nošená vel. XL má 65 cm na šířku a podle vobrázku by měla mít 64, tak to snad sedí ...
Nicméně je to samozřejmě bez záruky, páč záleží na tom, jak se Pákistánec vyspal ...
ale di, Ty brepto ...
Je mi jasny ze je to v tyhle cenovce loterie, a fakt nechci prudit, jsem rad ze se staras. Posledne byly velikosti spis vetsi nez "normalni", tak me slo o to jestli ted budou normalni normalni nebo spis zase milosrdny k dobre rostlejm. no snad jsem se vyzvejk srozumitelne. stejne vemu xl a kdyztak smenim s Mourem za nejaky naturalije .
huskyb12 psal:Velikosti sou trabl, našel sem jenom todle, ale na vobrázku nemá mikina kapucu ...
Nemam doma žádnou novou, ale málo nošená vel. XL má 65 cm na šířku a podle vobrázku by měla mít 64, tak to snad sedí ...
Nicméně je to samozřejmě bez záruky, páč záleží na tom, jak se Pákistánec vyspal ...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ikosti.jpg
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
huskyb12 psal:Protože se v anketě překvapivě ukázalo,........
Zároveň s mikinama se budou dělat trika, triko bude v gramáži kolem 200 g/m2 opět stejné jako tenkrát, je možný triko k mikině přibalit, v tom případě je třeba platbu navýšit o 352 Kč za jedno triko - to mi dáte vědět v emailu, ve kterym objednáte mikinu. Nedělejte mi v tom prosím bordel jako dycinky :)
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Koldan psal:huskyb12 psal:... se Pákistánec vyspal ...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ikosti.jpg
omlouvám se bro, ujelo mi to
:)
ale di, Ty brepto ...
streetfighterman (Člen) 15.06.2014 17:27:36 Offline |
Email a prachy odeslány
Když se nechce je to horší než když se nemůže
Jaký budou ty trika a jde obědnat triko bez mikiny :D teda mikinu bych bral taky ,ale radší na zip jako loni :D ,ale asi nedostanu na výběr co ?
:D
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
drakstr psal:Jaký budou ty trika a jde obědnat triko bez mikiny :D teda mikinu bych bral taky ,ale radší na zip jako loni :D ,ale asi nedostanu na výběr co ?
:D
trika budou na krámě, teď dou vobjednat jenom s mikinou, budu s tim mít logistický problémy i tak :)
Ze stejnejch důvodů mam vobavu vás nechat masově vobjednávat ZIP apod ...
ale di, Ty brepto ...
kneehammer (Člen) 17.06.2014 08:44:57 Offline |
Enem dotaz, nekamenujte mě... proč modrá? Černá nejde?
..:: B12 inside ::..
huskyb12 psal:Rovnou říkám, že na Killery jedu na motorce a tudíž nejsem schopnej mikiny přivézt tam ! Pude to jako doporučený psaní.
Kdyžtak to můžu dovézt do Bratislavy a tady si to můžete vyzvednout.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:huskyb12 psal:Rovnou říkám, že na Killery jedu na motorce a tudíž nejsem schopnej mikiny přivézt tam ! Pude to jako doporučený psaní.
to by se museli pochlapit braťja ...
ale di, Ty brepto ...
Tenhle "vzor" mikiny bych bral ale jedině se zipem . Jak je to vcelku. tak se mi to pak ňák blbě tahá přes hlavu a pupek. Takže bez zipu neee, ale škoda pro mě. Triko si určitě vezmu.
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
Ondráš psal:huskyb12 psal:Rovnou říkám, že na Killery jedu na motorce a tudíž nejsem schopnej mikiny přivézt tam ! Pude to jako doporučený psaní.
Kdy pojedeš okolo wopičaku.?dáme
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
kakika psal:Ahoj,
ráda bych jednu velikosti M, ale koruny budu mít až 14.7. na účtě...
Nevím zda poštou, jelikož nevím kde konkrétně je místo vyzvednutí...
no hlavne ty si to nech poslat postou To udelas Houskovi obrovskou radost
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kakika psal:Ahoj,
Nevím zda poštou, jelikož nevím kde konkrétně je místo vyzvednutí...no hlavne ty si to nech poslat postou To udelas Houskovi obrovskou radost
Lepší někdy, než nikdy.
Loser psal:kakika psal:Ahoj,
Nevím zda poštou, jelikož nevím kde konkrétně je místo vyzvednutí...no hlavne ty si to nech poslat postou To udelas Houskovi obrovskou radost
To by mě zajímalo jestli by z tý pošty jenom odnesly lístek o dům dál nebo to cestovalo jako balík na centrální sklad a pak zpátky
Willy psal:Loser psal:kakika psal:Ahoj,
To by mě zajímalo jestli by z tý pošty jenom odnesly lístek o dům dál nebo to cestovalo jako balík na centrální sklad a pak zpátky
...to se ani ptát nemusíš, na to seš už velkej dost abys to vytušil skoro se 100% úspěšností ...prostě místo hození přes plot by se balík podíval v případě dražší varianty na jeden den do velkýho města a v přípdě ekonomickýho řešení by se povozil a poležel si o pár dnů dýl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 21.06.2014 11:37:21 Offline |
Jsem lenivej to hledat tricka budou normalne na krame?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2014 11:52:54 Offline |
Banditatom psal:Jsem lenivej to hledat tricka budou normalne na krame?
vole speciálně ty dostanes sadu nití , platynko a hribek a musíš si to dodělat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 21.06.2014 12:11:48 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Jsem lenivej to hledat tricka budou normalne na krame?
vole speciálně ty dostanes sadu nití , platynko a hribek a musíš si to dodělat
Nesernebo ti na zahrade poslapu pribuzenstvo
huskyb12 psal:Řek bych, že to je asi všechno, až na sousedku ze Zdib už maj asik všichni vobjednáno, že by sme to ukončili dřív ?
Ahoj mohu ti dát dnes osobně zálohu za jednu mikinu a za druhou ti to poslat do toho 14.7. co ty na to?
Nikdy není na nic pozdě!!!
huskyb12 psal:Řek bych, že to je asi všechno, až na sousedku ze Zdib už maj asik všichni vobjednáno, že by sme to ukončili dřív ?
Ne ještě neukončovat v sobotu dodám dost velkou zakázku pro celou naší familiji.
Freš,Melounek,Slamesku,Terezka a já.
DÍDIKY
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
kakika psal:huskyb12 psal:Řek bych, že to je asi všechno, až na sousedku ze Zdib už maj asik všichni vobjednáno, že by sme to ukončili dřív ?
Ahoj mohu ti dát dnes osobně zálohu za jednu mikinu a za druhou ti to poslat do toho 14.7. co ty na to?
Můžeš :)
Ale nejni to zbytečný ? Normálně to vobjednej a zaplať do toho 13.7. a fertig, ni ?
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:kakika psal:huskyb12 psal:Řek bych, že to je asi všechno, až na sousedku ze Zdib už maj asik všichni vobjednáno, že by sme to ukončili dřív ?
Můžeš :)
Ale nejni to zbytečný ? Normálně to vobjednej a zaplať do toho 13.7. a fertig, ni ?
a jak je asi mám zaplatit do 13.7. když mi výplata přijde až o den později? + nějaký čas na převod bank... No tak je mít nebudu co se dá dělat
Nikdy není na nic pozdě!!!
Banditatom (Člen) 07.07.2014 20:07:58 Offline |
vendous psal:Tak zejtra startuje holub a ponese ti koruny na účet za jedno triko a mikinu, no a velikost co největší
jauvajs http://www.kon-kys.cz/
huskyb12 psal:všichni maj zaplaceno ...
banka sedí s emailama, čili předpokládám, že se žádná objednávka neztratila ...
přes víkend to spočítam a v panděro vobjednam ...
Těšení je velké, už aby to tady bylo pane vedoucí
Progear 650 (Člen) 10.07.2014 12:31:14 Offline |
huskyb12 psal:všichni maj zaplaceno ...
banka sedí s emailama, čili předpokládám, že se žádná objednávka neztratila ...
přes víkend to spočítam a v panděro vobjednam ...
pěknou dovolenou....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
hlemejzd999 (Člen) 05.08.2014 07:28:32 Offline |
Houska má na vrátnici telefón ! ... teda poslal jsem ti mejla
hlemejzd999 (Člen) 05.08.2014 07:33:28 Offline |
hlemejzd999 psal:Houska má na vrátnici telefón ! ... teda poslal jsem ti mejla
vlastně dva
vendous psal:Tak abys neřek
http://vendous.1.sweb.cz/Já%20...../já%20bandit.jpg
....ty woe Venco Ty si zhubl...že jo
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
huskyb12 psal:VikecB12 psal:Já furt nic
máte líný pošťáky :)
Se ví,dneska se z čistajasna ukázala ve schránce výzva k vyzvednutí,adresát nezastižen,přitom je furt někdo doma.... Tady na to extrémě prcají a mají v tom supr bordel. Kdyby takhle rozvážel nějakej PPLák,tak de vokamžitě vod válu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:huskyb12 psal:VikecB12 psal:Já furt nic
máte líný pošťáky :)
Se ví,dneska se z čistajasna ukázala ve schránce výzva k vyzvednutí,adresát nezastižen,přitom je furt někdo doma.... Tady na to extrémě prcají a mají v tom supr bordel. Kdyby takhle rozvážel nějakej PPLák,tak de vokamžitě vod válu
Možná se báli, že když zazvoní, tak dostanou hlavičku...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Muzu nesmelej dotaz do Klecan? Teda jestli by to vubec slo, dalo by se uvazovat o dotisku umeleckejch 2013? Netusim kolik by muselo bejt zajemcu, ale mam pocit ze par by se naslo. Picomikyny jsou moje nejoblibenejsi, ale otevrene priznam, ze pani by pro nektery prilezitosti uvitala variantu umelecka...
Rum-cajs psal:...Picomikyny jsou moje nejoblibenejsi, ale otevrene priznam, ze pani by pro nektery prilezitosti uvitala variantu umelecka...
Běda mužům, kterým žena vládně...
Ondráš psal:Rum-cajs psal:...Picomikyny jsou moje nejoblibenejsi, ale otevrene priznam, ze pani by pro nektery prilezitosti uvitala variantu umelecka...
však se taky dočkáš
Bandit 4EVER!!!
Tak me snad uplne nevladne, ale po tech skoro 30 letech nepodminene bych i rad vysel vstric, nekdy. A je fakt, ze jsou situace, treba navsteva 90+ letyho tchana...
No proste kdyby sla ta umelecka dodelat tak si i rad priplatim, kdyz nepude tak si dam jeste jedno .
Banditatom (Člen) 12.08.2014 21:18:20 Offline |
barynek psal:Ondráš psal:Rum-cajs psal:...Picomikyny jsou moje nejoblibenejsi, ale otevrene priznam, ze pani by pro nektery prilezitosti uvitala variantu umelecka...
však se taky dočkáš
..jak sa říká u nás, na každů sfiňi sa vaří voda
streetfighterman (Člen) 18.08.2014 08:32:07 Offline |
Vše dorazilo OK díky
Když se nechce je to horší než když se nemůže
Čínská šička oděvů Shu-lin rozšířil sortiment a přesunul se s obchodem do dalších zemí EU.
Jeho aktivity byly odhaleny náhodným kolemjdoucím při procházce po promenádě v rakouském městečku Velden. Očekávejte zdražení nabízených produktů - provoz toho medvěda taky něco stojí (vlastnictví bylo jednoznačně identifikováno dle RZ).
Ondráš psal:barynek psal:však se taky dočkáš
U vás doma už je martiarchát?
Jestli se to tak nazývá, tak asi jo ale řekl bych, že je to všude stejný, a ty, co říkaj, že to tak není, tak už jsou v totálním zatracení
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Jestli se to tak nazývá, tak asi jo ale řekl bych, že je to všude stejný, a ty, co říkaj, že to tak není, tak už jsou v totálním zatracení
Sám si vařím, sám si peru...
Teda alespoň ve všední den.
Stránky: 1 2