Nejsi přihlášen
Borákovo království
Měli jsme tu čest jako první otestovat Borákův penzion Za vodou a jelikož se nám tam moc líbilo, tak bych chtěla dát typ ostatním na hodně příjemný místo, v pěkném prostředí a se skvělými lidmi
Bydlení fakt krásný a Borák se o nás staral jako o vlastní, není co vytknout...
Takže ještě jednou VELKÉ DÍKY a budeme se těšit na příště
Více informací tady http://www.penzionzavodou.eu/
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Banditatom (Člen) 31.01.2017 08:40:41 Offline |
Re: Borákovo království
Ondráš psal:Borák psal:musíš chodit do masny k řezníkoj
tyhle f Kauflandu nemajTo já chodim, ale tady maj jen jelita kterejm říkaj black pundding.
Chce se me zvracet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 31.01.2017 09:24:10 Offline |
Ondráš psal:No zas tak špatný to neni...
Je to hodně kroupovatý jelito...
Ale říkat tomu pudding je divný.
Tak minuly tyden byla zabijacka a rict ze delam black puding tak me reznik vykosti raz dva a nacpal by me do jitnic
ja jsem se jednou v anglii odvazil ochutnat jehneci kolac s matou. Nakonec jsem snedl dva
Ty jejich nazvy jidel jsou neco jako nas spanelskej ptacek, moravskej vrabec, volsky voko, utopenec nebo nealkoholicky pivo
Clovek nesmi hledet na nazev a pak se tam da i najist. Napriklad v hospode U senilniho oslika a podriznute ovce
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 31.01.2017 11:06:02 Offline |
Loser psal:ja jsem se jednou v anglii odvazil ochutnat jehneci kolac s matou. Nakonec jsem snedl dva
Ty jejich nazvy jidel jsou neco jako nas spanelskej ptacek, moravskej vrabec, volsky voko, utopenec nebo nealkoholicky pivo
Clovek nesmi hledet na nazev a pak se tam da i najist. Napriklad v hospode U senilniho oslika a podriznute ovce
Jednou jedinkrat jsem odhutnal ten jejich puding a uz nikdy nic s toho zvrhleho ostrova nedam do tlamy
Banditatom psal:Jednou jedinkrat jsem odhutnal ten jejich puding a uz nikdy nic s toho zvrhleho ostrova nedam do tlamy
A byl to black pudding, nebo Christmas pudding? To totiz dost rozdil. Ten druhej musis jist politej brandy a zapalenej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Banditatom psal:Jednou jedinkrat jsem odhutnal ten jejich puding a uz nikdy nic s toho zvrhleho ostrova nedam do tlamy
A byl to black pudding, nebo Christmas pudding? To totiz dost rozdil. Ten druhej musis jist politej brandy a zapalenej.
A ten chlast je na tom asi to nejlepší, což?
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 31.01.2017 13:44:19 Offline |
Kukii psal:Ondráš psal:Banditatom psal:Jednou jedinkrat jsem odhutnal ten jejich puding a uz nikdy nic s toho zvrhleho ostrova nedam do tlamy
A ten chlast je na tom asi to nejlepší, což?
Brandy???? Jedine prohnat znova kotlikem
Banditatom (Člen) 31.01.2017 14:06:02 Offline |
Ondráš psal:Kdo ma rad hutny, tezky dezerty a kandovany ovoce, tak si na tom asi pochutna, ale das si kousek k snidani a si najedena na celej den.
No pokud se u toho nezblejes hned jak to uvidis
Banditatom (Člen) 31.01.2017 14:55:01 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:No pokud se u toho nezblejes hned jak to uvidis
Vlastni zkusenost?
Polknul jsem
Stránky: 1