Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Přestala jet a nestartuje

Honzik8719 (Člen)
23.06.2014 15:33:14

Přestala jet a nestartuje

Včéra večer při cestě na jih se mě stala nepříjemná věc...před Benešovem na kopci ve 180 přestala motorka táhnout přitom se otáčkoměr protočil na doraz červenýho pole ( motor už v tu chvli očividně neběžel ) a spadl na nulu pak byla rána z výfuku a dojel jsem na autobusovou zastávku na neutrál bez motoru. Startovací tlačítko nereaguje, červenej přepínač mám ve správný poloze, pojistky jsou OK a když propojím na tvrdo kabely na startovacím relé tak to točí točí ale nechytne...měl někdo podobnej trabl? nějaký užitečný rady?:help:

...relativní kochač...
vendous (Člen)
23.06.2014 16:32:51

Re: Přestala jet a nestartuje

Nějakej kontakt u spínačky?

Smrt je ze všeho to poslední.
Kožak (Člen)
23.06.2014 16:44:28

noa po zapnutí klíčku to naběhne bo je to mrtvola ?

MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
23.06.2014 21:33:20

skoro si vsadim na snímač stojánku bigsmile resp. na caplík kterej ho na stojánku zamačkává.bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Frodo89 (Člen)
23.06.2014 22:53:08

K.a.s.y.m. psal:

skoro si vsadim na snímač stojánku bigsmile resp. na caplík kterej ho na stojánku zamačkává.bigsmile

Když jsi u toho, tak mě napadá i čidlo spojky... To je to samé zvěrstvo... Ale nějak mi to nevysvětluje to chcípnutí za jízdy,

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Inženýrek (Člen)
23.06.2014 23:02:23

K.a.s.y.m. psal:

Přihazuju ke Kasymoj good
Měl jsem podobnej problém.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen)
24.06.2014 04:57:33

Inženýrek psal:
K.a.s.y.m. psal:

zvyšuju sázku bigsmile , bracha resil stejnej problem , jen to bylo cidlo spojky bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
K.a.s.y.m. (Člen)
24.06.2014 06:12:15

Inženýrek psal:
K.a.s.y.m. psal:

To ja to mel jeste vylepseny o to ze mi to delalo nepravidelne a presne pri 150 km/h. Dvakrat jsem rozebral celou elektriku az mi tu pak nekdo poradil stojanek a bylo po problemu.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen)
24.06.2014 07:36:44

tak si oficiálně přiděluju putovní pohár o debila týdne protože jsem totální pussy...byla prasklá pojistka zapalování, ale na tak špatně viditelném místě, že sem to za šera prostě nemohl poznat...ted jestě proč prasklaidontknow

...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen)
24.06.2014 11:47:01

Honzik8719 psal:

tak si oficiálně přiděluju putovní pohár o debila týdne protože jsem totální pussy...byla prasklá pojistka zapalování, ale na tak špatně viditelném místě, že sem to za šera prostě nemohl poznat...ted jestě proč prasklaidontknow

byla prezrana ...az praskla

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
REX (Člen)
24.06.2014 22:01:10

hlemejzd999 psal:
Honzik8719 psal:

byla prezrana ...az praskla

kokote bigsmile

to Honzikes: sleduji to....tak alespoň že taknéééé!? good

Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS