Nejsi přihlášen
Motovýlet 26 - 28 ,6
Ahoj potřeboval bych radu ohledně kempů okolo Brna ,Jeseníky jedno jestli chatkovej nebo stanovej kemp hlavně ať můžu parkovat u chaty nebo stanu..
Ve čtvrtek dopoledne chci vyrazit následující trasu :
1-Strašice (okres Rokycany)
2 - Okolí Brna
3 - Karviná
4 - Jeseníky
5 - domů
kdyby se chtěl někdo přidat byl bych rád, přespat chci akorát u Brna a někde v jeseníkách
Re: Motovýlet 26 - 28 ,6
No pokud pojedeš kolem Brna severně,tak kemp v Jedovnicích. Pokud jižní cestou,tak kemp Merkur v Pasohlávkách na břehu Mušova.
Vysral bych se na voba a jel někam jinam Ještě bejval kemp přímo u Brněnské přehrady,Obora se to menovalo,ale vubec netuším,jestli to ještě funguje....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No pokud pojedeš kolem Brna severně,tak kemp v Jedovnicích. Pokud jižní cestou,tak kemp Merkur v Pasohlávkách na břehu Mušova.
Vysral bych se na voba a jel někam jinam Ještě bejval kemp přímo u Brněnské přehrady,Obora se to menovalo,ale vubec netuším,jestli to ještě funguje....
Merkur je nej demence co sem zažilv 10 večer všude zavřou a člověk aby oak řádil u kanálu s.V tom kempu jsem se dožvěděl,že gothaj je bůůůh
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:VikecB12 psal:No pokud pojedeš kolem Brna severně,tak kemp v Jedovnicích. Pokud jižní cestou,tak kemp Merkur v Pasohlávkách na břehu Mušova.
Vysral bych se na voba a jel někam jinam Ještě bejval kemp přímo u Brněnské přehrady,Obora se to menovalo,ale vubec netuším,jestli to ještě funguje....Merkur je nej demence co sem zažilv 10 večer všude zavřou a člověk aby oak řádil u kanálu s.V tom kempu jsem se dožvěděl,že gothaj je bůůůh
gdys tam byl vogu? my vloni a žilo to tam fest
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Já mám totiž tucha,že to tam mají rozdělený na zóny pro kaliče a lidi co se chcou bavit a na klidnou sekci pro rodinný sráče co chcou klid
Takhle to mají aji na Seči,kde sme měli jednou konflikt s "ochrankou" a taky na Vranclu pod Bítovem,tam si na nás dotáhl debilní sekuriťák psa
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 24.06.2014 04:59:49 Offline |
VikecB12 psal:Já mám totiž tucha,že to tam mají rozdělený na zóny pro kaliče a lidi co se chcou bavit a na klidnou sekci pro rodinný sráče co chcou klid
Takhle to mají aji na Seči,kde sme měli jednou konflikt s "ochrankou" a taky na Vranclu pod Bítovem,tam si na nás dotáhl debilní sekuriťák psa
no jo , kdyz ty prijedes kamkoli do kempu a myslis , ze jsi na bandit sraze , tak se nediv
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1