Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 14.04.2007 08:57:13 Offline |
Re: Okolo Ova - nikdo ???
Rendy psal:To bych mohl stihnout , někde vás tam najdu , přifičím od Fulneku ...
Raděj si vem na někoho (třeba Kellyho) číslo. Není totiž úplně přesně jasné, v kolik tam bude(m).
(já ani nevím že bychom tam jeli... pokud je to teda ta vyjížďka na ecce homo... nebo o sobě Kelly mluví ve třetí osobě )
Spidermila (Člen) 19.04.2007 10:46:02 Offline |
Tak v sobotu jsme v Ostravě a jdem se projet tak od 15 do 19 hod.
Kdo se přidá? nebo co se kde koná?
Spidermila (Člen) 20.04.2007 07:45:56 Offline |
A kam zajedem? Nějaké nápady?
Mě vždycky napadne Hradec n. Moravicí, ale tam jsem byl celkem nedávno...
Pšán :
Když už náhodou nemáš ten cyklus - co takhle přijet v 09.30 hod. v sobotu na Shell v Havířově (za kruháčem směr Ostrava)?Kožuch musí do Žiliny, takže farplan je Bílá, Makov, Bytča, pak ev.Žilina (nebo pošleme Kožucha samotného a on nás pak dojede ), no a pak co?Přece P.Bystrica, Rajec, Fačkovské sedlo a HARMANEC tam a zpět no né?No ano!Přidáš se?Počítej cca 450 Km!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Pšán :
Když už náhodou nemáš ten cyklus - co takhle přijet v 09.30 hod. v sobotu na Shell v Havířově (za kruháčem směr Ostrava)?Kožuch musí do Žiliny, takže farplan je Bílá, Makov, Bytča, pak ev.Žilina (nebo pošleme Kožucha samotného a on nás pak dojede ), no a pak co?Přece P.Bystrica, Rajec, Fačkovské sedlo a HARMANEC tam a zpět no né?No ano!Přidáš se?Počítej cca 450 Km!
..Nó,kolečko jak malované,ale mi pasuje to odpoledne,bo ráno mám ještě povinnosti..svatba
..takže mám o5 smolíka
..a nebo taky né..viz Lihy
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Spidermila (Člen) 20.04.2007 08:46:31 Offline |
Takže si dáme nějaké menší odpolední kolečko
Ale kam?
Tak já nevím , třebááá je to jen návrh , je mi to jedno , něco kdo každý zná , mariánskohorská Aralka ??? Nevím co je to ted , ale byla to Aralka Co vy na to ??? Když tak navrhněte něco jiného ....
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
Spidermila (Člen) 21.04.2007 07:41:24 Offline |
Jojo, Aralka směrem na Přívoz. OK. Ve tři tam.
stavte se ,sadim brambory ... ,jinak je tu u nas na pujčovně motokar u albrechtiček závod profi motokar ,včera jsem tam byl a sviští jim to jako kráva ,,tož tip na trip ...a jestli tu pojedete tak vam budu mavat z modreho zetora a tiše skučet že nemužu jezdit ...
Spidermila (Člen) 21.04.2007 11:47:58 Offline |
Tak už to není Aralka, ale OMV. Dneska jsem kolem toho jel.
Takže ať vás to nemate ;-) sraz na OMV
Rendy psal:Zítra se zajedu mrknout na ten Kajlovec , ale až po poledni , protože dopoledne jedu na Prašivou , pokecsraz veteránu , takže kdyby někdo ....
Co je tam zajímavýho docela hledám námět na projížďku...
Nebo nevíte někdo o nějaé pěkné trase okolo ovy (mistku)?
Fik : Mohl ses mi ozvat na tlf , dnes jsem neměl čas abych seděl na netu , byli jsme s Pavlínem na tom Kajlovci a potom projíždka , zastávka u FFFiata , výýýborné kafíííčko na zahrádce
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
Rendy psal:Fik : Mohl ses mi ozvat na tlf , dnes jsem neměl čas abych seděl na netu , byli jsme s Pavlínem na tom Kajlovci a potom projíždka , zastávka u FFFiata , výýýborné kafíííčko na zahrádce
Tak to se příště ozvu na dnešek jsem měl naplánovanou trasu na bumbalku velké karlovice a vsetín ale nějak se nevydařilo počasí...
Jo a Rendy jak se dostanu nejlíp na vystaviště v ostravě kvůli too Wevi pořád nějak laboruju s nej cestou... ostravu ještě moc neznám na které ulici je vstup?
Rendy psal:Fik : Mohl ses mi ozvat na tlf , dnes jsem neměl čas abych seděl na netu , byli jsme s Pavlínem na tom Kajlovci a potom projíždka , zastávka u FFFiata , výýýborné kafíííčko na zahrádce
Ahoj...a stihl jsi to..tam dojet na projíždku,nebo na Jahoding?Já tam byl a bylo to super...akorát bez motorky,na tu jsem se byl dneska podívat a vypádá to že snad bude do 14dnů jezdit....
Tak dnska krásnejch 220Km byla to super projížďka
a co vy ostatní?
Tak jsem se těšil na ostravu že pojedu na Wevi a ono začlo chcat no prostě humus... aspoň že jsem v pátek stihnul 150km
Rendy, ani nevíš, jak bych už rád (třeba s tebou) vyrazil kamkoli, motka snad už konečně bude příští víkend v cajku, ještě mi chybí pár maličkostí, posílají mi to odněkud z Čech, tak to trvá
Mimochodem možná budeš vědět o jaký stroj jde, modrá 6N (2T 4356), koupil jsem ji od jistého Tomáše D., neměl ji náhodou od tebe?
Pořárá to Andrew odsud
http://forum.motorkari.cz/viewtopic.php … 85#p281785
tak se tam přidej já bych jel hned ale sjou dvě potíže tatík jel na bandasce na slovensko a já mám v pondělí zkoušku...
Vím že to sem sice nepatří ale nechtěl jsme zakládat nové téma...
Nemáte někdo z okolí ostravy na B6 namontovaný vyfuk Ixil?
ideální by bylo kdyby byl na B650...
chtěl bych s nejdřív poslechnout zvuk než do něj pujdu...
Stránky: 1