Nejsi přihlášen
bouračka a vymáhání následků
bráchoj sa podařilo přet rokem přet barákem nacůvat do poštovního vozu. žádná kriza, plechy. jendže teďkonc mu došel dopis, že maník sa rok léčil, tuším se zádama, a že má zaplatit léčení 100 litrů. hnet volal na poišťovnu, gde sa ho baba aj ptala jag to bylo, řekl, že maník dyž vystůpil byl cajk a ona mu potvrdila, že to tak nějak vypověděli aj cajti a že si taky myslí, že je to výjeb. Tož sa ptám, dyž to pojišťovna zamítne, že to maník prostě nahrál, možů to pag chtět po bráchoj? Dle mňa ne e, páč f tu chvíli gdy to zamítne poišťovna, což je v poctatě jeho zástupca, tož je to cajk a nejni co řešit.
PS: Osi, Fyjade, spočítajte mi prosím chyby, zdokonaluju sa f češtině, tož abych vjěděél
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: bouračka a vymáhání následků
pokud má od doktora doklady o přijmutí, léčení a ukončení léčby, tak může vymáhat peníze, ale mělo by to jít přes pojišťovnu, já měl taky nehodu na kole, od nehody jsem přijel zbytek cesty domů bez problémů, jen jsem byl dobitej, ráno jsem nemohl vstát z postele, měl jsem podvrknutý krční obratel, ale následky se ukázaly až po delší době v klidu, po půl roce jsem to dal na pojišťovnu a ona mi to proplatila, taky jsem si při pádu poranil rameno, s kterým jsem byl v zimě na operaci a bude ještě jedna operace, pojišťovák mi řekl, že plnění z nehody můžeš dát do dvou let, ale nemám to ničím podložený
určitě bych mu nic neplatil a pokud má doklady, tak se přetáhnout přes svoji pojišťovnu
hodně štěstí
Nejvíc na životě miluji tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný
...já žiju f tom, že jesli nebyl nalitej, nebo zdrogovanej a s toho usvječenej, tag za něj bude případný takovýhle pladby hradit pojišťovna z povinnýho ručení a pokut vona to zamítne, tag zmiňovanej asi nic nedostane
...dva roky na uplatnění bejvaj, ofšem jesli je ta lhůta myšlena tag, že máš 2 roky na předložení formuláře, nebo jako lhůta ve kerý se teprf poprvé můžeš dostavit k doktoroj na vyšetření (o čemš teda pochybuju), tag to teda nevim
...no a mimo toho, že nemá bejt řekl, ale řek, máš gramatyku naprosto f pořátku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
corimec psal:Tohle všechno jde z povinnýho ručení,proto je tam taky plnění až na 70 000 000kč,kdyby třeba brácha naboural autobus plnejch cestujících a všichni si hnuli se zádama.Tak že at s tim skočí na pojištovnu.
Já ti nevím jestli to takhle ještě funguje po tom co se od novýho roku změnil OZ.Protože na jeden úraz může být soudem přiřknuto max 20mil.To samý bouračka škoda dejme tomu 50 tisíc pojištovna plní 44 tísíc rozdíl vymáháš po tom kdo jí zavinil.Chtělo by to pravníka aby se k tomu vyjádřil
Jinej už nebudu
Kedar psal:corimec psal:Tohle všechno jde z povinnýho ručení,proto je tam taky plnění až na 70 000 000kč,kdyby třeba brácha naboural autobus plnejch cestujících a všichni si hnuli se zádama.Tak že at s tim skočí na pojištovnu.
Já ti nevím jestli to takhle ještě funguje po tom co se od novýho roku změnil OZ.Protože na jeden úraz může být soudem přiřknuto max 20mil.To samý bouračka škoda dejme tomu 50 tisíc pojištovna plní 44 tísíc rozdíl vymáháš po tom kdo jí zavinil.
Chtělo by to pravníka aby se k tomu vyjádřil
Dnes je všechno možný,ale tohle je přitažený za vlasy.Pojištěnej jseš přeci na to aby to někdo zaplatil poškozenýmu na to zákonou pojistku platíš.To by vznikla další pojistka na rozdíl doplacení v plnění pojištovny?To je rovnák na vohejbák.
Michal Dk psal:Kedar psal:corimec psal:Tohle všechno jde z povinnýho ručení,proto je tam taky plnění až na 70 000 000kč,kdyby třeba brácha naboural autobus plnejch cestujících a všichni si hnuli se zádama.Tak že at s tim skočí na pojištovnu.
Já ti nevím jestli to takhle ještě funguje po tom co se od novýho roku změnil OZ.Protože na jeden úraz může být soudem přiřknuto max 20mil.To samý bouračka škoda dejme tomu 50 tisíc pojištovna plní 44 tísíc rozdíl vymáháš po tom kdo jí zavinil.
Chtělo by to pravníka aby se k tomu vyjádřil
Dnes je všechno možný,ale tohle je přitažený za vlasy.Pojištěnej jseš přeci na to aby to někdo zaplatil poškozenýmu na to zákonou pojistku platíš.To by vznikla další pojistka na rozdíl doplacení v plnění pojištovny?To je rovnák na vohejbák.
Jinej už nebudu
Stránky: 1