Nejsi přihlášen
vynechává při přidání plynu
Ahoj všichni,
potřeboval bych od Vás poradit. Mám B6, 1998. Před zimou jsem měnil výfuk za laďák - viper. Měnil svíčky, karburátory seřízený. Od výměny oleje najeto cca 2500 km. Minulý týden jsem dal cestu do německa a zpět - cca 500 Km. Cestou nazpět jsem při předjíždění přidal plyn a motka jakoby na cca vteřinu přestala táhnou a potom zase jela v pohodě. Další den jsem se jel projet a vždy když jsem přidal plyn na plno, tak vynechala. Svíčky jsem vyndal a byly černé. Může to být, že se mi motka uchcává? Výfuk mi nestřílí.
Prosím o radu čím by to mohlo být.
Díky všem
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2014 10:14:02 Offline |
Re: vynechává při přidání plynu
No jestli mas vsechny cerny tak muze. Nezustava ti vyset sytic? Da se rukou domacknout primo na karbecich. Jinak by jsi mohl mit i obraceny problem a to ze tam jde malo benzinu. Jestli nemas skriplou hadicku od nadrze ale to by jsi mel spis chudy.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Na sytič se kouknu. Kdyby to bylo chudý, tak nejsou svíce černý, ale bílý, nebo se pletu? Ještě kouknu, jestli je přívod benzinu ok, jestli to není někde překroucený nebo přiškrcený. Do vysokých otáček to jde, jenom při přidání plynu to na chvíli přestane táhnout. Díky
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2014 11:07:52 Offline |
Lihy psal:Shaky psal:Ještě kouknu, jestli je přívod benzinu ok, jestli to není někde překroucený nebo přiškrcený.
nejen přívod, ale i hadici odvzdušnění....ta dělá právě takový věci když je trochu přicpaná.
Covece ja ti ne im ale na kultovi odvzdusnovaci hadice nadrze neni.
K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:Shaky psal:Ještě kouknu, jestli je přívod benzinu ok, jestli to není někde překroucený nebo přiškrcený.
nejen přívod, ale i hadici odvzdušnění....ta dělá právě takový věci když je trochu přicpaná.
Covece ja ti ne im ale na kultovi odvzdusnovaci hadice nadrze neni.
Nevim jak na B6, ale na 12ce je stopro a jestli jí tam nemáš tak ti asi někde upadla jak ten vejfuk
je to ta 18ka
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:
nejen přívod, ale i hadici odvzdušnění....ta dělá právě takový věci když je trochu přicpaná.Covece ja ti ne im ale na kultovi odvzdusnovaci hadice nadrze neni.
Nevim jak na B6, ale na 12ce je stopro a jestli jí tam nemáš tak ti asi někde upadla jak ten vejfuk
http://www.partsdepot.cz/picdily/96449.jpg
je to ta 18ka
Parťáku, není to hadička od přepadu když přeliješ? ....odvzdušnění je myslím přes víčko
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2014 12:17:10 Offline |
Mour psal:Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:
Covece ja ti ne im ale na kultovi odvzdusnovaci hadice nadrze neni.Nevim jak na B6, ale na 12ce je stopro a jestli jí tam nemáš tak ti asi někde upadla jak ten vejfuk
je to ta 18kaParťáku, není to hadička od přepadu když přeliješ? ....odvzdušnění je myslím přes víčko
jak píšeš paťáku,ale i tak mám asi už druhýho divnýho bandita protože ani na jednom jsem neměl jinou hadičku z nádrže než tu do karbeců
Mour psal:Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:
Covece ja ti ne im ale na kultovi odvzdusnovaci hadice nadrze neni.Nevim jak na B6, ale na 12ce je stopro a jestli jí tam nemáš tak ti asi někde upadla jak ten vejfuk
je to ta 18kaParťáku, není to hadička od přepadu když přeliješ? ....odvzdušnění je myslím přes víčko
Ci fix tak to sem žil celou dobu v bludu Tak dík za to žes mi votevřel voči, parťáku
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2014 18:51:02 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Lihy psal:
jak píšeš paťáku,ale i tak mám asi už druhýho divnýho bandita protože ani na jednom jsem neměl jinou hadičku z nádrže než tu do karbeců
Tak jsem na ten odkaz koukal jeste jednou a ta hadicka co tam ukazijes je z nadrze do karbecu ani prepad tam neni Kontroloval jsem to jeste radsi fyzicky
K.a.s.y.m psal:Tak jsem na ten odkaz koukal jeste jednou a ta hadicka co tam ukazijes je z nadrze do karbecu ani prepad tam neni Kontroloval jsem to jeste radsi fyzicky
Hele tak zase ze mně nedělej uplnýho hejla...ke karbecům to snad vede z kohoutu ne? A ta hadice tam stopro je bo sem si jí dycky při sundavání nádrže zapomněl vytáhnout a sekala se mi tam.
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
Parťáku, není to hadička od přepadu když přeliješ? ....odvzdušnění je myslím přes víčkojak píšeš paťáku,ale i tak mám asi už druhýho divnýho bandita protože ani na jednom jsem neměl jinou hadičku z nádrže než tu do karbeců
Tak jsem na ten odkaz koukal jeste jednou a ta hadicka co tam ukazijes je z nadrze do karbecu ani prepad tam neni Kontroloval jsem to jeste radsi fyzicky
..jelikož jsem nyní opilý zkontroluji zítra
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:jak píšeš paťáku,ale i tak mám asi už druhýho divnýho bandita protože ani na jednom jsem neměl jinou hadičku z nádrže než tu do karbeců
..jelikož jsem nyní opilý zkontroluji zítra
...no tak to běž naopak rychle něco rozbitýho opravit, to pak budeš pane ráno koukat "tyvole který prase se mi tady v tom hrabalo?"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
..a včil už nikam nechoď..stejně se ti motá v pale,budeš na to vejrat,nic kloudného
na opravu tě nenapadne,budeš na to vejrat,a ráno po nakopnutí to bude
šlapat jak hodinky jako doposud..
..takže si řekneš,u mě dobrý,holka zlatá,mám tě rád..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 12.07.2014 10:46:52 Offline |
osiris psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
Tak jsem na ten odkaz koukal jeste jednou a ta hadicka co tam ukazijes je z nadrze do karbecu ani prepad tam neni Kontroloval jsem to jeste radsi fyzicky..jelikož jsem nyní opilý zkontroluji zítra
...no tak to běž naopak rychle něco rozbitýho opravit, to pak budeš pane ráno koukat "tyvole který prase se mi tady v tom hrabalo?"
Von ti je to desne zodpovednej strejdakdyz ma polkle tak se s nim ani po telefonej nedomluvisto to zasejc bude facek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1