Nejsi přihlášen
Přísady do paliva?
Ahoj všem, mám takový dotaz ohledně čističů palivové soustavy. Máte někdo
nějaké zkušenosti, nemůže to rozpuštěné svinstvo něco přicpat? Zajímám se
o to hlavně proto že se karburáory tak 5 let tutově nečistili a říkám si jestli tam
z těch bio složek z benzínu není už nějaký nános co by už potreboval ven.
Či zda to někdo používá na zimu nebo po zimě.
Díky za zkušenosti :)
Re: Přísady do paliva?
Dělám ventlily a podtlaky tak logicky rozdělám a vyčistím karbce..
A nějakou přísadu by tam lil leda debil nebo ten blb co měl doktorku a bílýho Passata
Jo, ještě tu byl jeden, cyklista, ten zas vše dokumentoval i problém kdy místo uprdní jej opouštěl "kolonoskopický" gel nevalné kvality
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2014 21:07:37 Offline |
yebat psal:já si přilejvám do coly rum, pak je lepší...
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:Dělám ventlily a podtlaky tak logicky rozdělám a vyčistím karbce..
A nějakou přísadu by tam lil leda debil nebo ten blb co měl doktorku a bílýho Passata
Jo, ještě tu byl jeden, cyklista, ten zas vše dokumentoval i problém kdy místo uprdní jej opouštěl "kolonoskopický" gel nevalné kvality
Sem v práci brouzdal po internetu a nasel jsem spoustu prisad do benzinu, oleje a bůh ví kam ještě a protože mě napadlo že když se to vyrábí tak by to k něčemu mohlo být a že to třeba nekdo z Vás tady užívá....ale jak je vidět tak to bude asi zase spíš tahák na naše peněženky
každopádně díky za info.
Jo a ještě jsem se koukal na www.motorkari.cz a tam říkaly že by to asi fungovat nějak mohlo...... .
.....dost lidu si chválí a pravidelně nakupuje, používám to také:
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/104828/c … 200ml.html
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Krom psal:Ahoj všem, mám takový dotaz ohledně čističů palivové soustavy. Máte někdo
nějaké zkušenosti, nemůže to rozpuštěné svinstvo něco přicpat? Zajímám se
o to hlavně proto že se karburáory tak 5 let tutově nečistili a říkám si jestli tam
z těch bio složek z benzínu není už nějaký nános co by už potreboval ven.
Či zda to někdo používá na zimu nebo po zimě.
Díky za zkušenosti :)
Jestli s tim nemas nejakej trabl tak do teho nerejpej, res karbce az s nima mas trabl. Cim min do teho vrtas a rozdelavas tim lip. Delej beznou udrzbu v predepsanych intervalech vyrobce a ses spokojenej negr
XJelen psal:pokavaď chceš vypucovat karbce, dej mu půl sezony Vervu 100
Na starý R1 babičce to po jedný okruhový sezoně vyblejskalo vnitřky jak z fabriky. Od tý doby to tam leju furt, při mým nájezdu mě to nezrujnuje
Stejně to vždycky vyleješ někam do kačeru
ABik psal:XJelen psal:pokavaď chceš vypucovat karbce, dej mu půl sezony Vervu 100
Na starý R1 babičce to po jedný okruhový sezoně vyblejskalo vnitřky jak z fabriky. Od tý doby to tam leju furt, při mým nájezdu mě to nezrujnujeStejně to vždycky vyleješ někam do kačeru
to je zas jiný čištění potom... karbce jsou čistý
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:pokavaď chceš vypucovat karbce, dej mu půl sezony Vervu 100
Na starý R1 babičce to po jedný okruhový sezoně vyblejskalo vnitřky jak z fabriky. Od tý doby to tam leju furt, při mým nájezdu mě to nezrujnuje
Ok, zkusím tu Vervu100.
A co třeba MaxxMotion 100 od OMV, to je to samé? Čistí taky? Mám ho hned u garáže
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2014 20:55:39 Offline |
kupovat přísady do paliva je úplně to poslední za co bych kdy utratil prachy..řešim to až když je co řešit a to zatim u Bandita nikdy potřeba nebylo.
Krom psal:XJelen psal:pokavaď chceš vypucovat karbce, dej mu půl sezony Vervu 100
Na starý R1 babičce to po jedný okruhový sezoně vyblejskalo vnitřky jak z fabriky. Od tý doby to tam leju furt, při mým nájezdu mě to nezrujnujeOk, zkusím tu Vervu100.
A co třeba MaxxMotion 100 od OMV, to je to samé? Čistí taky? Mám ho hned u garáže
Verva 100 je Maxxmotion 100, u Vervy je v technickým listu napsanej výrobce OMV, takže ho benzina jenom přeprodává. Navíc tyhle dva jsou jediný, který nikdy nemaj podíl biosložky, na rozdíl třeba od Shellu.
Strýcfajtr !!!
richie psal:maxxmotion 95 taky nemá žádnou biosouložku?
Biosložka tam je - obsahuje buď biolíh nebo ETBE (etyl-tercbutyleter) - záleží na zdroji...
MaxxMotion 100 se údajně vozí pouze z Rakouska a obsahuje jen ETBE.
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:richie psal:maxxmotion 95 taky nemá žádnou biosouložku?
Biosložka tam je - obsahuje buď biolíh nebo ETBE (etyl-tercbutyleter) - záleží na zdroji...
MaxxMotion 100 se údajně vozí pouze z Rakouska a obsahuje jen ETBE.
Přesně tak
tu 95 počítám, že nevozej z venku a stáčí se normálně z českejch kohoutů.
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.07.2014 20:01:26 Offline |
Krom psal:richie psal:tobě to tehdy něco rozjebalo na bandasce, že? (Shell White Power)
100oktanový benzín by snad ničemu uškodit neměl ne?
Vím akorát že to nějak souvisí s kompresí a s předstihem, ale o poškození slyším prvně
ta souvislost je v tom ,že nevyužiješ jeho celý potenciál.jinak se nic neděje
Stránky: 1