![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Pražská sekce neděle 15,4, praha -dubá -železný brod -atd
Kdo pojede s námi ?? sraz je zatím naplanován na omv u mcdonald za Tescem letnany směr mělník 10,00 tempo turistické zatím jede MARTYS , JAPA , JÁ , VAČULA, zbytek upřesní Martys večer .. tak kluci holky..... kdo pojede
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Re: Pražská sekce neděle 15,4, praha -dubá -železný brod -atd
ještě uvidim jak budu zmoženej po dnešku ale vaše turistycký tempo s průměrnou rychlostí 160 po vokreskách a přes obce mě moc nesedí, pod pojmem turist tempo si představuju že si taky něco pamatuju z okolí který projíždim
to jebu
jak píše Mazi kdo chce at se přidá. Pojedem z Prahy na Mělník /na Shelce zastávka/pak Vyhlídkově Dubou dál na mimon a směr Jablonec a pak zkusit projet tuhle trasu
http://www.mujweb.cz/www/imbss/sevece.htm
Odjezd z Omv teplická 10:00,Mělník Shell 10:45
bobule psal:ještě uvidim jak budu zmoženej po dnešku ale vaše turistycký tempo s průměrnou rychlostí 160 po vokreskách a přes obce mě moc nesedí, pod pojmem turist tempo si představuju že si taky něco pamatuju z okolí který projíždim
V POHODĚ POJEDEME KLIDNĚ POMALU ...... já taky jezdím radši pomalu..... jen občas mě to chytne
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Lihy psal:Napište v kolik v Mimoni (nebo tam někde) nechci jet Dubou a tak bych se přidal někde za ní....pojedu asi zase svou oblíbenou přez Benátky (teda pokud se trefim
)
Lihy tak třeba zas na tý benzině v Mnich.Hradišti v 11:30 - 12:00. Budu na founu woe
PALOUS psal:Lihy psal:Pěkný to bylo
i s enduro vložkouPokud to bylo podle navigace tak tomu věřím
Vogo jak si to uhádl ale nebyla to moje nýbrž tomtom rider....ale byl na V-stromu tak si asi ta navigace myslela že je to v OKeji
Na koňosraz mě to f Šumperku šouplo taky endůro vložku ale mojí blbostěj že sem zabočil a chtěl se kouknout kam a f tu ránu to našlo trasu a sem si toho nefšimjedinej gdo tam jel byl traktor
ale zase se tam každej nejukne že?
Jebat motorky :-)
Ahoj,
jeste jednou sorry za tu enduro vlozku
Ale aspon jsme se nemuseli vracet
Ale jinak fakt prima vyjizdka, v Harrachove delaji prima palacinky
Jo a jste hodny, ze jste na me vzdycky pockali kazdejch padesat kilometru tu akadamickou pulhodku nez jsem vas "soutezaky" dojel tou svoji kochackou
Pavel "Kokin" Köhler, V-Strom DL1000 K05
1-BIKE motodoplňky, distribuce GIpro a Speedohealer pro ČR www.1bike.cz, www.gipro.cz - slevy pro Bandiťáky
Kokin psal:Ahoj,
jeste jednou sorry za tu enduro vlozku
Ale aspon jsme se nemuseli vracet
Ale jinak fakt prima vyjizdka, v Harrachove delaji prima palacinky
Jo a jste hodny, ze jste na me vzdycky pockali kazdejch padesat kilometru tu akadamickou pulhodku nez jsem vas "soutezaky" dojel tou svoji kochackou
pohoda, pěkné to dnes bylo
Stránky: 1