Nejsi přihlášen
Akce v Brne mezi pátkem a středou?
Planuji zas pobýt na Kamechach tak kdyby se něco vyvrbilo tak se rad zúčastním , jinak to pronudim někde v okolí na kole
Btw, jak se jmenuje ta udírna(bufet) poblíž Halova mlejna-ze bych si tam zajel zvednout v sobotu cholesterol
God Save The Queen!
Re: Akce v Brne mezi pátkem a středou?
Kelly01 psal:jak se jmenuje ta udírna(bufet) poblíž Halova mlejna-ze bych si tam zajel zvednout v sobotu cholesterol
Myslíš Šmelcovnu, ne? Pokud bude nějak normálně, tak bych minimálně v tu sobotu vyrazil taky... Ovšem letos mám najeto nula nula nic, takže kondička spíš na
Otevírají až od 14 celý prázdniny, tak na to bacha, ať tam nedojede bez vody a jídla jako já "na tutovku" v 10hod dopoledne
Ale z Brna asi pojede sranda cestou z Veverský, ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Akce v Brne mezi pátkem a středou?
mr.BSE psal:Ale z Brna asi pojede sranda cestou z Veverský, ne?
No, otázka jestli nebude chtět Kelly vzít ňouče přes brody V tom případě by se dalo popojet vlakem do Níhova a následně přes Křoví, kde je kultovní hospoda U Karla pokračovat na Šmelc...
No, otázka jestli nebude chtět Kelly vzít ňouče přes brody
V tom případě by se dalo popojet vlakem do Níhova a následně přes Křoví, kde je kultovní hospoda U Karla pokračovat na Šmelc...
Nikdy sem "vejš" než na šmelcu nebyl, ale prej je to údolí paráda - takže snad se s dědkem dočkáš
Kelly01 psal:Nějaké brody v okolí mlýna jsem dělal loni, voda mi nevadí, akorát jsem teď investoval do XTR středu a naboju vc. kazety a řetězu(cely duchod
)
Ty asi myslíš ty brody od šmelcu směrem k Veverský, když se nejede po modré... tak to jsou jiný
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1