Nejsi přihlášen
Re: Karavan 5.9. - 15.9.
osiris psal:...vůbec ale nemám představu o ceně (když ty jsi maximalista a rezervovals určitě to nejdražší co měli )
...ale prd maximalista...
...bylo to domluveno takto:
5.-14.9. ....t.j. vrácení v pondělí 15.9. = 10 dní á 1700,- = 17.000,- + 1200,- (poplatek za úklid) = cena pronájmu celkem 18.200,-
Je zaplacená záloha, kterou bych obětoval...
http://www.pujcovna-karavanu-dante.cz/p … go-21light
Banditatom (Člen) 26.08.2014 19:33:05 Offline |
Petr J. psal:osiris psal:...vůbec ale nemám představu o ceně (když ty jsi maximalista a rezervovals určitě to nejdražší co měli )
...ale prd maximalista...
...bylo to domluveno takto:
5.-14.9. ....t.j. vrácení v pondělí 15.9. = 10 dní á 1700,- = 17.000,- + 1200,- (poplatek za úklid) = cena pronájmu celkem 18.200,-
Je zaplacená záloha, kterou bych obětoval...
http://www.pujcovna-karavanu-dante.cz/p … go-21light
http://www.pujcovna-karavanu-dante.cz/f … review.jpg
No tsk zbalim nejakou mladou smrksnu a trada si uzivat budouci svobody
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 26.08.2014 20:22:53 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:No tsk zbalim nejakou mladou smrksnu a trada si uzivat budouci svobody
..jako že jedeš se mnou?
...ty máš teda hodně bujnou fantazii!
Mour psal:Apropo Petře : To už jako tu knihu "Z pražáka prajzákem" nedopíšeš???
...myslíš tu "Z pražáka prajzákem aneb dvacet odstínů šedivé"? Já měl za to, že je již dopsaná...
...teď se chystám na další knihu......ale zatím nemám ani koncept...
Petr J. psal:Mour psal:Apropo Petře : To už jako tu knihu "Z pražáka prajzákem" nedopíšeš???
...myslíš tu "Z pražáka prajzákem aneb dvacet odstínů šedivé"? Já měl za to, že je již dopsaná...
...teď se chystám na další knihu......ale zatím nemám ani koncept...
...že by " Zpět do města" ?
VikecB12 psal:Filous psal:...notyvoe, asi ňáká epidémije, né???
Co se divíš,rozvodovost někde u 50%,takže to tady bude ještě hojně se množící,když se tady žení kdekdo má díru do prdelel
...mě uš se to doufam netýká...po třiadvaceti letech ...teda aš f sobotu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
a kurva.... tak držm palce, tohle nerad slyšim.....
statistka je nuda je, ale jen když jsi v tý druhý 50tce... pak asi nudou a starostma netrpíš.... tohle je na mém life blacklistu třetí příčka, hned po zdraví dětí a vozíku...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:...notyvoe, asi ňáká epidémije, né???
Co se divíš,rozvodovost někde u 50%,takže to tady bude ještě hojně se množící,když se tady žení kdekdo má díru do prdelel
...mě uš se to doufam netýká...po třiadvaceti letech ...teda aš f sobotu
...dobrá kobylka se v polovině cesty nepřepřahá ....vidím, že jsme se ženili ve stejným roce
Banditatom (Člen) 29.08.2014 08:50:21 Offline |
Mour psal:Filous psal:VikecB12 psal:
Co se divíš,rozvodovost někde u 50%,takže to tady bude ještě hojně se množící,když se tady žení kdekdo má díru do prdelel...mě uš se to doufam netýká...po třiadvaceti letech ...teda aš f sobotu
...dobrá kobylka se v polovině cesty nepřepřahá ....vidím, že jsme se ženili ve stejným roce
Njn kdyz i ty musis byt stastny
K.a.s.y.m. (Člen) 29.08.2014 18:52:11 Offline |
Petr J. psal:Kožak psal:..jináč do toho nejdu
...to já už také ne...
a co se najde blbců co to zopakujou i několikrát
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petr J. psal:Kožak psal:..jináč do toho nejdu
...to já už také ne...
Já ti nevim, ale tak nějak když užs do toho s někym (Stáňou) jednou šel, taks asi měl proč a to, že tě začne bavit píchat s jinou nemusí znamenat, že tě to bude bavit dlouho... Ale si dospělej a blbej taky nejsi, tak snad víš co děláš. Mě přijde Stáňa fajn, ale to je jen můj letmej pohled na věc, dělej jak myslíš. Je jasný, že jak TO přejde určitou hranici není rozumná cesta zpět, každopádně doufám, že to vyřešíte jako normální lidi bez nějakejch naschválů a mstění se.
Po pravdě je mi to celkem líto...
Lihy psal:...to, že tě začne bavit píchat s jinou nemusí znamenat, že tě to bude bavit dlouho......
...o tomhle to zrovna není...
Lihy psal:.....Je jasný, že jak TO přejde určitou hranici není rozumná cesta zpět, každopádně doufám, že to vyřešíte jako normální lidi bez nějakejch naschválů a mstění se a nesmyslných požadavků....
...to bych také rád...
Petr J. psal:a nesmyslných požadavků....
...to bych také rád...
jasný, zhrzená ženská...nechceš mně nebudeš mít nic...na ... jasně si pamatuju slova jednoho našeho profesora na střední, když se budete ženit napište předmanželskou smlouvu ať si myslíte co chcete, hlavně jí napište...pochybuju, že to z nás co sme byli v tý třídě někdo udělal.... a kolika lidem by se pak šikla, holt zkušenost je nepřenositelná . Na druhou stranu buď rád, že v tom nelítaj ještě děti, takhle jde "jen" o prachy a bůh ví jakou budou mít cenu jestli pan Putin rozjede akci nové SSSR, to nám pak bude muset stačit to co se vejde do igelitky....
Lihy psal:....doufám, že to vyřešíte jako normální lidi bez nějakejch naschválů a mstění se....
...jsi to zakřikl....také jsem si to myslel, ale už mi stihla rozbít zakázkové hrnečky (ruční práce), co jsem dostal k narozinám (né od ní), z bytu mi mizí věci....
Fakt nechápu...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2014 06:48:29 Offline |
Petr J. psal:Lihy psal:....doufám, že to vyřešíte jako normální lidi bez nějakejch naschválů a mstění se....
...jsi to zakřikl....také jsem si to myslel, ale už mi stihla rozbít zakázkové hrnečky (ruční práce), co jsem dostal k narozinám (né od ní), z bytu mi mizí věci....
Fakt nechápu...
Tak holt musis byt ve stehovani rychlejsi
barynek psal:luboss psal:takže dobrý den ... kdo z nás se ženil s tím, že se rozvede??
to asi nikdo, že?
Takhle bych to přímo neřekl... Ale svý druhý (současný) ženě jsem večer před obřadem pověděl : "Eštěs vdaná nebyla, tak proč ne zrovna za mě. Ale jestli se někdy ozve Tereza Maxová, že mě chce, tak máš smůlu..."
God Gave me Everything I want
jaryn psal:barynek psal:luboss psal:takže dobrý den ... kdo z nás se ženil s tím, že se rozvede??
to asi nikdo, že?
Takhle bych to přímo neřekl... Ale svý druhý (současný) ženě jsem večer před obřadem pověděl : "Eštěs vdaná nebyla, tak proč ne zrovna za mě. Ale jestli se někdy ozve Tereza Maxová, že mě chce, tak máš smůlu..."
Tak to nemusí mít strach
Bandit 4EVER!!!
Petr J. psal:...tak jsem zpět z campertrip a musím říct, že karavan je naprosto BOŽÍ záležitost....
Uvidím, jestli mne to nepřejde, pokud ne, tak měním většinu svého vozového parku za karavan.......tedy podle výše rozvodové hypotéky
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … image.jpeg[/IMG]
A potřebuješ na to nějakej spešl řidičák, nebo stačí klasika Béčko?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:A potřebuješ na to nějakej spešl řidičák, nebo stačí klasika Béčko?
...tohle je do 3,5t, takže klasické B-éčko....řešit větší karavan je na cesty nesmysl, je dost míst, kam máš nad 3,5t zákazy, tohle je pořád "osobák"...
Dnes vím, že bych chtěl něco rozhodně do 7m (ideál okolo 6,5m), neb s větším se v Chorvatských (nejen) uličkách člověk fakt nevymotá, pak je dlouhý zadek auta a delší rozvor problém při manipulaci. Už s tímhle jsem se místy zapotil a to měl rozměry: 6349x2240x2900mm, takže vlastně nebyl o tolik větší, než můj "osobák", který mi dnes po přesednutí připadal šíleně malý
Petr J. psal:barynek psal:A potřebuješ na to nějakej spešl řidičák, nebo stačí klasika Béčko?
...tohle je do 3,5t, takže klasické B-éčko....řešit větší karavan je na cesty nesmysl, je dost míst, kam máš nad 3,5t zákazy, tohle je pořád "osobák"...
Dnes vím, že bych chtěl něco rozhodně do 7m (ideál okolo 6,5m), neb s větším se v Chorvatských (nejen) uličkách člověk fakt nevymotá, pak je dlouhý zadek auta a delší rozvor problém při manipulaci. Už s tímhle jsem se místy zapotil a to měl rozměry: 6349x2240x2900mm, takže vlastně nebyl o tolik větší, než můj "osobák", který mi dnes po přesednutí připadal šíleně malý
....já už bych tak velký karavan co si měl nepotřeboval, myslím, že ideální velikost je toto:
http://www.krs.cz/vestavby/two-line/?pa … 9#tab=tab1
...a při sklopení zadní postele Ti tam vleze Bandaska a třeba i kosmický motocykl
...nevýhoda je , že před spaním ho musíš vytáhnout
Nevýhoda těch s dlouhým přesahem za zadníma kolama je to,že s tym nenajedeš na trajekt aniž bys nevorval prdel. Pak to draze a jen částečně řešijou montáží vzduchovejch měchů k pérům,aby to šlo alespoň přizvednout...
Dodávka jak dával Mour je tak akorát pro dva dospěláky,max s jedním děckem a i to už bude zavazet Ale zase se s tym fšude dostaneš,spotřeba nesrovnatelně nižší,cestovní rychlost samože vyžší
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 16.09.2014 12:09:03 Offline |
Podle me od doby co mu pani kolombovat vyprala hadry na devadesat spi radej se nevytazenym
VikecB12 psal:Nevýhoda těch s dlouhým přesahem za zadníma kolama je to,že s tym nenajedeš na trajekt aniž bys nevorval prdel. Pak to draze a jen částečně řešijou montáží vzduchovejch měchů k pérům,aby to šlo alespoň přizvednout...
Dodávka jak dával Mour je tak akorát pro dva dospěláky,max s jedním děckem a i to už bude zavazet Ale zase se s tym fšude dostaneš,spotřeba nesrovnatelně nižší,cestovní rychlost samože vyžší
...ono nemusíš najíždět na trajekt, stačí někde parkovat v kopci, kde jsou změny sklonu svahu a už je problém...
Prostě ideál je 6,5m, ty skorododávky jsou fajn, za hezkého počasí, jak venku leje, je každé místo navíc sakra vítáno...
Jinak němečtí důchodci jezdí většinou s polointegrovanýma kolem 6m bez alkoven....ve dvou...nebo malé integrované
Buď: [img]http://www.omcmotorhomes.co.uk/wp-content/uploads/2012/04
/Hymer.jpg[/img]
Nebo:
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2014 20:05:07 Offline |
Petr J. psal:VikecB12 psal:Nevýhoda těch s dlouhým přesahem za zadníma kolama je to,že s tym nenajedeš na trajekt aniž bys nevorval prdel. Pak to draze a jen částečně řešijou montáží vzduchovejch měchů k pérům,aby to šlo alespoň přizvednout...
Dodávka jak dával Mour je tak akorát pro dva dospěláky,max s jedním děckem a i to už bude zavazet Ale zase se s tym fšude dostaneš,spotřeba nesrovnatelně nižší,cestovní rychlost samože vyžší...ono nemusíš najíždět na trajekt, stačí někde parkovat v kopci, kde jsou změny sklonu svahu a už je problém...
Prostě ideál je 6,5m, ty skorododávky jsou fajn, za hezkého počasí, jak venku leje, je každé místo navíc sakra vítáno...
Jinak němečtí důchodci jezdí většinou s polointegrovanýma kolem 6m bez alkoven....ve dvou...nebo malé integrované
Buď: http://www.omcmotorhomes.co.uk/wp-conte … /Hymer.jpg
Nebo: http://www.carsfotodb.com/uploads/hymer … s-i-01.jpg
výhoda integráče je prostě jasná..menší odpor atd.na druhou stranu když si ho jen půjčíš tak s akovnou stačí a máš kam vyhnat smrady když s nima jedeš..já na alkovně taky rád spim..za jízdy
No von ten integrál má hlavní výhodu v dvojité zateplené podlaze,kde sou schovaný veškerý odpadní náfrže na sračky,nádrž s užitkovou vodou a podobně,takže to nezamrzá a dá se stym třeba v zimě na hory a fšecko funguje,kdežto u podvozkovejch je fšecko přez zimu mimo provoz,protože to zamrzá...
Integrál je samože nejvíc pecka A když je to na podvozku stoletýho mercedesa,tak je to dokonalost sama A to bezprdele
K.a.s.y.m. psal:výhoda integráče je prostě jasná..menší odpor atd.na druhou stranu když si ho jen půjčíš tak s akovnou stačí a máš kam vyhnat smrady když s nima jedeš..já na alkovně taky rád spim..za jízdy
...hlavně to chce nakombinovat tak, aby se na noc nemuselo rozkládat to sezení na spaní...coiž je to vopruz...čtyři lidi do šestilůžáku max., sezení zůstává a čtyři postele k tomu....Zn. ideál
Od návratu trávím nějak moc času na inzerci....
VikecB12 psal:No von ten integrál má hlavní výhodu v dvojité zateplené podlaze,kde sou schovaný veškerý odpadní náfrže na sračky,nádrž s užitkovou vodou a podobně,takže to nezamrzá a dá se stym třeba v zimě na hory a fšecko funguje,kdežto u podvozkovejch je fšecko přez zimu mimo provoz,protože to zamrzá...
...to lze řešit nemrznoucí směsí, někdo používá i sůl....je to řešitelné....a některé modely mají dvojitou podlahu také nebo vyhřívání nádrží...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2014 22:11:35 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:výhoda integráče je prostě jasná..menší odpor atd.na druhou stranu když si ho jen půjčíš tak s akovnou stačí a máš kam vyhnat smrady když s nima jedeš..já na alkovně taky rád spim..za jízdy
...hlavně to chce nakombinovat tak, aby se na noc nemuselo rozkládat to sezení na spaní...coiž je to vopruz...čtyři lidi do šestilůžáku max., sezení zůstává a čtyři postele k tomu....Zn. ideál
Od návratu trávím nějak moc času na inzerci....
Petr J. psal:Víkecoj: co stojí nějaká "normální" guma na transita, resp. v tomto případě na karavan? Servisně je to asi stejné co u osobáku, ne?
Zimní nokian 225/70r15C cca 2500-3000kč/ks a letní jezdím barumky nebo Bridgestone za cca 2500kč/ks
Ovšem proti osobáku najedou nesrovnatelně víc km. Poslední sada letních mě nacourala nějakejch 150-200 000km. Z 80% dálnice...
Takže koupíš jednu sadu gum a dovolenejma ju nikdy nesjedeš
K.a.s.y.m. (Člen) 17.09.2014 10:58:13 Offline |
VikecB12 psal:Může byt. Záleží jak se s tym jezdí. Předpokládám,že s bydlíkem nikdo nezávodí a jezdí se většinou v poklidu,takže by to mělo vydržet fakt hodně.
Hele kdyz mas s alkovnou tak cim rychlejc jedes tim vic je setris.od 120to zacina plachtit ideal je tak do 110 a to jen po dalnici nebo rovnejch silnicich.
VikecB12 psal:No von ten integrál má hlavní výhodu v dvojité zateplené podlaze,kde sou schovaný veškerý odpadní náfrže na sračky,nádrž s užitkovou vodou a podobně,takže to nezamrzá a dá se stym třeba v zimě na hory a fšecko funguje,kdežto u podvozkovejch je fšecko přez zimu mimo provoz,protože to zamrzá...
Integrál je samože nejvíc pecka A když je to na podvozku stoletýho mercedesa,tak je to dokonalost sama A to bezprdele
....Tak od dnešního dne jsem hrdým majitelem obytného přívěsu - pořídil jsem KNAUS Südwind 500 FU limited edition........krasavec...
...dlouho mi nic neudělalo takovou radost, tak snad to bude pokračovat s prvními kilometry...už se těším na první trip...
A asi brzo zredukuji své motorky...protože teď už na ně nebudu mít vůbec čas....
Petr J. psal:...tak tohle je má souprava......od včera je doma...
Když motorky, tak na korbu...
http://bmwgs.cz/forum/attachments/2014/ … 148597.jpg
...pjekný, ale tag ňák si furt myslim, že bungalof s terasou něgde na pláži je lepčí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:.... tag ňák si furt myslim, že bungalof s terasou něgde na pláži je lepčí
...já to pořídil primárně jako víkendovou chajdu, která může stát co víkend někde jinde...
Letos jsem třikrát chtěl někam na víkend a nesehnal jsem ubytování, neb bylo všude plno...tak si tu postel budu vozit s sebou...
Ale na té páži to třeba také někdy bude stát...
nicola.foxx (Člen) 15.12.2014 08:47:51 Offline |
No a je po hypotékách
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Jo, máš to pěkný, ale já jak vidím pikapa, ten si úplně koleduje vo točnu na návěs do korby. Je to takový hezky kompaktní, prostě se mi líbí ten kamiónovitej tvar. A při stejný dýlce soupravy o dost víc místa.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Petr J. psal:VikecB12 psal:Hlavně je k tomu ta navara asi dost dýchavičná
...a tak mám karavan jaký mám co za autem není ani cítit.......Mám v něm dvojpostel, koupelnu, kuchyň, velkou sedačku, tak co potřebuji ještě víc?
Šak jo,sem to myslel jako na ten návěs. K tomu je potřeba trošku silnější koník do spřežení
Petr J. psal:Tak program víkendu nakonec dopadl úplně jinak než původně měl (což bylo jenom dobře)... bylo to fajné, všechno fungovalo, jak jsem si vysnil ....
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 … 281%29.JPG
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 … 114138.jpg
....tak Tys jel, místo s kamarádama zapařit na motorce, s maželkou karavanem do kempu ?????? .....a tak sis to vysnil????
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2015 07:39:24 Offline |
Mour psal:Petr J. psal:Tak program víkendu nakonec dopadl úplně jinak než původně měl (což bylo jenom dobře)... bylo to fajné, všechno fungovalo, jak jsem si vysnil ....
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 … 114138.jpg....tak Tys jel, místo s kamarádama zapařit na motorce, s maželkou karavanem do kempu ?????? .....a tak sis to vysnil????
( potrhanej smajlík válející se na zemi )
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Mour psal:....tak Tys jel, místo s kamarádama zapařit na motorce, s maželkou karavanem do kempu ??????
...ve čtvrtek mi zrušili víkendové pracovní povinnosti, tak jsem v pátek vyrazil kempovat, když mělo tak pršet, že ani Kelly nevyjel...
Nakonec počasí úplně jiné než předpověď...na moto to půjde holt jindy
Mour psal:Petr J. psal:Tak program víkendu nakonec dopadl úplně jinak než původně měl (což bylo jenom dobře)... bylo to fajné, všechno fungovalo, jak jsem si vysnil ....
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 … 114138.jpg....tak Tys jel, místo s kamarádama zapařit na motorce, s maželkou karavanem do kempu ?????? .....a tak sis to vysnil????
Pěkně jedeš kamo
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2015 21:03:49 Offline |
vždycky když vidim někoho s karaven vzpomenu si na různý díly Topgearu a jejich reportážema s karavanama
VikecB12 psal:Byls zajíždět domeček u chorvata jo? Pěkně s ostatníma důchotcama z německa a holandska
...nebyl, byl jsem na bussines meetingu a měl svůj apartmán...i když osobně bych s radostí dal přednost karavanu a v kempu, kolem kterého jsem chodíval běhat podél pláže nebyli rozhodně jenom důchodci...naopak dost maminek s malými dětmi (učitě něco pro Tebe)
Banditatom (Člen) 09.07.2015 15:13:17 Offline |
Makov a harmanec musel byt uzasny s tim privesemv zime uzasne s navesem ty se motas po kraji a ani na kofi nezavolas
Ondráš psal:Rumcajs taky cestoval...
Asi poznáte, kde se mu líbilo víc.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 125806.jpg
moc pjeknej karavan
Já karavanuju takhle:
Tenhle víkend na Piláku a bylo fajn. Bydlení mám do auta naházený za 5minut,pod postel se mě vejdou kola,nebo třeba 6 beček a mužu frčet kam chcu. V autě mam bufika a mám udělanej vývod vzduchu do bedny,takže se dá vegetit aji za horšího počasí
Jo,ale já když s tym autem jezdim pracovně ven,tak potřebuju aby bylo auto samo o sobě co nejlehčí,tak na to nechcu nic věšet. Pokud by mě doma zustalo jen na tohle,tak bych markyzu chtěl a asi ještě nosič na kola na zadni dveře.
No,teďka auto prodělalo v 640 000km ozdravnou kuru,ma komplet novej podvozek,tlumiče vod sachsu,všechny kuláče,dorazy pér,lana ruční brzdy+pakny,tyčky řízení,manžety,olej v převodovce a motoru,geometrii a doma mám nachystanou nově olakovanou sadu kol a pokličky,tak zas auto aji trochu prokoukne. Ještě chcu volakovat předek,loupe se mě barva na kapotě a na střeše,ale to je bolest fšech boxeru/ducat/jumperu
Stránky: 1 2