Nejsi přihlášen
Sákne olej u chladiče HELP!!!
Mám problém
Trošku mi sáknul olej u chladiče, jak jsou tam přišroubovaný hadice. Sáklo mezi těma přírubama. Tak jsem sehnal podobnej o-kroužek a flák jsem ho tam. Sáklo to pořád(pořád lehce motor od oleje-žádný kapky) Tak jsem v SUZE koupil origo těsnění za 60,- a dal jsem to tam. Teče to pořád. Tak jsem se naštval a vzrazil jsem k tomu ještě těsnění(takový to červený, tvrdý), utáh jsem to a teklo to ještě víc. Utáh jsem to dost, až se vytlačil olej mezi těma přírubama. a nic!!
Ty příruby jsou ok, žádnej grot, otřep, rejha, nic tam neni. O-kroužek by se o stahnutí prírub měl rozplácnout a těsnit a když netěsní, tak přesi ty příruby jsou rovný a po utažení není kudy ten oil může téct
Venku je luxusní počasí a já tady sedim u kompu a mám ruce od voleje a nemůžu jezdit
napadají mě dvě možnosti.
vystíhnu ze čtvrtky papír podle celý tý příruby a skusím to. To se ale obávám, že to bude sáknout přes papír.
nebo se naseru, vezmu těsnění jak se používá na půlený motory, kdynu to tam a hotovo.
CO S TÍM
Editoval osiris (14.04.2007 18:51:06)
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Re: Sákne olej u chladiče HELP!!!
Záhada pokračuje. Vystíh jsem z papíru těsnění po celé ploše příruby ale tentokrát to už neteče mezi těma přírubama, ale olej vytéká z díry okolo závitu šroubu
CO S TIM MÁM DĚLAT
hovězí rada:
dej tam čtvrtku a podmázni to nějakým těsnícím bazmekem, nebo to jde i takovým tím něčím, jak se tím pojišťujou šrouby a spoje......
popřípadě tam dej vazelínu...
jsi nikdy nepřetěsňoval fichtla????
Tak jsem vyzkoušel snad třicet možností a pořád to teče. Když tam dám poze origo okroužek, tak to po nastartování rovnou kape.
když dám papír, tak sákne...
Pomůže těsnění na lepení půlek motorů
já už jsem fakt bezradnej...
Béďa:
tam nemůžeš rvat papírový těsnění po celé ploše ,když ho tam dáš tak se ty dosedací plochy odsebe vzdálí a pak to valí cestou nejmenšího odporu - kolem šroubu.
Takhle (když to nevidím) mě napadá jestli ty dosedací plochy nejsou třeba mírně deformovaný, já bych zkusil pod a nad ten kroužek dat těsnící silikon na motory (ale bacha ať ho tam nedáš moc - hrozí zadření ) nebo bych tam udělal těsnění z nějakýho měkýho kovu (měď, hliník), pokud je to stejně jak na ventil deklu...
Tak sehnal trošku větší těsnění, dal jsem ho tam i s tou pastou na lepení púůlek motorů.
Dal jsem stovku a zatim to drží. uvidíme...
...byla to pakárna, jeden pitomej okroužek a sraního stim
Stránky: 1