Nejsi přihlášen
Masofka 2014 - díky
..tak hlásím cca v 18:00 příjezd....Ondrášoj díky a také ostatním jeho spolupracovníkům díky za zmáknutou organizaci ...doufám, že to bude návod pro příští organizátory, ....já už snad na oba dny a velmi rád příště budu ubytován se svými současnými spolunocležníky
....a se slovy p.Prasete: "
tak já spím se samýma Moravákama, to se rána nedožiju"
PS: Houska, doufám, že roba eště teď krájí houby?
Re: Masofka 2014 - díky
Ondrášoj díky....je to luxusní.....
https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM...my best
Dík a jak jinak dobrý to bylo
Fotečky hír http://drdrako.rajce.idnes.cz/Masofka_7.9.2014
Lepší někdy, než nikdy.
Ja taky doma.
Ještě jednou Ondrášovi a spol. dík za organizaci, rád jsem Vás viděl.
Velkou chybu udělal ten kdo nebyl. Závod výbornej, užili jsme si to a něco projeli. A koncert ani nemluvím.
Bylo to SUPER.
Tak zas příště
jo jinak...tady máte originál
https://www.youtube.com/watch?v=tzNzW3Kfl4Y
čas 4:46
pio pio pio
Strýcfajtr !!!
Já začnu tím a to velkým poděkováním Ondrásovi za supr akci ! Na tom se schodnem se všemi co přijeli !! Další poděkování je pro Terezku za motoorienták ! Měla s tím určitě moc práce protože dát dohromady tolik míst který se hledali teda klobouk dolu !!! Žádný záludnosti vše dobře splnitelné jen přemýšlet !! Tak nás to zaujalo že nás to bavilo do poslední chvíle !! A o kapele s Gapou ? To si užíval každy kdo tam byl! To byla třešnička na dortu !! A Ondráš? Velká odvaha že se do toho pustil ? Od začátku dostával za uši at kvuli místu pak datumu samozřejmě ceně !! Nedbal a za ty co přijeli mu patří znova velké poděkování !! Hloupej ten kdo nepřijel ! Ne ten kdo nemohl ale jen ti co prostě nepříjeli a to se týká nejen těch novějších členu ale hlavně brambor !! Byla to masovka s menším počtem ale o to povedenějí !!! Ondráši klobouk dolu a ješte jednou děkujem !!
![]() |
Progear 650 (Člen) 08.09.2014 14:42:35 Offline |
diky
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Já bych chtěl poděkovat všem kteří se účastnili a umožnili vůbec konání této akce.
Seděl jsem nad elaborátem a pak jsem si řekl, že prosté DĚKUJI ZA ÚČAST VŠEM, bude myslím nejlepší. Beztak by výsledek elaborátu vyzněl stejně. Osobně mám největší radost z toho, že jsme schopni uspořádat i jinou akci než chlastačku v kempu, ikdyž i ty mají svoje kouzlo a rád se jich účastním.
S více lidma by akce zase dostala jiný rozměr, ale i ti co přijeli vytvořil perfektní atmosféru a vůbec průběh celé akce. A když přijel i Stanislav Bernard, tak to bylo nejvíc.
Z mé strany bych chtěl poděkovat Tereze za přípravu závodu. Věnovala tomu mnoho času a musím smeknout. Bez ní by orienťák asi nebyl. Dále je tu Půlmotor a Sujazuwaki. Ti věnovali některé ceny do závodu a samozřejmě moje pani, která se starala o mě (nosila mi pivo) když jsem se staral o Vás.
Pan provozní byl spokojen, ani jedna ze servírek prý výpověď nepodala, takže můžeme přijet znovu.
To je všechno. Já si od pořádání podobných akcí dám časově neohraničenou pauzu, ale kdyby se chtěl někdo angažovat rád se podělím o zkušenosti.
Ještě jednou díky všem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráši to jsi tak pěkně napsal že je až škoda sem ještě něco přidávat, ale i za nás ti chci poděkovat, akce se fakt povedla, organizace byla super a ještě jednou klobouk dolu za pevné nervy
Ostatním taky velký díky za super atmosféru, rádi jsme vás viděli, tak zas příště!
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Petr J. psal:...škoda, místo se mi moc líbilo...
Pokud bych já někdy něco znovu dělal, tak bych asi zvolil jiné místo (z důvodu různorodosti), ale neříkám, že by se tam nedalo za nějakou dobu vrátit.
2 Žirafa: Rád jsem Vás viděl.
Americkej psal:Vracet se má smysl asi jenom do Dřevíče, kvůli motokárám...jiináč pokaždý jinde.
...jo, jo....motokáry masakr...
http://www.motokary-motobydlo.cz/index.html
![]() |
Honzik8719 (Člen) 09.09.2014 09:28:04 Offline |
Díky moc! Někdy příště zas!
...relativní kochač...
Ondráš psal:Americkej psal:Vracet se má smysl asi jenom do Dřevíče, kvůli motokárám...jiináč pokaždý jinde.
A to není špatný nápad.
Kdypak tam bylo něco naposled?
Takže příští rok tam něco zorganizuješ?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Takže příští rok tam něco zorganizuješ?
No... Spíš jsem myslel, že by mohl někdo převzít štafetu...
Jsem ochotný s něčím pomoci, ale radši bych nesobecky těch pár šedých vlasů věnoval někomu jinému.
Možná to chce dát pár fotek do fotogalerie ať to alespoň trochu vypadá že klub žije a třeba to na další akce jako Masovka přiláká nováčky nebo nový
Jinak dík za super akci a dík že jsem přežil spaní v chatce plné asijatů
Čau Prase
Prase psal:Možná to chce dát pár fotek do fotogalerie ať to alespoň trochu vypadá že klub žije a třeba to na další akce jako Masovka přiláká nováčky nebo nový
![]()
![]()
Jinak dík za super akcia dík že jsem přežil spaní v chatce plné asijatů
Osi, vybral bys pár fotek od Draka a hodil je do naší galerie? Kuju.
![]() |
Banditatom (Člen) 09.09.2014 17:11:22 Offline |
Prase psal:Možná to chce dát pár fotek do fotogalerie ať to alespoň trochu vypadá že klub žije a třeba to na další akce jako Masovka přiláká nováčky nebo nový
![]()
![]()
Jinak dík za super akcia dík že jsem přežil spaní v chatce plné asijatů
...tak to tam chybi kurva hodne fotek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1