Nejsi přihlášen
miloš
dyby někdo cítil nutkavou potřebu
http://www.petice24.com/manifestani_pet … loe_zemana
řikám si hurikán
Re: miloš
taky si říkam,že se nechaj snadno vyhecovat
jen počkejte,podobnejma šaškárnama metete cestičku k hradu
všezachraňujícímu a lidemmilovanýmu slovenskýmu estébákovi
to je možná ještě větší sranda,než kdyby tehdá dopadl japonec...
a jeden neomylnej už tam parkrát byl
Milda byl holt zvolenej legitimně a další možnost volby bude příště..
akce tohohle typu mě nadzvedávaj,protože to je jen něčí záměr..
stejně jako sračky typu červená karta
ale jinak je mi u kdo je na hradě...
...a bude hůř!
karlosovi: tak nějak
...a jinak, já si to vysvětluju přímou volbou a tím pádem zhrzeností a pocitem prohry a křivdy těch který volili toho druhýho blba ...vždycky to tak u přímý volby bude
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2014 21:28:04 Offline |
karlos100 psal:taky si říkam,že se nechaj snadno vyhecovat
jen počkejte,podobnejma šaškárnama metete cestičku k hradu
všezachraňujícímu a lidemmilovanýmu slovenskýmu estébákovi
to je možná ještě větší sranda,než kdyby tehdá dopadl japonec...
a jeden neomylnej už tam parkrát byl
Milda byl holt zvolenej legitimně a další možnost volby bude příště..
akce tohohle typu mě nadzvedávaj,protože to je jen něčí záměr..
stejně jako sračky typu červená karta
ale jinak je mi u kdo je na hradě...
lajk
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun psal:Nevolil jsem nikoho, ale tenhle aspoň nesnáší islám, takže pro mě je ok..
Volil sem japončíka a když pak bylo na výběr jen s těch dvou ksindlů,tak sem volil toho vopilca,protože další podporovač přivandrovalců z kdejaké prdele je jen na obtíž do budoucna. Kam to vede s těma co mají fšechny lidi světa hrozně rádi a chtějí aby nás obohacovali vidíme dnes a denně a je to pohled žalostnej
V podstatě už volím politiky jen podle toho,jestli jsou alespoň trochu rasisti a xenofobní,tak jako já,víc mě přestává zajímat. Ať si u toho vyexpedovávání pakáže klidně nahrabou i s kámošama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Meloun psal:Nevolil jsem nikoho, ale tenhle aspoň nesnáší islám, takže pro mě je ok..
Volil sem japončíka a když pak bylo na výběr jen s těch dvou ksindlů,tak sem volil toho vopilca,protože další podporovač přivandrovalců z kdejaké prdele je jen na obtíž do budoucna. Kam to vede s těma co mají fšechny lidi světa hrozně rádi a chtějí aby nás obohacovali vidíme dnes a denně a je to pohled žalostnej
V podstatě už volím politiky jen podle toho,jestli jsou alespoň trochu rasisti a xenofobní,tak jako já,víc mě přestává zajímat. Ať si u toho vyexpedovávání pakáže klidně nahrabou i s kámošama
Přééésně
PURE NAKED BIKE!
Nejvíc ta přímá volba vadí milijardářskejm oligarchům, kteří tu volbu plebsu nemají pod kontrolou. Psal jsem to už jinde, že mi vadí to, jak tady politická mafiie je krok před společností a šijou si zákony díky svým poslaneckejm loutkám pro pár vyvolenejch (solární tunel, církevní restituce apod.) a bohužel plebs to pro podobný nevidí.
Jo a volil jsem Japonce a pak menší zlo buranskýho opilce, než kalouskova avatara.
Lepší někdy, než nikdy.
Filous: Například já ho volil.
...a nyní trochu napíšu na "nestranná" média konkrétně ČT ....nedávno byl Zeman u nás na SV v Havířově ....ve zpravodajství v 18:00 Z regionu reportérka říkala, že bylo na náměstí cca xx lidí, pokládali otázky a na závěr tleskali ....ve centrálním zpravodajství v 19:00 už o tomhle nebyla ani zmínka, hlavní zdůraznění celé reportáže bylo podotýkám u stejné reportérky, že se Zeman rozloučil pozdravem z filmu Kurvahošigutentag. ...holt někým upraveno
Takže trochu pravdy o lumpenkavárně asi bude
...ale jinak s jeho výroky a výrazivem nyní nesouhlasím a nelíbí se mi to
hlemejzd999 (Člen) 21.11.2014 09:47:43 Offline |
je každýmu celkem hovno po tom, kdo koho volil a ted uz nema cenu brecet nad rozlitou becherovkou, ale v prvnim kole jsem volil modrého prezidenta ( ne Klause ) a ve druhém pak Zemana.
takových lidí bylo určitě hodně, protože ve druhém kole už nebylo z čeho vybírat a tak lidi volili to v jejich očích menší zlo.
byl tam zvolenej regulérně větší částí volících lidí, kteří v té době nechtěli Hajnýho.
...rozhodovat o prezidentovi muzem zas pri dalsich volbach, takze
placky na klopě : „ Zeman neni muj prezident “ atd jsou akorat k smichu, protoze i ti lide , kteri ho nevololili ziji v demokracii a soucasti demokracie je i to , ze si vetsina zvoli prezidenta, tak ta mensina, ktere to nevyslo, by mela dle demokratickych zasad uznat porazku a podridit se - tak to proste v demokracii funguje. Nekdo holt zustane vzdycky nasranej ( me je to celkem u prdele )
od zacatku jeho funkcniho obdobi se tohle nedeje.
to, ze se z neho stane behem doby clovek , kterej mele picoviny je vec jina , ale s tim nazorem na Pussy Riot souhlasim ..jsou to kundy a zadny politicky vezni... clenka kapely , ktera si na kameru strka kure do kundy v supermarketu a pred supermarketem ho zas vyplivne, slozi k tomu hudbu a text, dela sice neco, co ji bavi, ale rozhodne to neni politickej odboj
osobne si myslim, ze mu hrablo, nebo je furt v lihu ( viz korunovacni klenoty ), ale delat z toho narodni povstani ?
kdyz s námi nehlo doted takovejch afer, proc je kolem tohodle humorneho vystoupeni ted takovyho revu ?
a jinak je mi to u prdele ..ale uplne
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Drakoxxl psal:Nejvíc ta přímá volba vadí milijardářskejm oligarchům, kteří tu volbu plebsu nemají pod kontrolou.
omyl příteli, tu volbu maj pod kontrolou jako nikdy předtím
právě díky snadný zmanipulovatelnosti stáda jako je čech.
Jak psal Karlos, a to jsme spolu ještě nerozebírali naší politickou atmosféru , i já se domnívám, že poslední vepřoviny z hradu jsou naprosto účelový a jenom připravujou nástup někoho jiného, pro "skupinu" vhodnějšího. Paralela s Klausovou amnestií je nasnadě. Musí nasrat co nejvíc lidí, aby ten kdo přijde po něm byl už předem pro všechny vysvobození.
O "skupině" jsem slyšel už před prezidentskými volbami (zmiňoval jsem se už tady) a bylo mi vysvětleno, že se nejedná o žádný politiky, ti jsou právě jen figurky na hrací mapě. "Skupina" není nutně česká a neobjevuje se na veřejnosti, ale má zásadní vliv na dění v celé Evropě (spíš myslím východ a střed). Trochu mi tehdá ti pánové přišli jak paranoici z biografu, ale půl roku po setkání s nima mi běhal mráz po zádech a od tý doby chodím volit max. komunál.
A proč je nutná změna po dvou letech? Změna proběhla na Slovensku i v Polsku a česko jim v tom novým směru teď trochu viklá. Maďaři budou taky měnit za chvíli.
Nic na věci nemění, že odchod vepřovýho z hradu bych si strašně přál!
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 21.11.2014 09:56:18 Offline |
hlemejzd999 psal:Mour psal:...ale jinak s jeho výroky a výrazivem nyní nesouhlasím a nelíbí se mi to
-u ...to nejsou Bazaly
"Hele, říká se, že vy Ostraváci máte velmi chudou slovní zásobu a jste hodně sprostí" "Ale piču"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2014 10:25:55 Offline |
XJelen psal:Drakoxxl psal:Nejvíc ta přímá volba vadí milijardářskejm oligarchům, kteří tu volbu plebsu nemají pod kontrolou.
omyl příteli, tu volbu maj pod kontrolou jako nikdy předtím
právě díky snadný zmanipulovatelnosti stáda jako je čech.
Jak psal Karlos, a to jsme spolu ještě nerozebírali naší politickou atmosféru , i já se domnívám, že poslední vepřoviny z hradu jsou naprosto účelový a jenom připravujou nástup někoho jiného, pro "skupinu" vhodnějšího. Paralela s Klausovou amnestií je nasnadě. Musí nasrat co nejvíc lidí, aby ten kdo přijde po něm byl už předem pro všechny vysvobození.
O "skupině" jsem slyšel už před prezidentskými volbami (zmiňoval jsem se už tady) a bylo mi vysvětleno, že se nejedná o žádný politiky, ti jsou právě jen figurky na hrací mapě. "Skupina" není nutně česká a neobjevuje se na veřejnosti, ale má zásadní vliv na dění v celé Evropě (spíš myslím východ a střed). Trochu mi tehdá ti pánové přišli jak paranoici z biografu, ale půl roku po setkání s nima mi běhal mráz po zádech a od tý doby chodím volit max. komunál.
A proč je nutná změna po dvou letech? Změna proběhla na Slovensku i v Polsku a česko jim v tom novým směru teď trochu viklá. Maďaři budou taky měnit za chvíli.
Nic na věci nemění, že odchod vepřovýho z hradu bych si strašně přál!
Tohle je to očem člověk radši nechce vedět...protože je to bohužel pravda
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kundapán 1 rozhodně nejni žádnej můj sympaťák, ale rejt umí dobře, jen už to není tolik k zasmání jako dřív. Smutný je, jak českej člověk rychle zapomíná a vesele ohýbá hřbet před jinými mocipány, zařve si na náměstí a pak tradá do háku za minimální mzdu.
A když je ten pátek, tak jednu diskotékovou
https://www.youtube.com/watch?v=nrJEVjP7jHU
Lepší někdy, než nikdy.
...taky sem ho volil ne jako jeho příznivec ,ale jako pro mě formu menšího zla halt mám nějak vnitřně blíž k vochlastům než k uslitanejm retardům a to že "pussy" se překladá jako kunda a né vagína nebo já nevim co by nezměnilo i gdyby tam seděl kdokolif
..a tím že sem ho volil, tak sem volil vítěze a tudíž se nemusim vyrovnávat s prohrou, což já myslim dokážu,ale očividně spousta lidí f tomle státě ne
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
nechci bejt za chytryho, ale ja uz vam to vsechno psal, kdyz ste se dohadovali, koho pujdete volit. Ja nevolil, tak nemam co podepisovat.
Jen se musim trosku pousmat nad tim, ze Klause chteli zbavit svepravnosti a povesit za vlastizradu, kdyz vyhlasil amnestii. A ted mudrujte, co a kdo je horsi
necet jsem to zde cely, ale zahlidl jsem neco vo demokracii v cine. Kdo z vas tam byl a dokonale poznal mistni pomery? Treba je ten jejich styl demokracie opravdu lepsi nez ta nase nedemokracie.
Zeman v podstate jen keca picoviny, ktery nemaji pro nas kazdodenni zivot zadnej vyznam. Horsi to je s tema pussy z EP, ktery taky melou samy picoviny, ale bohuzel pro nas, se jim dari je prosadit do ruznejch direktiv, ktery zde pak prevezmou mistni sasci a my s tim pak musime "kazdy den" bojovat
Tak by mozna neuskodilo pred tim podpisem popremyslet, zda by nebylo lepsi se nejdrive zbavit tech, co s nama opravdu vymrdavaj
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 21.11.2014 13:07:03 Offline |
Mour psal:Filous: Například já ho volil.
...a nyní trochu napíšu na "nestranná" média konkrétně ČT ....nedávno byl Zeman u nás na SV v Havířově ....ve zpravodajství v 18:00 Z regionu reportérka říkala, že bylo na náměstí cca xx lidí, pokládali otázky a na závěr tleskali ....ve centrálním zpravodajství v 19:00 už o tomhle nebyla ani zmínka, hlavní zdůraznění celé reportáže bylo podotýkám u stejné reportérky, že se Zeman rozloučil pozdravem z filmu Kurvahošigutentag. ...holt někým upraveno
byl i u nás v koprštajnu a krom cigošu a vyžírek ho nikdo nevýtal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Mour psal:Filous: Například já ho volil.
...no bodejť, že ho nikdo nevýtal když ho všichno ostatní vítali
funguje ta úprava?
Banditatom (Člen) 21.11.2014 13:33:25 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:Filous: Například já ho volil.
...ale jinak s jeho výroky a výrazivem nyní nesouhlasím a nelíbí se mi to...no bodejť, že ho nikdo nevýtal když ho všichno ostatní vítali
funguje ta úprava?
...tvrdej kraj tvrdé Y dá rozum néé? čeče funguje to perfektně jen ta prace s tím je na zbláznění
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...mě je tag ňák jedno, jag gdo mluví, ale prezident by měl vystupovat s určitou noblesou a neplácat nesmysle jako ten vopilec ...tagže souhlas s Vorlojem ...bo tady za toho kokota se jako čehún stydim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vorel psal:osiris psal:...kterej místo "hovno" bude řikat "ó nikoliv"
Dys ho máš rád není co resit
...to sice nemám, ale byť vocas veřejně použil tvrdý výrazivo, tak z takový píčoviny nedělám mezinárodní skandál a nesnažím se tím hledat zástupnej problém ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kecat o listopadu ze to jako byla selanka je picovina. souhlasit s cinou ze tam jsou lidska prava ok je picovina. picovat muzu ja bo nejsem prezident. mel by si dat pusu s paroubkem a jit na vysocinu a semo tamo pustit nejaky bonmot.
MOTO KOZZI GRISO
hlemejzd999 (Člen) 22.11.2014 19:16:46 Offline |
jardagsf psal:kecat o listopadu ze to jako byla selanka je picovina. souhlasit s cinou ze tam jsou lidska prava ok je picovina. picovat muzu ja bo nejsem prezident. mel by si dat pusu s paroubkem a jit na vysocinu a semo tamo pustit nejaky bonmot.
jeste, ze na tej Vysocine jsme ostatni normalni
hlemejzd999 (Člen) 22.11.2014 20:06:33 Offline |
nevim, esli bych v tom chodil
http://www.trikator.cz/tricko-pussy-zem … x=jtcxjjsz
tohle to fšechno vysvětluje
http://video.idnes.cz/?c=A141123_164002 … mvideo_mad
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:tohle to fšechno vysvětluje
MRDAT!!!
ježerublbouny
http://www.stream.cz/nejnovejsi/blanik/ … ek-a-kunda
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:tohle to fšechno vysvětluje
celej prezidentskej speciál byl
Ať žije Miluše Zemanová!
Strýcfajtr !!!
Borák psal:ježerublbouny
http://www.stream.cz/nejnovejsi/blanik/ … ek-a-kunda
zatim asi nejlepsi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Borák psal:ježerublbouny
http://www.stream.cz/nejnovejsi/blanik/ … ek-a-kundazatim asi nejlepsi
opencard byla lepší
honda je honda
opilec z vysočiny je k smíchu,ale i ta možnost,že se tam vůbec dostal
a nevyšla kalkulace s knížetem,snad svědčí,že to u nás není ještě tak špatný..
přímá volba bude první,co zrušej,až se na hrad dostane novej kus..
jsou to sice dvě hodiny,ale myslím,že stojí se na to podívat..
http://www.youtube.com/watch?v=HNIuZofwglg
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 27.11.2014 19:48:29 Offline |
Stránky: 1