Nejsi přihlášen
při zařazení rychlosti "zdechne"
Velectěná "bandiťácká" obec pomozte. Venku hezky a já nemůžu brousit asfalt dvěma černejma gumama a to protože když zařadím jakoukoliv rychlost tak mi zdechne motor. Tváří se to stejně jako když je "vystrčenej" policajt. Prolezl jsem všechny pojistky a nic, opticky zkotroloval jestli není vypadlej nebo přetrženej nějakej ten káblík..... a nic. Je možný že se pos.... nějaký čidlo zařazený rychlosti nebo něco podobnýho. Obracím se na forum s nadějí, jelikož dobrej mechanik je "pár" kilometrů daleko a tlačit se mi to nechce.
Díky
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Re: při zařazení rychlosti "zdechne"
No co na to říct, "bočák" už víc sklapnout asi nejde (možná by pomohla palice abych ho "sklopil" ještě víc, ale nevím nevím ....) jsem trošku doufal, že jsou tu odborníci
houno wodborniici ...
banda zkrachovalejch majitelu kurecich jatek
par poboznejch pambickaru
sem tam nejakej ,,absolvent,, oboru AUTOmechanik
italove
pakistanci
nakej ten amik
PRAZACI
par lidi co motyku vubec nemaj
spousta lidi ji co sice maj ale vubec nevedi co v ni
krome ,,pussymagnetu,, je
jeden ci dva ,co uz ji stihli za tuhle sezonu rosekat
par zenskejch
JA ,kerej tomu uz vuubec nerozumi
Kelly kerej ti poradi az tak ve svym patym prispevku ,ale chce to silu prokousat se tema 4ma
... no a zbytek sou odbornici ,ale ti na forum stejne nechodi
... takze zvaz o co a koho vlastne zadas
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
...spínaš spojky? Spínač řazení (při zařazení rychlosti ne při vymáčknutí spojky to zdechne) asi ti nerozumím, je to vlevo na převodovce???
Zkus se rozepsat o tematu.
Dík
mr.BSE psal:jo tak pokud radis rychlost bez vymacknuty spojky,tak se nediv,ze to zdecha
...ještě jsem to nezkoušel,ale divil bych se kdyby se ti povedlo tam dat za 1. Jestli ano, budu rád když mě to naučíš (ušetřím čas)
Georges psal:spínač zařazenýho kvaltu je vlevo na motoru
spínač spojky je na řidítkách u páčky spojky...
..odpo jsem ho vymontoval, ale trochu jsem se bál to nastartovat protože to asi chce nějakou "zaslepku") jelikož jsem nenašel spojení (konektorů na kabelu)tak abych odpojil jenom káblíky.
žakýno psal:Georges psal:spínač zařazenýho kvaltu je vlevo na motoru
spínač spojky je na řidítkách u páčky spojky.....odpo jsem ho vymontoval, ale trochu jsem se bál to nastartovat protože to asi chce nějakou "zaslepku") jelikož jsem nenašel spojení (konektorů na kabelu)tak abych odpojil jenom káblíky.
Ty jsi vymontoval ten snínač zařazenýho kvaltu?
Já myslel prvně přemostit spojku a pak když to nepomůže tak shanět snímač zařazenýho kvaltu, nic jinýho tam už není co by to blokovalo...
tak tak je to v bočním stojánku. nejdříve koukni na el.schéma. neni to tam tam tak jednoduchý... je tam i nějaká dioda a tuším ze na kostru se to nedava- vedou k tomu 2 kabilky. dalsi věc, nevis jestli rozepina nebo spína, takze nejaky přemostění byt funkční nemusí. jak říkám, nejdříve schéma
ten kontakt na stojánku je normálně spínací, takže ho jenom vyklemuješ. Problém ale bude spíš v tom spínacím relé vzadu co do něj ty dva kably vedou. Je to ta krabička vzadu pod sedlem, je to přerušovač blinkrů společně s relé bočního stojánku. Takže zkusit otevřít, nevím jestli není zalitý
Strýcfajtr !!!
žakýno psal:Velectěná "bandiťácká" obec pomozte. Venku hezky a já nemůžu brousit asfalt dvěma černejma gumama a to protože když zařadím jakoukoliv rychlost tak mi zdechne motor. Tváří se to stejně jako když je "vystrčenej" policajt. Prolezl jsem všechny pojistky a nic, opticky zkotroloval jestli není vypadlej nebo přetrženej nějakej ten káblík..... a nic. Je možný že se pos.... nějaký čidlo zařazený rychlosti nebo něco podobnýho. Obracím se na forum s nadějí, jelikož dobrej mechanik je "pár" kilometrů daleko a tlačit se mi to nechce.
Nebo se ještě podívej, jestli když sklopíš ten bočák, tak se ti opravdu vypne ten spínač. Já ho měl trochu ohlý a pořádně nechdil.
Díky
Tož tak:-D
...na spojce to nejni, pak to nejde nastartovat ani na neutrál (co před tím šlo), vzádu v přerušovači těžko říct, ten je zalitej a asi ho nijak neproměřím jelikož u toho není schéma. Spínač na kvalty, ten jsem vymotoval a zkusil....... a nic (nevím jestli ho jen natvrdo přemostit, abych nepos... ještě něco jinýho) a s vypínačem "bočáku" to je podobný (žádná vizuální závada není vidět a spojit natvrdo ????) je to v
Nemá někdo schema?
Dík
žakýno psal:...na spojce to nejni, pak to nejde nastartovat ani na neutrál (co před tím šlo), vzádu v přerušovači těžko říct, ten je zalitej a asi ho nijak neproměřím jelikož u toho není schéma. Spínač na kvalty, ten jsem vymotoval a zkusil....... a nic (nevím jestli ho jen natvrdo přemostit, abych nepos... ještě něco jinýho) a s vypínačem "bočáku" to je podobný (žádná vizuální závada není vidět a spojit natvrdo ????) je to v
Nemá někdo schema?
Dík
Sekce Download - Manuály jsou tam dva
Strýcfajtr !!!
žakýno psal:...na spojce to nejni, pak to nejde nastartovat ani na neutrál (co před tím šlo), vzádu v přerušovači těžko říct, ten je zalitej a asi ho nijak neproměřím jelikož u toho není schéma. Spínač na kvalty, ten jsem vymotoval a zkusil....... a nic (nevím jestli ho jen natvrdo přemostit, abych nepos... ještě něco jinýho) a s vypínačem "bočáku" to je podobný (žádná vizuální závada není vidět a spojit natvrdo ????) je to v
Nemá někdo schema?
Dík
Vůbec se ničeho neboj, závada je v obvodu bočního stojánku (jak píše Filda) nejdřív rozpoj konektor ke spínači stojánku a propoj kouskem drátu na konektoru (snad nejsi lama a zvládneš to) pokud neuspěješ, tak postupuj podle schematu dál nic na tom není Ale jestli tomu nerozumíš, tak jdi na
Tak jsem zkoušel akci se stojánkem a nebyl jsem úspěšnej, stále to samé, ale když jsem odpojil čidlo řazení a propojil káblíky, tak mi sice pořád svítí neutrál, ale alespoň už to jede. Zatím předčasný závěr v bude asi čidlo řazení, který je schovaný asi za tím "deklíkem". Pojedu to zítra objednat do SUZUKI v Zemi krále Miroslava a jsem zvědav co ta sranda bude stát
Zatím díky všem za snahu
žakýno psal:Tak jsem zkoušel akci se stojánkem a nebyl jsem úspěšnej, stále to samé, ale když jsem odpojil čidlo řazení a propojil káblíky, tak mi sice pořád svítí neutrál, ale alespoň už to jede. Zatím předčasný závěr v bude asi čidlo řazení, který je schovaný asi za tím "deklíkem". Pojedu to zítra objednat do SUZUKI v Zemi krále Miroslava a jsem zvědav co ta sranda bude stát
Zatím díky všem za snahu
Když si to myslíš ale uvažuj, proč Ti asi pořád svítí neutrál čidlem řazení to nebude.......zbytečně vyhodíš prachy...ještě jednou si projdi obvod stojánku (ale dál za čidlem, když říkáš,že Ti čidlo funguje)......
XJelen psal:ten kontakt na stojánku je normálně spínací, takže ho jenom vyklemuješ. Problém ale bude spíš v tom spínacím relé vzadu co do něj ty dva kably vedou. Je to ta krabička vzadu pod sedlem, je to přerušovač blinkrů společně s relé bočního stojánku. Takže zkusit otevřít, nevím jestli není zalitý
bacha aby nesepnul když to postavíš na stojan já bych ho nedaval na přímo ale skušil bych ho jen odpojit...
muže to být opačně a při zvednutí stojanu se ti obvod přeruší...
Je tam ještě dioda (dle schematu v zadním "kastlíku" spojeným s relé a přerušovačem) a v úvahu pořád ještě přichází čidlo neutrálu. Takže "bočák" je jedním ze tří možností . Udělat si trochu volna a začít s proměřováním a zkoušením .
žakýno psal:Je tam ještě dioda (dle schematu v zadním "kastlíku" spojeným s relé a přerušovačem) a v úvahu pořád ještě přichází čidlo neutrálu. Takže "bočák" je jedním ze tří možností . Udělat si trochu volna a začít s proměřováním a zkoušením .
Nejsi Ty Lama všichni Ti tu tvrdíme, že je to bočákem resp. obvodem bočáku(dioda + relé ....atd.) Tak už proboha neřeš ten neutrál Vždyť si to vyskoušej....zapni zapalování zařaď za 1 a jestli kontrolka N zhasne tak je to OK...Nechápu co řešíš To, že Ti to po odpojení čidla N jede, znamená pouze, že si motka myslí,že jsi ještě nezařadil... Zajdi na třeba Ti to dojde
žakýno psal:Je tam ještě dioda (dle schematu v zadním "kastlíku" spojeným s relé a přerušovačem) a v úvahu pořád ještě přichází čidlo neutrálu. Takže "bočák" je jedním ze tří možností . Udělat si trochu volna a začít s proměřováním a zkoušením .
Teď teprve koukám na tvůj profil. Čoveče dyť ty jsi náš se někde potkáme prohodíme relé a uvidíš né. Pošli mi do mejlu telefon.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:žakýno psal:Je tam ještě dioda (dle schematu v zadním "kastlíku" spojeným s relé a přerušovačem) a v úvahu pořád ještě přichází čidlo neutrálu. Takže "bočák" je jedním ze tří možností . Udělat si trochu volna a začít s proměřováním a zkoušením .
Teď teprve koukám na tvůj profil. Čoveče dyť ty jsi náš se někde potkáme prohodíme relé a uvidíš né. Pošli mi do mejlu telefon.
Tak to číslo už vidím
Strýcfajtr !!!
Hele nechci vám do toho kecat moc kecat.Ale jsem elektrikář a logicky mi připadá že jediný co to může být je samo je ten spínací kontakt na bočáku.A trochu se rejpu v autoelektrice a věc na které jsem už nekolikrát pohořel je kotakt kdekoliv po cestě.Tipuju že to bude buď v nějaké propojovací kostce a nebo v relé.Relé si můžeš zkusit tím že ho vytáhneš vemeš kousek drátu a připojíš ho na baterii.Jestli je mechanický tak klapne jestli je elektronický tak vem ještě žárovičku a do série s baterii ji propoj taky s baterii.pokud chceš vyzkoušet cestu od bočáku tak strč do patky pro relé o5 kosek drátu propoj to s baterii a o5 to spoj do serie s žárovkou.
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
Honzis psal:žakýno psal:Je tam ještě dioda (dle schematu v zadním "kastlíku" spojeným s relé a přerušovačem) a v úvahu pořád ještě přichází čidlo neutrálu. Takže "bočák" je jedním ze tří možností . Udělat si trochu volna a začít s proměřováním a zkoušením .
Nejsi Ty Lama všichni Ti tu tvrdíme, že je to bočákem resp. obvodem bočáku(dioda + relé ....atd.) Tak už proboha neřeš ten neutrál Vždyť si to vyskoušej....zapni zapalování zařaď za 1 a jestli kontrolka N zhasne tak je to OK...Nechápu co řešíš To, že Ti to po odpojení čidla N jede, znamená pouze, že si motka myslí,že jsi ještě nezařadil... Zajdi na třeba Ti to dojde
Su asi lama, k tomuto poznaní jsem se propacoval až po tvojí radě s. Po vyzkoušení a proměření půlky motyky jsem skončil na spínači "bočáku" rozpojil, proklemoval a ...jede. Teď přemyšlím jestli mám investovat do novýho spínače, nebo si počkat až si bez něj a s vystrčeným bočákem rozbiju ještě něco jinýho
ninjo psal:Hele nechci vám do toho kecat moc kecat.Ale jsem elektrikář a logicky mi připadá že jediný co to může být je samo je ten spínací kontakt na bočáku.A trochu se rejpu v autoelektrice a věc na které jsem už nekolikrát pohořel je kotakt kdekoliv po cestě.Tipuju že to bude buď v nějaké propojovací kostce a nebo v relé.Relé si můžeš zkusit tím že ho vytáhneš vemeš kousek drátu a připojíš ho na baterii.Jestli je mechanický tak klapne jestli je elektronický tak vem ještě žárovičku a do série s baterii ji propoj taky s baterii.pokud chceš vyzkoušet cestu od bočáku tak strč do patky pro relé o5 kosek drátu propoj to s baterii a o5 to spoj do serie s žárovkou.
Díky..... O den dříve a mohl jsi mi ušetřit 2 hoďky v garáži
žakýno psal:Koldan psal:Filous psal:...co sem řikal??? ha?e?
já ti věřil celů dobu
já lama ne a udělal jsem chybičku, hoooodně nerad to příznávám, ale je to tak
...eště nejsi tag starej, aby ses nemoch poučit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:žakýno psal:Koldan psal:já ti věřil celů dobu
já lama ne a udělal jsem chybičku, hoooodně nerad to příznávám, ale je to tak
...eště nejsi tag starej, aby ses nemoch poučit
...jak říkáš "tag starej ještě nejsem" ale jsem stará lama a poučit se ???? kua to bolí , bo už nejsem tak ohebnej
Stránky: 1