Nejsi přihlášen
...co udělá němec, dyš chce heský BMW???
...no vodveze ho do Japoncka
http://autofun.blesk.cz/bmt-r-ninet-z-j … nak-14219/
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...co udělá němec, dyš chce heský BMW???
46 je cajk, vypadá že bude fungovat na okruhu... ta druhá s kapotou jakbysmet
ale doma bych asi ocenil tu zlatku...
ta poslední je mišmaš s čopráckýma gumama
jinak teda ten motor je hnuj beru, že si dou svojí cestou, ale mrdat BMW
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Petr J. psal:Filous psal:...no vodveze ho do Japoncka
...jenžě ani jedno z toho není hezký.....
bmw je nějaké pěkné?
__________________________________________________________________________________
Petr J. psal:Filous psal:...no vodveze ho do Japoncka
...jenžě ani jedno z toho není hezký.....
...eštěže tady fšichni znaj tvůj fkus ...teda na auta a třeba karavany máš fkus dobrej, ale u tech motorek se ti to ve velínu trošku pomíchalo
Filous psal:...teda na auta a třeba karavany máš fkus dobrej, ale u tech motorek se ti to ve velínu trošku pomíchalo
...to probereme, až Ti dovezu motorky, nezapomeň, že jsem o hlavu vyšší ...apropo, termín OK?
Petr J. psal:Filous psal:...teda na auta a třeba karavany máš fkus dobrej, ale u tech motorek se ti to ve velínu trošku pomíchalo
...to probereme, až Ti dovezu motorky, nezapomeň, že jsem o hlavu vyšší
...apropo, termín OK?
...ňák to vymyslim, tagže ok ...a já sem sice malej, ale hrozně fsteklej, tag bacha
nonono,se mě zdá,že se do vás zbylejch banditů myslím někde na srazu pěkně pustíme... Někdo zařve mlejn a ste f piči,protože už nás bude tady zachvílu polovina a sme věčinou solidně živení
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2014 22:15:23 Offline |
VikecB12 psal:nonono,se mě zdá,že se do vás zbylejch banditů myslím někde na srazu pěkně pustíme... Někdo zařve mlejn
a ste f piči,protože už nás bude tady zachvílu polovina a sme věčinou solidně živení
no no no..moc si nevyskakuj s pumpou na močku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:nonono,se mě zdá,že se do vás zbylejch banditů myslím někde na srazu pěkně pustíme... Někdo zařve mlejn
a ste f piči,protože už nás bude tady zachvílu polovina a sme věčinou solidně živení
tak táhněte na svoje fórum
honit vítr vrtulema
...jo..."něgdo" zařve mlejn a "něgdo" bude mít zas zlomený žebro ...žejo Jiřiku
...a s tebe strach nemáme, bo se budeš rochnit "něgde" na břehu a budeš čekat na vječí vlnu, kerá tě spláchne spátky
Americkej psal:Žebro nežebro, pár vostrejch drinků a dal bych to zas, jak se tak znám
Nejni vostuda bejt chlap
Jenom to pak chce ňákou tu rehabilitaci
...vydrš do léta, naplánuj si turnusy a může bejt
Tak teď je turnus jasnej, za tři dny tahám kotvu a na konci června jsem zpátky. Jenom ať je tam víc holek za barem, ty nic moc nevydržej ...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Tak teď je turnus jasnej, za tři dny tahám kotvu a na konci června jsem zpátky. Jenom ať je tam víc holek za barem, ty nic moc nevydržej ...
...oukej...tag heský svátky na vodě ...a holky??? ...uš sem Cindovi říkal, že jeho barmanky nic nevydržej, tzn. po použití zmačkat jag papír a zahodit, tagže prej na příští rok bude připravenej a bude jich mít v zásobje víc a vodolnější kusy
I v serii je to strašně dobrý, Ta motorka je ukrutně zábavná a to i v malejch rychlostech, suprově ovladatelná. Nevysávat mě ten statek, tak jí přikoupím k HáPéčku. Po dlouhý době mě ňáká testovací jízda dostala.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
huskyb12 psal:nojono taky se mi líbí :)
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 124809.jpg
...hale bro, muj táta asi vopravdu musel znát tvoji mámu, bo sem se chvíli lek, že na tý vrtuli sedim já
Americkej psal:To jasně čtu ve Tvým pohledu
Stránky: 1