Nejsi přihlášen
Na co máte zálusk,až Bandasce zatlačíte oko???
Zdar,tak jsem uvažoval co koupit,až můj miláček zdechne naposled.Přece jenom už mám skoro 70 tis. Je to srdcovka a když se mě někdo ptá proč nekoupím něco lepšího,tak je posílám do ,že mám Bandit zarostlý do srdce. Vlastně ani pořádně nechápu čím to je.A nové Bandasky mě už neberou.
Tak by mě zajímalo,co máte v pácu VY. Já už mám vybráno: buď B-King nebo MV Augusta Brutale 675.
Radost na prvním místě,zbytek už je na osudu!
Re: Na co máte zálusk,až Bandasce zatlačíte oko???
Ked ti ide o km tak mas este sakra cas. Moj mal nieco cez 100000km a siel ako hodinky.
Ak by som si mohol dovolit tak toto : MV Agusta Brutale 800 Dragster RR
Vzhladom na moj triedny povod staci aj FZ1 N
Ondráš psal:Rotten psal:už mám skoro 70 tis.
To mám taky a doufám, že dalších 70 tis. ještě vydrží.
Při mém nájezdu za poslední roky je to na doživotí.
tak to jsme na tom stejně,myslím že za tu dobu našetřím i na funglovku JJ je to bytelný motor a zatím hraje jak varhany. A pak to střelím že to má najeto 30tis. páč to má budík jen do 99
...máš to čerstvje zajetý ...i dyš esi nejsi první majitel, tag může mít klidně jednou tolik ...a já bych si pořídil kulta, bo moje K6 je moderna ...protože u mě platí to co mam f potpisu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
To zas ne,ta moje má celkem jasnou historii,koupil sem ji od kámoše tady od nás,co si místo ní pořídil fakulátka Aj takoví existujou mezi náma
Tak taky si myslím, že bude ještě dlouho brumlat,jenže B-King je B-King
Ale Banditka si stejně doma přitluču na zeď jako pomník,když se ještě dělaly motorky motorkové
Filous psal:...máš to čerstvje zajetý ...i dyš esi nejsi první majitel, tag může mít klidně jednou tolik ...a já bych si pořídil kulta, bo moje K6 je moderna ...protože u mě platí to co mam f potpisu
Jinak střelím ti GV75A za pade Ale až tak za 3 roky
Rotten psal:Filous psal:...máš to čerstvje zajetý ...i dyš esi nejsi první majitel, tag může mít klidně jednou tolik ...a já bych si pořídil kulta, bo moje K6 je moderna ...protože u mě platí to co mam f potpisu
...do tý tvý by byla škoda řezat...a za tři roky budeš rát dyš za ni dostaneš tři pjetky
Mour psal:Já jsem vlastně jinou motorku neměl, tak jsem spokojenej parchant
...jinak Rottene, proč někdy nejedeš s náma ? :
Říká se kurevsky spokojenej parchant Já s Váma? A proč vy nejezdíte se mnou? Tuž ani ti nevím vozil sem za prdelí ženu,nebo jedu s CBR 600 nebo Z750 nebo s objema Nýčko už má stará svoje SVčko tak jezdíme čtyře,ale hledat Bandiťáky z okolí mě nikdy čoveče nenapadlo a je to škoda asi
Jináč já sem taky vlastnil prvně 4kilo a pak tuhle mrchu,ale Bandit byl můj sen asi od 13ti a ani sem nečekal že to pude tak snadno
Filous psal:Rotten psal:Filous psal:...máš to čerstvje zajetý ...i dyš esi nejsi první majitel, tag může mít klidně jednou tolik ...a já bych si pořídil kulta, bo moje K6 je moderna ...protože u mě platí to co mam f potpisu
...do tý tvý by byla škoda řezat...a za tři roky budeš rát dyš za ni dostaneš tři pjetky
Jj jestli vůbec 3 pětky. Ale to už tak bohužel chodí, Bawko co mám mi taky připadá tak za sto litrů a mám pocit že bych za něho víc než pade nedostal
corimec psal:Vzduchem chlazenej motor bude za pár let velká vzácnost,bandasku si hodlám nechat až do důchodového věku,jestli ji teda ještě udržim.Možná že budu rád když udržim moč a stolici
Tatra je taky vzduch a příjde ti jako vzácnost ?
Leda tak dyž to dovezeš do žida ke švajcu
Rotten psal:Mour psal:Já jsem vlastně jinou motorku neměl, tak jsem spokojenej parchant
...jinak Rottene, proč někdy nejedeš s náma ? :Říká se kurevsky spokojenej parchant Já s Váma? A proč vy nejezdíte se mnou? Tuž ani ti nevím vozil sem za prdelí ženu,nebo jedu s CBR 600 nebo Z750 nebo s objema Nýčko už má stará svoje SVčko tak jezdíme čtyře,ale hledat Bandiťáky z okolí mě nikdy čoveče nenapadlo a je to škoda asi
Jináč já sem taky vlastnil prvně 4kilo a pak tuhle mrchu,ale Bandit byl můj sen asi od 13ti a ani sem nečekal že to pude tak snadno
možná by ti pomohlo ztočit to na 20K a byl bys zas nějakej pátek v klidu a hledat bandiťáka? dyk každej rok je nějakej srázek ;)
MRDAT!!!
Třeba jo,jenže já su takový starý poctivec. A hlavně ten věk nezapřu
Myslím jako mašiny
A srazy,nj to máš recht,někdy bych na Bandiťácký zajel. Jenže já tu většinou jen tak kolem kumina,ale třeba se někdy hecnu.
Rotten psal:Mour psal:Já jsem vlastně jinou motorku neměl, tak jsem spokojenej parchant
...jinak Rottene, proč někdy nejedeš s náma ? :Říká se kurevsky spokojenej parchant Já s Váma? A proč vy nejezdíte se mnou? Tuž ani ti nevím vozil sem za prdelí ženu,nebo jedu s CBR 600 nebo Z750 nebo s objema Nýčko už má stará svoje SVčko tak jezdíme čtyře,ale hledat Bandiťáky z okolí mě nikdy čoveče nenapadlo a je to škoda asi
..no tak někdy přijeď na jaře .... info je často v "moravská sekci" v cestování
...a včera jsem potkal v Ově Jennyse a usnesli jsme se, že bychom v lednu mohli dát někde v knajpě v Ově
K.a.s.y.m. (Člen) 18.12.2014 19:39:31 Offline |
Filous psal:Rotten psal:Filous psal:...máš to čerstvje zajetý ...i dyš esi nejsi první majitel, tag může mít klidně jednou tolik ...a já bych si pořídil kulta, bo moje K6 je moderna ...protože u mě platí to co mam f potpisu
já bych do ní říznul s klidnym svědomim..neni to tak složitý ...prostě vezmeš flexu..zapneš a řežeš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour psal:Rotten psal:Mour psal:Já jsem vlastně jinou motorku neměl, tak jsem spokojenej parchant
Jináč já sem taky vlastnil prvně 4kilo a pak tuhle mrchu,ale Bandit byl můj sen asi od 13ti a ani sem nečekal že to pude tak snadno..no tak někdy přijeď na jaře .... info je často v "moravská sekci" v cestování
...a včera jsem potkal v Ově Jennyse a usnesli jsme se, že bychom v lednu mohli dát někde v knajpě v Ově
No nevím čoveče do Staré Vsi to mám kus A na Benátkách v Krmelíně byly dycky mezi přespolníma nějaké nesváry
Ale jo klidne bych někam zašel Např. 12teho na Manowar
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Rotten psal:
Jinak střelím ti GV75A za pade Ale až tak za 3 roky...do tý tvý by byla škoda řezat...a za tři roky budeš rát dyš za ni dostaneš tři pjetky
já bych do ní říznul s klidnym svědomim..neni to tak složitý ...prostě vezmeš flexu..zapneš a řežeš
Jak může něco takového říct člověk,který jezdí S ko
K.a.s.y.m. (Člen) 18.12.2014 20:16:39 Offline |
Rotten psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...do tý tvý by byla škoda řezat...a za tři roky budeš rát dyš za ni dostaneš tři pjetkyjá bych do ní říznul s klidnym svědomim..neni to tak složitý ...prostě vezmeš flexu..zapneš a řežeš
šestku eSko už tak 4 roky nemám tak nevim na co narážíš
K.a.s.y.m. (Člen) 18.12.2014 20:19:07 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Rotten psal:K.a.s.y.m. psal:já bych do ní říznul s klidnym svědomim..neni to tak složitý ...prostě vezmeš flexu..zapneš a řežeš
akorát vejfukc už mám jinej..tenhle jsem ztratil.
Dobrá přesvědčil jsi mě
Já jen aby jsi z toho ještě neuřezal střechu jako ti mexický uzenáči a nedal tam buzerantský křídlo jako ti blbí bambusáci
Jinak kámoš si teď koupil 6ku,takže asi uděláme Paskovský gang
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Rotten psal:
Jak může něco takového říct člověk,který jezdí S košestku eSko už tak 4 roky nemám tak nevim na co narážíš
http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … o760_2.jpg
Hele K.a.s.y.m moc pěknej kousek,ale kolik to bumbá s těma košíkama?
Rotten psal:No nevím čoveče do Staré Vsi to mám kus A na Benátkách v Krmelíně byly dycky mezi přespolníma nějaké nesváry
Ale jo klidne bych někam zašel Např. 12teho na Manowar
...jaké Benátky?....jaké nešvary? ....přeci s náma s Banditama vodsaď na pivo do knajpy v Ostravě !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.12.2014 21:15:30 Offline |
Rotten psal:Dobrá přesvědčil jsi mě
Já jen aby jsi z toho ještě neuřezal střechu jako ti mexický uzenáči a nedal tam buzerantský křídlo jako ti blbí bambusáci
Jinak kámoš si teď koupil 6ku,takže asi uděláme Paskovský gang
křídlo jsem sundal chvíli po přestavbě
K.a.s.y.m. (Člen) 18.12.2014 21:18:44 Offline |
corimec psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:
šestku eSko už tak 4 roky nemám tak nevim na co narážíšhttp://www.suzukibandit.cz/openforum/im … o760_2.jpg
akorát vejfukc už mám jinej..tenhle jsem ztratil.Hele K.a.s.y.m moc pěknej kousek,ale kolik to bumbá s těma košíkama?
spotřeba začíná na cca 9 litrech..a podle stylu jízdy stačí nádrž i zhruba na hodinu jízdy
teď tam mám origo airbox a karbeci..s košíkama je to na poklidnější jízdu nepoužitelný,ale pokud se chce člověk jen na dvě hodky svézt a vyjet nádrž tak je s tim srandy 3 je to s tim o dost výbušnější a zábavnější
Mour psal:Rotten psal:No nevím čoveče do Staré Vsi to mám kus A na Benátkách v Krmelíně byly dycky mezi přespolníma nějaké nesváry
Ale jo klidne bych někam zašel Např. 12teho na Manowar...jaké Benátky?....jaké nešvary? ....přeci s náma s Banditama vodsaď na pivo do knajpy v Ostravě !!!
Vodsaď jo hele???
Ne proti Starověšákům nic nemám,možná tam i někoho znám,ale hlavně sem se tam ženil na zámečku
Nebo můžem udělat silvestrovskou vyjížďku třeba do Hanky a večer se kaj najebat
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Rotten psal:Jak může něco takového říct člověk,který jezdí S ko
No to sis to s tím dizajnovým cítěním moc nevylepšil.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2014 08:06:43 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:
šestku eSko už tak 4 roky nemám tak nevim na co narážíšhttp://www.suzukibandit.cz/openforum/im … o760_2.jpg
akorát vejfukc už mám jinej..tenhle jsem ztratil.No to sis to s tím dizajnovým cítěním moc nevylepšil.
taky nejsem žádnej estét...jen mi fakt vadí žlutá v jakýchkoliv odstínech
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:
akorát vejfukc už mám jinej..tenhle jsem ztratil.No to sis to s tím dizajnovým cítěním moc nevylepšil.
máš recht, jediná heská žlutá je zlatá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2014 09:54:46 Offline |
Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
No to sis to s tím dizajnovým cítěním moc nevylepšil.taky nejsem žádnej estét...jen mi fakt vadí žlutá v jakýchkoliv odstínech
máš recht, jediná heská žlutá je zlatá
zapomněl jsem dodat...včetně zlatý i když teda mám zlatý ridítka
zzzmrzlinar (Člen) 19.12.2014 12:42:27 Offline |
hoši, chápejte, že Banditi nezajdou na vyšeptalý motory, ale na to, že je politici zakážou, bo kouřej, jsou moc starý, jezděj rychle a vůbec ty motorky tak nějak všechny serou. Navíc se to ještě jmenuje Bandit.
V italsku iž s tím začínaj, čuráci.
Jen se těšte až přijde ouřada se zákazem
http://www.auto.cz/italska-vlada-chce-z … auta-84705
...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2014 14:03:50 Offline |
Francouz psal:Jak se da ztratit vejfuk?
když ti praskne držák zadní stupačky tak poměrně snadno sou tu někde o fotky..kdyžtak večer z kompu
Banditatom (Člen) 19.12.2014 16:09:47 Offline |
Mour psal:Rotten psal:Mour psal:Já jsem vlastně jinou motorku neměl, tak jsem spokojenej parchant
Jináč já sem taky vlastnil prvně 4kilo a pak tuhle mrchu,ale Bandit byl můj sen asi od 13ti a ani sem nečekal že to pude tak snadno..no tak někdy přijeď na jaře .... info je často v "moravská sekci" v cestování
Jak dlouho o tom uz hernajs melu...
To Mour: vis jak on to ma na kafe zrejme daleko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … o760_2.jpg
..tak se mrkni Rotenovi do profilu..
..jen doufám,vlastně né,pevně věřím,že to camaro není jeho,bo jsem ho už parkrát potkal a jedinou kurva slabou náplastí na to,že se s tím majitel někde producíruje,je možná to,že
ho vyhrál na nějakém zahradnickém plese..jinak si tuhle zhovadilost nedokážu vysvětlit..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
No to sis to s tím dizajnovým cítěním moc nevylepšil.taky nejsem žádnej estét...jen mi fakt vadí žlutá v jakýchkoliv odstínech
..jen doufám,vlastně né,pevně věřím,že to camaro není jeho,bo jsem ho už parkrát potkal a jedinou kurva slabou náplastí na to,že se s tím majitel někde producíruje,je možná to,že
ho vyhrál na nějakém zahradnickém plese..jinak si tuhle zhovadilost nedokážu vysvětlit..
Ty voe já dělám za 15 tis. měsíčně šoféra,kde bych asi vzal na Camaro Ale v akci za 1500 bych ho bral i s těma barvama.
Jinak fotku sem pořídil z náklaďáku v Přívoze v ghettu a dost vtipný je tam ten tmavý zaměstnanec TS s dvukolakem
Předpokládám že to je jeho bo v Ostravě je možne všecko.
hlemejzd999 (Člen) 20.12.2014 09:06:46 Offline |
Rotten psal:Pšán psal:K.a.s.y.m. psal:taky nejsem žádnej estét...jen mi fakt vadí žlutá v jakýchkoliv odstínech
ho vyhrál na nějakém zahradnickém plese..jinak si tuhle zhovadilost nedokážu vysvětlit..Ty voe já dělám za 15 tis. měsíčně šoféra,kde bych asi vzal na Camaro Ale v akci za 1500 bych ho bral i s těma barvama.
Jinak fotku sem pořídil z náklaďáku v Přívoze v ghettu a dost vtipný je tam ten tmavý zaměstnanec TS s dvukolakem
Předpokládám že to je jeho bo v Ostravě je možne všecko.
ty pičo za 15tku delat sofera to by me yeblo. Vecne za volantem, jednou nohou f kriminale. Co tam v tej Ostravě dělate, ja uz bych vocať hnal davno pryc . Tady nedelam nic a beru za to pomalu jednou tolik a to se rika, ze Vysocina je chudej kraj. ... je teda pravda - neznam nikoho z mojich pratel, kdo ma Camaro
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 20.12.2014 10:00:15 Offline |
VikecB12 psal:U nás je taky realita za točení koláčem dostat nádhernejch 17-18 tisíc a odchod....
A heslo doby zní: Za branami čekají tisíce dalších...
Tak jdi do Prahy. Tam je práce dost a líp placená.
A ted dostanu pojeb.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 22.12.2014 11:21:03 Offline |
Ondráš psal:VikecB12 psal:U nás je taky realita za točení koláčem dostat nádhernejch 17-18 tisíc a odchod....
A heslo doby zní: Za branami čekají tisíce dalších...Tak jdi do Prahy. Tam je práce dost a líp placená.
A ted dostanu pojeb.
To si pis
Ondráš psal:VikecB12 psal:U nás je taky realita za točení koláčem dostat nádhernejch 17-18 tisíc a odchod....
A heslo doby zní: Za branami čekají tisíce dalších...Tak jdi do Prahy. Tam je práce dost a líp placená.
A ted dostanu pojeb.
Nemyslel sem sebe,ale normální zaměstnance... Já su soukromníček. Nicméně najaře bude nejspíš fšecko jinak a pudu někde taky za těch sedumnáct.
A s prahou di samozřejmě víš kam
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 22.12.2014 17:55:42 Offline |
VikecB12 psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:U nás je taky realita za točení koláčem dostat nádhernejch 17-18 tisíc a odchod....
A ted dostanu pojeb.Nemyslel sem sebe,ale normální zaměstnance... Já su soukromníček. Nicméně najaře bude nejspíš fšecko jinak a pudu někde taky za těch sedumnáct.
A s prahou di samozřejmě víš kam
No a kdyz odpoctes socialni zdravotni tak si na realne hodnotea co se stalo ze te nemec poslal k sipku?
A ted dostanu pojeb.
heleť ...to fakt myslíš vážně ?
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 22.12.2014 18:36:54 Offline |
4Fun.cz psal:Nazrál čas.Už ty německý kurvy nikdo nechce
Ono se to neposralo jen v reichu
Banditatom psal:VikecB12 psal:Ondráš psal:
Tak jdi do Prahy. Tam je práce dost a líp placená.
A ted dostanu pojeb.Nemyslel sem sebe,ale normální zaměstnance... Já su soukromníček. Nicméně najaře bude nejspíš fšecko jinak a pudu někde taky za těch sedumnáct.
A s prahou di samozřejmě víš kamNo a kdyz odpoctes socialni zdravotni tak si na realne hodnotea co se stalo ze te nemec poslal k sipku?
Ale,tady naše domovská kolbenka prostě a jednoduše přijde najaře o tenhle projekt,kterej je pro nás dopravce stěžejní. Takže tam zbyde nějaký courání kolem komína,což není žádnej zázrak....
Ale co, 6let sem se měl nadstandartně dobře,stihl sem pospravovat barák,nějaká ta motorka se doma taky válí,auto taky a dluhy po mě nezustanou,tak je to dobrý. V kolbence bych na to nevydělal. Takže začnu další etapu,jen nevím zatím jakou
Banditatom (Člen) 22.12.2014 19:46:32 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:
Nemyslel sem sebe,ale normální zaměstnance... Já su soukromníček. Nicméně najaře bude nejspíš fšecko jinak a pudu někde taky za těch sedumnáct.
A s prahou di samozřejmě víš kamNo a kdyz odpoctes socialni zdravotni tak si na realne hodnotea co se stalo ze te nemec poslal k sipku?
Ale,tady naše domovská kolbenka prostě a jednoduše přijde najaře o tenhle projekt,kterej je pro nás dopravce stěžejní. Takže tam zbyde nějaký courání kolem komína,což není žádnej zázrak....
Ale co, 6let sem se měl nadstandartně dobře,stihl sem pospravovat barák,nějaká ta motorka se doma taky válí,auto taky a dluhy po mě nezustanou,tak je to dobrý. V kolbence bych na to nevydělal. Takže začnu další etapu,jen nevím zatím jakou
Kamarade taky po sesti letech pohody vstupuju na tenkej led...ale co uz takovej je zivot bud jo nebo kolbenka
hlemejzd999 (Člen) 22.12.2014 21:25:52 Offline |
Kelly01 psal:se z těch prachů jednou poserete, co chcete furt budovat
Si něco užijte pokud je čas , z vánočních Alp vás zdraví 50+ kterým to už došlo
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 22_013.jpg
VikecB12 psal:U nás je taky realita za točení koláčem dostat nádhernejch 17-18 tisíc a odchod....
A heslo doby zní: Za branami čekají tisíce dalších...
Ty voe jak kdybych slyšel šéfa
hlemejzd999 (Člen) 04.01.2015 12:47:49 Offline |
Rotten psal:VikecB12 psal:U nás je taky realita za točení koláčem dostat nádhernejch 17-18 tisíc a odchod....
A heslo doby zní: Za branami čekají tisíce dalších...Ty voe jak kdybych slyšel šéfa
tady v tom nasem ustavu ti nasi manageri jednoho casu vedli taky takovy reci ... no ale uz toho nechali, protoze jim to za ty prachy nikdo nechce delat a kdo se prijde podivat na nabizene misto , tak reze pryc, jen se mu od prdele prasi
par jich ted vyhazeli a prisli novy, holt ani oni nejsou nenahraditelny... myslej si ,ze to maj nadozivoti
... a to jim preju blbeckum...
Rotten psal:VikecB12 psal:U nás je taky realita za točení koláčem dostat nádhernejch 17-18 tisíc a odchod....
A heslo doby zní: Za branami čekají tisíce dalších...Ty voe jak kdybych slyšel šéfa
nám to cpal furt, že za hodinu sežene někoho jinýho... a když jsem tam dones výpověd, tak prskal jak vůl, že prej kde teď někoho sežene...
Kelly01 psal:se z těch prachů jednou poserete, co chcete furt budovat
Si něco užijte pokud je čas , z vánočních Alp vás zdraví 50+ kterým to už došlo
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 22_013.jpg
a pak že důchodci nemaj prachy
Bandit 4EVER!!!
Zpět k tématu Chci tohle: http://www.motoinzerce.cz/motorky/bmw/8 … 00-rs.html
Už jen přemejšlím,kde na to vzít a kde to parkovat. Su ochotnej kvuli tomu prodat staříka,ale to mě furt tak nějak 7-8pětek schází Zrovna mou ledvinu asi nikdo chtít nebude...
VikecB12 psal:Zpět k tématu Chci tohle: http://www.motoinzerce.cz/motorky/bmw/8 … 00-rs.html
Už jen přemejšlím,kde na to vzít a kde to parkovat. Su ochotnej kvuli tomu prodat staříka,ale to mě furt tak nějak 7-8pětek schází Zrovna mou ledvinu asi nikdo chtít nebude...
...tagže z hnusný na eště hnusnější, no ty to vedeš ...jináč je to bajk jednoho z boleslafskejch Baronů, znam ten stroj vot vidění...
No já si s myšlenkou sajdy pohrávám už dlouho,furt se dívám po sajdách velorex 562,že bych to jako pověsil ke staříkovi,ale to by furt nebylo vono a taky to není uplně laciná záležitost (cca 10tis. pořízení sajdy před renovací,desítka do ní spadne,dvacet stojí připojení k moto v sidecarmontu) a pak kolečko po uřadech kde taky furt platíš a ve výsledku máš furt malou motorku a malou sajdou na motorkovejch kolech... Takže by se mě víc líbilo něco v tomhle stylu,co je jako sajda postavený už origo a hlavně od specialisty na sajdy. Myslím že tohle Káčko je jednou z nej motorek,který se na to používají a s tym podvozkem,kolama a brzdama je to v kombinaci s trochu ujetou posádkou rychlejší v zatáčkách jak sportovní motorka.
Takhle sajda by slušela i B12ce,jenže ten pohon řetězem tu soupravu totálně deklasuje
Víkecoj, Ty potřebuješ s mladým toto:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 15241.html
...přidupeš 2-3 jízdy do NDR a si na svým
PS: Robka Tě pak už može ze srazu vozit sama
Mour psal:Víkecoj, Ty potřebuješ s mladým toto:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 15241.html
...přidupeš 2-3 jízdy do NDR a si na svým
PS: Robka Tě pak už može ze srazu vozit sama
...ty voe, to uš je jag truck
tak to mi vysvětlete jakej to má smysl ... kdyby za to chtěli dvacku tak řeknu dobře no ale za štvrt mega neco tak vošklivýho ...
Motorka to neni, auto to neni ... vzali NEvýhody z auta a NEvýhody z motorky a dali to dohromady ...
Tom jr. psal:tak to mi vysvětlete jakej to má smysl ... kdyby za to chtěli dvacku tak řeknu dobře no ale za štvrt mega neco tak vošklivýho ...
Motorka to neni, auto to neni ... vzali NEvýhody z auta a NEvýhody z motorky a dali to dohromady ...
...počkej až budeš mít malého Toma superjuniora
Progear 650 (Člen) 20.01.2015 16:11:58 Offline |
Tom jr. psal:tak to mi vysvětlete jakej to má smysl ... kdyby za to chtěli dvacku tak řeknu dobře no ale za štvrt mega neco tak vošklivýho ...
Naprostej souhlas !!!! mrdat na takové kokotiny...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kuba B12 psal:já budu mít GSXR 1200 snad to stihnu do sezony
budeš ještě převrtávat, nebo jen motor B12 1156?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2015 18:29:19 Offline |
Mour psal:Tom jr. psal:tak to mi vysvětlete jakej to má smysl ... kdyby za to chtěli dvacku tak řeknu dobře no ale za štvrt mega neco tak vošklivýho ...
Motorka to neni, auto to neni ... vzali NEvýhody z auta a NEvýhody z motorky a dali to dohromady ......počkej až budeš mít malého Toma superjuniora
i kdyby mě děti prosili sebevíc tak do toho nejdu..i když než přilepit k motorce velorex tak celá sidecárová stavba má určitě větší smysl..byť to neni hezký
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Tom jr. psal:tak to mi vysvětlete jakej to má smysl ... kdyby za to chtěli dvacku tak řeknu dobře no ale za štvrt mega neco tak vošklivýho ...
Motorka to neni, auto to neni ... vzali NEvýhody z auta a NEvýhody z motorky a dali to dohromady ......počkej až budeš mít malého Toma superjuniora
i kdyby mě děti prosili sebevíc tak do toho nejdu..i když než přilepit k motorce velorex tak celá sidecárová stavba má určitě větší smysl..byť to neni hezký
...ne? ...mě by se líbilo s dcerou protrdlat Čechy
Honzik8719 (Člen) 20.01.2015 21:58:20 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:Zpět k tématu Chci tohle: http://www.motoinzerce.cz/motorky/bmw/8 … 00-rs.html
Už jen přemejšlím,kde na to vzít a kde to parkovat. Su ochotnej kvuli tomu prodat staříka,ale to mě furt tak nějak 7-8pětek schází Zrovna mou ledvinu asi nikdo chtít nebude......tagže z hnusný na eště hnusnější, no ty to vedeš ...jináč je to bajk jednoho z boleslafskejch Baronů, znam ten stroj vot vidění...
jediný hezký sajdy jezději na TT na Manu
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2015 07:02:08 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
...počkej až budeš mít malého Toma superjuniorai kdyby mě děti prosili sebevíc tak do toho nejdu..i když než přilepit k motorce velorex tak celá sidecárová stavba má určitě větší smysl..byť to neni hezký
...ne? ...mě by se líbilo s dcerou protrdlat Čechy
vzhledem k tomu že s karbecama ktery mám od tebe jsi jezdil za 5 a já se s nima zcela vyjímečně dostanu pod 6,5 tak tvůj názor chápu,ale to by ti pak stačil i traktor s vlečkou ne?
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
i kdyby mě děti prosili sebevíc tak do toho nejdu..i když než přilepit k motorce velorex tak celá sidecárová stavba má určitě větší smysl..byť to neni hezký...ne? ...mě by se líbilo s dcerou protrdlat Čechy
vzhledem k tomu že s karbecama ktery mám od tebe jsi jezdil za 5 a já se s nima zcela vyjímečně dostanu pod 6,5 tak tvůj názor chápu,ale to by ti pak stačil i traktor s vlečkou ne?
...já ti dám traktor ...ale je pravda, že Béčko málokdy vidí rafičku nad 5-6 tis.
Vy se na fšecko díváte moc prakticky,proto taky jezdíte v hojným počtu na motosrazy autama,nebo nejedete vubec,aby ste nešidili rodinu.... Tahle sajda je řešení,jak se dá zkombinovat koníček s rodinou a když se to s tym posádka naučí,tak je to kurevsky rychlá záležitost,jen to prostě nesmí byt velorex no. Tyhle soupravy,jako je to K100 se v německu prodávají za nehoráznej peníz,jezdí to tam dost dlouho a lidi s tym najíždí nechutný sumy kilometrů a věčinou na tom jezdí i kdyš už jim děcka odrostou a na motorku se nevrací... Nikdy sem to neřídil,nemám s tym žádnou zkušenost,ale rád bych to vyzkoušel.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2015 13:28:55 Offline |
VikecB12 psal:Vy se na fšecko díváte moc prakticky,proto taky jezdíte v hojným počtu na motosrazy autama,nebo nejedete vubec,aby ste nešidili rodinu.... Tahle sajda je řešení,jak se dá zkombinovat koníček s rodinou a když se to s tym posádka naučí,tak je to kurevsky rychlá záležitost,jen to prostě nesmí byt velorex no. Tyhle soupravy,jako je to K100 se v německu prodávají za nehoráznej peníz,jezdí to tam dost dlouho a lidi s tym najíždí nechutný sumy kilometrů a věčinou na tom jezdí i kdyš už jim děcka odrostou a na motorku se nevrací... Nikdy sem to neřídil,nemám s tym žádnou zkušenost,ale rád bych to vyzkoušel.
vo to nejde jestli to nebo neni praktický..sajdu buď chceš nebo ne neni nic mezi.mě by zkazilo všechno co mě na motorce baví teda to že jedu sám a můžu si to užívat.když chci jet s rodinu jedu autem z vic důvodů a bych na sajdu stejne neda
Ale taky bych se svez.....aby se ujistil že to fakt nechci
Tak sem volal prodejci a už to má někdo do soboty rezervovaný Nicméně se tam budu v sobotu stavovat na kukačku a třeba mě to dotyčnej nevyfoukne
Takže jak to sleduju,tak stoletej střep za čtvrt mega je celkem horký zboží
Díval sem se na Mobile.de a nejlacinější tam je za 9 900e a končí to někde na 35 000e
Pokud tahle nevyjde,tak se asi pustím do toho velorexu k mé R100gs...
VikecB12 psal:Tak sem volal prodejci a už to má někdo do soboty rezervovaný Nicméně se tam budu v sobotu stavovat na kukačku a třeba mě to dotyčnej nevyfoukne
Díval sem se na Mobile.de a nejlacinější tam je za 9 900e a končí to někde na 35 000e
Pokud tahle nevyjde,tak se asi pustím do toho velorexu k mé R100gs...
...tag se staf na kafe, pojedeš vokolo
Filous psal:VikecB12 psal:Tak sem volal prodejci a už to má někdo do soboty rezervovaný Nicméně se tam budu v sobotu stavovat na kukačku a třeba mě to dotyčnej nevyfoukne
Pokud tahle nevyjde,tak se asi pustím do toho velorexu k mé R100gs......tag se staf na kafe, pojedeš vokolo
To jo, ale nic mne neoslovilo, předražené nebo domršené..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Tak sem volal prodejci a už to má někdo do soboty rezervovaný Nicméně se tam budu v sobotu stavovat na kukačku a třeba mě to dotyčnej nevyfoukne
Pokud tahle nevyjde,tak se asi pustím do toho velorexu k mé R100gs......tag se staf na kafe, pojedeš vokolo
To jo, ale nic mne neoslovilo, předražené nebo domršené..
jó,chceš být in,tak musíš platit
Filous psal:VikecB12 psal:Tak sem volal prodejci a už to má někdo do soboty rezervovaný Nicméně se tam budu v sobotu stavovat na kukačku a třeba mě to dotyčnej nevyfoukne
Uvidím jak to bude časově,budu se vracet naloženej z říše,tak záleží jak budou spíchat v práci na tovar
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Tak sem volal prodejci a už to má někdo do soboty rezervovaný Nicméně se tam budu v sobotu stavovat na kukačku a třeba mě to dotyčnej nevyfoukne
Uvidím jak to bude časově,budu se vracet naloženej z říše,tak záleží jak budou spíchat v práci na tovar
...no tag esi spěcháš, tag aspoň kafe na pumpje u hájweje ...kólni aš pojedeš kolem...
hlemejzd999 (Člen) 22.01.2015 17:20:00 Offline |
tomasNJ psal:Kuba B12 psal:já budu mít GSXR 1200 snad to stihnu do sezony
budeš ještě převrtávat, nebo jen motor B12 1156?
nebudu převrtávat, aspoň teď ne. Je tam normálka B12 r.v.2000. Airbox a karbece GSXR 750 1991. Nevim jak to s tim poběží, uvidíme.
honda je honda
Stránky: 1