Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » Technická poradna » Jak dlouho jste v létě nechali maximálně běžet bandita na volnoběh?
Re: Jak dlouho jste v létě nechali maximálně běžet bandita na volnoběh?
Při popojíždění ve velkým městě (Praha a okolí) a ještě k tomu za tepla se se mi hřeje (banďour) docela dost.Obecně je hlučnější i hůř řadí, ale zatím mě nenechal (až dneska po 3 letech, ale jinej důvod....) ve štychu takže asi to tak má být.
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
inkvizitorr (Administrator) 16.04.2007 07:52:11 Offline |
já ho jednou zapomněl vypnout když sem přijel z vyjížďky a stál chudák v garáži natočenej celou noc ale naštěstí se nějak uchladil a tak sem ho pak jenom druhej den zabalil do mokrejch ručníků aby se schladil a jel sem s nim zas do práce...
doba je temná...
Spidermila (Člen) 16.04.2007 08:05:55 Offline |
lan psal:Přece jen, vodou chlazený není a když stojíš v koloně a popojíždíš tak mu to nepřidá
Kup si teploměr. Pak to třeba můžeš vypínat, když bude moc zahřátý. Ale mi to nad 100°C ve městě nejde.
Jerry psal:Nebo ti ho někdo ukradne.
jo na jihu, jak jim jde teplota přes 100, tak zastaví a tlačí ho. V hodinové zácpě ve Vídni nebo Mnichově se běžně dostaneš na 130 stupňů a nic se neděje...
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:jo na jihu, jak jim jde teplota přes 100, tak zastaví a tlačí ho. V hodinové zácpě ve Vídni nebo Mnichově se běžně dostaneš na 130 stupňů a nic se neděje...
Ták... Nezapomeň, že je to vzduch + olej a ne vodník. Zkus si změřit teplotu na žebrech 815ky, když ji budeš chvíli držet pod parou
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1