Nejsi přihlášen
Re: ...Burácení
Kelly01 psal:Sem zkouk trailery a stačí, já to vidět nemusím..
A Ty, jako majitel plastových voken už k "cílové" skupině taky nepatříš, pro Tebe má Nova a Prima fůru hezkých seriálů
...vole ...a zatím sem enem potencijonální majitel plastovejch voken
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
klucí, ani to neshánějte... i z předpremiery odchazeli lidi a to bylo grátis a pak raut ........................ je to smutný, promo dobrý. Film sračka.
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Tom jr. psal:já v práci poslouchám BEAT, tam se vo tom bavili a taky se shodli na tom nic od toho neočekávat, neřekli že je to vyloženě špatný, ale ani to nijak nevychválili ...
...do gdy to de f Bolce nevíš??? ...že by sme si koupili lahváče, popkorn a vyrazili do kina???
Sem dostal k Vánocom lístek od bráchy s tim, že na to pudem. Dal mi k tomu i listopadovej Motohaus, kde je článek o tom filmu s režisérem. Přišlo mi, že na tom strávil mládí a že to vodfláknuý nebude, myslim že na tom dělal sedum let
Já na to určite du
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
..už z toho je vidět,že je to roztahané jak med..
https://www.youtube.com/watch?v=hKbId015nKw
..čopry vidět nemusím,ale že má někdo tu touhu,chápu..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous psal:Tom jr. psal:já v práci poslouchám BEAT, tam se vo tom bavili a taky se shodli na tom nic od toho neočekávat, neřekli že je to vyloženě špatný, ale ani to nijak nevychválili ...
...do gdy to de f Bolce nevíš??? ...že by sme si koupili lahváče, popkorn a vyrazili do kina???
zatim to je program do 14týho a je to tam ... podle mě to pude celej ledenec ... tak se domluvime na horach a pudem
taky du... dlouho sem v kině nebyl, tak si asi myslím, že bych moh...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Teď jsem přijel z lyžování, obuju nový gumy, vyčkám dvou PPL, vyvenčím psy a mrknu na to... Ale jestli to je český a nový tak dokud nevyjde DVD tak bude Max cam z kina a to je nekoukatelné... Zlatej novej Hobit
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Teď jsem přijel z lyžování, obuju nový gumy, vyčkám dvou PPL, vyvenčím psy a mrknu na to... Ale jestli to je český a nový tak dokud nevyjde DVD tak bude Max cam z kina a to je nekoukatelné... Zlatej novej Hobit
...Herry Pótr je taky dobrej, cooo??? ...ty Hobite...ta senilita je strašná
Banditatom (Člen) 08.01.2015 15:16:41 Offline |
Filous psal:Kelly01 psal:Teď jsem přijel z lyžování, obuju nový gumy, vyčkám dvou PPL, vyvenčím psy a mrknu na to... Ale jestli to je český a nový tak dokud nevyjde DVD tak bude Max cam z kina a to je nekoukatelné... Zlatej novej Hobit
...Herry Pótr je taky dobrej, cooo??? ...ty Hobite...ta senilita je strašná
Neblni mu hlavu....jeste zapomene kde bydli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jo, teď jedu
http://www.torrentreactor.net/torrents/ … 4-2HD-ettv
http://www.torrentreactor.net/torrents/ … 4-2HD-eztv
God Save The Queen!
Stránky: 1