Nejsi přihlášen
přenos kontaktů mezi telefony
Kucí, mám Nokia C5 a potřebuji narvat 1200 kontaktů do Sony Xperia E3. Tož poraďte.Přehrávat to postupně na simku a po přenesení promazávat mi přijde ouchylárna, určitě bude i něco lepčejšího. Filousu, nevíš?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: přenos kontaktů mezi telefony
Koldan psal:Kucí, mám Nokia C5 a potřebuji narvat 1200 kontaktů do Sony Xperia E3. Tož poraďte.Přehrávat to postupně na simku a po přenesení promazávat mi přijde ouchylárna, určitě bude i něco lepčejšího. Filousu, nevíš?
modrej zub ?
Bandit pičo
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2015 21:40:29 Offline |
a tobě nejdou zálohovat šecky kontakty na simku ?... esli ne ( což asi 1200 neumí ) , tak z tý nokije do nějakýho souboru do PC a pak to z toho souboru zas načteš do teho Sony .
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2015 21:42:49 Offline |
jinak normálně zálohovat do gůglu , nebo někam, kde to nokije dávaj n do nějakýho kloudu ( nevim ) , pak zas obnovit ze zálohy ...musíš mět účet gůgl...v tej nokiji budou určo ňáký možnosti zálohování kam a jak...
Fresh Man psal:Koldan psal:Kucí, mám Nokia C5 a potřebuji narvat 1200 kontaktů do Sony Xperia E3. Tož poraďte.Přehrávat to postupně na simku a po přenesení promazávat mi přijde ouchylárna, určitě bude i něco lepčejšího. Filousu, nevíš?
modrej zub ?
tak sem to dělával dřív s Nokiama, jenže tady mi to nende
![]() |
Honzik8719 (Člen) 20.01.2015 21:54:56 Offline |
z droida na jabko sem to udělal přes nějakou aplikaci boom contacts nebo jak se to jmenovalo zapnul sem appku ťuknul o sebe founama a bylo to
...relativní kochač...
hlemejzd999 psal:a tobě nejdou zálohovat šecky kontakty na simku ?... esli ne ( což asi 1200 neumí ) , tak z tý nokije do nějakýho souboru do PC a pak to z toho souboru zas načteš do teho Sony .
teď jsem si uvědomil že postup SIMKA je out, v Nokii byla klasická, tady je micro, takže jsem tu klasickou musel nechat seříznout
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 21.01.2015 01:11:24 Offline |
jestli mas uz teda tu z nokie orizlou , tak ji narves do ty ixperije ne ?...kontakty zkopirujes do pameti telefonu... vymenis simku za novou a kontakty prekopirujes na tu novou simku z ty xperie ..
teda jestli chces kopirovat ze stary orizly simky na novou orizlou simku... nebo se s tim neser a dojdi na prodejnu a oni ti to zadarmo zkopcej .
me to tak udelali .
Koldane:
Ty u tý C5 máš ještě Symbian ne?
1.
A Outlock tam máš? Kontakty jsou totiž přetahnout přes něj... že si uvoříš novej email nastavíš ho v Outlocku a dáš synchronizovat s adresař. pak u toho drojda udělaš plnej opak...
2. Jde to po jednom kontaktu přes bluethot
3. A pokud Vím tak u Symbian-tu by měli jit překopírovat kontakty na SDkartu. PS: Na system SIM karty by v dnešní době už asi sral z vysoka
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Tak nějak matně si pamatuju, že když jsem kdysi přecházel z E52 na Xperiu, tak mi nabízel přenos kontaktů z Nokie ten "originál" Sony software, přes kterej jsem to úspěšně přetáhl. Hned první okno je tam myslím synchronizace kontaktů, kde se mě to ptalo krok po kroku odkud kam to chci přenést.
http://support.sonymobile.com/global-en … companion/
...voe, přepiš si je s telefonu propiskou do notýsku a pag z notýsku do novýho telefonu, né??? ...čemu eště nerozumíš??? ...samože f pracovní dobje, bo je to služební telefon, stejně máš kulový co na práci, bo beton se míchá furt stejně, tagže tě u toho nepotřebujou a ty co ho potřebujou koupit za tebou stejně přídou ...a máš na mňesíc pracovní náplň
...jo a na poradě můžeš říkat, že provádíš dlouhodobou hloubkovou evidenci a revizi stávajících zákazníků
vy špičkový manažéří ste f praktických vjecech uplně nepoužitelný
...no a nebo skoč za svým outůdůtů guru Járou jako já a von ti to překopíruje neš vyhulíš přet prodejnou cígo, tag sem tu udělal já
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nebo jsem to dělal přímo jak píše Honza, už si to moc nepamatuji, ale pomocí vcf to dostaneš do jakéhokoliv telefonu..
Když jsem to zvládl já v sociálním podhradí tak ty, jako člen TOP managementu by s tím problém mít neměls
Nebo zavolej ze sluje ajťáka
God Save The Queen!
mě hodně pomohl phonecopy.com kopíroval jsem cca. 1100 čísel z Cvokija E7 do iPšonu.
Sice to ve free verzipodporuje jenom 600 čísel, ale myslím, že asi týden tě to pustí na všechny, pak teprve začne prudit, že jsi překročil limit. A jde s tím i idělat pořádek v číslech, např. to snadno najde duplikovaný záznamy
jo a jde to česky
Strýcfajtr !!!
Co jančíš, Honza má recht ten PC compilation nebo je google play appka, která to umí (taky vod Sony) přetaháš všechno, co chceš, nejen kontakty ale taky fotky a hudbu a nevim co eště. Sony to má udělaný moc pěkně aby se vod vostatních výrobců dobře vodcházelo :)
Tady je to na droida, hledej, bude tam i ta píčovina vod mrtvoly Nokie
https://play.google.com/store/apps/deta … iatransfer
ale di, Ty brepto ...
dikec kucká, vyřešeno. začal sem to tesat do kamene jag píše Filous a pag sem se rozhot povolat na radu Kellyho ajťáka ze sluje. Po několik hodinách usilovné práce, překonfigurování počítače, provrtání cvičných tří dír pro kabely v ojrookně, natáhnutí kilometrů drátů a krátkém tříhodinovém školení o nesmyslnosti vindousů a výhodnosti linuksů, sa to povedlo a já su v 21. století,
páč mám dotykovej telefon. PS: je na piču
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 21.01.2015 22:24:19 Offline |
Koldan psal:su v 21. století,
no tak sláva
PS: jako myslíš vobtisknout jí ( ) na to sklo ? ... to jsem ještě nevyzkoušel čéče..schválně, jak se přicúcne
Koldan psal:dikec kucká, vyřešeno.
začal sem to tesat do kamene jag píše Filous a pag sem se rozhot povolat na radu Kellyho ajťáka ze sluje. Po několik hodinách usilovné práce, překonfigurování počítače, provrtání cvičných tří dír pro kabely v ojrookně, natáhnutí kilometrů drátů a krátkém tříhodinovém školení o nesmyslnosti vindousů a výhodnosti linuksů, sa to povedlo a já su v 21. století,
No ty voe, to nejsi, protože v 21. století by se to dělalo bezdrátově a ne přes dráty. To jsi tak v době Luneticu, Kelly Family a Esa (Čágo bago šílenci).
Ale pracuj na sobě dál. Más dobrej tah na bránu.
Jinak samo gratulace.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Koldan psal:dikec kucká, vyřešeno.
začal sem to tesat do kamene jag píše Filous a pag sem se rozhot povolat na radu Kellyho ajťáka ze sluje. Po několik hodinách usilovné práce, překonfigurování počítače, provrtání cvičných tří dír pro kabely v ojrookně, natáhnutí kilometrů drátů a krátkém tříhodinovém školení o nesmyslnosti vindousů a výhodnosti linuksů, sa to povedlo a já su v 21. století,
No ty voe, to nejsi, protože v 21. století by se to dělalo bezdrátově a ne přes dráty. To jsi tak v době Luneticu, Kelly Family a Esa (Čágo bago šílenci).
Ale pracuj na sobě dál. Más dobrej tah na bránu.
Jinak samo gratulace.
Myslím, že je v době kdy už Terka říkala "Čágo belo šílenci"...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kelly01 psal:Ať netvořím další vlákno..
Nemá někdo O2 nebo Bonerix? Poslal bych si na něj slevový kód a dotyčný by mi ho přeposlal s tím že jednou se mu královsky odměním
...mam outudůtů, tag posílej
Filous psal:Kelly01 psal:Ať netvořím další vlákno..
Nemá někdo O2 nebo Bonerix? Poslal bych si na něj slevový kód a dotyčný by mi ho přeposlal s tím že jednou se mu královsky odměním...mam outudůtů, tag posílej
Kašli na něho, v rámci dopolední lyžovačky získal v Koutech od hostesek O2 slevy a nyní chce zneužít pracující ....
![]() |
Banditatom (Člen) 22.01.2015 18:56:05 Offline |
Mour psal:Kelly01 psal:Moure, vem dovolenou a zítra 8,30 na parkáči
...beru, ale ve středu až neděle příští týden a go směr Tatry
...Tatranská Lomnica ...skáču dobře, skáču rád...cililink, cililink...ROH
![]()
...a ramadan je definitivne v prdeli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Mour psal:Kelly01 psal:Moure, vem dovolenou a zítra 8,30 na parkáči
...beru, ale ve středu až neděle příští týden a go směr Tatry
![]()
...a ramadan je definitivne v prdeli
...to už bude 1.
Ondráš psal:Mour psal:...beru, ale ve středu až neděle příští týden a go směr Tatry
![]()
Pozdravuj Vyhlídku.
...vyřídím ...Vyhlídkové jedou bez Mániček, bude veselo
Kelly01 psal:Moure, jak je v Tatrách
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 20_003.jpg
...ty voe, ty máš autfit jag týnejdžr nebo papoušek
Filous psal:Kelly01 psal:Moure, jak je v Tatrách
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 20_003.jpg...ty voe, ty máš autfit jag týnejdžr nebo papoušek
meksickej fkus
...a bude hůř!
karlos100 psal:Filous psal:Kelly01 psal:Moure, jak je v Tatrách
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 20_003.jpg...ty voe, ty máš autfit jag týnejdžr nebo papoušek
meksickej fkus
...Kelly je evidentně fanda Brazílije
...na , v pátek jdu na pohřeb
andre.marek (Člen) 28.01.2015 18:52:19 Offline |
![]() |
Banditatom (Člen) 28.01.2015 18:56:42 Offline |
Njn dochtori si ziju
andre.marek psal:Tak když už se tu ukazujou ty fotky, tak musím taky něco poslat...
Nejenom důchodci se mají dobře
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0038.jpg
...vy na tu bílou ste ujetí, co?
andre.marek (Člen) 28.01.2015 19:23:43 Offline |
Mour psal:...vy na tu bílou ste ujetí, co?
Asi jo.
A Katka má ještě bílé lyže
Furt jsem si říkal, koho mi ten geront jenom připomíná. Ode dneška mu neřeknu jinak než miKELLYangelo
mr.BSE psal:co je pro to potřeba udělat?
Kyslík (bonerix) máme v rodině
Zítřek jsme už vyřešili s Drakem co má rozbitou hlavu, ale v únoru už vás začnu obvolávat bo bude jen jedna sleva za měsíc na jedno číslo
Samo že kolega lyžař co jezdí jako já pouze ve všední dny by byl vítán
A dělá se pouze to že mi přepošleš SMS která ti přijde
God Save The Queen!
![]() |
Banditatom (Člen) 29.01.2015 14:50:07 Offline |
Kelly01 psal:Bez dokladu
samozřejmě
Stránky: 1