Nejsi přihlášen
![]() |
Honzik8719 (Člen) 28.01.2015 09:45:37 Offline |
Kára pro studentíka
Řeší se tu kde co...
shánim káru pro sebe a furt nikde nic solidního...moje představa je kombik Kokta, Golf IV, Bora, v naftě, cenovka do 70 tis.
koktu bych jako jedinou bral i v nekombíku a možná bych bral i passata v kombiku
Nevíte někdo o něčem? nebo sem s nabídkama...
...relativní kochač...
![]() |
Banditatom (Člen) 28.01.2015 15:20:46 Offline |
Re: Kára pro studentíka
tomasNJ psal:studentík a kára za 70 klacků?
Houska je ten pravý rádce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2015 17:20:43 Offline |
za 70 máš tak jedničkovou koktu a ještě budeš muset vybírat aby nebyla moc vybydlená a trošku servisovaná..jinak od VW asi vedle nešlápneš,ale je to jak se všim...musíš vybírat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 28.01.2015 17:36:25 Offline |
K.a.s.y.m. psal:za 70 máš tak jedničkovou koktu a ještě budeš muset vybírat aby nebyla moc vybydlená a trošku servisovaná..jinak od VW asi vedle nešlápneš,ale je to jak se všim...musíš vybírat.
...ale slapnes
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2015 18:30:35 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:za 70 máš tak jedničkovou koktu a ještě budeš muset vybírat aby nebyla moc vybydlená a trošku servisovaná..jinak od VW asi vedle nešlápneš,ale je to jak se všim...musíš vybírat.
...ale slapnes
nesmíš koupit vybydlenej vrak po cikánech..já mám jen pozitivní zkušenost..prostě musíš vybírat a vědět od koho kupuješ. VW jsou známí svejma standartníma poruchama a i ty se mi vyhli..jediný co mi fakt odešlo bylo po 300 tis. turbo na koktě a na Alhambře odešel kompresor klimy...běžná věc na kterou auta trpí no a nejde mi na ní bufík,ale to taky neni nic divnýho u těhle aut
když vezme koktu od Kojaka tak se těmhlě dvěma věcem vyhne..ta totiž turbo ani bufíka nemá
![]() |
Banditatom (Člen) 28.01.2015 19:00:41 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:za 70 máš tak jedničkovou koktu a ještě budeš muset vybírat aby nebyla moc vybydlená a trošku servisovaná..jinak od VW asi vedle nešlápneš,ale je to jak se všim...musíš vybírat.
...ale slapnes
nesmíš koupit vybydlenej vrak po cikánech..já mám jen pozitivní zkušenost..prostě musíš vybírat a vědět od koho kupuješ. VW jsou známí svejma standartníma poruchama a i ty se mi vyhli..jediný co mi fakt odešlo bylo po 300 tis. turbo na koktě a na Alhambře odešel kompresor klimy...běžná věc na kterou auta trpí
no a nejde mi na ní bufík,ale to taky neni nic divnýho u těhle aut
když vezme koktu od Kojaka tak se těmhlě dvěma věcem vyhne..ta totiž turbo ani bufíka nemá
Kdyz jsme spolu byli posledne mela moje kokta kolem 450tis dnes ma pres pul mice a zatim si nemuzu stezovat furt to jezdi to ze odejde turbo...bohuzel je to spotrebni dil
a o tech bufikach u galaxy alhambra sharan putujou legendy me furt frci
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2015 06:35:18 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
...ale slapnesnesmíš koupit vybydlenej vrak po cikánech..já mám jen pozitivní zkušenost..prostě musíš vybírat a vědět od koho kupuješ. VW jsou známí svejma standartníma poruchama a i ty se mi vyhli..jediný co mi fakt odešlo bylo po 300 tis. turbo na koktě a na Alhambře odešel kompresor klimy...běžná věc na kterou auta trpí
no a nejde mi na ní bufík,ale to taky neni nic divnýho u těhle aut
když vezme koktu od Kojaka tak se těmhlě dvěma věcem vyhne..ta totiž turbo ani bufíka nemáKdyz jsme spolu byli posledne mela moje kokta kolem 450tis dnes ma pres pul mice a zatim si nemuzu stezovat
furt to jezdi to ze odejde turbo...bohuzel je to spotrebni dil
a o tech bufikach u galaxy alhambra sharan putujou legendy me furt frci
já už to koupil s nefunkčním bufíkem..řídící jednotka,no.
Ja si uz jako nestudentik koupil koktu za 35 (pravda, dalsich 15-20 jsem do toho dal, aby byla v cajku)...
Rikal jsem si, ze je to tak na 2 technicke (4 roky) a pak koupim neco jineho...
O tom, ze plany se zmenily a kokta bude muset vydrzet urcite dalsi 2 technicke se nezminuji.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 06.02.2015 08:58:34 Offline |
tak už jsem minulý týden pořídil
takže tohle téma už je pasé
...relativní kochač...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2015 12:51:28 Offline |
Drakoxxl psal:Asi takhle
http://sajha.com/sajha/html/images/humo … ar_002.jpg
no tomu asi chybí hodně peněz když prodal i prahy a blatníky ktery jsou na žigulech přivarený
Drakoxxl psal:Asi takhle
http://sajha.com/sajha/html/images/humo … ar_002.jpg
Plážové vozítko.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 06.02.2015 15:18:16 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no tomu asi chybí hodně peněz když prodal i prahy a blatníky který jsou na žigulech přivařený
To je věhlasná úprava "superleggera"