Nejsi přihlášen
Re: Dálniční expres
To by chtělo detailnější popis. Třeba z jakého roku ty auta budou. Třeba u Superbu nevím, jestli to je CR nebo PD.
Jinak diesel od Mazdy patří k tomu povedenějšímu. Vstřikovače jsou tam myslím Bosch, takže opravitelnost dobrá. Starší trápí koroze. Pak se to prý hodně zlepšilo.
Toyota je obecně docela spolehlivá, ale hodně dílů není ve druhovýrobě a cena origo tě přivede k pláči. Většina vstřikovačů u Toyoty se nedá repasovat a třeba na 3,0 D-4D stojí 25 tisíc za kus. Ale zase mají prý výborná turba.
Superb považuju za dobře postavené auto. Díly jsou dostupné i v druhovýrobě. Mínus je vyšší cena a velký zájem zlodějů.
yebat psal:nový nebo jetý?
...něco lehce jetého...nové ne...
Počítám s nájezdem v horším případě okolo 60-80tis. km/rok...
VikecB12 psal:Dálníční expres s předním náhonem?
...při jízdě rovně je úplně jedno, co je poháněno, nepoznáš rozdíl...
Banditatom (Člen) 13.02.2015 08:22:30 Offline |
Volvo s80 2.5d
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 13.02.2015 09:46:47 Offline |
serou se 2,2 D-Cat, ty dvojlitry jsou vo kotel lepčí
Petr J. psal:Filous psal:...Český dráhy
...teď jsem jel vlakem v Tunisu, v jejich bussines class a fotky sem snad raději nebudu dávat....bylo to peklo...
Když jsem tam viděl s čím tam jezděj po silnici,tak si to dovedu docela představit.
2001, na tachometru je teď nějákejch 216... kolik to má v reálu, nikdo neví... (byl to služebák)
po koupi jsem nechal vyměnit rozvody, tlumiče a pár drobností a od tý doby pohoda... jezdí to kolem šesti litrů s těžkou nohou... (do chorvatska 4,9 a to jsem měl průměrnou rychlost 102)
Taky jsem řešil auto na rychlo, protože jsem změnil zaměstnání a přišel jsem o služebák, nechtěl jsem si pučovat prachy, tak jsem vzal tohle za 60 a
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2015 11:51:01 Offline |
Petr J. psal:Libor nx psal:.....tak si to dovedu docela představit
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1300.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1301.jpg
to nic neni hele
kdybys viděl , jak vždycky vypadalo naše kuřácký kupé, když jsme cestovali v neděli večer na intr rychlíkem z Budějc do Mostu po 4,5 hodínách jízdy
rozbitý lahváče na zemi, vytřeno tou nenasákavou záclonku ČD, vajglů po kolena a smradu z toho piva na zemi... skoro jako ve filmu Proč. ... i ten průvodčí se tam kolikrát ani neukazoval ...ale zas osožáků tam jezdilo po kokot
tohle je krásnej vlak
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Petr J. psal:Libor nx psal:.....tak si to dovedu docela představit
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1300.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1301.jpgto nic neni hele
kdybys viděl , jak vždycky vypadalo naše kuřácký kupé, když jsme cestovali v neděli večer na intr rychlíkem z Budějc do Mostu po 4,5 hodínách jízdy
rozbitý lahváče na zemi, vytřeno tou nenasákavou záclonku ČD, vajglů po kolena a smradu z toho piva na zemi... skoro jako ve filmu Proč. ... i ten průvodčí se tam kolikrát ani neukazoval ...ale zas osožáků tam jezdilo po kokot
tohle je krásnej vlak
proto taky třebas já, už do vlaku nelezu ..páč tam jezděj takový jako ty
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2015 20:13:33 Offline |
Kožak psal:proto taky třebas já, už do vlaku nelezu ..páč tam jezděj takový jako ty
neboj, klidně můžeš, vlakem už jsem nejel snad pětadvacet let
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Paladin86 psal:yebat psal:nový nebo jetý?
Volvo... V70II D5, já mám V40 1,9 Di za necelý dva roky najeto něco kolem 30tkm a zatim spokojenost... za ty prachy...Z jakého roku máš tu V40? Já se ted rozhoduju jestli V70 nebo V40.
Ber sedumdesátku v naftě a neřeš pičoviny
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Petr J. psal:VikecB12 psal:Dálníční expres s předním náhonem?
...při jízdě rovně je úplně jedno, co je poháněno, nepoznáš rozdíl...
No a to je právě ten omyl,protože ty zadky mívají vo něco delší,těší převod,právě proto,že sou dělaný na dálnice. Ve stejnejch otáčkách,ve kterejch sem jel s pasatem na pětku,jedu s baworem na štvrku... No a taky se dají koupit s trochu rozumnějším objemem,kerej je tak nějak na ty delší štreky příjemnější a přito se spotřebou zásadně neliší. A to volvo V70,ikdyž je předohrab bych nezatracoval,přecejenom je v něm aspoň ten pětiválec a né tak mrňavej jako ty dvoulitry A je hezký
osiris psal:vorel psal:můj pásat 2.0 blumousn pude do sveta, má 4 roky a 200 na hrbu. je po rozvodaku. jezdi fakt za malo
...pošli mi větší info, poptám se aktualního kupce
xenony, kůže, velky radio se slotem na kartu, vin a fotku mail, novy bude koncem března,koupeny a servisovany u prerosta, drobnosti vepředu na hauptne, drobný skrabanec dveřích, kombik ,nevim co se ještě píše, sedobledemodra, serviska
řikám si hurikán
mam teorii, ze kazdej má dělat ťo čemu rozumí, takže pro me je jednodušší neztracet cas dohadama a nechat to prerostovi proti účtem
musím se u nich stavit k naceneni a za tu cenu bych to někomu bezproblemovymu mohl nechat
cenu ódhaduju okolo 250, ale houno temu rozumim
řikám si hurikán
osiris psal:...kamarád prosí, jestli bys poslal ještě nějakej ten obrázek interiéru
dyť je to vehikl po Vorloj,jakpak asi může vypadat vevnitř??
pedály rozšlapaný vosumaštyricítkou haxnou,volant zmuchlanej vobří
pazourou,sic provalenej na podlahu a ve střeše vyraženej nahoru ďolík
vod hlavy
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 15.02.2015 19:04:35 Offline |
karlos100 psal:osiris psal:...kamarád prosí, jestli bys poslal ještě nějakej ten obrázek interiéru
vod hlavy
...a zadni sedacky cisty?
Banditatom psal:karlos100 psal:osiris psal:...kamarád prosí, jestli bys poslal ještě nějakej ten obrázek interiéru
vod hlavy...a zadni sedacky cisty?
Z kůže de mrdka pěkně utřít
Banditatom (Člen) 15.02.2015 20:20:42 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:karlos100 psal:
Praxe kamo
nicola.foxx (Člen) 16.02.2015 11:56:36 Offline |
VikecB12 psal:
S tvojí figurou a píchat na zadních sedadlech
V Transitu možná ale v osobáku ???
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:VikecB12 psal:S tvojí figurou a píchat na zadních sedadlech
Kdyz musis tak musis
nicola.foxx psal:S tvojí figurou a píchat na zadních sedadlech
Pokud to zkousel bez zensky (napr. do diry mezi sedadlama), tak by se vejit mohl, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
vorel psal:všechno je v oukeji, jen malinko poklidit
...až budeš tušit cenu, tak mu jí poskytnu ...třeba by to pak bylo "od přerosta ke švorcoj" ten švorc v dvojitejch uvozovkách prosím
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx psal:VikecB12 psal:S tvojí figurou a píchat na zadních sedadlech
Dokonce to šlo i v Trabantu limousine 601 co sem jednou vlastnil A ten měl prozměnu snad koženku nebo co
VikecB12 psal:Banditatom psal:karlos100 psal:
i tak je lepčí do káry polikačka ..pak neni třeba pucovat
MRDAT!!!
muzes vybrat nejakou na forum www.nornik.net
zzzmrzlinar (Člen) 19.02.2015 08:04:39 Offline |
xrohy psal:Mazdu určitě nebrat.
Viděl jsem ted 3 motory KO. Vačky z bláta total vydřený...
Oni ví že se to děje a zatim to neřeší.
hele nevíš který typy to byly? že bych se jako vyhnul eném jim
vogo vem novýho superba, dostaneš ho teď s pěkný výbavě s mocným 2nula tdi pod 500 bez dph a za dva roky prodáš za 300/350
u jinejch značek ten rozdíl/ztráta mezi mezi nákupem a časným prodejem vychází hůř
to ti potvrdí 10 z 9 operačních lízalůch
navíc dvanulatdi je takovej rojsrojs mezi tdi
řikám si hurikán
Banditatom (Člen) 19.02.2015 19:15:07 Offline |
vorel psal:vogo vem novýho superba, dostaneš ho teď s pěkný výbavě s mocným 2nula tdi pod 500 bez dph a za dva roky prodáš za 300/350
u jinejch značek ten rozdíl/ztráta mezi mezi nákupem a časným prodejem vychází hůř
to ti potvrdí 10 z 9 operačních lízalůch
navíc dvanulatdi je takovej rojsrojs mezi tdi
Neni 2.0 tdi jako 2.0tdi
Novy 2.0l Tdi s addblue je pekna pasca...
staci ze jedno zo 100cidiel vyhlasi strajk mas 1000km nato aby si dospaciroval do servisu inac OFF a po 1000 len odtahovka. Auto ti da vediet ze je v nudzaku ale to je tak vsetko.
Pasik je radost ... a superb na tom nebude lepsie.
Banditatom (Člen) 19.02.2015 20:53:34 Offline |
SO 545 psal:Novy 2.0l Tdi s addblue je pekna pasca...
staci ze jedno zo 100cidiel vyhlasi strajk mas 1000km nato aby si dospaciroval do servisu inac OFF a po 1000 len odtahovka. Auto ti da vediet ze je v nudzaku ale to je tak vsetko.
Pasik je radost ... a superb na tom nebude lepsie.
.....no nevim....dneska ti ridici jednotky daj okamzite vedet kde je zavada a ktere cidlo je spatne v tom bych problem nevidel....ale opet neni 2tdi a 2tdi
Banditatom psal:SO 545 psal:Novy 2.0l Tdi s addblue je pekna pasca...
Pasik je radost ... a superb na tom nebude lepsie......no nevim....dneska ti ridici jednotky daj okamzite vedet kde je zavada a ktere cidlo je spatne v tom bych problem nevidel....ale opet neni 2tdi a 2tdi
řídící jednotky daj vědět co je špatně ?
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 19.02.2015 22:34:23 Offline |
Fresh Man psal:Banditatom psal:SO 545 psal:Novy 2.0l Tdi s addblue je pekna pasca...
Pasik je radost ... a superb na tom nebude lepsie......no nevim....dneska ti ridici jednotky daj okamzite vedet kde je zavada a ktere cidlo je spatne v tom bych problem nevidel....ale opet neni 2tdi a 2tdi
řídící jednotky daj vědět co je špatně ?
Dis pacientoj odchazej jatra tak to daj vedit dis ledvina tak taky jen hold zalezi na diagnostikovi....
Banditatom psal:Fresh Man psal:Banditatom psal:
.....no nevim....dneska ti ridici jednotky daj okamzite vedet kde je zavada a ktere cidlo je spatne v tom bych problem nevidel....ale opet neni 2tdi a 2tdiřídící jednotky daj vědět co je špatně ?
Dis pacientoj odchazej jatra tak to daj vedit dis ledvina tak taky jen hold zalezi na diagnostikovi....
vona i qalita lidí de do prdele.. prauda , dáuno uš to nejni takoej matroš jako to bejvavalo ... stejne jak se fšim, jedinej rozdíl že zatim nejsme fšichni z číny
Bandit pičo
Banditatom psal:SO 545 psal:Novy 2.0l Tdi s addblue je pekna pasca...
daju vediet leda tak prd a je jedno v akom alebo pre aky motor makaju/a presne preto radsej lakujem/ ale ak vie dotycny narabat s diagnostikou a vie VO CO GO potom je sanca ze sa pohra s testovanim vsetkych clenov na trase poruchy a vymeni co ma. TOD VSJO a presne v tom je rozdiel :
Mazaci poruch .... a .... Majstri co vedia.
V pasatoj ako som pisal do 1000km servis potom len odtah.
Co viem tak len ten raketoznysuperioznyspecial 2.0Tdi s addblue.
Ale mozno sa mylim.
Banditatom (Člen) 21.02.2015 12:43:31 Offline |
SO 545 psal:Banditatom psal:SO 545 psal:Novy 2.0l Tdi s addblue je pekna pasca...
daju vediet leda tak prd a je jedno v akom alebo pre aky motor makaju/a presne preto radsej lakujem/ ale ak vie dotycny narabat s diagnostikou a vie VO CO GO potom je sanca ze sa pohra s testovanim vsetkych clenov na trase poruchy a vymeni co ma. TOD VSJO a presne v tom je rozdiel :
Mazaci poruch .... a .... Majstri co vedia.
V pasatoj ako som pisal do 1000km servis potom len odtah.
Co viem tak len ten raketoznysuperioznyspecial 2.0Tdi s addblue.
Ale mozno sa mylim.
No nevim kam chodis na diagnostiku ale me vzdycky kluci nasli vzdycky presne co je v prdeli a co me je znamo tak pasici bylo problemovi jen b6 do r.c 2008 2tdi a to jen urcite typy motoru.....od 08nemec pochopil ze pumpe diese je krok vedle
Banditatom (Člen) 21.02.2015 13:40:44 Offline |
Kelly01 psal:A CR je výhra
Vrať se k mrtvole, to je tvoje parketa
A ten hlod že diagnostika ukáže vše pustím dál, je fakt dobrej
NEtvrdim ze diagnostika najde vse ale 80% problemu....samo neni tim mysleno vymlaceny lozisko kola nebo jetej cep no myslim si ze cr oproti pd je vyhra
Banditatom (Člen) 21.02.2015 14:17:13 Offline |
Ondráš psal:Až budu tu jedničkovou koktu 1,9 tdi 66kw v kombajnu prodávat, tak jí snad budou lidi vyvažovat zlatem jak váš tu poslouchám.
...tak to mam doma pulmilionovej drahokam
Banditatom psal:Kelly01 psal:A CR je výhra
Vrať se k mrtvole, to je tvoje parketa
A ten hlod že diagnostika ukáže vše pustím dál, je fakt dobrejNEtvrdim ze diagnostika najde vse ale 80% problemu....samo neni tim mysleno vymlaceny lozisko kola nebo jetej cep no myslim si ze cr oproti pd je vyhra
Ty vole,mě se ještě nikdy na pežotu za celejch 620tis km nerozsvitila kontrolka motoru,prostě krom startu nikdy. A fšelijakejch závad,při kterejch by svitit mohla už taky bylo dost (egr,děravej cooler,ruplá hadica k turbu,regulátor tlaku paliva) a to je vlastně fšechno Auto třeba dlouho točilo při startu,nebo cukalo v určitejch otáčkách,nebo hulilo a diag vždy zarytě mlčela V autorizáku si nikdy nevěděli rady,protože jim to žádnou závadu neházelo,ale garážovej servismen,ke kerymu jezdim jen zašmátrá pod kapotou a má jasno
Banditatom (Člen) 21.02.2015 21:10:30 Offline |
Kelly01 psal:Jasně, u všech aut s dynamem to tak je
muze bejt rad ze nem direj v podlaze ala flinstoun
To vikec:s autorizakama jsem skoncil pred lety....a souhlas s tebou kolikrat muj mechos garazista pichnul diagnostiku...nasel hrabnul pod haupnu uplne jinde a khara jela dalsich xykm bez problemu...jo a k tem kontrolkam...vona pica ani svitit nemusi jen se zavada ulozi do pameti a v tichosti tam hnije
VikecB12 psal:V autorizáku si nikdy nevěděli rady,protože jim to žádnou závadu neházelo,ale garážovej servismen,ke kerymu jezdim jen zašmátrá pod kapotou a má jasno
V autorizáku to jsou jen měniči dílů,bez diagnostiky si ani neuprnou.
Som z autorizaku... a dokonca pracujem skor na vzhlade ako funkcnosti...
Vcera som kamaratova usetril par 100e za vymenu tesnenia pod hlavou a jej repas u garazistu.
Bolo v pi.i len veko expanznej nadrzky... /nepotreboval som ani diagnostiku , ani s nou moc neviem tak max rozchodit svetla a par chyb co vyrobim ja pri rozoberani/
Nieje garazista ako garazista a ani autorizak ako autorizak.
Stránky: 1