Nejsi přihlášen
Re: Bluetooth handsfree v Lidlu
brady psal:Ahoj všem, nemá s tímto někdo zkušenosti? Neprodávali to tam už dříve, jako třeba tu nabíječku na auto/moto baterie?? Cena je přijatelná, ale asi tomu bude odpovídat i kvalita co?
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=430
ještě odkaz
corimec psal:komunikace řidiče a spolujezdce přes kabel,podle mě vyhozený prachy
Ok a k čemu je tam to BT, jako třeba na připojení telefonu.. nedá se s tím třeba i komunikovat mezi dvěma moto, kdyby to měl každý řidič?
Banditatom (Člen) 15.02.2015 21:15:57 Offline |
Mour psal:Filous psal:...povídat se má f autě, na motorce má mít čovek klit
...tak tak ...i Ivča říkala, že si to líp užije ...a když mi chce něco říct jen do mě ťukne
...no pockej.... Nejdriv ona do me tukala pak ja do ni pak jsme se nejak postuchovali pak do sebe strkali a pak jsme se vzalija myslim ze interkom je levnejsi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Mour psal:Filous psal:...povídat se má f autě, na motorce má mít čovek klit
...tak tak ...i Ivča říkala, že si to líp užije ...a když mi chce něco říct jen do mě ťukne
...no pockej.... Nejdriv ona do me tukala pak ja do ni pak jsme se nejak postuchovali pak do sebe strkali a pak jsme se vzalija myslim ze interkom je levnejsi
Ty bys ho potřeboval s dosahem tak 10-20 km,bo se Mamutkem pořád nahánite.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2015 06:53:54 Offline |
Mour psal:Filous psal:...povídat se má f autě, na motorce má mít čovek klit
parťáku mám to úplně stejně..včetně jména manželky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom psal:Mour psal:Filous psal:...povídat se má f autě, na motorce má mít čovek klit
...Ty si neťukal , ale popichoval. To je rozdíl, chápeš ne ?
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Filous psal:...povídat se má f autě, na motorce má mít čovek klit
parťáku mám to úplně stejně..včetně jména manželky
....myslím, že je tady ještě jeden, co to má stejně
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
...tak tak ...i Ivča říkala, že si to líp užije ...a když mi chce něco říct jen do mě ťukneparťáku mám to úplně stejně..včetně jména manželky
....myslím, že je tady ještě jeden, co to má stejně
......čeče, myslím, že to úplně stejně.... včetně jména manželky
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
parťáku mám to úplně stejně..včetně jména manželky....myslím, že je tady ještě jeden, co to má stejně
......čeče, myslím, že to úplně stejně.... včetně jména manželky
...no, tak sme už všichni
Mour psal:kojaksro psal:Mour psal:
....myslím, že je tady ještě jeden, co to má stejně......čeče, myslím, že to úplně stejně.... včetně jména manželky
...no, tak sme už všichni
to me tak napada, jestli nemate jako vseci jednu a tu samou zenskou?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2015 09:47:27 Offline |
Loser psal:Mour psal:kojaksro psal:
......čeče, myslím, že to úplně stejně.... včetně jména manželky...no, tak sme už všichni
to me tak napada, jestli nemate jako vseci jednu a tu samou zenskou?
nápad sice dobrej,ale dost nepraktickej bo jsme každej odjinud
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:to me tak napada, jestli nemate jako vseci jednu a tu samou zenskou?
Virtualizace partnerskych vztahu... V IT se sdili procesorovy cas (disky, pamet...), tady se sdili manzelka. Lepe se tak vyuzivaji zdroje.
Dalsi krok je WaaS (Wife as a Service). Kdyz existuje hodinovy manzel, tak proc ne hodinova manzelka (feministky urcite prosadi).
Mohlo by to byt zajimave kdyby je nabizeli jako PAYG (pay-as-you-go). A pokud by tam byla i Free Trial Period...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zzzmrzlinar (Člen) 16.02.2015 12:58:06 Offline |
Ondráš psal:Loser psal:to me tak napada, jestli nemate jako vseci jednu a tu samou zenskou?
Virtualizace partnerskych vztahu... V IT se sdili procesorovy cas (disky, pamet...), tady se sdili manzelka. Lepe se tak vyuzivaji zdroje.
Dalsi krok je WaaS (Wife as a Service). Kdyz existuje hodinovy manzel, tak proc ne hodinova manzelka (feministky urcite prosadi).
Mohlo by to byt zajimave kdyby je nabizeli jako PAYG (pay-as-you-go). A pokud by tam byla i Free Trial Period...
ty woe, tak tohle si dám jako inzerát, jestli teda poskytneš copyright, obzvláště pay as you go by se mi líbilo.
zzzmrzlinar psal:Ondráš psal:Virtualizace partnerskych vztahu... V IT se sdili procesorovy cas (disky, pamet...), tady se sdili manzelka. Lepe se tak vyuzivaji zdroje.
Mohlo by to byt zajimave kdyby je nabizeli jako PAYG (pay-as-you-go). A pokud by tam byla i Free Trial Period...ty woe, tak tohle si dám jako inzerát, jestli teda poskytneš copyright, obzvláště pay as you go by se mi líbilo.
Klidne. Vydano pod GPL v3.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 16.02.2015 15:56:12 Offline |
mr.BSE psal:eště bych zavedl TBYP - try before you pay
to jo ..tak na dvě minutky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1