Nejsi přihlášen
Re: Co si po sobe zastřílet?
PALOUS psal:Bych do toho šel ale protivníci by museli bejt cigáni max.s klackama z tubexu a my vostrý devítkyjinak by mě to asi neba
no tak se skusíme zeptat filouse, třeba nějaký indyjány dotlačí, vždyť říkal že jich tam maj dost a neboj vono to bolí i tou kuličkou jak sviň
to jebu
http://www.metacafe.com/watch/310367/paintball_minigun/
Ja chci ale něco takovýho...
Fik-B6S psal:http://www.metacafe.com/watch/310367/paintball_minigun/
Ja chci ale něco takovýho...
Jo tak to bych taky bral a klidně i s vostrejma,tady u nás je hold po čem střílet
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Ha,Ha, kecy, kecy, kdo z vas hrdinu mel vubec ostrou v rukach?
Paintball je pro decka a yuppies, s realem to nema co spolecnyho. Vo adrenalinu bych se hadal, na masine je ho i v padesatce na tachecu vic.
Strilejte z vostrejch!
There's a pie in the sky when you die.
Cha,chaaa, tak to byla zlata era perkusaku, kvery na ktery nebyla potreba registrace ani zbrojak, naklapals do kseftu a hura do lesa, pytlik kuli a prachu v kapse...jo uz je to jinak.
Dost prisny, davat zasobnik ve sklepe bez sluchatek,(co odrazeny vcelky, nesvistely zpatky kolem hlavy?) to bude chtit poradnej ladak na dalsi sezonu, abys ten motor vubec uslysel.
Jinak petesedma je klasika, na noseni moc tezky, malo pohotova spoust, pro policajty dobry, no.
There's a pie in the sky when you die.
Antihero psal:Ha,Ha, kecy, kecy, kdo z vas hrdinu mel vubec ostrou v rukach?
Paintball je pro decka a yuppies, s realem to nema co spolecnyho. Vo adrenalinu bych se hadal, na masine je ho i v padesatce na tachecu vic.
Strilejte z vostrejch!
Já si za svoji krátkou působnost ve státní správě zastřílel docela dost a co se týče terčů je jich tady pár kterejch by mi vůbec líto nebylo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
strilel sem jen jednou z nejaky berety, vim jen razy 9mm a to, ze byla velka, a cela chromova
ale teda prvni vystrel v zivote byl docela drsnej,asi o 3 metry sem minul cil
ale bylo to na strelnici,takze
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1