Nejsi přihlášen
Re: Hele, Osi....
Kelly01 psal:Zamklou vidlici
Tě bych chtěl vidět při sjezdu v lese na šutrech
Vikec sjezd na sutrech? To bych chtel videt tloustku dratu ktery by tohle vydrzely. Myslim ze nic slabsiho nez lana od lanovky by tam bejt nemohlo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2015 13:55:20 Offline |
Kelly01 psal:Ty vogo, vy jste komici
Tě bych chtěl vidět při sjezdu v lese na šutrech
Ty vogo komici ste vy
Prej v dešti, blátě a na šutrech při sjezdu v lese
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...ty voe, já se tady chechtam aš se za břicho popadam ...to ste fakt tag pitomý, že dobrovolně šlapete do kopců a eště navíc za deště a v blátě??? ...to nejni možný, to by blbýho nenapadlo ...pochopim to u někoho, komu za to platěj, ale dobrovolně??? ...néééé, to je blbost, to nejni možný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2015 14:36:10 Offline |
Filous psal:...ty voe, já se tady chechtam aš se za břicho popadam ...to ste fakt tag pitomý, že dobrovolně šlapete do kopců a eště navíc za deště a v blátě??? ...to nejni možný, to by blbýho nenapadlo ...pochopim to u někoho, komu za to platěj, ale dobrovolně??? ...néééé, to je blbost, to nejni možný
dneska je možný všecko ... i to ovocný pivo bez alkoholu ...
snad jedině tohle ...to bych vydržel
hlemejzd999 psal:Filous psal:...ty voe, já se tady chechtam aš se za břicho popadam ...to ste fakt tag pitomý, že dobrovolně šlapete do kopců a eště navíc za deště a v blátě??? ...to nejni možný, to by blbýho nenapadlo ...pochopim to u někoho, komu za to platěj, ale dobrovolně??? ...néééé, to je blbost, to nejni možný
dneska je možný všecko ... i to ovocný pivo bez alkoholu ...
snad jedině tohle ...to bych vydržel
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 3c9dd1.jpg
...ta levá začíná být už ale nasraná
Bratr chvíli chodil s pani, co jezdí silnici závodně..prej namotá ročně nějakých 40 000km??!!
Ty vole..v autě najezdim 7-8 ročně..
Nutno podotknout, že ovšem tvary a pevnost prdele a vůbec celýho těla byla nezpochybnitelná....ale za tu námahu..
PURE NAKED BIKE!
Kelly01 psal:Tady máte jednu online od dědečka, lenoši
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 18_003.jpg
jestli nevis, co dal studovat, tak zacni navstevovat nejaky kurzy foceni. Ty tvoje selficka stojej pekne za prd. Bys mohl ke Skromachovi do uceni
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Lenka psal:Koldan: na tvojí váhu asi bude lepčí horák, i když ty materiály dneska jsou jinde než před 20 lety, ale když budeš vozit ještě sviště...no a jesli seš línej, tak ty 29'' kola...pokud nebudeš jezdit v extrémech, jako teda bahno, déšť a podobný svinstvo, tak nepotřebuješ kotoučový brzdy, ale ten lepší výplet na zadní kolo kvůli dětský sedačce bych doporučovala....
...na to, žes jenom běhna, mluvíš dost rozumně, ženská....
Lenka psal:.... ser na imidž, když nejsi zažranej darmošlap
...tímhles to ale posralas...
jako malej sem jezdil za deště v blátě a představoval si že jezdim na motorce ... no hustej kross... jak to bláto lítá na zadá a na držku
asi pánové senylní a při jízdě na bycáklu v dešti a blátě dělaj hustý zvukytypu heeen heeen a šlapou a šlapou ... a co se jim honí v palici :)???
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 18.03.2015 19:07:47 Offline |
Tenhle chlivek by se mel exemplarne vypalit...tfuj pumpickej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jedinej kdo tu má rozum
Filous psal:...no ty vole, to je dotaz ...přece koupit si třeba Yosh vačky, drátěný kola, turbo kit, převrtat motor, placatý auto, pick-upa s točnou a návjesovej karavan, motorovej člun, apartmán v Nice nebo něci jinýho smysluplnýho a né předraženou pičovinu, na kerý eště navíc musíš šlapat, to dá rozum, né???
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:já bych ty hajzly hnal z lesa klackem, tejdě všechno plánuje mladý a samej kokot na kole nebo 4kolcea zakázal bych všechny ty internety
....srovnávat funícího byciklistu se čtyřkolkou je jako srovnávat tahání dříví z lesa koněm nebo lakatošem....
vole Jelene, vopakuju, já to scu na cestování mezi hospodama, jakože v nedělu řeknu rodince, jedeme sportovat, táta vás vyveze ven, nasedneme na kola, po 5 kilácích je první hospoda, kde zákusci dostanů zmrzku a já stejk a tři piva, vo pár kiláků je další hospoda, kde budu mít další tři piva, pak sa někde zastavíme, okůpeme a jedeme zpět, opět přes ty dvě hospody. takže žádné bahno, šutry, polňačky, déšť se nekonají
proto mi přinde dávat 15 litrů za kolo nesmysl, obzvláště pokud mám tušení, že mě to dlouho bavit nebude.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...vole, pojedeš jednou, vrátíš se schvácenej a víckrát na to nevlezeš ...a pag tě budou srát ty blbje utracený prachy, na který ti prší na zahrádce ...navíc máš malou zahrádku, tagže ti tam ten šrot bude překážet ...uklidni se, nalej si, zhluboka dejchej a znova si srovnej prijority
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2015 21:39:18 Offline |
Filous psal:...vole, pojedeš jednou, vrátíš se schvácenej a víckrát na to nevlezeš ...a pag tě budou srát ty blbje utracený prachy, na který ti prší na zahrádce ...navíc máš malou zahrádku, tagže ti tam ten šrot bude překážet ...uklidni se, nalej si, zhluboka dejchej a znova si srovnej prijority
jednou jsem mel taky vobdobi, ze bych jako jezdil do prace na kole, ze bych koupil nejakyho toho treka , ale pak me to preslo a ted zpetne kdyz si uvedomim, jak do toho kilometrovyho kopce od nas tezce jede muj Getz, co bych pak delal na kole ?
zpatky je ten kopec jeste strmejsi a jet treba po nocni 12 domu, tak prijedu asi k obedu
Koldan psal:vole Jelene, vopakuju, já to scu na cestování mezi hospodama,.....
...já zas tvrdím, že pocit z jízdy na kole za vosmičku z Tesca a kolem za dvacet je propastný rozdíl....
...podobný rozdíl, jako je mezi kolem za 20 a kolem za 80....pak výš už ty rozdílý nejsou tak patrné...
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2015 21:53:26 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:....., jak do toho kilometrovyho kopce od nas tezce jede muj Getz, ......
....máš mít auto, pak bys neměl problém....
Petr J. psal:Koldan psal:vole Jelene, vopakuju, já to scu na cestování mezi hospodama,.....
...já zas tvrdím, že pocit z jízdy na kole za vosmičku z Tesca a kolem za dvacet je propastný rozdíl....
...podobný rozdíl, jako je mezi kolem za 20 a kolem za 80....pak výš už ty rozdílý nejsou tak patrné...
...ser na pocity, Koldan je stejně furt nalitej, ten nepozná rozdíl ani mezi Faboritem a Specialized
...NEBO TOHLE BY MU SLUŠELO:
http://www.tchibo.cz/kolo-beach-cruiser-p400065776.html
Kelly01 psal:Tady máte jednu online od dědečka, lenoši
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 18_003.jpg
... "dědečku", příště by to chtělo zmijovku
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Petr J. psal:Filous psal:...ser na pocity, Koldan je stejně furt nalitej, ten nepozná rozdíl ....
...pak bych šel cestou staršího kola...nějaká bazarovka
... takže totok v pohodě stačí, aj pro lahváče s tím dojede
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Petr J. psal:...NEBO TOHLE BY MU SLUŠELO:
http://www.tchibo.cz/kolo-beach-cruiser-p400065776.html
myslíš tu pani?
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
osiris psal:...ty vole, aby moh jet sjezd dolu, tak by se nejdřív musel dostat nahoru
To bys ho měl vidět, co já technikou kamikadze získal cestou dolů, to náš aktivní senior v kopci znásobil dvěma
vole jak jasnější, vole šak to je tak jasné, že jasnější už to ani nemože byt, to je křišťálově jasné:
kolo pro hobíka, kerej neujede v jednom celku víc jak 50 kilometrů, terén cyklostezka, silnice, vyjímečně přejezd po nějaké kostkovici. NEBUDU jezdit v dešti, v lese, z kopce po kameňoch, mám v plánu sa ani nepotit. Nebudu kupovat elasťáky s vycpanýma gulama, budu si tam měnit sicnu za pohodlnů, páč ty vřiťolezyúzké mi nesmí jít pod řiť. Sem si stopro jistej, že situace, kdy bych vzal v nedělu kolo a jel si projet svých 100 kiláků a pak do fitka a na ferneta, NEBUDE. Na druhů stranu nescu šmejda jag z Teska s umělýma středama, co se mi po dvojím zašlápnutí rozsype, ale zas aby dyž tím vzekle švihnu do garáže, nebudou mě ty vyhozený prachy mrzet. Takže pro mňa tak kolem 10 000 (což není 15000, jag sa ně snažil přesvěčit jeden prodavač), pro cukrářku podobně. Proto sem říkal, že ňa zatím láká to trekové co jsem sem dával v prvním příspěfku a spíš by ňa zajímlao, estli se v té cenové relaci dá sehnat něco lepčejšího, nebo prostě pro mé potřeby vhodnějšího:
http://jizdni-kola.heureka.cz/gt-transeo-3_0-2015/
eště bych mohl mít za 11 700 totok: http://www.123shop.cz/d/gt-karakoram-el … medium=ppc
ale nevím, estli se mi sce jít do horáka, prostě sa dřít nescu a co si pamatuju, tag na horákoch to tag dycinky bylo
Koldan psal:eště bych mohl mít za 11 700 totok: http://www.123shop.cz/d/gt-karakoram-el … medium=ppc
...ber toto, na Tvou váhovou kategorii lepší...
Koldan> jestli jako bejvala pumpicka muzu prispet s nazorem
- urcite bych vzal horaka 29". Horak ponevac jsem ze souvislosti pochopil zes kus chlapa, a uzky gumy na to muzes hodit dycky. Opacne to nejde
- bude-li moznost volby, tak urcite kotoucovky, klidne mechanicky od dobry znacky, ale kotouce. A idealne dopredu 180 prumer. Ale to jde doladit casem
- jak spekulujes o pohodlnym sedle, hmm to je pohodlny fakt prvnich 20 minut, pak na houno. Na cokoliv nad hodinu v sedle chce spis sportovni sedlo, a vyztuzeny boky, to je dobry na opirani u hostince. Sedlo je ale loterie....
- kdybys mel cestu pres pragl, tak je tu kram jenom s Specialized, a daj se koupit "stary" modely za slusny castky. Tam ti jako bonus zmerej prdel a vyberou sedlo
- a posledni, kdyz budes vahat mezi dvema favoritama, tak vem urco to drazsi
Kelly01 psal:Von není kus chlapa, je to normální prcek který po svatbě "krutě" zbachratěl a miluje TV zápasy v sumu
Jinak sedlo hledám už 10 let a marně
...jakože deset let jezdíš s trupkou f análu??? ...pán je gurmán
Kelly01 psal:Von není kus chlapa, je to normální prcek který po svatbě "krutě" zbachratěl a miluje TV zápasy v sumu
Jinak sedlo hledám už 10 let a marně
jág prcek? jág zbachratěl? Ty trůbo šak já su silný jak silnica, sošné vyrýsované postavy. Ci fix a už ně s tů váhů neserte, skoro mám pocit, že mít něco málo přes metrák je nemoc
vole dáš totok:
Koldan psal:Kelly01 psal:Von není kus chlapa, je to normální prcek který po svatbě "krutě" zbachratěl a miluje TV zápasy v sumu
Jinak sedlo hledám už 10 let a marnějág prcek? jág zbachratěl? Ty trůbo šak já su silný jak silnica, sošné vyrýsované postavy. Ci fix a už ně s tů váhů neserte, skoro mám pocit, že mít něco málo přes metrák je nemoc
vole dáš totok:
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/25_koldan2.jpg
Ti bylo sedmnáct ne?
Koldan psal:vole dáš totok:
A na druhou stranu to nedas, co?
Banditatom (Člen) 19.03.2015 16:58:24 Offline |
Mour psal:Pupík má od pasku otlačený hezky ...to dělá když přebejvá, ...znám
...jj maj rechttaky mam na pupicku v oblasti pasku kerku
Koldane,v klidu kup toho horáka za 11,za tácek si koupiš hladší gumy a jezdíš jak král
99% lidi nikdy nevyužije na plno ani tohle kolo,ale musí kupovat za kilo,protože je to in To je stejný,jako kdyš přijdu k někomu dom a von se mě chlubí kuchyňou za 200tisic,ale zvladne max uvařit kafe a na jidlo chodi do restaurací
Ty vole,lidi,měli ste jako děcka na bikrosech vodpruženy vidlice,kotouče,karbon ajiny kokotiny? Já né a nikdy se nestalo,že by mě to scházelo a jak daostávalo do těla
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Koldane,v klidu kup toho horáka za 11,za tácek si koupiš hladší gumy a jezdíš jak král
99% lidi nikdy nevyužije na plno ani tohle kolo,ale musí kupovat za kilo,protože je to in To je stejný,jako kdyš přijdu k někomu dom a von se mě chlubí kuchyňou za 200tisic,ale zvladne max uvařit kafe a na jidlo chodi do restaurací
Ty vole,lidi,měli ste jako děcka na bikrosech vodpruženy vidlice,kotouče,karbon ajiny kokotiny? Já né a nikdy se nestalo,že by mě to scházelo a jak daostávalo do těla
no, taky se jezdilo na dřevěnejch loukotích, a brzdilo se dubovym klackem...
Petr J. psal:Koldan psal:eště bych mohl mít za 11 700 totok: http://www.123shop.cz/d/gt-karakoram-el … medium=ppc
...ber toto, na Tvou váhovou kategorii lepší...
Souhlas, za ty love asi nic lepšího neseženeš, jen mi přijde docela skok v těch velikostech rámu 18" a potom hned 22" a Deore je už nesmrtelný
Petr J. psal:VikecB12 psal:....Já né a nikdy se nestalo,že by mě to scházelo a jak daostávalo do těla
....co člověk nezná, to mu nemůže chybět....
já to psal jako příklad toho,že se dá jezdit i na kole v ceně tvé přední vidlice,ikdyž se nám snažíš tvrdit,že to rozhodně nejde a to bez nějakejch velkejch problémů,pokud nemá ambice na to,aby jezdil tůrdefráns
VikecB12 psal:já to psal jako příklad toho,že se dá jezdit i na kole v ceně tvé přední vidlice,ikdyž se nám snažíš tvrdit,že to rozhodně nejde a to bez nějakejch velkejch problémů,pokud nemá ambice na to,aby jezdil tůrdefráns
..,.já netvrdil, že to nejde....já tvrdil, že je propastný rozdíl v kole ze supermarketu a v kole střední třídy...
...pořád můžeš jezdit na kostitřasu, nikdo Ti v tom nebrání...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2015 20:29:22 Offline |
Petr J. psal:VikecB12 psal:já to psal jako příklad toho,že se dá jezdit i na kole v ceně tvé přední vidlice,ikdyž se nám snažíš tvrdit,že to rozhodně nejde a to bez nějakejch velkejch problémů,pokud nemá ambice na to,aby jezdil tůrdefráns
..,.já netvrdil, že to nejde....já tvrdil, že je propastný rozdíl v kole ze supermarketu a v kole střední třídy...
...pořád můžeš jezdit na kostitřasu, nikdo Ti v tom nebrání...
je lepší počkat až se toh highendu bude někdo zbavovat a koupit to za pár šušňů..nejlépe jetý jen po silnici někdo si holt nemůže nebo nechce dovolit kolo za 50 tis.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jel jsem na nov\m kole za 8..za 20..i za 80 papouchů..laik pozná tak leda rozdíl ve zpracování a líbivosti komponentů..ovšem motor je to furt stejnej..a když bude s kuříma nožkama a a kardiem bulharskýho důchodce posedávajícího před trafikou, tak to stejně nepomůže..
Pak ještě klasika - foukat to tak na 5 atm..jako na pyjonýroj..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2015 18:57:29 Offline |
já si dneska vrátil airbox do Žabáka udělál pár nezbytných servisních úkolů dal nabít baterku..zítra zkusim nastartovat a v týdnu hurá na technickou. A pak už snad taky vyrazim na silnici
Jo mám technickou propadlo od října..jak to mám udělat abych si dojel na STK a nebyl chycenej policajtama???
A já dneska s tatem postavil 40 metrů plotu kolem zahrádky kde má Šárka fčely Ještě 35metrů a mám to z krku Nejhorší je,že je tam starý pletivo,komplet prorostlý keřama a je to porod to vubec dostat pryč Su zmordované jak po dvoudení pitce
hlemejzd999 (Člen) 21.03.2015 21:29:37 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Jo mám technickou propadlo od října..jak to mám udělat abych si dojel na STK a nebyl chycenej policajtama???
si dojeď do Lokte ... tutově potkáš policajtský auto zaparkovaný v Čechticích na návsi a policajty zalezlý - tam stojí to auto snad už tři roky odstavený , nikdy jsem ho neviděl popojet, natož, aby se kolem motali nějaký pomahači ... u vás by tě mohli chytit, tam se hejbou z tý jedný strany silnice na druhou pravidelně
já dal pjět pif s tchánem ze severu (vot Karviné), pak půlčáka slifky, čtyři klobasice, jedny tyčinky, jedny brambůrky, teď už skoro půlčáka vína a čtu si ty moje gerojské cíle vo ježdění na kole. sem byl asik střízlivej, ci fix:o)))))
K.a.s.y.m. psal:Jo mám technickou propadlo od října..jak to mám udělat abych si dojel na STK a nebyl chycenej policajtama???
Dopmluvíš se s Progearem aby ti tam zajel. Tak jsem to udělal já.
VikecB12 psal:A já dneska s tatem postavil 40 metrů plotu kolem zahrádky kde má Šárka fčely Ještě 35metrů a mám to z krku Nejhorší je,že je tam starý pletivo,komplet prorostlý keřama a je to porod to vubec dostat pryč Su zmordované jak po dvoudení pitce
Já ti nevím, školy nemám, ale plot na včely
God Save The Queen!
Kelly01 psal:VikecB12 psal:A já dneska s tatem postavil 40 metrů plotu kolem zahrádky kde má Šárka fčely Ještě 35metrů a mám to z krku Nejhorší je,že je tam starý pletivo,komplet prorostlý keřama a je to porod to vubec dostat pryč Su zmordované jak po dvoudení pitce
Já ti nevím, školy nemám, ale plot na včely
třeba sů velký a lenivý lítat
hlemejzd999 (Člen) 22.03.2015 05:26:42 Offline |
Ondráš psal:Petr J. psal:...myslíš stejně jako Víkec?
Neměl by jim koupit kolo? To je teď v módě...
uplně vidim ty Vikecovo včely v pestrobarevných upnutých oblečcích , jak parkují kolem okolních hospod svoje kola, dávajíc si v předzahrádkách po třech až desíti škopkách, aby přinesli domu něco medu ...pak je večer stejně všechny sváží dodávkou, páč jsou na sračku a netrefí do úlu
Banditatom (Člen) 22.03.2015 06:53:34 Offline |
Takze guvno jezdi do reichu....normalne kazdej vecer svazi s putik vcely
gut, jaks vypadals těsně po škole už víme a včíl ? :)))
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2015 13:20:23 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Jo mám technickou propadlo od října..jak to mám udělat abych si dojel na STK a nebyl chycenej policajtama???
si dojeď do Lokte ... tutově potkáš policajtský auto zaparkovaný v Čechticích na návsi a policajty zalezlý - tam stojí to auto snad už tři roky odstavený , nikdy jsem ho neviděl popojet, natož, aby se kolem motali nějaký pomahači ... u vás by tě mohli chytit, tam se hejbou z tý jedný strany silnice na druhou pravidelně
já ho tam viděl i jezdit..
no vzhledem k tomu,že tam co jsem chtěl jed tak nepojedu bo toho chlapa přejel jeho vlastní náklaďák tak holt dojedu na STK ve Vlašimi a tu mám cca 200 metrů od baráku ..je to budu muset přezout a dát vejfuck aby to prošlo
huskyb12 psal:Koldan psal:jág prcek? jág zbachratěl? Ty trůbo šak já su silný jak silnica, sošné vyrýsované postavy. Ci fix a už ně s tů váhů neserte, skoro mám pocit, že mít něco málo přes metrák je nemoc
vole dáš totok:
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/25_koldan2.jpggut, jaks vypadals těsně po škole už víme a včíl ? :)))
vogu dyk to je fotočka tuším z minulýho měsíca dyk to říkám furt že rýsuju a mně sa tu nevěří a nevěří, ci fix. I dyž je fkt, že to bylo jak při potápění, pořádně sa nadechnůt, zadržet dech a pak po vydechnutí vlny z vrchu dolů:o))))
Koldan psal:Kelly01 psal:Von není kus chlapa, je to normální prcek který po svatbě "krutě" zbachratěl a miluje TV zápasy v sumu
Jinak sedlo hledám už 10 let a marnějág prcek? jág zbachratěl? Ty trůbo šak já su silný jak silnica, sošné vyrýsované postavy. Ci fix a už ně s tů váhů neserte, skoro mám pocit, že mít něco málo přes metrák je nemoc
vole dáš totok:
Jo, a ten trik s vysavačem známe
Je to ale dost nechutný, co
God Save The Queen!
VikecB12 psal:Tak já hlásím fčera 30km v nechutným větru a dneska nádherný počasí a dal sem si 35km s "vrchařskou prémií" na Mohylu míru Kurva funěl sem jak pytel ježků
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 015472.jpg
Pekna barva kola... takova svetle lososova
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:VikecB12 psal:Tak já hlásím fčera 30km v nechutným větru a dneska nádherný počasí a dal sem si 35km s "vrchařskou prémií" na Mohylu míru Kurva funěl sem jak pytel ježků
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 015472.jpgPekna barva kola... takova svetle lososova
Vole,to kolo je stříbrný Nejsu přece Filous...
VikecB12 psal:richie psal:VikecB12 psal:Tak já hlásím fčera 30km v nechutným větru a dneska nádherný počasí a dal sem si 35km s "vrchařskou prémií" na Mohylu míru Kurva funěl sem jak pytel ježků
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 015472.jpgPekna barva kola... takova svetle lososova
Vole,to kolo je stříbrný Nejsu přece Filous...
, je to "podnikatel" ne
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 03.04.2015 16:24:32 Offline |
http://vpohybu.cz/clanky/predstavujeme- … omelo-grep
Už vám to zas začne
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2015 09:28:37 Offline |
Na kolo seru,ale když jsem v Pardubicích tak rád vytáhnu brusle zrovna jsem si dal raních 10km
Banditatom (Člen) 05.04.2015 16:39:57 Offline |
Filous psal:...sem se smířil s tym, že mam pupek...noaco??? ...si budu huntovat klouby ňákym šlapáním a bjehánim, né???
JEstli chces byt in tak joo